Inredning på G igen

Mina stackars gröna växter dör jättegärna för mig, så nu fick jag shoppa nya igen! Men den här gången så har jag investerat i lite näring åt växterna så ska vi se om dom håller sig bättre!
Gillar det gröna och att växterna är enkla, inga större krusiduler. Blir för mycket då och kan lätt se "stökigt" ut i rummen. Plantagen är bra till mycket!

Två sådana här gröna växter med krukor dom ska stå i datarummet samt dom två andra i vardagsrummet.
                                                  


Nu Så!

Nu kan vi äntligen duscha varmt hemma igen! Slipper man ställa klockan på 04.25 för att man måste ta sig till en dusch innan jobbet. Jag är så lycklig!!! Så lycklig så jag måste nog unna mig med ett par nya jeans, sambon köpte ju ett par nya å dom var så snygga....finns inget roligare än å köpa nya jeans som man trivs i.

Ikväll är det ugly betty samt desperate housewives på tv så då vet ni vad jag tillbringat kvällen med ;) 
 
                                      

Kan det bli värre nu?

Jaha jag undrar om man ska gå å lägga sig under täcket och titta fram nästa århundrade?!
Vad har hänt? Eller inte hänt.... den ena bilen Saaben står fortfarande på Biva och ingen vet vad som är fel (jag vet, ratten låser sig) och ingen fattar några beslut... blir snart till att tjata om det där. Har ju gått mer än två veckor nu.
Clion den har ochså råkat ut för sin beskärda del, några av landscaping gubbarna på jobbet lyckades med konst stycket att repa både fram och sido rutan på bilen, samt ena dörren. Hur lyckas man med det? Jo om man går omkring och viftar med en grästrimmer så kan det uppenbarligen hända. Suck. Men dom har iaf gått med på att betala självrisken.
Har det hänt någonting mer? Ja varmvattenberedaren har lagt av, visserligen kan jag förstå den den är ju trots allt 20år. Men var den tvungen att lägga av nu? Helg å allt som det är, gaaanska så kallt att duscha hemma nu.

Kan det bli värre nu? Förmodligen eftersom jag tänker så.....

Min nya fina Saab *Snyft*, har redan börjat kolla på andra bilar ;)

Haha äntligen kom dom!

Mina efterlängtade böcker!! Måste nog säga att alla tillhör kategorin "chicklittromaner" Mina hemligheter av Sophie Kinsella , Singel  på Nytt av Plum Sykes samt Fyra i leken av Jane Moore. Fast ibland behöver man bara läsa lätt lästa och ROLIGA böcker!

Shopping suget börjar komma nu när bidraget från jobbet kom ;) men jag ska nog försöka hålla lite på pengarna, några dagar iaf! *S* Tänkte investera i en ny TV-bänk.. måste ju matcha resten av möblerna. Samt lite nya gardiner och ljus lyktor plus en till tavel list.
Börjar bli såld på Tradera igen, man kan hitta hur mycket kul som helst samt så kan man sälja så mycket grejer till hutlösa priser! *S*

Nähä nu ska det fixas lite innan det är dags att slänga sig i soffan och kolla på Grey´s Anatomy.

Ja det gick ju bra

För Sverige och Finland i ESC...vad händer med tävlingen? Va jag menar hallå tokstollen från Ukraina höll på att vinna...nä tack och lov för att Serbien vann, det var ju iaf riktig musik!Och bra dessutom måste jag erkänna nu ju mer jag lyssnar på den.

                                               

http://svt.se/svt/road/Classic/shared/mediacenter/index.jsp?&d=64119&a=789057&lid=puff_826480

Fuskat lite.....

Var ju bara tvungen att lyssna lite på nätet jag håller defenitivt på Finland (jag är ju trots allt finsk):


                                               

Eurovision Song Contest

Ikväll så är det dags, har inte kollat in dom andra bidragen så det ska bli "på riktigt" när jag kollar ikväll! (alltså inte tjuvlyssnat före). Vet inte vad jag tycker om The Ark men jag hoppas dom vinner givetvis, fast låten är ju sönder spelad på radion.

Helg var det igen, skulle ha haft Hemvärns övningar hela helgen men det satte ju halsen stopp för. =( Går inget bra för mig och mitt engagemang i HV. Kanske man skulle ta å söka utlandstjänst igen ;) Fast det skulle ju inte funka, man kan ju inte bara överge sin familj för att tillfredsställa sitt behov i ca ett års tid.
Så det får bli att ta sig i kragen och vara med i HV så man får ha på sig grönkläderna ibland iaf!

Så arg, har ju beställt en massa böcker som jag skulle ha under veckan...men kunde dom skicka mina böcker i tid?Självklart inte, så man har verkligen fått leta igenom bokhyllorna och se om man kunde hitta en bok man inte läst...hitta jag någon? Näpp, blev att åka å köpa en bok...helgen räddad! Trodde jag ju, boken var så bra så den tog slut igår.....det är som en drog har man väl börjat så kan man inte sluta och har man ingen mer så får man abstinens..jobbigt *S* Vilka I-lands problem man har.

Nu är det mysdags i soffan, kolla på Bilar och äta lördagsgodis med dottern.

Hemma igen

Då var helgen slut och man var åter hemma i vardagen. Dock så är vardagen inte fylld med jobb, utan mer sitta hemma och försöka koppla av och inte anstränga stämbanden. Grattis Jonna är sjuk!! Hmmm roligare kunde man ha de, ska vara hemma minst en vecka äta lite roliga tabletter och ta host medicin samt inte tala överhuvudtaget! Good luck säger jag till mig själv...jätte lätt att inte prata överhuvudtaget när man har en livlig treåring hemma.Fast hon är ju hos dagmamman under dagtid. Mao så är det eftermiddagarna som blir en pärs.
Tro inte jag blev så poppis på jobbet nu, och att är det inte bättre på måndag så får jag vara hemma en vecka till.

Hur var helgen då? Den var underbar, jag fick ju åka hem till underbara underbara GÖTEBORG!
Kusinen har ju fått en bebis så det var raka rör ditt och kolla på underverket, fast ett stopp gjorde vi innan ...shoppade bebis kläder! Så skänt det vara att få vara "hemma" bland  sin tokiga släkt, tokiga är dom men man saknar dom. El ja man saknar att ha dom nära.
Lördagen bjöd på ett beösk på Liseberg, dottern var helt lyrisk. Hon fick lära sig vad det innbär att få stå i kö och vänta som alla andra, bröt i hopp av sorg då hon inte fick åka i slänggungan eftersom hon i klarar längdkravet där. Det var en dag varvad med glädje och surläppen *S*.
Hann även med att träffa kompisen ich sätta sig på en pub å dricka lite drinkar. Det var svårt att prata under kvällen eftersom rösten blev ju bara sämre och sämre.
Dock så måste jag säga att jag inte saknar alla spårvagnra, jo jag saknar att titta på dom å ha dom runt omkring men jag saknar inte det då man sover inne i stan och dom dundrar förbi stup i kvarten hela natten igenom....och alla fulla människor som inte kan prata i normal samtals ton. *S* Jag hade nog kunnat sova bättre om jag inte legat och hostat hela natten.

Söndagen bjöd på flygdag på ute i Säve. Sambon flög ju SK50 från Linköping till GBG och hem igen. Dottern hon trivdes att kolla på flygplan och helikoptrar. Så många safirer det var tyckte hon, och nöjd var hon att farbror Pelle var där med sin Safir ochså. (det var den hennes pappa flög). Synd bara att det var så förbaskat kallt och blåsigt. Solen befann sig på andra sidan stan.

Håll i er nu...Jonna hann inte med någon shopping i GBG ... får ta igen det när man åker ner nästa gång!

Hur ska man kunna välja behandlingar då?

Man vill ju göra allt som finns med.... men jag får nöja mig med nästan allt ;)
Fick ju presentkort på P.A.U.S av sambon och dottern då jag fyllde år.
Drömmer mig bort en stund här på jobbet ......http://www.pausekoxen.se/ 

Grattis till mig själv!

Då var man ännu ett år äldre...fy snart har man ena foten i graven.  En av presenterna var att kusinen fick en son idag på samma braiga dag som jag föddes på!! Bra jobbat E.

Köpte även en present till mig själv och till familjen, ny soffgrupp med bord!

image22

RSS 2.0