Äntligen svalka

Japp då slog vi till på en familjepool idag!Fast ingen såndär stor rund blåsak, utan en uppblåsbar rektangulär variant. Den räcker gott och väl, och man slipper få stora fina fasta märken på gräsmattan.

Och nu har den sura gubben varit och installerat parabolen, så nu har man HD-TV på somliga kanaler. Och bra mycket bättre bild än vad vi hade med Boxer. Canal Digital blev det! Så som min kära make och dotter tjatat på mig...snäll som man är sa man ja, och blev ett antal kronor fattigare. Så jag köpte en pool!

Har man varit ledig hela dagen, skönt jobbat varannan dag den här veckan. Det är bra för illamåendet. Mne jösses vilka piller jag fick av doktorn...dom där kan man inte köra bil på för man blir groggy. Hmm tanken är att jag ska ta dom för att kunna funka på jobbet,men hallå...man blir sååå dåsig. Usch får väl fortsätta kräkas istället. Det är ju bara fram till i oktober...

Barncancer dagen

Då bär det strax av till Bergs slussar där det är barncancer dagen. Mycket aktiviter för barnen, bl a Tivoil....den lille här hemma är skapligt nöjd!

The Ring!

Så nöjd med min vigsel ring, och den passar så fint ihop med min förlovningsring. Men ni ska veta att det var inte det lättaste att hitta en som matcha. Men skam den som ger sig!


Present

Fick en bröllopspresent från jobbet i fredags, en av alla presenter man fick. Jättefin handgjord skål från Ledbergs Krukmakeri. Tusen tack!


Gårdagens shopping


Flygdag och lite shopping!

Dagen har bjudit på Flygdag på Linköpings Flygklubb, dom firar 75 år i år. Somliga delar av familjen är ju med i klubben så för husfridens skull får man ju åka med och titta på flyguppvisningar m.m ibland får man även åka med....fast det är inget kul. Är ju så kort så jag ser ju inte ut genom rutorna om man inte lutar planet....och det kan man ju inte göra hela tiden. Dottern tycker det är skitskoj att vara på klubben. Då äter man chokladboll,köper en dricka och gungar på gungan!

Efter detta kalla äventyr så for vi iväg till Tornby, var dags att spana in en barnvagn jag sett på nätet. Men den var inget att ha, man fick ju inte ens klämma och känna på vagnarna i denna butik. BRIO-butiken i IKANO-huset. Dåligt.

Hittade mig en ny plånbok, valde mellan svart el gul...dottern valde gul så gul blev det! Ingen "riktigt" plånbok, portmonä model större!
Och jag hittade ett par super snygga knallrosa skor!!!! Supersköna, och billiga 199:- Fast jag fick ner dom med 10% då det var enda paret kvar och den skon som stått ute i butiken var lite skitig. Känner mig mycket nöjd!

Tyvärr så vill inte min kamera jobba tillsammans med min dator....h a t a r windows vista...ren skit som inte funkar tillsammans med någonting,krånglar med precis allt.

Grym film!

Såg en så bar och kul film igår, National Treasure 2. En riktig skattletar film, dom två timmarna som den var gick fort!
Se den, om ni inte redan gjort det!


Då var man Gift!

Ja då har man slagit till och kan numera kalla sig för fru och på fingret så glänser och glittrar det!
Tack alla som var med igår!
Och tack till den duktiga och tålmodiga fotografen!

Regn?

Vem har beställt regn och 7 grader till helgen? Det vill jag bar gärna veta,för den personen ska jag ha ett seriöst snack med...det går ju inte. Det är ju min stora dag på lördag.
Nä SMHI ni får allt ta och förbättra er prognos.

Mors dag

Såg detta fina halsbandet på nettans blogg. Finns på Kyss Johanna och skulle sitta fint till mors dag....måste ju snart ha ett halsband att hänga mina ringar i.... ;) Fast det priset...

image257

Härliga helg

Så underbart väder så man vill bara vara hemma i trädgården och njuta. Och det gör jag, men bör kanske inte göra det. Får sådan hemsk huvudvärk. Dricker konstant men det hjälper inte .Och jag skojar inte det bara dunkar i skallen... nu har vi iaf slängt upp seglet över altanen så man inte sitter i direkt sol.  


Nu är det frukost tajm

Svensk sjukvård...

Den suger getpung säger jag bara. Varit på mödravården och träffat den väääldigt trevliga och sympatiska läkaren. Hon och jag kom inte överens för fem öre.
Usch orkar inte gå in på det hela, blir bara så arg

Nyklippt är man iaf, sakta men säkert växer håret ut igen. Saknar mest mina längder på sidorna....*snyft*

Panik

Börjar få panik snart, klänningen kom och den var skit...så nu står man här två veckopr kvar och inget att ha på sig...bra va. Och paniken den kommer,samtidigt som jag ärligt talat inte orkar med att leta ny...

Nu finns den där i trädgården, den där tingesten som alla barn vill ha i trädgårde....STUDSMATTAN. Gissa vem som är överlycklig,så lycklig så att premiär hoppet slutade i kräkkavalkad! Mysigt *S*

En dag på stan...!

Sitter här och väntar på att Daniela ska hämta mig, sen bär det av till stan. Ska på provsminkning på FACE därefter... ja ni kan ju gissa, shopping *S*
Måste hitta skor kom jag ju på här igår kväll.

Blev en rulle film igår igen... The Hunting Party och ja darling, den var faktiskt bra,bara att jag somnade efter halva filmen som vanligt... Den handlar om två journalister som ger sig in i jakten på Bosninens värsta krigsförbrytare, 5 år efter krigets slut. Sevärd

Ett år äldre

Ja då var man ett helt år äldre, usch tiden den drar iväg fort *S* Snart har man passerat det där dödsångest strecket ;)

Gårdagen bjöd på god mat och goda vänner, mycket trevligt! Tack för sällskapet och paketen!
Johanna springer omkring och säger hela tiden vilka goda saker Daniela hade med sig...och då vill hon självklart ha flera att tugga på. Glass,maränger,chokladsås och strössel. Men det är just marängerna hon fattat tycke för!

Idag har vi varit på stan och gjort lite inköp och beställningar. Vilka priser dom kan hitta på för somliga grejer, som bukett m.m

RSS 2.0