Bamse-gympa!

Då har vi varit på Bamsegympan,någon var helnöjd! Ska helt klart fortsätta med den säger hon. För där går ju även bästisen.


Lite bling bling

Brukar inte bli så mycket spritköp på båten,ja förutom den som man dricker ombord då ;)
I Taxfreen blir det mer bling bling till mig och godis till kidsen. Tyckte utbudet på Snö of Sweden var dåligt,hittade ett armband från Miss Dee. Helt i min smak!


22-timmars

I fredags drog jag och mannen iväg på en liten kryssning. Skönt att komma bort bara vi två,det behöver man ibland. Blir ju så ofta man gör egna saker på varsitt håll. Ganska blandad ålder på båten,men det var nog 50+ som regerade. Vi åkte med Birka Paradise. Väldigt fräsch båt jämfört med Vikings Cinderella och Siljas Galaxy.
Vi hade bokat bord på skaldjursbordet.... Mums säger jag bara!


Gourmet unge

Var in på city gross med lillskruttan,och hon vet vad hon tycker om. Hon ville köpa serranoskinka.... Skrek ända bort till fiskdisken,där vi byte några ord med fiskgubben. Sen fortsatte vi skrika... Men jag vill ju ha skinka.....


Nya tag

Nu idag så fick jag äntligen komma iväg till gymmet. Nu fanns inga ursäkter mer,semestern slut för länge sen. Inga sjuka barn,inte sjuk själv längre... Ja och jäklar vad skönt det var!! Körde benpass,sjukt skönt när man får hela gymmet för sig själv,mot slutet av mitt pass kom dock en man... En man som alltid alltid låter väääldigt mycket när han tränar. Man får liksom svårt att fokusera,man måste liksom dra upp volymen på iphonen....


Nytt!

Var en sväng till Tornby och Ikano-huset. Tar ni med barnen,se till att ha många minuter över.... Ser ut som teletubbiesland utanför. Någon liten fröken var helnöjd!


Mums

Nu äntligen är druvorna mogna,så himla goda!! Vi mumsar glatt i oss i förbifarten


Tomten...

Ja snart kommer Jultomten,vi fick en liten glimt idag


Sötis

Lillskruttan ville inte åka till Liseberg,för där finns stora gröna läskiga kaniner... Skrek hela kvällen innan. Detta är ett litet problem vi har med henne,hatar dom och alla andra figurer i format gigant. Men på morgonen när vi skulle åka så gick det bra. Sen hade hon bestämt sig för att hon skulle inte åka en endaste karusell heller. Inte ens ponnyexpressen,tror det beror på att den ligger nära där kaninerna bor...
Vagn har vi gjort oss av med,men för en heldag på Liseberg så hyr vi en där. Smidigt! Men vad gör det att hon inte vill åka något eller är livrädd för kaninerna när man vinner massa hela tiden och är nöjd med det?!


Liseberg

Då var det dags för Lisebergsbesöket, det hon ville ha istället för kalas. Och ja vad är väl inte bättre än att få ta med sin sin bästis och åka som galningar! Vi gjorde ju samma sak förra året. Och det gick ju så bra,så samma sak i år igen.
Det höll på att gå i stöpet,för fröken var hemma från skolan i två dagar pga feber. Men det gav tack o lov med sig så vi kunde åka! Tur med vädret hade vi,sol men något blåsigt. Men regnet slapp vi.


Kreativ

Ja hon fick en limpistol i present i veckan,den går varm varje dag. Här har dagens pyssel,en banjo....


Sjuklingen

Lillskruttan har varit förkyld som bara den,och i fredags fick hon hämtas från dagis. Låg bara på soffan och ville inte äta. I helgen kom febern,så idag har vi varit hemma. Likaså imorgon.
Vädret var ju toppen,så vi tog oss en sväng till lekparken. Fröken ville ta sparken upp,det är kanske Max 200m till lekparken. Och vi stannade väl inget var 10:e meter för paus. Hon blev ju så trött i benet... Haha sötnos


Nöjd

Idag har vi varit till optikern med Johanna. Klagar på att hon ser dubbelt på nära håll. Så först fick hon gå till skolsköterskan som helt enkelt kollade synen. Sen fick vi en remiss till optikern. Så där var vi idag. Inget synfel,men hon behöver träna musklerna i ögonen. Båda ögonen är inte samspelta,så detta ska tränas i två veckor. Sen ska vi tillbaka,är det inte bättre så kanske hon måste få glas till hjälp. Som han sa,det är långa dagar för barnen och dom är trötta. Så då orkar inte heller musklerna i ögat att fokusera. Därför ser hon dubbelt.

Så när vi var klara där gick vi in på Ur&Penn. Där fick hon en ny fungerande klocka till skolan. En tidig födelsedags present! Ser nöjd ut


Snart

Slagit in paketet här på morgonkvisten,det vankas födelsedags firande för Johanna i början på nästa vecka. Får passa på att slå in paket när hon är i skolan!


So chic pink

Så heter veckans färg på naglarna,och den är från L'oreal.
Var ju tvungen att belöna mig själv. Gick så himla bra på jobbet idag,så jag tyckte jag var värd ny färg till naglarna( eftersom jag fick ta bort den andra innan jobbet)!


Dagens

Igår fick vi hem hemleverans från Linas barnmatkasse.
Så idag gjorde jag första receptet,fåraherdens paj.
Och ja det var riktigt gott, Johanna åt två portioner! Sällan hon gör det.


Mums

Här är den,maten jag fångade min makes hjärta med. Så enkelt men så jäkla gott.

Pastasås gjord på; vitlök,skalade tomtater,kallrökt lax,crème fraîche, handskalade räkor och dill. Serveras helst till färsk pasta. Funkade dock lika gott till vanlig spagetti!


RSS 2.0