Nu är det sommar!!!!

img_4955 (MMS)

Nu är det sommar!!!!


ICA................................

Linas Matkasse funkar hur bra som helst,inget krångel....ICA.s då...


Eftersom Linas bara levererar varannan så har vi ju tagit icas varannan.
Fick bekräftelse på detta när vi registrerade oss.
Jag började ana oråd i förra veckan när det damp ner ett mail med nästa(denna) veckas meny...dragningar gör dom varje fredag. Jag drog iväg ett mail till kundtjänst om att jag ville att dom bekräftar att jag bara har varannan vecka...hörde ingte. Nu damp det in ett sms att något gått snett vid betalningen, no shit sherlock. Jag satte ju INTE in pengar just för att jag misstänkte detta skulle hända. Och går man in på mina sidor så är kontot spärrat.
Nu sitter jag i världens tråkigaste telefonkö,värre än när man ringer till Föräkringskassan...det säger allt.
Ska vi se vad för trevligt svar man får.
Ska det vara såhär så REKOMMNENDERAR JAG INTE ICA:s KASSE TILL NÅGON!!!!

Varför ska det alltid strula med saker och ting?

Update:
Suck säger jag bara,dom ska återkomma. Ni ska bara veta vilket otacksamt jobb det är att sitta som en kundtjänstmedarbetare,på ett företag där man vet att man har ett stort känt fel.....man har inga bra svar att ge kunden. Utan nu är ju ärendet vidarebefodrat till dom som håller på med kassen och till IT...bara att höra ordet IT så VET jag att det är teknikstfel...mao jag som lagt in om varannan vecka har gjort rätt,men deras system är ju fel.


Matlagning pågår!

img_8462 (MMS)

Matlagning pågår!


Ledig dag

Har en ledig dag innan det är jobb helgen lång. Med nya schemat så är det längre mellan gångerna man jobbar helg, me like. Å andra sidan så är det rätt trevligt på helgerna, ett annat tempo och man hinner umgås med kollegorna!

Ska sätta fart med alla måsten här hemma strax, men först var jag tvungen att beställa en sak.
En pilatesboll inkl pump och DVD från sportamore.
Hinner ju inte åka till gymet så ofta jag borde, och dessutom så har jag ett par övningar som jag måste göra för ryggens skull. Så det får bli hemma!



Lång dag igår,jobb och avslutningsvis Blod...

img_4577 (MMS)

Lång dag igår,jobb och avslutningsvis Blodomloppet tillsammans med några kollegor. Hur trevligt som helst!!


Dagens middag från Linas Matkasse!

img_1128 (MMS)

Dagens middag från Linas Matkasse!


Tänk vad glad man kan bli!!

img_8297 (MMS)

Tänk vad glad man kan bli!!


Dagens rätt från Linas Matkasse; Ljummen p...

img_1066 (MMS)

Dagens rätt från Linas Matkasse; Ljummen pastasallad. Hur god som helst och hur mycket mat som helst!


Tänk vad tiden går,varit ihop i tio år var...

img_9873 (MMS)

Tänk vad tiden går,varit ihop i tio år varav tre som gifta!! Igår firade vi bröllopsdag med middag på stan,och se så fina rosor jag fick! 3>


Vet inte vad man ska hitta på

Nu är vi inne på dag nr två av att göra absolut ingenting,mannen och jag. För barnen dom är puts väck. Dom är hos farmor och farfar till nästa helg...*snyft*

I fredagskväll hade vi liten sammankomst med jobbet,drog ihop lite folk från andra avdelningar och så spelade vi kubb vid stångebro fältet.
Kallt men trevligt sällskap. Engångsgrillen funkade inte sådär jättebra...den ville inte alls. När vi kände oss klara med kubben så drog vi hem till en av grabbarna och satt där tills dom drog ut på krogen, bodde precis över krogen haha. Väldigt passande för en grabb på 22. Jösses vad vi känner oss som oldies ibland. Men kul var det och kul att man kan ha kul utan alkohol!
Trots att jag inte drack så kände jag mig bakis, sov till 12....!! Men kroppen sa ifrån, ingen middag på kvällen och sen sova så länge och ingen frukost förs så sent...ja den kom upp igen. OCH NEJ jag är inte gravid.
Idag blev det lite mer normal sömn, till 08.30.

Så vi känner oss förvirrade här hemma,vet liksom inte vad man ska hitta på. Hyrde filmer igår,och glodde på ESC. Varför man nu glor på det,men det var väl första gången på år och dar som man kände att vi hade en stor chans att vinna. Och se...det gick ju hur bra som helst. Ett svenskbidrag vann och Erik kom trea,inte illa pinkat!!
Visste att Erik skulle gå hem!

Klippa gräset tänkte jag roa mig med,men det regnade inatt, så det går ju inte. Sitter och surfar på webbsidor...men vill prova kläder live. Men när ska jag hinna det i veckan när jag jobbar häcken av mig. Men EN HEL DAG är jag ledig!!!

Bokat Body Pump till ikväll iaf,så någon nytta ska jag göra. Måste ju bränna bort allt skit jag stoppat i mig i helgen haha


ESC....bidragen är sååå upplyftande *not* ...

img_3532 (MMS)

ESC....bidragen är sååå upplyftande *not* Heja Saade!!! Men i övrigt så kämpar jag inte för att hålla mig vaken i soffan


Mammas lilla hjälpreda!

img_8086 (MMS)

Mammas lilla hjälpreda!


Mera mat

Vi är verkligen less på att storhandla i detta hushåll.
Så eftersom Linas matkase bara levererar varannan vecka, så slog vi till på Icas matkasse också.
Den hämtar vi upp på ICA Signalen (min gamla arbetsplats!),vilket passar bra då vi båda jobbar där i närheten!

Så nu hoppas vi på att detta kommer passa oss, vilket jag tror. ICAs kasse kostar 695:- för 5 middagar och Linas Matkasse kostar 749:-, första gången får vi betala 499:- för sistnämnda.


Igår var vi en sväng till plantagen. Där v...

img_1700 (MMS)

Igår var vi en sväng till plantagen. Där ville någon köpa sig en köttätande växt,den gillar flugor. Så en sån med kruka fick följa med!


Gick så bra så på BVC,pratade fint och kun...

img_8178 (MMS)

Gick så bra så på BVC,pratade fint och kunde säga vad tanten plockade fram ur påsen. 14,5 kg och 92,5 lång. Och se så fint klistermärke hon fick! Självklart var katten med hela tiden!


Glad skit på BVC,får se hur glad hon är om...

img_0211 (MMS)

Glad skit på BVC,får se hur glad hon är om en halvtimme. Stackarn fattar ingenting


Här har det firats med tårta och jobb i he...

img_8015 (MMS)

Här har det firats med tårta och jobb i helgen. Det var jag som fyllde 29 igen ;). Låter ju bättre än att säga 30+....


RSS 2.0