sommarlov

Nu har vi verkligen sommarlov jag och brudarna. Blir inte mycket bloggande när man har en liten en som det är full fart på, hon kryper inte riktigt ännu men knäcker snart den koden. Men hon drar sig fram med händerna och skjuter fart med fötterna. Och gå hon ska bara gå gå och gå. Så ja just nu så fort hon är vaken så förstår ni vart min uppmärksamhet är. Efter helgen ska här barnsäkras, redan varit på ugnen....det går fort i utvecklingen mina kära vänner.

Så fort hon sover så ska det fixas, men just nu får det bli lite skit i hörnen...jag är inne i min bok. Måste läsas i så fort tillfälle ges. Carl Hamilton är bäst! I nationens intresse av Jan Guillou är det som bläddras i. Givetvis slänger jag mig ut i solen så fort jag kan. Svårt att vara ute nu med lillskruttan när hon inte nöjer sig med att sitta på samma ställe längre ;)
Oroade mig för att det kommer bli en blek sommar för min del, men fortsätter det på det här viset med solen så blir det kanon dom tillfällena jag hinner sitta och njuta av solen. Lagom brun. Solen tar som sjutton nu.

Men nu ska vi ta långhelg i husvagnen igen!

Hemma igen

Då var vi hemma igen efter helgen i husvagnen Första helgen i husvagnen. Och det har gått bra. Det var fullt på campingen iom att det var midsommar. Trevligt! Attans va jag smaskat på jordgubbar med grädde. Finns det något godare så här års?
Vädret var si och så, ena stunden var det hot hot hot i husvagnen och förtältet, i nästa var det kallt och på med smartwoolstrumporna.
Men vi måste köpa lite grejer till till vagnen, för jag blir tokig om man ska behöva packa ner halva hemmet innan man kommer iväg. Kommer INTE ha kvar vagnen om det ska vara sånt bök.

Hyrde med oss 3 filmer, en barnfilm och två till oss. Jag kan säga att jag slockna som ett ljus så fort dom drogs igång. Så nej någon filmrecension utav Valkyria och The Day the world stod still(? var det så den hette,jaja alien film iaf) får ni inte utav mig iaf.

Nu ska jag se klart filmen på kanal5, Wisegal. Sen är det sängen.

8 månader

Idag har vi varit på jobbet och hälsat på, andra stället. Jobbar på två olika ställen nämligen. Julia var en poppis tjej som flirtade med två av tre, den där tredje han var en kuslig typ.
Sen for vi iväg till Tornby. Klämde och kände på olika vagnar, behöver en extra vagn redan nu. Va svårt det ska vara att hitta en som man gillar och som inte kostar skjortan.
Letade efter skor till Julia, några mjuka. Strumporna börjar bli rätt så skitiga fort nu, för fröken ska stå och gå hela tiden. Lättare sagt än gjort att hitta skor, hon har så knubbiga fötter så alla satt så dåligt på hennes små fötter.
Sen kom jag på att man kan shoppa mockasiner som hon kan ha som skor. Men då hitta jag inga såna.

Idag blev lillskruttan 8 månader!
-3 små bissingar finns det nu i munnen, nästa är pågång. Två nere och en uppe.
-Vi älskar att stå och gå
- Äter allt som man bjuder på
-Springer som en tok i gåstolen
-Kryper iväg vilken dag som helst nu
- Sover inte hela nätterna till mammas och pappas förtret
- Älskar att bada, blir helt sjövild i baljan
-Älskar att busa med storasyster



Husvagns update

Lite bilder från Husvagnen då. Nu står den på plats och tältet är uppe, jäklar vilket stort förtält vi har!
Glömde ta bilder på hur det ser ut utanför och på campingen, men det kommer det med!
Finns en pool på området, där kommer dom köra prova på dyk. Så Daniel du får komma ut och testa på ;)

 
Så här ser det ut i förtältet,lite spartanskt just nu.
Men det kommer grejer sen. Men utrymme har vi gott om!
(klickbara bilder)

 
Vår säng, och barnsängarna.

 
Köksdelen samt sittgruppen.
Bumbon funkar kanon i husvagnen!


Stor toalett med dusch


Och handfatet står utanför.

Husvagnsägare!

Japp då var man husvagnsägare from idag!
Vagnen står uppställd på campingen i Öningen, ligger i Ödeshög.

Jag,svärfar och lillskruttan som åkte bort till Stenstorp (utanför Skövde) på andra sidan Vättern och hämta vagnen. Maken hade körskoleutbildning mitt på dan, så typiskt. Men men ska han kunna dra vagnen sen så krävs ju BE-kort.

Jag säger bara en sak, tror ni slutresultatet av ett köp blir bra när. 1. han som äger vagnen och har en annons ute själv är bilförsäljare och 2. När hans polare som jobbar på husvagnsfirman ska förmedla försäljningen till oss,dvs han är ochså säljare?
Svar: Nej.
Vilken soppa när vi kom fram, ägaren och dom hade ju dop för sin son. det visste vi om att dom inte skulle vara med.
Men så skulle ju den andra från firman vara där...men nej,han hade dragit till Göteborg (visserligen bra stad men men). Så den senila Sigge fick hjälpa oss. Det första vi får är ett par nycklar, man ska ju få med sig två par...
Sen när svärfar springer till vagnen och kollar, ja då fattas ju instruktionsboken samt en adapter till draget...en sån fick vi. Men boken den får vi vänta på ska komma med posten.
Sen då,det var en liten fuktskada i baklyset, var detta fixat som ägaren lovat? Nej såklart inte, var vagnen tvättad och städad? Nej såklart inte.
Var vagnen fukttestad, dvs något man måste göra typ en gång om året el liknande, som han lovat att göra innan? så klart inte.....
Så om man ska handla av bilförsäljare som är polare med husvagnsförsäljaren? Nja...el jo, men lita inte på snacket som går. KONTROLLERA allt innan ni åker. Fast nu var vi ju tvungna att dra, men det blir ju tjafs nu i efterhand.

Men en jäkla fin vagn fick vi med oss hem! Och detta kommer bli kanon!

Kaffebryggare

Kom ju på att man lär behöva en kaffekokare med sig till husvagnen. Så då kom jag på den strålande iden att vi tar den vi har här hemma. Så får jag köpa en ny till hemmet som matchar alla andra hushållsapparater!!

Hitta den här hos tretti.se, handlar det mesta via dom. Bra priser och inga fraktavgifter samt snabb leverans!


En dag i shoppingenstecken

Blev lite shopping idag. Nu är semestern räddad! Hade ju lovat Johanna tt om hon lär sig cykla utan stödhjul så skulle hon få ett Nintendo DS. Och vem tror ni hoppade upp på cykeln i veckan och klarade detta galant då? Så det var bara att invänta skatteåterbäringen och idag så åkte vi till Norrköping och gick på Mediamarkt.
Blev ett grönt DS och två spel. Själv fick jag med mig ett USB-minne på 8GB för 99:-. Inte dåligt. (för minnet alltså).



Medans J var på dagis så var jag och lillskruttan till ÖB och handlade lite grejer till husvagnen.  Brödrost,vattenkokare,bestick,lite andra köksgrejer ni vet bytor,skålar,osthyvel m.m

Blev en sväng in på Babyland i Norrköping också, inhandlade ett nackstöd till Julias bilbarnstol samt badleksaker. Klämde och kände på vagnar ochså....vill ha en Phil&Teds Sport!

Imorgon blir det en sväng in till IKEA för mer shopping.  Om vi orkar.

Hemma dag

Trodde jag att jag skulle få ha idag, men icke strax åka iväg och hämta maken på jobbet. sen ska vi iväg och kolla på Öninge Camping. Han är ivrig lilla gubben. Så det ska vi roa oss med på hans lunch.
Det kommer givetvis bilder på husvagnen, men vi måste ju liksom först hämta hem den ;)

Fick ett samtal från jobbet, det har gått ut en inbjudan till ett möte om kommande personal förändringar på jobbet. Alltså inte en kallelse utan inbjudan. Då kan det väl inte vara så illa? Jaja man får väl gå med en klump i magen tills imorgonkväll då. För såna möten i dessa tider? Kan det vara bra?

Nähä nu ska jag fixa iordning mig själv innan jullan vaknar.


Då var vi med Husvagn då

Daniela; japp nu har vi slagit till. Det blev den i Skövde med rubbet!
Så nu ska man hitta en fin camping i trakterna och se om det finns några säsongsplatser kvar, Sen är det bara att komma ut och hälsa på när det är fint väder.

En sån här blev det, Adria 613 pk Känns bra.

Husvagnsjakten fortsätter

Nu börjar det blir lite småtråkigt med tjat om husvagn. Och framförallt kolla på dom. Nu har vi börjat bjuda på några, vi får se vart det slutar.



Här sitter vi i en Hobby 560 kmfe om jag inte minns fel...så himla många man kollat på och dom har konstiga namn.

Händelsefull dag

Idag har det varit mycket. På morgonen kom Daniela och Isak, vi fikade innan vi drog iväg till frissan.
Hos frissan var det super trevligt,trevliga sociala tjejer som jobbade där. Klippte upp håret i en lite tuffare bob. Varje gång jag passerar en spegel så reagerar jag, det var ju länge sen jag klippte mig sist...4½ mån sen.

Efter det så for vi iväg till Norrköping och kolla på husvagn. Hem igen och nu så står maken ute med en gammal jobbar kompis och grillar. Sur, båda två dricker rödvin och vad får jag? Egen gjort bubbelvatten.

Läggdags

Snart krypa ner i bingen med min nya Knep&Knåp tidning.



Varit på jobbet och hälsat på idag, det var trevligt. Stället var sig likt,ni som vet va jag pratar om fattar ;)
Saknar det inte ett dugg just nu ärligt talat. Men det kommer väl sen om ett tag ingen Nu är man så inne i bebislivet att allt annat faller bort per automatik. Jag njuter i fulla drag av att vara hemma med lilla Jullan.
Lilla Alicia var nio veckor nu, och så liten å så söt man kunde vara då. Å dom små knorrande ljuden är så gulliga.
Får ta och ses snart igen Angie, fast denna gången skippar vi jobbet va ;)

Till middag idag har vi ätit helgrillad kyckling, som vi själva grillade i ugnen. Det godaste på hela kycklingen är ju det knapriga skinnet *mums*

Slagit in paket med mitt nya fina presentpapper som jag köpte på Lagerhaus när jag var i Göteborg.
Visst är det fint! Är inte bara jag som gillar min a nya kaffekoppar här hemma, dottern ska också ha en rosa med fat att dricka ur. Go unge


Nytt rekord imorse

Nu är 9,2 kilon borta! Härligt härligt bara 2,2 kvar till delmålet.

Jag har sagt det förr och säger det igen, jag älskar GI

Nähä j Till dagis sen blir en sväng till jobbet. Jag och Angela ska dit med våra små och hälsa på en sväng.

Cheesecake

Idag så har jag bakat en GI cheesecake. Har tidigare gjort den för på philadelhiaost (stavas det så?). Men idag så testade jag att göra den på cream cheese, och attans va ljuvligt god den blev!
Super smarrigt med grädde och bär till!


Här var den precis uttagen ur ugnen,la sig mer när den svalna.

Finns massa goda efterrätter i nya boken som kom med posten.
GI-Noll:Hälsokosten som retar alla läkare av Sten Sture Skaldeman.

Gillar ni mina kaffekoppar

Va tycker ni om mina nya kaffekoppar som jag ska ha till mina smarriga cappuccinos?

Köpte på Lagerhaus nere i Göteborg. Me like!!




RSS 2.0