Vårnytt

Sitter och glor lite på H&M:s nyheter. Dessa ting ska jag ta mig en närmare titt på i butik. Någon som vet när guldbonusen trillar in?


Vinterkräksjukan

Jag bävar för denna äckliga sjukan. Igår morse så sa Johanna strax innan hon skulle till skolan,att hon hade ont i magen. Sprang fram och tillbaka på toaletten. Så hon fick vara hemma. Men det blev inget mer och hon var pigg hela dagen. Så idag är hon på skolan igen,tur det för idag ska dom åka till Sya skidstation och åka skidor!
Så nu hoppas vi att vi slipper eländet. På Julias dagis så härjar eländet på avdelning intill... Deras samarbetsavdelning. Många syskon som går där,så det är glest med barn på båda avdelningarna. *peppar peppar*


Nyttig

Inte bara jag och maken som är nyttiga,den lille äter också nyttigt. Var potatis till maten,men det är fröken inte så förtjust i. Hon föredrar brocci som hon säger!


Nytt lack

Drog iväg en sväng till Tornby med skruttfia i fredags. Vi skulle köpa present till kalaset vi ska på strax,lite nytt till naglarna var tanken med. Andra dom frossar i kläder mm när lönen kommer. Jag frossar i nagellack haha dessa två nya färger slog jag till på. Älskar ha färg på naglarna,men hur mycket jag än smörjer mina stackars små naglar så är dom ändå torra. Kan ju bero på utomhus jobbet man har...


West Coast

Haha äntligen en helg inbokad! Nästa helg drar jag och lillskruttan iväg,ska gå på kalas och bara umgås med släkten!
Åh du underbara Göteborg vad jag längtar!!!


Mål

Har haft problem med att träna pga min huvudvärk. Blir värre vid fysisk aktivitet. Och ni kan ju tänka er vad som händer på vågen pga det... Nu när jul mm är över så är det hårda tag som gäller på kosten. Långsamma kolhydrater och inget godis mm. Detta med sötsaker mm ska jag försöka mig på att hålla fram till 1 maj. Och om det går som jag vill så ska jag nog kunna unna mig en rejäl shoppingtur av nya kläder då! Perfekt present på min födelsedag mao!
Nu gäller det att peppa sig själv bara,godis har jag lätt för att hoppa över. Men chips,något svårare. Och alla goda semlor som finns överallt just nu... därför lika bra att sätta igång nu! Ska se om Johanna vill hänga på samma spår.


Shopaholic

Ja vad ska jag säga,sådan mor sådan dotter? Skulle åka in till city gross och handla lite. Gissa vem som skulle med? Jo lillskruttan,jag fattar inte. Är det sååå kul att gå i affärer? Tydligen... Jag bävar inför tonåren. Jag har bara mig själv att skylla på... Haha


Busfabriken

Blev tillfrågade om vi ville följa med till Busfabriken. Julia är ju inte så förtjust i att åka dit. Pga den där elefanten som går ett varv då och då. Men med lite övertalning så gick det. Men när vi kom dit så ville fröken åka hem. Tog ungefär 45 min innan det släppte och hon kunde konstatera att;ja mamma du hade rätt Elefanten är inte här... Men sen var det fullt ös tills vi åkte hem! Kanske Madame somnar gott ikväll ;)


Koma

Första dagen efter en 60-timmarsvecka är tung och seg. Man går i en drömlik värld. Imorgon blir det bättre,då är man människa igen!


Mums

Stund för mig själv,wienersemla och nya blaskor!


Mammas dotter

Måste hon ju helt klart vara,älskar nagellack. Men idag gick hon steget längre och skulle måla naglarna själv!


Nyklippt!

Nu har fröken bestämt sig för att håret ska bli lite längre,inte långt men lite längre så hon kan ha tofs iaf. Så idag klipptes luggen och topparna. Och lite röda slingor på det!


Nytt!

Nu är äntligen kidsen hemma,och det första vi började med när vi kom hem var att sätta igång med "renoveringen" av Johannas rum. Hon var ivrig,fick hjälpa till massor. Ville skruva skruvar med skruvdragaren, så självklart fick hon det. Varje kvinna måste ju kunna hantera verktyg ;)
Såhär långt har vi kommit nu,ska "känna" av ett par dagar nu. Sen kanske vi får fixa lite mer lådor mm. Hon vill ha en magnettavla ovanför. Så då ska hon få det såklart. Har en stor hurts med sex lådor i under skrivbordet. Den sväljer ju en hel del! Köpte två transparent skrivunderlägg,måste ha ett till så täcker dom hela ytan som ska grejas på. Samt så ska vi satsa på burkar att ställa i hyllorna. Kommer nog bli bra det här,framförallt kanske mer lättstädat då varje grej får sin plats. Hoppas kan man ju alltid... Haha
Bordet är så långt så hon har dessutom plats för en kompis vid bordet,fattas en stol på bilden.


Överraskning

Barnen är kvar hos svärföräldrarna,varit sen jul. Tanken är att dom ska hämtas på måndag. Men jag börjar längta efter dom så sjukt mycket nu. Framförallt när dom ringer och är gråtmilda på rösten. Jag vet att dom är trötta när dom gör det, men ändå det hugger till i mammahjärtat.
Studiedag på måndag,maken ska vara hemma. Men jag försöker jobba på att jag kan vara hemma istället!
Har länge varit på g att göra om i Johannas rum. Men blir aldrig av,hon behöver framförallt större yta att pyssla vid. Som det är nu har vi allt pyssel i köket. Och köksbordet får skuras dagligen. Och så ska det plockas undan när vi ska äta mm.
Så nu tänkte jag passa på att göra iordning där inne. Hyra släp och åka till Ikea! Men.... Då finns ju fan inte skrivbordet i Linköping. Suck. Men nu här jag bestämt mig,kollar lagersaldot stup i kvarten. Så kommer det inte in här,då åker jag till Jönköping! Skulle behöva tapetsera om,men orka. Hon kan nog leva med rosa väggar ett tag till ;)
Tänkte köpa lampa,lite smarta hyllor och lite småförvaringslådor mm


Gott Nytt 2013!

Såhär dagen efter,så roar jag mig bl.a. Med att göra bilen ren och fin,välbehövligt efter allt salt vi haft på vägarna. Och nu har det varit plusgrader och inget regn. Så ja,man får passa på.
Inget tung i huvudet idag,vi tog det lugnt igår. Var maken och jag hemma,lagade god middag och hade filmmarathon! En kväll helt i vår smak. Vi måste vara världens osocialaste par,trivs bäst hemma. Men mysigt hade vi det!! Lagom med dricka,men desto mer mat och andra godsaker.
Imorgon är set jobb igen... Urk. Börjar lugnt,nästa vecka blir det värre. Måååånga arbetspass.
Hoppas ni alla haft ett fint nyårsfirande,och god fortsättning på er!


RSS 2.0