Ikväll syndas...

0-737295f2f722018253b1e3cb72294edc.png

Ikväll syndas det. Tar lite uppehåll med viktnedgången. Håller den på en jämn nivå under semestern. Tycker jag förtjänat att unna mig lite gott!


Dagens middag,...

0-6419529609b2e190159d3b6e87f10191.png

Dagens middag, lasagne gjord på squash med sallad. Nyttigt och smaskigt!


Fröken sover...

0-5961c0cfebf2021d54ea3d80b9454a9b.png

Fröken sover gott i sin vagn,och allra helst utomhus. Då kan hon sova länge! Själv sitter jag och väntar på att cheescaken ska bli klar så man kan fika lite. Idag gick luften ur oss lite. Haft besök av svärmor och svärfar samt deras campingkompisar. Och så har Johanna lekt med några barn i husvagnen brevid,men dom åker vidare dom med. Mao alla åker på engång. Funderar på om jag ska åka hem och tvätta lite,lägga ut lite auktioner på Tradera...vi får se.


Vinteroverall

Ja inte klokt, men det börjar bli hög tid att kolla efter sånt. Iaf om man vill hitta rätt storlek och få tag på det man vill ha. Älskar Molos kläder, Julia hade ju denna förra vintern.

Nu har jag hittat den här snygga overallen, finns i massa snygga färger. Men fastnat för lila i år igen. Snygga grejer, men billigt? Nä inte direkt.



  
Finns hos bla Lucky little me

Trötter

Idag är man trött. Natten var hemsk. Vet inte vad jag ska ta mig till snart. Men nu har vi införskaffat en amningspump, och den kommer imorgon. Sen ska vi hårdträna på att börja äta ur flaska. Och med det så kommer förhoppningsvis suget efter en napp. För det är det hon behöver på nätterna.

Blev inget Ullared. Får bli vid annat tillfälle.

Insett att man bor i Östergötland, för det hörs mer än någonsin på dialekten runt omkring oss här på campingen...

Funderingar kring frukostbordet

Klev nyss upp ur sängen, ja inte har det varit lång och skön sömn. Lillskruttan tycker om att klänga sig fast vid mamma stup i kvarten på nätterna. Och 07.20 var det någon som var super pigg....men vi lyckades somna om, ja inte maken.

Pratade med svärmor i telefon, dom är nere i Ullared, går på Ge-Kås för 3 dagen i rad nu....attans va sugen jag blev på att åka ner. Så nu ska vi disskutera detta kring frukostbordet om en stund. Lika bra passa på när man kan dumpa av familjen i deras husvagn ;) 


Liten roadtrip

Nu drar vi ner till Jönköping. Men nu måste jag sluta skriva för jag blir åksjuk annars.

Kvällsmys i...

-95033b9dd236bbbfd65162fe78af7bd.png

Kvällsmys i husvagnen. Jordgubbar med grädde *mums*


Mer dykbilder,...

5058b74f47418119fc8207ba40975317.png

Mer dykbilder, första bilden fick ju underkänt av någon....... Var ju tydligen fel dykare på bilden.


Så här...

696e6be0c4aa6c8dd28e90befacdddd3.png

Så här kan det se ut när fröken inte får som hon vill, dvs när vi säger nej. Då hugger hon i allt som kommer ivägen. I detta fallet blev det mammas kjol, dvs min.


Ute på...

0-54ca28033e08a974e4948b839309a316.png

Ute på campingen som vanligt,tog en promenad ner till vattnet. Maken har varit ute och dykt med Stefan. Lillskruttan somna gott i sin vagn,och gör det än.


Så det kan gå

Igår kom äntligen dottern hem från sin husvagnsvecka med farmor och farfar. Vi åkte till bergs slussar och åt på Kanalkrogen, super god mat! Två av tre ville ha kakdesgglass till efterrätt så det fixade vi efter restaurangbesöket.

Väl hemma vid husvagnen igen så skulle fröken åka med sin nya sparkcykel. En som blinkar rosa, det ni!
Ja iaf, inte mer än ut på asfalten så hör vi hur hon gråter hysteriskt. Japp då har hon trillat, bitit sig i läppen och en av hörntänderna var inslagen och skrapat upp knäet. Var bara att konsultera grannen som är sjukvårdsutbildad, ring 112 och få nr till jourhavande tandläkare. Gjorde vi men fick ringa 1177 istället. Men dom bad oss ringa 112 idag på morgonen istället. Det gjorde maken och en timme senare hade dom tid hos tandläkaren i Skäggetorp. Där är dom fortfarande. Fröken har fått lugnande och dragit ut tanden. Stackarn har varit helt livrädd, uppdragen ur sängen och åka iväg sådär. Komma dit och behöva dra ut en tand. Usch . Vilken tur att hon har sin pappa med sig, själv hade jag nog bölat av att behöva se mitt barn nerdrogat.
Fy det värker i mammahjärtat.

Som tröst ska hon få ett nytt spel till sitt Nintendo DS!

Säger bara tack o lov för att hon hade hjälmen på sig! Slarva inte med denna billiga försäkring. Nu gick det ju hyfsat bra, kunde varit värre.

nio månader

Idag blir lillaskrutten hela nio månader! Inte klokt vad fort det går,och vad det händer grejer.
Jag lovar hon går snart...hon ska bara gå gå och stå hela tiden. Så jag har hittat en grej på Blocket som hon ska få, någon sorts läragåvagn med musik och grejer!
6 tänder i munnen nu. Älskar att bita på oss alla i familjen. Blir hon arg som te x när man säger ajaj Julia inte gå dit el liknande, ja då blir hon tokig och ska hugga *S* Ser skit roligt ut och så låter hon så gulligt.

Nu ligger skrutten och sover i sin vagn och regnet smattrar mot förtältstaket, och jag passar på att surfa lite.

cool mobil

Är helnöjd med nya mobilen! Faktiskt så bloggar jag från den just nu!! Fast just nu är jag och den lite osams,CAPS LOCK har hängt sig....Så LäNGRE äN Så HäR BLIR INTE INLäGGET

Sen blev det en liiiten grej till

Har varit sugen på en ny vagn länge... kollat på olika typ City Jogger antingen eliten el minin. Och Teutonia Timmy som extra vagn....men så har ju Urban djungel kommit ut med sin nya model Mountain Buggy Swift. Liten och nätt. En Jonna vagn helt klart.
Så när vi ändå var i Norrköping så svängde vi in på Babyproffsen. Dom har sån service så det är inte klokt. TVÅ st hjälpte mig, samtidigt...Linköping släng er i väggen.
Ja iaf, så hade dom inte den färgen jag ville ha framme, nä men vill du se den så sätter jag ihop en åt dig så du kan kolla!
Va? Skulle dom göra så i lkpg? Aldrig.
Ja när hon körde ut Chilin så var det kärlek vid första ögonkastet. Jag tar den!

Så nu står den här hemma, så fin så fin så! Fick provkört den ute på campingen igår med,snacka om skillnad när man kör på gruset.






Ny telefon!!

Vi brudar drog till Norrköping igår igen, det blev min efterlängtade nya mobil. En Nokia N97. Den är grym, den är bäst den är gudomlig. Så mycket funktioner så jag vet inte vart jag ska ta vägen...men man lär sig.
Det som är bäst är ju tangentbordet samt kameran. Outstanding!



 


Nytt rekord

Lätt trött som jag var och lite smågrinig efter gårdagen. Lillskruttan har haft en natt som heter duga, bara legat och skrikit och skrikit. Ni vet när man inte vet vad man ska göra, ingenting hjälper. Detta händer henne ofta i sömnen. Måste vara alla nya intryck som kommer ifatt under natten.
Jo iaf så lekte dottern på vågen så då var ju mamma tvungen att ställa sig där ochså(annars bara en gång i veckan), jag blev glad. Nu är 12,2 kg borta och 33 centimeter kring midjan, det är fan inte klokt hur bra det funkar. Så snart bara ett par kilo bort, så är alla graviditetskilon väck!!


Nja Jennie

Jag vette sjutton om det blev bättre idag, kanske om jag får åka och shoppa min mobil ;)
Annars så känner jag mig som Lilla My idag med.


Lilla My kan bli riktigt arg och då bits hon
....
Jag undrar varför jag kallas för Lilla My av omgivningen...hmmm
 

090710

Idag har vi inte gjort många knop. På em när vi skulle åka till Norrköping igen så ringde dotterns kompis, givetvis ville dom två leka. Tänkte säga nej, men så stog dottern där och tittade med sina hund-valpsögon...inte hade man hjärta att säga nej el. Mobilen finns ju kvar att shoppa en annan dag...förhoppningsvis
Sur är jag på maken ochså, i helgen är det ÖS (en träff där folk som tjänstgjort i den gröna uniformen utomlands samlas en gång om året, bor i tält och dricker öl och snackar gamla minnen) träff nere i Halmstad. Så han och Rickard tog SK50:n ner och är där hela helgen. *sur* Jag hoppades på att vädrets makter stog på min sida, men icke.

Hade gärna åkt till GBG el dylikt, om det inte hade varit för att man har så j**la mycket grejer som man måste få med sig.  Vilken småbarnsmorsa som helst vet vad jag menar, packa lätt med småliv med sig. Det existerar inte.

Dålig dag idag, blir trött på somliga människor. Trött på min dator som krånglar stup i kvarten. Ena stunden kan man surfa men i nästa icke. Funkade ypperligt tills vi var tvungna att shoppa ny router. Jag råkade köra in en 12v kabel i den gamla, den som krävde 5v....ooops så ja den paja. Så sen dess har jag som straff då haft en krånglande dator.

Så nu ska jag ta och vara tyst,logga ur hämta min nya Hamilton bok!

busfabriken nästa!

Nu ska vi stoppa i oss lunch, sen börjar det bli dags att dra till Linköping igen. Där ska Johanna ha en date med Alexander och dom ska få härja på Busfabriken!
Jag Jennie och lillskruttan ska fika och skvallra lite!

Mobildröm

Vill så gärna ha en ny mobil, min rosa har hängt med ganska så många år nu. Så nu är det dags för en ny.
Kollade på några idag på MediaMarkt...
Föll för en Nokia N97 vit


bloggtorka

Huvaligen nu är det full fart på lillskrutten, idag när jag duschat och stog och snacka med mamma som varit på besök. Ja då tittar vi på henne så sitter hon med hela munnen full med jord. Har en stor grön växt inne i badrummet.
Hon rymmer stup i kvarten, drar i sladdar. stoppar allting i mun och trillar ur sängen...hänt en gång. Usch det var hemskt.
Lyckats få henne att ta nappflaskan nu, fast inte med ersättning el välling. Utan det finns något som heter drikki från nestlé som är med ris och banan. Den gillade hon, alla sätt är bra utom dom dåliga. Sover dåligt gör hon. Skulle behövas en napp el en snuttis så mamma slipper vara det.

Vi har varit i husvagnen i flera dagar, kom hem i mån när mamma kom upp. Dykgänget var på besök i helgen, grabbarna ägnade hela lördagen åt dyl. Jag och brudarna tog med oss Olivia till stan och gick på shopping! Hittade snygga fejk jeansleggings och ett snyggt linne med marint tryck från Gina Tricot, plus en kjol att bara slänga över bikinin.

Viktjakten fortsätter, håll i er nu...jag har tappat 31 CENTIMETER kring midjan och 11,4kg. Känner mig nöjd. Tre månader har det tagit. Men nu går det trögt,men det är en bit kvar. så någon stor shopping av kläder just nu blir det inte förs vi är helt klara.

Nu ska vi till Norrköping, ska plocka upp Jennie i Linköpåing först bara.

Så kan det gå

Min man fick lära sig att det kan bli dyrt när man ska skicka frugan på shopping av Blocket fynd. Fick åka till Vadsten förra veckan för att köpa en kabel av något slag. Men gubben som jag skulle få den utav var på lunch...så jag var ju "tvungen" att gå omkring bland kullerstensgatorna och titta i butikerna. Hittade en fin liten butik, med barnkläder. Ägarinnan var jättetrevlig och hjälpsam. Jag skulle faktiskt bara titta lite, men hon var ju så snäll och rar och positiv så man drogs ju med där. Ja det där var jättefint tillsammans.
Så ja jag kom ut med något därifrån, kläder från Me Too. Inte dom billigaste alltså.




Ren plåga att vara hemma

Längtar tillbaka till tattartermosen och poolen! Fast nu är det hyfsat skönt här hemma, kör kyla för fulla muggar på luftvärme pumpen. Riktigt najs. Vill vara ute, men duktiga jag tänkte det ska vara skitväder nu hemma i två dagar så jag lämnar solkrämen i husvagnen. Och smarta jag igen glömde köpa ny på city tidigare idag....







Där ser nu bastun, svider lite i mitt Finska hjärta att man inte badat bastu än.
Men det ska vi råda bot på i helgen!

Älskade värme

Så skönt med sol och värme, tycker jag ja...men inte lillskruttan. Hon blir så gnällig, inte lätt att vara liten.
Så himla skönt i husvagnen, där kan vi gå och svalka av oss i poolen med jämna mellanrum! Och lillskruttan blir ju som tokig när hon får plaska, blir en kallsup el två. Den store skulle gärna ligga i pluret hela dan om hon fick, så ni kan ju tänka er hur hon tjatar när vi sitter vid husvagnen. Ska vi gå och bada nu? Ska vi gå och bada nu? så låter det tills man får tuppjuck, sen tar det inte många sek innan det låter "ska vi gå och bada nu?" igen...

Letar efter en vagn, en extra vagn. Skulle vilja ha en Teutonia Timmy med lufthjul, ny sådan kostar 2995:- med punkteringsfria däck. Ska jag ha lufthjul till så kostar dom 1295:- Så nu ska jag surfa runt på blocket.

RSS 2.0