After Work

Blir låndag imorgon, först jobba 12 timmar. Sen blir det after work på Strandgatan 2
Ska bli kul, blir så sällan man hittar på saker med kollegorna. Då får man ta tag i det själv.


Jobbelijobb

Nu är det slut på ledigheten och åter till jobbet, men bara i två dagar sen är det ledighet igen ända tills på tisdag!! Ibland verkligen älskar jag mitt jobb!! Långa dagar= massa ledighet!

Blev inte jackan på bilden nedan, utan en snygg skaljacka från KappAhl. Bild kommer, båda brudarna får likadana! Svärmor sponsrar den ena, tack tack! Till skrutten köper jag även skalbyxorna, Johanna har redan ett par som jag köpte i höstas.
Kom på att vi behöver ett par gummistövlar till....inte billigt med barn, men orkar ju inte släpa grejerna fram o tillbaka till dagis. Som idag så glömde vi Johannas byxor på skolan, och vi drog till Tornby. Sen när vi åkte hem och prata om Mulleskolan...ja jävlar byxorna, bara åka och hämta.

HIttade massa fint på H&M till skrutten, åhh så fina vår/sommarkläder. Köpte inget idag, måste klura på storlekar men vänta för länge gör jag inte. Annars tar det slut ju.


jackan

Här är jackan som Johanna ville ha, hittade den på LinusLotta

                                                               Janet Jacket SEK 469, Minymo - NELLY.COM

Leka ute är toppen!

Var iväg och kollade vårjackor, både till mig och brudarna. Johanna hittade en från Minyou (stavas det så tro) antingen den eller så blir det en skaljacka från KappAhl.
Själv hittade jag en sååå sjukt fin jacka från Lindex av alla ställen, men den fanns inte i min storlek. Måste åka in och kolla imorgon i stan. Den bara ska jag ha!
Blev ett par nya gummistövlar till skrutten, och ett par fodrade galonvantar. Nu är hon redo för slasket ute!

Givetvis skulle hon ha sina nya skor på sig med en gång, innan vi ens lämnat butiken. Och ut i trädgården hemma och leka med syrran. Går inte att få in henne, skriker som en stucken gris.



Pulkan är skoj!



Hallå, är det någon som kan dra mig nu.
Sur blev hon när hon inte fick åka *S*


Och titta, våren har anlänt!!


Nu vill jag ha nya sneakers!!

Någon som hör mig??? VILL ha, presenter mottages tacksamt innan 1 maj ;)


Ett paket kom med posten..:!

Kom ett paket med posten...innehållandes en present till mig själv! (och lite till ;))








Helg!

Äntligen "helg" ja en annan har ju jobbat den riktiga helgen så då får man ta helg nu istället!
Jag lever,vikten går stadigt neråt och humöret svänger men mest är jag arg, arg så jag kokar snart.

Nu är det date med Carl Hamilton som gäller!


Hmmm....man kanske...

1464981f008fdcbbf88ecd98937c2b38.png

Hmmm....man kanske skulle börja fundera på dotterns lekar.


Dyrt och fint

Varför är det så att allt fint man hittar är så dyrt?
Vill ha en längre cardigan, men 899:-.... fast å andra sidan så är den i 45% bomull och 55% silke, mao håller den bra kvalité länge!
Finns hos Bubbleroom



Vikten rasar

Fördelen med dålig sömn,stress och annat skit är att kilona rasar!
Man måste ju se någonting positivt i allt elände iaf säger dom som vet ;)
Fast att gå omkring med magont hela dagarna är ju faktiskt mindre kul, jaja that´s life


Life sucks

Usch så trött så trött, och varje morgon tror jag att ja imorgon är det sovmorgon iaf. Då är det helg...sen kommer man på att fan helgen jobbar jag, så sovmorgon vette sjutton när jag får nästa gång. Hon vaknade tre ggr inatt, fick tillslut sova hos mig. Men sen var det någon som tyckte vi skulle kliva upp en timme tidigare.
Jag bryter ärligt talat ihop snart, jobb jobb jobb och så ska man ta hand om barnen och huset däremellan. Och tillråga på allt så är det annat skit mitt i allt. *Suck*


Livet är skit

Just nu är livet inget kul, om jag ska citera "någon"


Plocka småsten...

5def00e3dc929ea2359d50e2bb5c01e4.png

Plocka småsten är jätteskoj!!!


Zzzz

Så trött så trött, säger jag någonting annat efter att jag jobbat? Nä men 12 timmar det tar på krafterna, och om man sen börjar dagen med att behöva STÅ ute och jobba i 2½ timme...ja och sen sitta inne i 8 timmar. Man blir seeg. Skönt att få vara ute, men inte så skönt sen när man ska sitta inne. Segt.
Och det har bara strulat med precis allt, ta mig fan A L L T.
Eller så kan man fråga sig om det bara är somliga som fixar till saker och ting? Strul igår,strul idag och ännu mer strul. Så när jag pratade med chefen så var jag nästan gråtfärdig för det var ännu mer strul. Jaja nu är jag ledig i två dagar sen kör vi så det ryker i helgen igen!

Nu ska vi glo på 112 -liv eller död på TV4+


Kolmården och Tropicariet!

Nyss hemkomna från Kolmården, där har vi varit på Tropicariet och kelat med aporna,glott på fiskar och massa äckliga ormar... uäk, kryper verkligen i kroppen på mig när jag tittar på dom.
Brudarna gillade inte aporna, dom blir för närgångna. Aporna gillade skruttens vagn, men det gillade inte skrutten när dom klättra där när hon satt där. Men när hon fick vara i mammas trygga famn ja då gick det bra att dom klättra hej vilt. Fick kolla under vagnen innan vi gick ut så dom inte åkte snålskjuts ;)




  
  


Snälla apor, t om vinkar ser det ut som!

Rabiata apor



Hajmatning på G!


Det var...

0-343964eef57044fbb61b3bb4ade4fb25.png

Det var myggfritt ute vid Hästholmens hamn idag,bara massa is så långt man kunde se. Små berg av is, skithäftigt!


17-månader!!

Tänk att min lilla skrutta blev 17 månader i veckan. Om en månad så är hon 1½ år...vart tog tiden vägen??? Men herregud va härlig hon är nu, vill ju som sagt ha den här perioden för evigt...ja om hon sov på nätterna med så vore det ännu mer toppen! Jobba fulltid och inte få sova...det tar på en, och det mesta blir lidande.

Ska utforska allt, precis allt. Och hon är inte dum den lille fröken heller. Ibland får man vara snabb. Älskar att klä på sig syrrans grejer! Och bråka med syrran älskar hon...haha gud va dom håller på ibland, och en riktig drama queen är hon. Får hon inte som hon vill så slänger hon sig på golvet och ja, där kan hon ligga och sparka i golvet länge. Så det har vi börjat ignorera


Fy vilken morgon

Usch hade sån skallebank inatt,och i morse så kunde jag tillslut inte ligga kvar längre utan var tvungen att ta en tablett. Men innan den kom ner så kom det upp annat. Fy fan vad jag hatar att kräkas. Uäk. Och det kom upp fler ggr, men sen stabilisera det sig när tabletten börja värka. Fatta va hemskt att ha så ont så man kräks, hatar sånt.
Men nu mår jag hyfsat,fått i mig lite mat och dryck!

Fullrulle i övrigt, det var Mulle premiär idag. Och direkt därifrån till simskolan. Men sen blir det hemma dag, med städning...uffa. Om jag orkar få fart på alla, annars så får tvätten gå iaf.


Zzzzz

Snark, så trött så trött. Hur kan man bli så här trött av att bara jobba? Jobbar ju inte ens långa dagar denna veckan, bara 8 timmars. Men uppe tidigt och hemma så tar nästa "jobb" vid. Och så sover ju skrutten uruselt..så man är inte kaxig på morgonen.

Men nu är det helg!


Åter på jobbet

Idag var det tillbaks till verkligheten, åter på jobbet och skrutten fick gå till dagis igen. Och vet ni, hon skriker inte hysteriskt längre, bara blir lite extra klängig när fröken säger " ska vi säga hej då till mamma" . Och när dom skulle vinka i fönstret ja då fick jag knacka på för att hon skulle göra det ochså *S* Men det hör till, gud nåde om man går förbi utan att vinka när dom står där och väntar.


Galen

Gahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...blir tokig snart, var bara tvungen att skrika lite


Charms

Skrev ju om Thomas Sabo, och ja jag har inte armbandet utan bara börjat få berlocker.
Har dessa tre:
  

Vill ha mer färg och den här ananasen är ju döläcker! Plus cocktailglaset och handbojorna skulle sitta fint!

  
Plus dom här...finns ju så många fina som sagt!

  


After work

Skrutten mår toppen så imorgon blir det dagis och jobb igen.

Precis bokat bowling och mat, för den 31mars ska vi ha after work med jobbet!


Sjukling

Idag är jag hemma för vård av barn. Men lillfisen är pigg och glad iaf! Busig som tusan, hur go som helst. Det är dom här dagarna man önskar man hade jämnt, som man kunde etsa fast i minnet. Förstår som som alltid har bebis hemma...man  vill ju inte sluta,det är ju sååå underbart!


Finns ju...

0-63307b59286670661d5bef4e5c5ff619.png

Finns ju såå många fina berlocker till Thomas Sabo armbandet,vill ha allihop!!


Husvagnen ja...

Hur gick det med den då? Jo då taket rasade ju in på ladugården, och vi fick skador bak hade dom sagt. Men när mannen hämtade vagnen och körde den till verkstaden så var det hål i fönster,tak och där bak...kul värre.
Och dan efter den är inlämnad så började det snöa igen. Bara hoppas att vagnen stog inne då...men det är Mantorp Camping vi pratar om. Då får vi se när vagnen är klar då...kan ju ta evigheter.


Mer klockor

Sa ju att Asos hade en lila i annan variant, gillar gulddetaljerna!
Men den gula är ju läcker den med, men jag tror den andra varianten passar mina smala handleder bättre.

 


Go´morgon i stugorna

Här vakna vi 06.30 men eftersom Julia fortfarande har feber så låg hon och myste i hela 1½ timme!

Blev att kolla på finalen i Melodifestivalen igår kväll med Johanna. Och ja, hennes Timotej vann inte utan min favorit Anna. Och hon blev helt förstörd, grät och grät och hulka sig till sömns. Jag undrar hur det ska gå för detta barn i skolan och i andra sammanhang där man ska tävla. Sjukt dålig förlorare.


Nytt från KappAhl

Johanna växer och kläderna krymper. Tycker jag alltid köper kläder men ändå så hinns det med att bli för litet och helt plötsligt finns det knappt några som passar längre...pust. Men jag klagar inte, shopping är ju liksom min grej ;)

Det här valde Johanna :


Och jag valde den här, blir snygg med hennes svarta blanka
leggings och till stuprörsjeansen. Matchar mamma!



Och skorna, dom älskade skorna!


Febrig liten tjej

Usch väl i simhallen så låg vi i vattnet och plaskade, råkade känna på skrutts panna. Stekhet var hon. Näsan har ju runnit i två dar och hostat har hon med gjort, så nu kom febern. Får hoppas det stannar där.
Efter simskolan så lämnade vi syrran hos en kompis och vi fixade lite shopping på City. Sen däckade hon i bilen och fick sova ute i sin vagn. Var pigg som en mört när hon vakna upp. Men så himla gnällig och vill vara hos mamma hela tiden, går bra att leka i någon minut för sig själv. Så det har varit soffhäng och hon fixk hjälpa till med tårtbak!



När storasyster sitter och målar i köket så vill ju skrutt ochså göra det, pekar på sin stol och säger "öh öh"
Så hon fick sitta upp, fick ett papper och ett par kritor och voila!


Tjejkväll!

Dagen till ära så har jag fixat en smarrig tårta! Så himla god, och vet ni det är en GI tårta dessutom!!!
Nötmaräng tårta, sååå god!!




Nya skor till skrutten?

Någon av dessa snygg? Vill ha just kardborre, för ungen sliter upp alla snören heeeeeeela tiden...
Har 50% på ellos, då kan man ju passa på att shoppa vårskor till fröken!

     


Present till mig själv

Ska köpa mig en ny klocka, och jag gillar verkligen dom där adidas klockorna.

Vilken tycker ni? Den lila skulle ju onekligen matcha skorna jag ska shoppa...men den vita med rosa var grymt snygg med. Finns ju på asos med, i andra varianter om jag inte minns fel. orkar inte kolla nu.


  

Bilder från nelly.se


Simhallen

Nu ska vi packa väskan och strax väcka lilla hugge, hon sover gott och laddar för simhallen. Storasyster ska på simskola så då ska vi plaska och bada medans vi väntar!


Nytt ljud

Japp nu behövs det en ny hemmabio anläggning. Vår suger getpung. Inget kul att kolla på film när man bara hör bakgrundsljud och inte talet.
Men man fyller ju snart år,ett jämnt tal dessutom. Så då kan man väl få önska sig lite dyrare saker ;)


Liten redo...

45aa449e454a0a01c7aac17772f642a4.png

Liten redo för den berömda vårfloden som alla tror ska komma nu efter all snö! Dock så måste vi fixa gummistövlar, syrrans små är liiite väl spruckna.


Nya skor!...

0-145cebe4a5b3d53eb03d34aae4fca5ee.png

Nya skor! Läckra skor va, dottern är lyrisk!


Åhhhh!!! Så...

0-593055a1a4c44887edcf6c3b060c72a9.png

Åhhhh!!! Så lovley,dom vill jag ha!!


Liten samlar...

0-274d5a7aa99807b8b7eb01d98a671418.png

Liten samlar krafter för shoppingturen, storasyster har namnsdag idag så då ska det shoppas en present!


Gäller att...

-4d44cd2a77f7038f73bc93006e0085c.png

Gäller att passa på när det är väder för det! Inte så lätt att tvätta bilen i minus -16


Älskade älskade busunge!!

Mina två älskade barn förgyller tillvaron, oavsett humör så kan man inget annat än smälta när man ser på dessa två!! Älskar er så oerhört mycket!!




Teaterapan som gör miner och sätter huvudet på sne
så fort kameran kommer fram


När mamma...

0-7b40b4464210863c5a67d052c69be2ed.png

När mamma lagar mat så rensar skrutt i skåpen, hjälper mamma!


Fikapaus på...

0-5d850d4568ddf562e27328189c4c736d.png

Fikapaus på Busfabriken!


Middags dags:...

52d35bb790011dfe065c652c55b58821.png

Middags dags: köttfärslimpa,grönpepparsås och blomkålsmos!


Går i...

0-228465bdce7d5cc4ac4802a3def8c5c3.png

Går i sin pappas skor...bokstavligt talat,ser absurt ut med tanke på att det skiljer 17 storlekar....


Fan..

Jaha där står hon, våran lilla pärla vi köpte i somras...

http://www.corren.se/ostergotland/linkoping/?articleId=5124021&date=&menuids=


ÄLSKAR Crucified Barbara!!(iaf den här låten)


Fast

Nu när alla deltävlingar i Melodifestivalen är klara, ja bara andra chansen kvar. Så ja då är alla bidragen tillgängliga på SVT:s hemsida. Och jag är helt såld på Anna Bergendahls bidrag This is my life.
Andra favoriter är Darin,Erik Saade, Andreas Johnson, Alcazar  (ångra mig, lyssnade om på låten)och framförallt Crucified Barbara!!


RSS 2.0