Högt i det blå

I eftermiddags blev det lite spontanflygning för min del. Mannen har varit iväg på flygdag i två dagar nu. Blev att jag hakade på när maskinen skulle från Gävle till Söderhamn där den bor.
Så sällan man kan följa med,alltid lika trevligt!


Morgonmys

Finns väl ingenting bättre än att få mysa med sina spralliga barn,en bra start på dagen!


Ogräs

Gillar mitt korta hår,men det växer ju så fort och märks fort på luggen. Tur min nya frissa har luggservice. Bara kliva in på salong och vänta en liten stund och sen fixar dom den!


<3

Så här fint såg det ut idag! Hon är helnöjd, igår sa hon ; kan du ta fram kläder som passar kort hår. Haha


Hon vet vad hon vill

Ja hon har alltid varit sådan,att har hon bestämt sig för en sak så är det så. Och nu hade hon bestämt sig för att hon ville ha kort hår. Punkt slut.
Jaha sa jag,så har vi dragit lite på det. Men efter en vecka så var det fortfarande det som gällde. Så jag fick allt ta och boka en tid. Så igår när jag hämtade henne på skolan så fick hon veta att nu var det äntligen dags!

Hon var skitnöjd under hela klippningen! Och det blev ju så fint så! Tycker det bådar gott för framtiden att hon går sin egen väg,alla tjejer i klassen har långt hår. Det enda som gäller. Mer nu tröttnade hon och ville ha kort. Bra det.


Kär

Kan man vara kär i en bil så är jag det! Helt underbar att köra!! Men det finns tyvärr någon annan i detta hushåll som är det med... Men jag har vässat armbågarna och ser till att vara snabbast till nycklarna


Tillskott

Hoppsan,vad har vi här? Där under skynket kan vårt nya tillskott i familjen stå. Ni vet den där "som barn på julafton" känslan? Den sitter fortfarande i idag!


Otäckt

Ja inte var det direkt otäckt att slänga sig ner i det där vattnet. Trots moln och hör och häpna en regnskur,första regnskuren sen i Oktober i Egypten.... Men härdad svensk som man är så blir man ju inte hysterisk för lite vatten. Vi skulle ju ändå ner i vattnet,och SIMMA med DELFINER!!! Japp riktiga vilda Delfiner i Röda havet. Helt otrolig upplevelse!!!!!

Som ni förstår så har vi varit på en veckas semester till El Gouna i Egypten. Bara mannen och jag. Varit helt underbart skönt,välbehövligt.


Glad Påsk

Fick bara med en påskkärring på bild!


Spa kväll

Dags att fila till fötterna och göra dom lite fräscha. Självklart skulle alla utom lillskruttan få mjuka och fina fötter!


Här ska bakas!

Ikväll ska vi fira mannen som fyller år,och min lilla hjälpreda är redo att börja baka!


Äntligen värme!

Sitter i solen och njuter av en god cappuccino!


RSS 2.0