Idag var en stor dag,jag köpte något onödi...

img_7705 (MMS)

Idag var en stor dag,jag köpte något onödigt till mig själv. Något jag tyckt varit lite dyrt,men idag slog jag till!!! Enda parfymerna jag klarar av.


Full rulle

Helgen kom och helgen gick i ett rasande tempo,redan tisdag och jobbet väntar.
Blir en tuff vecka jobbmässigt. Fattar inte att folk orkar jobba såhär. Bara se på min far, i veckan hade han jobbat 23 timmar en dag( så ser i princip deras veckor ut,minst 14 timmar det är bra)....inte klokt. Och visst i lördags natt så sa kroppen ifrån och han åkte in akut och fick en total undersökning,dom hittade inget fel. (han hade problem med andningen) Och när doktorn säger att det är stress pg a för mycket jobb, vet ni vad karln säger då? "Äh" Gamla finska gubbar....min mamma är likadan,jobb jobb jobb. Och ja hon lever ju med för högt blodtryck också,och är inte ens 50.  Så nä även om jag är en pain in the as när jag säger nej till extra pass när jag redan jobbar mycket, så tar jag det. För jag vet hur många timmar jag pallar innan det blir för mycket. Och med tanke på tiderna en annnan jobbar så ja...sömnbrist är en orsak till många problem och sjukdomar.


Dagens middag från Linas Matkasse; Rissall...

img_8880 (MMS)

Dagens middag från Linas Matkasse; Rissallad med mynta,melon och bräckt kassler!


Skrutten cyklar helt själv!!

Måste ju bara lägga upp en film på skrutten, hon har lärt sig cykla! 2½ år, inte illa va!!
Hon har kunnat det ett tag nu,och det ska cyklas varje dag!


Lugn helg och lugan dagar

Kortvecka vad det gäller jobb, blir en och en halv dag!! Me like, men nästa vecka blir dessto mer =/
Fattar ni vad skönt det ska bli from fredag, varje dag när jag är ledig så får vi sovmorgon!! Johanna slutar skolan på torsdag,så då blir det ju bara fritids dom dagarna man jobbar. Och med mitt schema så ja det blir en hel del dagar vi kan ligga och dra oss!

I helgen blev det en liten sväng in till Ikano, skulle kolla på ny säng åt Johanna. Julia sov så gott i vagnen så då passade vi på springa in i andra affärer och prova kläder. Men det enda jag hittade var detta, ny väska från H&M och skor från Din Sko. Väskan älskar jag, men drömmen är ju ändå en i äkta grejer, tänk mjukt fint skinn som bara blir finare å finare med åren...åhh.
 

Vi hade hysteriskt roligt eller rättare sagt Johanna åt mig när jag prova kläder,allt jag prova gjorde hon tummen upp å ner för,och sa blä va fult. Åt ALLT, jädrans unge haha


Lika vackra varje år!! Underbara blommor!!

img_0062 (MMS)

Lika vackra varje år!! Underbara blommor!!


Matlagning pågår. Som ni ser så har ICA:s ...

img_6080 (MMS)

Matlagning pågår. Som ni ser så har ICA:s leverans kommit. Det var Tekniskt Fel... Suck. Men men hämtade ju kassen hos mina f.d kollegor på ICA Signalen,världens bästa Ica affär!!!


Dags för ett hårt pass med bollen efter he...

img_4525 (MMS)

Dags för ett hårt pass med bollen efter helgens alla godsaker och drycker!


Vilken härlig helg vi haft,strax hemma ige...

img_2326 (MMS)

Vilken härlig helg vi haft,strax hemma igen. Varit uppe i Kapellskär med husvagnen,åkt båt till Åland på korttur. Köpte snask och åt god mat! Vädret har varierat lite,mest sol och värme. Men inte lika varmt som alla andra i inlandet haft det. Fisket gick sådär,blåste liiite väl mycket. Och mygg,fy fan för dessa mygg. Jag är uppäten. Orm såg vi strax innan vi åkte hem,fanns en hel del såna där. Ja då är det en Jon vecka igen då,jobbar en hel dag innan jag är ledig två igen =))


RSS 2.0