Lördag kväll

Det blev ett trevligt bebiskalas, alltid lika trevligt att träffa brudarna och bebisar!
Eftersom vi smaskade på marängtårta som jag slängde ihop, så går hela helgen i syndens tecken!
  Just nu puttrar den burgundiska grytan på spisen, sen blir det massa gott till filmen jag hyrde!
Ville hyra Änglar och demoner, men det ville tydligen alla andra ochså...och inte hade dom två sista Johan Falk filmerna kommit heller.
Så det blev en film med Julia Roberts och Clive Owen *=)* en spionfilm, spionfilmer funkar alltid i det här hushållet!!

Nu ska jag tända lite ljus här hemma.


Dags för kalas!

Strax kommer Julias besök, blir Isak,Alicia och lille Melker som ska fira att Julia fyllt ett år!
Så nu får jag ta och påbörja tårtan tror jag..blir en sån smarrig en som Johanna hade på sitt kalas!

Julia ligger och vilar upp sig så hon orkar med alltihop ;)


Klart man...

0-453b15da30796899bcc75066590bf91d.png

Klart man ska dyka ner i leksakslådan i väntrummet hos tandläkaren!


Go´morgon!

Uffa vilken natt, skrutten gillar att bara vakna och skrika rätt ut i typ 20 min....kul.
Och vid 06 så vakna hon och efter ett tag så höll hon på att somna om, men ja då klia det så förbaskat i halsen på mig så hon vakna ju givetvis av allt mitt hostande. Så ja vi vakna hela högen här hemma.

Idag så står tandläkarbesök på agendan, tack o lov inte jag utan Johanna som ska dit. Så det blir en promenad dit i det friska vädret.

Sitter och letar efter mössor på nätet som ska matcha Julias overall..lättare sagt än gjort. Vantar har jag beställt iaf, blev ett par svarat Didriksons biggles Zip. Det är dragkedja ända ner till tummen, vilket underlättar massor när man ska dra på en liten en ett par tummvantar! Samt att man kan dra åt dom så dom sitter på plats!
Köpte dom på Filur dom har just nu fraktfritt på allt man köper från Didriksons. Så passa på, kan varmt rekommendera deras Boardman set. Ett så kallat fleecefodrat "gummiställ", det är kanon på hösten och våren. Man kan använda det så länge det inte ligger snö på backen! Julia ska få ett sånt till våren att ha på dagis.
Alla dagis fröknar och dag-barnvårdare vi haft har sagt samma sak, alla bran borde ha ett sånt här set! Då förstår ni hur bra det är, slipper knöla på galonisar över overaller och dylikt!


Lever..knappt

Så där ja, jag är kvar men trött. Jobbat fre,lör,sön och idag. Så jag har smällt av 45 timmar på 4 dagar. Normala människor jobbar väl 40 tim på 5 dagar. Men inte jag inte.
Idag har varit en skitkul dag, varit ute på skjutbanan heeeela dan. Det tar på krafterna men skoj är det!!!

Så när man jobbar så många timmar så orkar man inget mer än att laga sig lite mat, glo på tv och sen stupa i säng. Försökte läsa min Hamilton bok...men vi kan säga som så här. Det var ett hundöra på en sida, och jag fick använda samma hundöra fast åt andra hållet...mao orka jag typ läsa en sida sen slockna jag. Kul.

Idag kom familjen hem!!! Två av tre av dom är dåliga. Julia är snorig,hängig och febrig. Maken han hostar sig sönder och samman, så han får ringa Vård Centralen imorgon. För dom receptfria tabletterna på apoteket har ju noll effekt

Julia hon går och går hela tiden nu, går fort. Går för fort tycker jag..vart tog min bebis vägen? *snyft*

Nä strax bingen för hela familjen, tack o lov så är det höstlov och vi slipper gå upp tidigt varje morgon!


Svabbat

Då har man hunnit med att få iväg Johanna till skolan, slängt in en maskin i tvätten. Dammsugit och svabbat golven, hemma hos oss så har vi en liten lortgris vid matbordet. Kan någon gissa vilken familjemedlem det är ;)
Ser helt förskräckligt ut under den platsen, så man får svabba ofta.
I helgen så ska jag passa på att olja in hela matbordet, stinker ju apa när man gör det så passa på när tjejerna är borta.

Det blev en sväng till Linköping igår, först in på maxi och fylla upp med proteindrycker. Hittade även en fin pyjamas till Julia, stog 79:- men fick ge 39:- hade jag vetat det så hade jag köpt fler.
Dom är så bra med dragkedja hela vägen istället för bökiga knappar. Är inte många ställen som har såna, och som är fina dessutom. Plus att det är en sån där grej där uppe som gör att dom inte skaver sig på dragkedjan.

Tjejerna blev iaf glada när pappa kom hem, ok jag kanske blev lite glad jag med! =p


Slut på friden

Ikväll, el ja snart så kommer maken hem från fjollträsk och då är det slut på friden i huset.
Funderar på om vi ska hämta upp honom i Linköping eller vid pendeln här i byn. Skulle behöva svänga förbi ICA Maxi och köpa färdigblandade proteindrycker. Enda stället jag hittat dom på i stan, tidigare fanns dom på hälsokost butikerna men nu har dom slutat med det.
Behöver ha dom i helgen när jag ska jobba, har dom som mellanm¨ål. Och även som extra protein intag. Imorgon är jag ju billös igen, ja det är en annan historia det med andra bilen.
Nu ska jag koka lite korv och fundera på saken en stund...


Overall?

Har ni köpt overall till barnen än? Johanna fick ju en didriksons. Men Julia har ingen än, och jag vet inte om man törs vänta så länge tills snön kommer. För då brukar det vara så utplockat på den fronten och vårkläderna är typ påväg in. Helt sjukt är det men så det är och alltid varit.
Jo så iaf så hittade jag en inne på Happy och det var en från name it storm någonting. Den ska tydligen vara slitstark och tåla vatten m.m Mao en bra dagisoverall. Snön kommer ju oftast inte förs efter nyår och Julia ska skolas in på dagis i februari så det behövs ju en.
Fin var den ochså, och bra pris 749,50:-!
Hon var skit bar i butiken, hjälpte och hade sig och kunde gott hänga undan den tills nästa vecka!! Va hur många ställen hänger undan åt en så länge??? Service!


Lite shopping fynd

Blev inte mycket shopping, vi skulle ju åka och byta vinterdäck. När vi väl kom dit så var det givetvis lunchstängt i en hel timme. Så vi åkte till Gallerian i Mjölby. Kollad på den fina vintage kollektionen på KappAhl, men konstaterade att det inte var något för någon av oss. Fina klänningar men minsta lilla repa i så ser dom förskräckliga ut. Och barn som vi vet är ju inte stillsamma av sig direkt. Dottern rynka på näsan men tyckte det fanns en fin pälsbolero till Julia *S*
Vi gick in på Lindex och kolla lite ochså, men hitta inget där heller. SÅ trött på alla kläder med massa tryck mm Nä just nu så finns det inga åååhh köp för min del. Ska åka in till H&M och köpa på mig ett gäng av deras enfärgade bodysar. Alla på Lindex hade liten spetskant upptill el hur man ska förklara, me not like.

Gick en sväng in på Happy och där hitta vi iaf strumpbyxor till Julia med anti halk. Kallt på golven och halt med strumpor så då är det ju perfekt med dessa!
Johanna fick ett par jeans, det är inte det lättaste att hitta jeans till denna tjejen. Hon är sååå smal så ni fattar inte, allt är stort kring midjan och ser bara fånigt ut när man drar åt resåren. 
Vi slog till på name its slim jeans, bör jag säga att ja dom satt inte så slim på henne. 
Hon fick välja mellan dom och ett par i baggystil. 
Det sitter en visselpipa på byxorna, så det var lätt att få henne och prova byxor!

 


Fint till flickorna

Har två olika rabattkuponger med 25% på ett helt köp, det ena på KappAhl och den andra på Lindex. Men man kan ju inte köpa allt man hittar, så vi får se vad det blir. Skulle ju mest behöva bodysar till Julia, det mesta börjar bli litet...igenb och så är det kortärmat nästan allting.
Johanna hittade en fin klänning på H&M som hon ville ha till kalas och Jul. Men så hitta jag denna på Lindex, och jag tror fröken skulle vilja ha den. Det står liksom Johanna skrivet över hela klänningen!
Dock så var det ju inte sånt här som vi behöver just nu, men vem vet *S* Ska kolla in den nya kollektionen på KappAhl ochså, Borde finnas kvar plagg i våran lilla butik här ute på landet haha

Bild från Lindex shop online

Och den här till Julia


Bild från Lindex Shop Online


Så där ja

Johanna på skolan, maken på kurs i Fjollträsk och jag och Julia har hunnit med handlingen på CG. Och nu sover hon gott!
Men inte sov hon gott inatt inte, suck. Vi hostar ju hela familjen så jag väckte henne hela tiden med mitt hostande. Och va hon vobbla och hade svårt att komma till ro...
Dom andra nätterna har gått *peppar peppar* hyfsat bra, då har hon fått välling vid 02 alt 23.30 och sen sovit till morgonen och man har to m fått väcka henne....det ni! Lyx att få sova i 6 timmar.
Men vet ni, i helgen så kommer jag få sova ostört. Jag ska jobba fre-mån så resten av familjen åker till farmor och farfar. Så då blir jag solo här, ja dom få timmarna jag faktiskt är hemma dvs. Men ostörd nattsömn, me like!!
Och på måndag, vet ni då får jag sovmorgon!!! Börjar inte förs kl 09.00, LYX . Man får vara glad för det lilla här i livet ;)

Efter skolan ska vi ev åka och lägga på vinterdäcken på bilen, alt så tar vi det imorgon. Men i veckan blir det. Tycker det är skit trist att åka in dit,inga vettiga väntrum och där ska man stå och hänga i oväsendet med två barn...nja sådär kul.


Uppe med tuppen...

Oj 06.00 fick man kliva upp...men då hade jag fått sova i 6 timmar tror jag.
Hon är morgonpigg våran lilla skrutt. Men vi skulle ju ändå upp tidigt idag.
Kl 10 skulle husvagnen ställas in ute vid Bjärka-Säby utanför Sturefors. En gigantisk lada med massor av husvagnar och båtar som ska vinterförvaras.

Efter det så åkte vi in till Tornby, tog en GI lunch på Max innan det var dags att kolla in sängsortimentet på Sängjätten. Jodå det fanns sängar, och det fanns en vi gilla skarpt. Men den var inte billig. Nu vet inte jag vad normala människor ger för sina sängar, men alla har ju en gräns för vad det får kosta. Och nej blir ingen hästens för det är helt orimligt pris för en "vanlig" säng,vill man sen ha en ställbar som vi vill ha så ja.....nä blir ingen sån.Vi har kollat på en Viking ställbar säng.
Sova butiken går vi liksom inte in i, räcker att kolla på hemsidan och se vad sängarna kostar och storkna. Men visst man ska ha sängen i många år, vi räknade ut för skojs skull vad våran ev säng skulle kosta per användningstillfälle på 20 år...

Jakten fortsätter!


Presenter!

Blev firande av lillskrutten här hemma igår, lite stressigt så storasyster skulle hinna med. För hon skulle ju på pyjamasparty igår kväll! Så snabbt fram med glasstårtan och sen fram med presenterna och sen vips skulle syrran åka *S*
Tur att hon är så liten så hon fattar ingenting iaf!


Födelsedagsbarnet!
(lite skitig i ansiktet efter att ha ätit själv,älskar när hon gnuggar
in maten i ögat ;))


Glasstårtan med obligatoriska ljuset i! Paketen och så morgon presenten hon fick,
 Teletubbies favoriten Lala! Men en fin partyhatt som syrran gjort!


Åh paket!!


Ett musiktåg!!

Och en rolig liten Alien som blinkar och rör sig!


1-åring!!

Grattis älskade barn,tänka sig att du fyller 1-år idag!!


Go´morgon!

Fortfarande hemma med "sjukt" barn hehe
Bvc besöket gick bra igår, 10,3 kg och 73,5 cm är fröken. Gillade inte när doktorn skulle lyssna på hjärta och lungor. Och sprutorna tog dom samtidigt och det blev gråt bara då! Förstå själv kommer fram två okända personer på en gång och sticker varsin nål i låret på en, usch klart man skriker då.

Vi har insett att lillskruttan gillar att kolla på Teletubbies hon med, så här i syrrans lilla soffa kan hon ligga och mysa och kolla på dom.


Kolla in fina blåmärket hon har på ena kinden ,
busade med syrrans kompis....


BVC

Idag blir det läkarbesök på BVC, dags för 1 års-kontrollen. Med sprutor...uffa.
Maken är hemma idag, mår inte hundra, Ni vet hur karlar blir när dom blir sjuka, big babies hehe.
Klart han blev sjuk redan i helgen när han var hemma med barnen, blir ju alltid så när man är ensam med barnen. Så blev det ju när han åkte till Egypten, klart jag blev sjuk då.

Vet ni vad som hände i helgen då? Jo här har jag varit hemma med Julia i ett år och vad händer dag två när pappa är hemma med henne då? Jo hon tar sina första steg, vet ni hur det högg i hjärtat på mig. Lovar började nästan grina på fläcken. Varför är det så? Orättvisst är vad det är.
Jaja hon har inte tagit fler steg sen dess, så nu kämpar jag på så att hon ska gå med mamma. Kan ju trösta mig med att hon säger mamammamamamama hela dagarna iaf!!

Nähä dags för lunch, ägg och bacon!


Lever

Lever men jobbat första helgen på över ett år, och det är långa dagar på jobbet så all tid hemma har gått åt till middag och sömn. I fredags slockna jag 20.45 och i lördags 20.00...men världens skallebank. Igår kväll när jag slutade så var jag mer hyfsat pigg.
Nätterna här hemma har ju varit si och så, lille skrutt vill inte ha välling men hon har två risgryn till som tittar fram i underkäken...så nu förstår vi varför hon är så gnällig och vobblig på natten.
Stackars liten,förstår man ju att det gör ont. Kommer ni inte ihåg när man hade växtvärk när man var liten
Fick sålt skötbordet idag, nu blev det tomt i skruttens rum. Dags för inredning.

Nu kollar vi på film, Flickvänner från förr.


Finbesök!

Har haft fin besök här hemma utav Jennie med lille Melker.
Julia tyckte det var spännande med en liten bebis på besök, men hon busa mest med tanten istället ;)

Strax bär det av till simhallen för veckans simskola. Sen ska jag vidare till skolan för att gå på föräldrarmöte.... och på detta så har jag sovit ca 3 timmar totalt inatt, det har varit hemskt. Hon var liksom vaken och jag var tvungen att vara brevid hela tiden...inte förs vid 03 tog hon och svepte en halv flaska välling och sov i tre timmar...så jag är trött. Och givetvis så börjar jag jobba imorgon. Så honey, JAG SOVER I GÄSTSÄNGEN inatt. Med öronproppar. Annars blir min första helg på jobbet väldigt lååång och seg.


Kväller

Sitter vi här i soffan och kollar på Stockholm- Arlanda, smaskat på GI cheesecake med grädde. Eller i mitt fall grädde med lite cheesecake ;)

Dagens middag blev en god köttbit med ugnsrostade grönsaker och sås. Enkelt och gott, hann smälla i mig hälften innan jag kom på att jag skulle ta bild *S*


I mina nya skor!

När vi plockat upp storasyster från skolan så åkte på vi på en liten shoppingtur.
Skrutten fick en födelsedagspresent, ett par nya läragå skor!!
Men fy fan va dyra dom ska vara då. Jag menar hallå fötterna växer som ogräs på barnen och ändå ska skorna kosta mellan 500-900:- inte klokt på en fläck. Men men va ska man göra skrutten måste ju ochså ha skor, dessa är ju skor men med mjukare sula och är just lämpade för ändamålet...lära sig gå!

Ett par Superfit blev det, kompletterade med ett par sulor i fleece så dom blir lite varmare för henne i höst!



Storasyster fick ett pysselset där hon kan göra egna armband





Sovit hur länge som helst!!

Ni vet ju hur vi kämpar med att försöka få skrutten att sova på nätterna och sluta amma helt.
Dag tid ammas ju ingenting längre, och nu mina vänner....INTE NATTETID HELLER!!!!

Vi körde en ny taktik inatt. Alla inkl BVC säger ju att hon behöver inte äta på natten. Jo tjena, hon äter varannan timme dagtid. Varför skulle hon klara sig hela natten då utan att bli hungrig? Så mina vänner gråtandet och skrikandet på natten är helt enkelt för att hon är megahungrig.
Hon la sig 19.30 igår vakna 23.19 som vanligt...hon fick en flaska välling, och den svepte hon som en tok och slockna sen direkt igen.
Sen sov vi till 04.15.....hallå när hände det senast??? Fick en till flaska, som hon svepte lika fort och hungrigt. Sen mina vänner, sov vi till 06.50. Kl ringer 07.00...så jag är nöjd!! Och inser ni att jag har inte nattammat alls!!!

Nu ska vi köra så här så ser vi vart det slutar, förhoppningsvis vid en flaska men jag kan leva med två!


Frukost

Då var dottern i skolan och vi åter hemma. Vi byltade på oss massor med kläder, för att sen när vi klivit utanför huset inse att såå kallt var det inte *S* Jaja bättre för varm än kall!

Till frukost idag blev det en skiva mörkt fullkornsbröd med ost och rökt skinka på. Och en liten skål med lågkalori youghurt. Ja den är faktiskt god. Lite blaskig i smaken, men man får ju gå på kolhydratsmängden. Och den andra jag gillar, ja den fyller liksom dagsbehovet...inte så bra mao.

Nu ska jag koka ett par ägg, som jag ska äta som mellis. Det viktiga med GI är att man verkligen ser till att äta med jämna mellanrum, 5 ggr om dan. Man kan även slänga i sig en näve cashewnötter om man känner att man behöver tugga på något. Men helst ska man se det som ett mellanmål, men är behovet stort. Käka på!
Likaså om man har sötsug så är den mörka chokladen super god att äta en ruta eller två. Inte hela paketet.

Lycka till Monika! Och ps kul att du läser bloggen och blev sugen på att dra fart på en ny livstil med GI.
För det är ju så att GI är ingen diet, det är en livstil. 
Jag och min make har insett att det är den vi måste leva med om inte vi ska rulla fram här i livet, allt onyttigt och allt "Fel" sätter sig tyvärr direkt. Det räcker att jag kollar på vilka gener jag i tjocka släkten och motivationen kommer direkt!


Middag!

Nu är det kväller för småtjejerna, och det blir TV kväll för mig iaf.
Massa underbara serier, det är äntligen höst på riktigt!

Är så arg,sur och ja arg. Min älskade underbara lilla mjölkskummare la av ikväll...va den bara la av.
Så jäkla surt. Vad ska jag nu dricka då? Vanligt kaffe? Det är ju bara gott på morgonen...megasuck.
Ja jag vet ilandsproblem, men ändå...sur

Dagens middag blev en stor favorit i repris:
GI Lasagne med sallad, råkade öppna fel hål på kryddburken till salladen...
så den blev riktigt kryddad, men god!
Och alltså ni fattar inte hur god den här lasagnen är *mums*




091006

Händer inte mycket idag, Johanna har med sig en kompis hem från skolan idag så dom leker där uppe. Och skrutten får vara med sin trista mamma här nere, i normala fall är mamma jätteskojsig att vara med, men inte när det finns andar barn här. Hon vill ju ochså vara med.
Dom kommer nog ner snart så då kan hon få leka hon med.

Sitter och tittar hur hon går omkring med dockvagnen här, hon älskar att stoppa ner massa grejer i vagnen och köra omkring med den! Hon kan roa sig länge med den.


Dagens middag

Sitter vi och kollar på färjan och äter cheesecake med grädde och bär! GOTT!

Dagens middag blev Köttfärs limpa med broccoli, och en smokey hickory sås.

Känner mig trött idag, trots att man inte jobbat som många andra denna måndag. Jaja det sitter väl så inrutat i en att man ska vara trött på måndagar...hehe Men nästa måndag då kan ni ge er sjutton på att jag kommer vara dö. Ska jobba min första helg på över ett helt år. Fattar ni att man varit hemma i ett helt år??? Undrar hur trött man kommer vara efter helgen.

Nu är det dags för Anna Anka & Co


Åhhh me löööve!

Alltså jag ääääälskar dom mina nya jeans! Perfekta att skrutta omkring i!!
Inte lätt att ta kort själv, men så här sitter dom på!
Butiken var ju då Rafsen


I paketet så låg dom i fint papper!




Paket..

Nu kom byxorna med posten, vågar knappt öppna och prova dom...tänk om dom bara är fel?


Just nu hemma hos oss

Smaskar vi på nygräddade kokostoppar á la GI, dricker kaffe och ser på Top Model 12!


Våran lilla fjärilsälva!!

Klart att lillskrutten vill klä ut sig till Fjärilsälva hon med!!


Tortyr

Det är ju ren tortyr, fick mail i torsdagskväll från hon som gör jeansen. Att hon precis tagit dom dom ur symaskinen och skulle skicka dom dagen därpå, så att jag förhoppningsvis har dom på måndag....hallå det behövde jag inte veta, nu blev jag ju liksom mer otålig. Lång tid innan det är måndag, och givetvis så kommer ju brevbäraren komma så sent det bara går....


Mer shopping

Skulle köpa höstskor till fröken idag, men vet ni hur mycket folk det var på tornby??? Löjligt mycket. Längesen jag var där på en helg...och det kommer dröja minst lika länge igen.

Hade tänkt vänta med att köpa vinter outfiten till barnbidraget kommer, och vi hade redan bestämt vilken vi skulle ha. Men så var vi ner på Mobilia och in på Sportringen, där har dom en snygg cerise Didriksons overall, ja hon vill ha det i år. Kanon, man får ju passa på så länge hon vill ha det.
Jo iaf tillbaka till overallen, den har kostat 799:- men har aldrig funnits i rätt storlek. Men så idag så står det på prislappen, "vårt pris" 599:-....super, hitta inte rätt storlek. Kollade I skyltfönstret, där fanns rätt. Så jag byte ut den helt enkelt mot en av dom andra. Och den blev kanon till dottern!!
Snygg va!



Fasiken inte billigt med barn, höstskor så dom inte fryser fötterna av sig i höstrusket. Höstjacka,regnställ,gummistövlar,vinterkläder,vinterskor....tänk då när man har två. Tack o lov så börjar inte Julia dagis förs tidigast i februari...så man kan köpa sånt som ska funka i vagnen och kanske bara krypa omkring lite med syrran i vinter. Så det behövs inga avancerade kläder där än.
För funktionsplagg är a och o för oss. Våra ungar ska inte frysa och inte vilja vara ute, Johanna har alltid varit varm och torr och älskat att vara ute, och det ska fortsätta vara så! Så man blir så glad när man fyndar som idag! Likaså vinterskorna som vi fick köpa i slutet på förra säsongen, vi tog i rejält så hon kan ha dom den här vinter n med!!

Nä nu orkar jag inte skriva mer, dags för nattpasset med skrutten


Dagens middag

Idag blev det kycklingfileér fyllda med cremé bonjour ost, serverades med bulgur och god sås!

Lunch blev det från Max, dom har GI kycklingmål som är ruskigt god! Man får välja om man vill ha bönsallad eller grönsallad till, och för dom som syndar så kan man ta pommes. Men det blev det inte för oss.


Fröken busunge

Eller ska man kalla henne för fröken hjälpreda? Hon hjälpte mig att så fint plocka ur tvätten ur tvättmaskinen, tog syrrans nytvättade trosor och skulle slänga ner dom i blöjhinken! Hon kanske inte tyckte dom var så rena och fina längre? *S*
Roligt såg det ut iaf, tur man kan låsa locket på insidan, kan hon leka bäst hon vill med locket på ovansidan!
Tog en hel serie bilder på detta, men bjuder bara på en!


Dagens middag

Dagens middag blev ugnsstekt lax med marinad, till det en god kräft-stjärtsröra och god sås! Glömde fixa till salladen, ooops. Men det gick så bra utan så! Lax är skitgott!!

Igår blev det smörstekt torsk, alltså vet ni hur gott det är??? Så himla gott så jag ja jag vet inte vart jag tar vägen. Sjunde himlen kanske! Så nu är den här veckans omega 3 kvot uppfylld, och vi är kloka som ugglor nu som barnen säger. Men det blir mer fisk på söndag!


Lite shopping

Jösses va kallt det blev helt plötsligt, minus när man skulle knata iväg till skolan. Säger då det, Julias åkpåse köptes helt i rättans tid!! Fick premiär inviga den i morse, och en tuppis blev det med!

Insåg ju där imorse att oj då nu måste vi införskaffa förstärkningsplagg till båda barnen.
Jaha bara åka iväg direkt efter skolan till IKANO.
Hittade en jacka till Johanna från H&M i stan häromdagen, men köpte den inte. Men nu när vi skulle köpa den, ja då fanns ju inte storleken kvar så klart. Får se om man tar en sväng förbi stan imorgon när man ändå är i trakterna.
Hittade en jacka till Julia ochså, som vi köpte idag. Så himla gosig och fin! Blev även strumpbyxor och body till skrutten samt en mössa som matchar vantarna vi köpte till Johanna häromdagen.
Fick 10% rabatt på allt då det är medlemsdagar på H&M.
Syns det att vi börjat digga lila? ;)


Visst är den fiiiin!! 199:- på H&M,
perfekt höstjacka och glida omkring i!


Mössa,body och strumpbyxor


Åka med stil!

Good dam vilken snabb service Babyshop har!

Bestämde oss för att det fick bli en elodie details åkpåse, men visste inte vilken riktigt. Men så beställde jag den i classic wool, igår....och idag kom den!!! Kan man få snabbare leverans än så? Det är precis så det ska vara!!
Älskar att handla från den butiken!
Alltså jag är ju fortfarande fruktansvärt sugen på den röda med blommor och fåglar, men den här är ju i fårskinn så den blir bättre än fleece som kan bli himla svettigt.

 


Kolla in min fina oc varma åkpåse!!!


Storasyster ville ochså vara med på bild


Vet ni...

0-3c7b2daca884f59a8d4488165da7e87f.png

Vet ni hur märkligt det är att köpa välling, och nu tar hon ju ren välling! Tänk vips bara sådär så är välling gott...älskade unge!


RSS 2.0