Mums

Blir lika mycket vindruvor i år som alla andra år! Blir större och större för varje år som går. Lite synd att solen inte riktigt vill vara med i år,för jag tycker inte att dom mognat till sig som dom brukar.


Ny färg

Är det något jag älskar att köpa så är det nya pigga färger till naglarna. Här är senaste, hot abiskus från Isa Dora. Härlig färg!


Nya skor!

Var iväg för lite höstinköp igår igen,man upptäcker ju hela tiden saker man måste förnya. Igår blev det mer gympakläder till Johanna och skor till Julia. Tittade in på skopunkten,och där hitta vi två par skor till henne. Och av en händelse ett par till mig med!


Jackorna

Ser ut som två helnöjda tjejer va!


Jackorna

Ser ut som två helt nöjda tjejer va!


Mörker

Jahaja då var semestern slut ja,och likaså sommaren? För så här "ljust" är det när jag åker till jobbet.... Deppigt? Ja


Cykelfesten...

Så då var det dags,för årets fest här hemma i Mantorp. Men vi får titta på i år...=(
Trodde inte det skulle kännas så tungt som det gjorde när jag kom hem från jobbet och såg alla cyklande par.
Men så blir det ibland,allting kan inte klaffa jämnt. Sådana här tillfällen man önska man hade barnvakt i närheten,och att man inte jobbade helger.


Frisörsalongen

Dom leker så fint tillsammans,inte alltid skrik och bråk och tjuvnyp. Vi stack in huvudet i vardagsrummet och kolla vad dom pyssla med. Då möts vi av denna syn,dom leker frisörsalong!


Tapet

Ska äntligen ta tag i att tapetsera om sovrummet. Lånade hem den här rullen från handlaren i Mjölby. Gillar den skarpt,men den var ju inte gratis direkt. Fast det behövs ju bara två rullar och med tanken på vad sängen kostade så why not! Plus hur ofta tapetserar man om? Är ju fem år sen sist.


Trädgård

Att ha trädgård innebär att man har att göra... Är ju ledig ett par dagar till så då passar jag på att klippa ner det mesta innan hösten kommer.... Och dom där högarna kommer från en buske,EN!


Vad hände?

Hon har en egen vilja,och bestämda åsikter om vad som är snyggt. Hatat svart,men helt plötsligt har vi köpt mössan och jackan är ju såå fin så den ska hon få när hon fyller år. Med ett par snygga "gå på stan skor",dvs ett par med liiten klack. Skorna på bilden köpte hon igår på din sko.


Första skoldagen

Jaha så började hon tredjeklass min stora fina tjej. Tiden går på tok för fort!
Nöjd var hon iaf,har ju knappt träffat kompisarna i sommar. Lite nervös kvällen innan var hon,hade svårt att komma till ro. Så det var en trött tjej som fick väckas.


Skolstart

Och iom detta så inser jag att garderoben måste fyllas med nya kläder, illa kvickt.
Kom en jättepåse från H&M häromdan med lite smått och gott till tjejerna.
Nu är det ytterkläder som ska inhandlas....billigt? Nja
Julia ska få en liakdan overall från KappAhl som hon fick förra året, super bra är den. Rekommenderas varmt. Den är slittålig, vattentålig och den får hängas i torksskåp på dagis!
 
Skor är beställda, blir ett par Superfit från Barnskobutiken.se SParade ca 150.- på deras rea.
Bra det för skorna är inte billga. Men super haft innan med.
 
Jackor från Lindex är beställda, höst/vinterjackor.
 
Hittade dessa på Zara, ska se om dom finns i butik i Göteborg när vi åker ner nästa gång.
 
Den ljusa är fin, men jag känner min dotter och den kommer se ut som f-n, den blåa gillade hon för hon är inne på blått. Men bältet gillade hon inte och den är i löstagbar.. men vi ska kolla iaf! För den svarta jackan från Lindex är det öppet köp på i 30 dagar.
 
Vinterkläder och skor till Johanna verkar inte finnas ännu. Så jag får hålla utkik...
 
 
 

Arendal


Norge

Mannen är dödsförkyld och ska börja jobba. Och barnen är hos svärföräldrarna,så vad ska jag hitta på? Jo jag tog bilen och "skuttade" över till Norge och hälsar på min kusin som flyttat till Arendal. En fantastiskt mysig kuststad på norska östkusten. Undrar dock om den är lika mysig i vinter när det blåser kallt och snön kommer?


Liseberg

Sista veckan nu på gemensamma semestern var vi till Göteborg såklart. Men attans vad det regnade,var halvtaskigt väder dom första dagarna... Men på Liseberg hade vi tur med vädret. Och kidsen var nöjda,fick med sig två kompisar. Kingston och Leo barn till min kusin samt till min plastsyrra... Så vi hade fullt upp minst sagt. Tur pappa och sambon var med.

I vanlig ordning så åkte Julia bara ponnyexpressen... Den som är gratis,billig i drift eller inte. För hon kan shoppa loss på kaniner istället.
Johanna var helnöjd när vi äntligen ställde osa i kö till Balder,55 minuters väntetid för 2 min åktur. Men det var det värt,man skrek och skrattade hela resan igenom. Och vi satt ju längst fram så ni kan ju tänka er att det blev maximal upplevelse!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/216043/images/2012/pic_5027e429e087c35866000017.jpg" class="image">


Hmm

Vem har lånat min mobil tro?


Rosa

Dom rosa flaskorna köpte jag igår,använder den serien. Och nu när den rosa med grapefruit kommit så är den så himla uppstramande och skön att tvätta sig med!


Testar

Bilderna blir inget bra..


Galna stället

Är man i trakterna så måste man ju ta sig en sväng förbi... Man hittar ju allt och ingenting. Kidsen var nöjda,det är ju som på julafton sa Johanna. Mycket gnäll innan vi åkte,men när vi väl var där var det glada miner och så duktiga så. Trots att vi inte bara gick på leksaksavdelningen ;) Till mig själv blev det en massa schampo flaskor,ansiktsrengöring mm En tröja,ett par behåar och linnen. Basic grejer mao. Kidsen köpte några plagg var,pysselgrejer och leksaker såklart.


Test



Skumt

Använder mig av blogg.se app. Funkat kanon att ladda upp bilder,nu har det blivit helknasigt ser jag...


Friska vindar


Havet


Bästkusten

Underbara västkusten! Mera hav och mera krabbfiske,inte lika mycket bad men vad gör det. Bara att vara här och andas frisk havsluft är gott för själen. Iaf en själ som är från Bästkusten ;)


Stora tjejen

Vår andra stora tjej,tiden går sjukt fort börjar trean i höst. Snäll mot sin lillsyrra,nästan för snäll så lillsyrran utnyttjar det så ofta hon kan. Dvs ta till krokodiltårar så hon får som hon vill,haha Här fiskar hon krabbor!


RSS 2.0