Dagens outfit!

Japp vi sov inte mer än 1½ timme efter simmet. Nu är vi pigga och vakna igen. Lunch har vi fått i oss båda två!
Lite bus och lek hinns med mellan varven ochså.


Jag är ju kvinna i träning så jag kan ju det här med två saker samtidigt,
äta läsa och tjöta samtidigt!


Dagens outfit består utav Tunika i ekologist bomull från Polarn o Pyret,
samt matchande leggings från samma ställe!


Kolla morsan,jag har fått tag i den!!


Babysim

Japp då var veckans babysim avklarat idag. Alltid lika mysigt i vattnet...men vi mammor fundera sen i omklädningsrummet för vems skull vi egentligen går dit? För vi är lika svettiga efteråt som vi var innan vi plumsa i vattnet. Och barnen ligger och gnäller och skriker i kör medans vi mammor snabbt som blixten försöker få på oss kläderna.

Lillskruttan kommer bli en hejare på att simma, syns redan nu. Hon sparkar på bra med benen och älskar när vi sjunger och gör tokiga grejer! Storsyrran hon bara hängde på armen och fattade inte att man skulle sparka för att ta sig framåt. Hon tuggade bra på sitt finger hon och myste i det varma vattnet mest.


Trädgårdsröj igen

Japp idag har vi fortsatt med röjningen i trädgården. Blev färdig med busken, sen gav jag mig på äppelträdet. Men fick avbryta för lillskruttan vakna och det var dags för lunch. Finr väder ute men blåser lite kallt. Så vi håller oss inne nu på em.
 


Dagens outfit
Body från Fransa (danskt märke) och Barbapapa byxor från Åhléns, strumpor från H&M.

Svartläpp

Hmm...alltså fröken skulle ju behöva börja med napp. Men nej, istället så suger vi på underläppen. Och igår så sög vi extra hårt el bet sig själv (?) så vi blev helt svart om läppen. Snyggt...


Utmanad

Jag har blivit utmanad av Hanna!

Uppgift: Kopiera texten nedan och byt ut svaren mot dina egna. Sedan är det bara att utmana vidare!


Graviditeten:
*Vilka var dina favoritkläder?: Leggings och tunika/klänning
*Vad var din/dina favoriträtter: Ville ha vanlig husmanskost,ingen smakrik mat. Och tokig i ananasjuice
*Vad tyckte du inte om?: Kunde inte med kött,lukta så illa
*Var det någon favoriträtt som ändrades?: Ja kött som jag annars älskar
*Vad var du mest sugen på?: Ananasjuice
*Hade du halsbränna?: Nope
*Hade du sammandragningar?: Det var inte mycket
*Mådde du illa?: Ohh ja, kräktes fram till 5mån ungefär. Sen lugna det sig, men illamåendet fanns till och från.
*Vilken sovställning var bäst?: På vänstersida
*När var din BF dag?: 26 oktober
*Gick du över tiden?: Nej,blev ju snitt 10 dagar innan bf
*Hur mycket gick du upp i vikt?: 24 tunga kilon
*Hade du mycket vätska i kroppen?: Oh ja...suck
*Hur var ditt psyke?: Bra skulle jag vilja säga
*Gnällde/klagade du?: hehe...japp när man kom hem så kom klagosången igång
*Vad trodde du det var för kön?: Var bomsäker på att det var en tjej!
*Visste du vad det var för kön?: Nja doktonr ville ju inget säga,men han förneka det inte när vi dividera att det var en tjej. Syntes så klart på ultraljudet. Tyckte jag iaf. Jag googlade mig fram på ul-bilder hehe
*Hur låg ditt SF mått?: SF mått? Va vad det nu igen då?
*Var du rädd för något?: Ja att något skulle hända maken och jag skulle bli själv med barnen.
*Hur ville du att din förlossning skulle se ut?: Ville ha kejsarsnitt
*Hur ser du på graviditeten idag?: Lång och seg, tungt som attan mot slutet. Jobbigt att man var så illamående i början och ta hand om en 4-åring samtidigt.


Förlossning:

*När började din förlossning?: Den 16 oktober kl 09.00 på morgonen skrevs vi in i Norrköping.
*Hur började den?: Med sedvanliga förberedelser inför snitt.
*När åkte du/ni in till förlossningen?: Se ovan
*Varför?: Planerat
*Vem/vilka åkte du in med?: Maken
*Fick du/ni åka hem igen?: Nej
*Vilket sjukhus skedde förlossningen på?: Vrinnevisjukhuset i Norrköping
*Hur mycket var du öppen när ni kom in?: Inte öppen alls
*Vad hände under tiden du/ni låg inne på förlossningen?: Allt gick himla fort fram tills det var min tur inne i operationsrummet.
*Vilka/vilken var med under förlossningen?: Maken,narkossköterskan,barnmorskan,läkaren,sjuksköterskan plus någon mer samt så kom ju narkosläkaren och gav mig bedövningen.
*Tog du nått smärtstillande?: epidural så klart, snittades ju ;)
*Grät du?: Ja när jag fick se vårt underverk
*Vad tyckte du var jobbigast?: Tyckte inte något var så jobbigt,kanske att man var sängbunden tills nästa morgon.
*Var du rädd för något?: Nej
*Hur lång tid tog det?: Från inskrivning tills hon kom ut 3 tim och 8 min
*Hur ser du på förlossningen idag?: Känns jättebra! Hade inte velat ha det på något annat sätt.


Barnet:
*Vad blev det för kön?: Flicka
*Hur mycket vägde barnet?: 3710 g
*Hur lång var barnet?: 51 cm
*Vad var huvudomfången?: 36.
*Hur mådde barnet?: Toppen, full pott 10/10/10 fick våran skatt!

Jag utmanar:  Clara, Alacs,Linda, mamma82!


Ooops sommartid ja

Trodde aldrig att den dagen man missar sommartid/vintertid skulle komma. Men jodå nu hände det.
Var så glad när lillskruttan vakna och kolla va klockan var, oj sovit till 08.30! Hela familjen gick ner och fixa iordning frukosten. Mys tid så här på morgonen. Maken börja fixa ryggsäcken med alla badgrejer inför simskolan idag. Jaha så var det dags och dom åkte iväg. Jag drar på datorn och ser att kl står på 11.15...va, springer in och kollar på TV.n med, jo då 11.15. Ringer hallå det är sommartid, simskolan pågår för fullt just nu...stackars liten, nu har hon missat två av 8 ggr på nya omgången. Och hon som verkligen behöver komma dit och öva med dom andra barnen. Hon kämpar ju så för att få ta sitt första märke.
Men dom är i simhallen och badar iaf, och tränar hon och pappa!

Men då insåg jag att klockan var 09.30 när lillskruttan vakna...kors i taket *S* Börjar komma in i lite rutiner här nu, somnar vid 20-21 på kvällen. Vaknar 1-2 ggr om natten och ska ha mat. Tänkte försöka börja med majsvälling så smått snart...sova hela natten är målet ;)

Datarum el barnrum

Suck nu börjar det bli trångt i huset. el trångt och trångt. Men dom "övriga" rummen är så små så man får inte plats med det man vill. Vi har ju flyttat ner gäsrummet från övervåningen ner till datarummet. Så nu är det två i ett där. Och trångt som attans. Och uppe blev Julias rum såklart.
Men då är det det här med rummet på bottenvåningen och lekrum....Johanna har ju andra halvan av vardagsrummet för sina grejer. För att leka uppe på sitt rum ät inget kul utan man ska ju vara nära av mamma och pappa.

Kruxet har ju varit att makens dator är stationär, och det ställer jag INTE in i vardagsrummet. Men nu har han ju köpt sig en laptop ochså...så då sa Johanna, men mamma pappa använder ju inte sin dator där inne. då kan väl jag få det som mitt lekrum. T om en 5-åring ser att den bara står och skräpar där inne.

Så nu tittar jag på snygga lösningar till den andra halvan av vardagsrummet. Vi har ett avlångt rum, så vi har tv och soffa i andra änden. Samt så sitter öppningen mitt i rummet om man ska försöka förklara.

IKEA har ju några smarta lösningar... gillar så klart det som är dyrast. Som det här skrivbordet Bestå Burs för 2895:- pistoleros. Men den har ju plats för två. Så samlar man ihop sladdar m.m på ett snyggt sätt så det ser stilrent ut. Router m.m får stå kvar inne i andra rummet lika så pärmar å dylikt fast i ett snyggt skåp med dörrar. Ska fundera vidare nu
Jo å ska det få bli lekrum där inne för barnen, perfekt!


Wallenbergare!

Idag skulle jag inte sätta foten utanför dörren,pga av all snö som kommit och som fortfarande kommer. Men maken lockade med lunch borta på Väderstad centralkrog. Dagens lunch var Wallenbergare med mos och sås. Så himla gott! T om Johanna åt upp all maten för engångsskull!
Efter det så blev det en liten tripp till Mjölby. Glömde köpa gröt igår ju. Blev en påse lördagsgodis också, så är det klart inför imorgon.

Barn klädesaffären har flyttat, så dom sålde ut en hel del kläder. Fick med oss lite därifrån ochså.
Igår fick vi hem en kartong med kläder från H&M. Sommarkläder till Johanna. Helt sanslöst att man måste köpa det nu, men annars är det slut när säsongen närmar sig. Sen kan man komplettera med mer när dom kommer på rea, för det gör dom ju när sommaren börjar. Knasigt det där med kläder och säsonger.
Någon blev överlycklig och skulle prova allt. Hon var ju själv med och klickade på datorn så hon var ivrig när paketet väl kom. Hon går i sin mammas fotspår ;)


Dagens outfit Body och byxa från Kappahl, strumpor från H&M


Syskonkärlek! Johanna i sin fina sommarklänning, den ska redan vara på *S*

full rulle

Som vanligt dom senaste dagarna. Ingen lugn stund hemma. Men det är ju så skönt nu när Julia är större och man kan röra sig mer. Igår var det storhandla,fika med Daniela. Hem en sväng, sen i till stan medans maken var hos ortopeden Han har äntligen fått sitt knäskydd. Tydligen bara han och LHC spelarna som har. Svindyr sak, tur att det går via landstinget!
Var in på polarn o byte dom trekvarts långa leggingsen till hellånga i svart. Följde även med en klänning och ett par tunna vantar. Gissa vilken stor tjej som gilla lillsyrrans klänning. Så vi får ta och köpa en likadan till henne med. fast kanske den andra färgen.

Julia somna vid 21, vakna vid 02.30 och sen vid 06.30 och så var det dags att kliva upp ur sängen. T om Johanna tyckte att hon vakna lite väl tidigt *S*

Satt och åt gröt med efterrätt här i morse, men lillskruttan verka inte tycka att det räckte...för hon tugga frenetiskt på sin lilla leksak, se själva



Alltså, man får inte tillräckligt med mat här.
Nu kanske mamma fattar piken om jag tuggar på leksakerna som
om jag aldrig fått någon mat



Morgonpigg lärka

Just det, vår lilla solstråle börjar bli vääääldigt morgonpigg. Vaknar i okristlig tid måste jag säga. Så fort det börjar bli ljust i sovrummet så kommer hon igång. Man är trött väldigt trött, men som hon pratar så kan man ju inte annat än smälta. Hon är ju så glad så!
Men kl är ju bara omkring 6 när hon tycker att vi ska gå upp. Och så går man upp, och så sover hon inom 1½ -2 tim igen..så nu kommer jag börja få passa på att sova då jag med.
Hon har börjat somna tidigt på kvällen, mellan 20-21 ibland tidigare vid 19. Men då brukar vi vakna vid 23 och vill äta och sova hos mamma och pappa. Men det får bli tillbaka i egen säng. Inte förs senare på natten som hon får sova hos oss. Men det är så olika det där.

Hon har varit hård i magen några dagar, kommer bara små klutar. Vi testade med katrinplommon puré häromdan, men mycket lite...hjälpte inte. Så idag så fick hon ett par skedar som hon glatt smaskade i sig! Så nu väntar man med spänning på resultatet... jag har en skräckbild på närhinnan, den står lille Thor för *S*

Måste åka in till stan innan fredag...kul. Beställde kläder till Julia från Polarn O Pyret...men hälften blev rätt. Måste säga att dom har en ganska så vilseledande bild på sina babyleggings.
Köpte en tunika och matchande leggings...trodde jag. Den blå färgen på tunikan matcha ju inte alls byxorna som kom...det var sommarleggings, dvs trekvarts långa....men det kan jag lova att på bilden så såg dom inte alls ut så. Det var långa ben på dom. Men man kan byta i affär så då gör vi det. Lika bra det så det blir rätt med en gång.

 


Äntligen lite tid över

Vi har varit uppe i Sandviken över helgen, kom hem igår. Maken var upp till Sälen och ljög tungan svart. Där skvallrades det friskt om vad som sker på missionerna.
Jag och tjejerna hade en trevlig helg med svärföräldrarna. Oj va lillskruttan charma sina farföräldrar! Alltid lika glad är hon och bjuder på ett smil

Blev en shopping tur till valbo (ungefär som Ikano-huset) Jag fick äntligen köpt mina gummistövlar. Hade siktat in mig på dom från Din Sko. Men sprang in en snabbis på Sko Huset. Och vips så kom jag ut med ett par Vikingstövlar för 299:-!

  
Snygga va, dålig bild jag vet...
Och så blev det kläder till lillskruttan från Name it och Kappahl. Och storskruttan fick Jacka från Lindex som farmor köpte. farmor köpte även trosor därifrån samt en sommarklänning på Kappahl. Farmor hade även tidigare köpte en vår jacka till Julia från Lindex. Nu blir dom snygga tjejerna i vår! Observera att det tillslut blev den jackan som jag hela tiden velat ha till Johanna(!).

Idag har vi hunnit med babysim. Går hur bra som helst! Och en tur till mataffären. Nu ska vi strax hämta storasyster på förskolan.

Dagens outfit byxor och body från KappAhl och strumpor från H&M


Full rulle

Man får vara effektiv om man ska hinna med mycket på en dag. Som vanligt en morgonpromenad efter avlämning på dagis. Hem och sätta sig på altan med en rykande kopp cappucino och fötterna välplacerade på den andra stolen. Härligt att sitta där i tysnaden och må gott. När lillskruttan väl vakna, in och duscha. Sen packa ner allt som ska med idag. Grötstund för madamé och lite lek. Ungefär en timme innan Johanna skulle hämtas från dagis så var jag påväg upp...kom på att var kl verkligen så mycket, kollade...nä en timme för tidig. Jaha vända hem igen, va skulle man hitta på nu då. Orka inte klä av Julia igen för att klä på en timme senare igen. Så in i garaget och hämta sekatören(jag tror det var en sån iaf), och ge sig på buskarna i trädgården. Rosbusken klipptes ner, för den ska grävas upp och tas bort helt. Där ska det stå en sandlåda sen, Johanna ville att poolen skulle stå där. Vi får se. Och när den var klar, var det bara att ge sig på den andra busken.
Kom halvägs, jaja får fortsätta efter helgen.
Trädgårsovan som är så är det perfekt att vara mammaledig nu. Man kan stå där och klia sig i huvudet och fundera hur man ska ta i tu med saker och ting när alla andra är på jobbet. Det kanske inte går till bye the book, men jag gör på mitt sätt och lika bra då att fixa när inte trädgårdshitler (grannen) står och tittar på!

Nu har vi ätit mellis och väntar på att maken ska komma hem, sen bär det iväg 45 mil eller va det nu är. Så Daniela, vi får fika nästa vecka!

Ha de bäst allihop!

Vår vår vår!!

Äntligen vår. Så ljuvligt skönt att vara ute. Var så härligt att promenera med vagnen efter att jag lämnat Johanna på dagis. Men det blev en kortis, för det var hem och äta frukost och sen packa in oss i bilen. Det tog emot liiite att åka in till stan, men det var det värt för en fika stund hos Angie! Där var det varmt och skönt på 7:e våningen mitt inne i stan och solen låg på. Vilken lägenhet! Och vilken utsikt...wow!! Enorm balkong på framsidan och en till på baksidan, perfekt att välja om man vill sitta i solen el i skuggan!
Tack för fikat tjejen, så får vi hoppad du får tiden snart med posten!

Hem och hämta Johanna på dagis, sen stopp vid lekplatsen. Idag så var det dagmammorna som satt där så självklart så skulle det lekas med sina gamla kompisar. Och lillasyster charmade tanterna och tog sig en gungtur i gungan!

babysim

Det gick hur bra som helst på babysimmet idag. Studiedag för storasyster dessutom så inte bara ett barn med utan två...svettigt värre. Men man har ju rutin så det gick bra. Det som gjorde att allt gick smidigt var att ta med hela babyskyddet in i simhallen. Perfekt för lillskruttan att sitta där när jag och storasyster duscha. Hon var så nöjd så! Medans dom andra bebisarna låg på dynorna och böla i högan sky.
Men man var ju svettig igen när man satte sig i bilen. Jättemysigt med babysim, men det är som vi prata om i lekparken idag...så mycket bök omkring för att komma till denna kort stund av mys.
Men det är värt det!

På em så hade vi Daniela och Isak på besök, satt ute i solen och väntade på dom. Julia somna så gott i vagnen. Så vi blev kvar där ute hela tiden. Så nu är vårens första fikastund på altanen avklarad!
Tack för idag Daniela!

Efter att dom åkte hem så ville Johanna upp till lekplatsen, så visst fram med hink och spade och knata upp för backen. Där träffa vi en nyinflyttad höggravid mamma med sin 2½ åring. Så det blev en del snack på bänken om renovering och dagisköer.
Trivs verkligen bra här i Mantorp, man hejar på alla när man är ute och går. Och man kan bara sitta och prata så här med folk och ja det är en gemytlig stämning här helt enkelt!


Glad tjej på stan!



Så här glad är man när man får sitta i vagnen!

Lite nytt

Blev en snabbis till IKANO-huset idag, medans maken var på US och provade ut sitt knäskydd. Letade badkläder, men hitta inget. Fastnade inne på Åhlens, dom hade ju hur mycket fina kläder som helst till Julia. Blev ett par svarta byxor och en gul tunika.

UPDATE:
Det är storlek 74 på byxorna, tvekade...men dom sitter perfekt. Inte klokt va hon växer. Tunikan är i 62/68 och den sitter bra. Men det var nog sista köpet i den storleken.


5 månader!!

Idag blir skruttan 5 månader!! Så tiden går fort, nu är hon inget litet knyte längre som bara bajsar,äter och sover. Nu är hon en liten tjej som ska utforska precis allting. Sitter här brevid mig och tittar i sin spegel,tar en tugga på den ibland och kastar den i golvet med jämna mellanrum! Växer så det knakar, äter som hon ska. Går jättebra med puré och gröt! Dock så är den där nappflaskan ingen höjdare.."va jag menar varför ska mamma kunna smita ifrån hemmet och hitta på något utan mig?" "näpp bättre att bojkotta den"!

Idag trilla det in lite kul grejer med posten, Dotterns Didriksonsställ. som vi redan testat ute i lekparken, kanon!
Och så kom det efterlängtade kortet på Julia som vi tog på mässan i Göteborg. Ska det shoppas en snygg ram till den och upp på väggen!

Se så fint det är, det gör sig bättre live.

BTW

Det var ju Melodifestivalen igår, och ja vad ska man säga. Jag är inte nöjd med gårdagens vinnare. Men det förvånade mig inte ett dugg. Hade hoppats på Måns,Sahra el HEAT. Men icke. Jaja det är som det är, man vet aldrig hur det ska sluta. Ja förutom då Carola gjorde comeback med sin fläkt och tog hem segern.

Det roligaste i hela programet var när vi skratta åt Linus som var med i tingeling bandet, en gammal förbandspolare från Kosovo. Jösses va man skratta! (grabben med Dragspelet)



Och andra höjdpunkten var från Göteborgs juryn. Om Göteborg är Sveriges framsida så är Stockholm baksidan, och då är ju Globen en böld i röven!!! *asg* Så jäkla bra!!!

Händer inte mycket just nu

Vi är bara hemma och har det gott, men börjar bli så smått sällskapsjuk *S* På tisdag så är det premiär för babysimmet. Och på onsdag så ska vi ev till Angela och fika. Måste ju kolla in nya lägenheten. Och snart är det bebis på g där. På torsdag så drar vi till Sandviken jag och tjejerna, maken ska vidare upp till Sälen. Där är det FN-träff .


Vårjacka barn

Jaha jag som var så inne på att Johanna skulle få den där jackan från lindex...men den vill hon INTE ha, hon har sett en annan. Från Me Too, japp något dyrare... ska ju vara en jacka att ha på typ stan och så, dom andra skaljackorna m.m blir ju så ruskigt skitiga och så vill man ju inte att barnen ska se ut på stan el när man åker bort. Ibalnd kanske men inte alltid.



Finns hos Kullerbytabarnkläder
Jag tycker den grön/bruna är snyggast (dom har den inte där) Men Johanna tycker den här. Envis som synden. Men vi ska bege oss ut någon dag och leta jackor. Ingen brådska än, lite kallt fortfarande ;)

Och här är den hon INTE ville ha...(mamma gråter)

Lindex Shop Online

Peppar peppar

Men nu har vi börjat med gröt till lillskruttan,ja visserligen hållit på ett  tag. Men nu går i princip hela skålen ner (smak portionsmängden). Och vi testar på kvällen för jag vill också ha ett barn som hamnar i "matkoma" dvs slocknar som ett ljus och sussar gott hela natten.Lille Thor i oktobergruppen är förebilden där

Och peppar peppar ta i trä, men inatt så somna hon vid 22.30, vakna inte förs kl var något på 03 och åt en slurk. Sen vakna hon 07.50.....!!!Gissa om jag är överlycklig...fast klart,jag sov ju dåligt för man kolla till henne och var redo att mata *S*



Alla i oktobergruppen (känns så iaf) Har bloggat om skum gummimattan. Så då kom jag på att det finns ju en efter storasyster i skåpet. Så den plocka vi fram, och nu kan lillskruttan ligga på golvet i köket och leka när mamma fixar i köket!
Fast vi får se hur länge den blir kvar, blev tokig på alla delar så låg överallt efter storasyster...därav den åkte in i skåpet,samt så fattas det några runda delar ur några siffror *S* Men den funkar!

Matchande väska

Hade jag haft behov utav en större väska så hade det fått bli den här, och den blå jackan. Färg ska det vara. Det mesta andra går ju ändå bara i svart och nertonade färger. Också från ellos av märket Puccini, tror den kostade 399:- den med.


Vårjacka

Sitter och surfar runt lite, hitta den här härliga jackan på ellos. Härligt knallblå! Kostar 399:- Har fått bra betyg utav dom som köpt den.



Bvc avklarat

Då var bvc besöket avklarat igen. Fröken har vuxit från 61cm till 63,5cm. Och vikten har gått från 6330g till 7660g,så visst står hon stadigt på sina två stadiga ben ;)
Fick massa info om mat och så, och snart är ju tanken att dom i den här åldern inte behöver mat på natten...men det har inte min bebis riktigt fattat,el vill inte *S*

På kvällen så var vi på infomöte ang babysim. Börjar plaska om två veckor, ska bli mysigt. Men lite trist att det är sista omgången för terminen,nästa är efter sommaren i augusti.Dom har bara två per termin, det är vi ju redan inne i med stora tjejen som går på simskolan. Men med dom här små blir det sånt stort hopp Så dyk kommer vi inte köra i den här perioden, lite synd för till hösten så har ju dykreflexen försvunnit. Men vill man prova så får man. Samt så kommer det finnas drop in babysim fram till midsommar!



Gröttajm!

Nya ipoden!

Jag blev ju så ledsen när min ipod stendog, den hade ju några år på nacken. Men när jag kom hem från Göteborg så väntade min nya fina ipod nano här hemma!
Så liten och söt, och lila!
Thanxs babe!!

Och japp jag köpte Måns låt Hope and Glory! 


Vår!

Nu är våren här, på vägen till dagis så såg vi snödroppar som tittar fram. en liten tjock larv som kröp över vägen och det är dags att satsa på ett fleecefodrat gummiställ till storasyster!
Så nu är ett beställt, dom tog slut så fort i höstas. Och inte blev det rosa....


Didriksons Boardman blev det!

Megatrött

Här är vi trötta och gnälliga i dessa dagar. Är det för att mormor åkte hem igår eller är det för att vi är fökylda. det rosslar i halsen på lilla skruttibutt. Varit gnällig hela natten. Inte velat äta utan bara vaknat och varit orolig, och ibland så låg hon och tjötade i sömnen....
Idag skulle vi åkt till Ullared med Jennie, blev inte så och inte blir det någon fika som vi tänkt på stan. Bäst att bara vara hemma och rå om sig. Imorgon när storasyter är på dagis så ska vi passa på att sova båda två...kan behövas.

Titta va fin min nya snuttis är! Kossi heter han


Trött tröttare än tröttast

Resa bil till GBG gick bra,men hem...jösses vilken resa. Så åka långt med bilen får man göra på morgonen,inte på em. Och nu är det snuttigt på nätterna,och tuggar på dagarna. Funderar på om det är tänder på G. Nu när hon är drygt 4½ mån så kommer tröttheten ikapp mig....ingen ork alls nu på dagarna.  


Mässfynd

Det fanns mycket fina märkeskläder,men det tar emot att köpa en body för 120:-..(ord 200.-). Och när man är föräldraledig så är inte ekonomin den bästa.
Men lite fynd blev det! Som sagt det där kortet vi tog,samt två st bibar från jnydesign.se och en läskig mask till Johanna.





Vi fick även smaka på majskrokar,men det var sådär





Här hänger vi tjejer i våra coola vagnar!

RSS 2.0