Besluts ångest

Nu måste jag verkligen köpa mig ett par varma och sköna snygga skor. Men vilken av dessa tre? Första har ni ju sett innan och är från Stadium. Andra är från Rieker och dom sista är Sheperd,med fårskinn!!!


Full fart

Eller halvfart iaf,jobbar två dagar nu och sen är man ledig ett par dagar igen. Någon rea-shopping på stan finns inte tid för. Men vad gör det när man har nätet ;)
Klickat runt och suktat efter Marc Jacobs väskor... Med matchande plånbok. Någongång hoppas man på att kunna unna sig en sådan. Men inte nu.
Det enda jag klickat hem idag är ett par nya inomhusskor samt badtofflor till Johanna. Badtofflorna ska hon ha i skolan när hon ska duscha. För dom där omklädningsrummen på skolan är under all kritik. Och det är ju ständigt fuktigt där inne,så baciluskerna stortrivs. Nej tack säger vi till fotvårtorna!
Så litet klick från sportamore blev det!


God Jul

Underbart med massor av snö!!! Som en julafton ska vara


Färdig!

Äntligen klar med allt inför jul! Dom flesta klapparna beställdes på nätet,hade en kvar som jag köpte igår. Och jösses vad glad jag var att jag bara skulle ha en. För jag hade blivit galen om jag behövt stå i dessa köer överallt. Idag blev huset skinande rent med,kan man bara koppla av!
Avslutade dagen med uppvisning av Bamsegymnastiken. Dom var så söta och duktiga våra små. Sen fick vi titta på resten av gymnastikföreningen. Allt som allt var det ca en timmes uppvisning. Och attans va duktiga dom stora tjejerna är. Va häftig sa Julia när vi tittade,så duktig ska jag med bli! Får se om Madame kommer fortsätta om några år.
Självklart köpte vi lotter,och vi vann. Två priser dessutom!! Dock var det samma sak vi vann,men ändå. Två stycken reflexvästar för barn från Team Sportia. Dom drog kidsen på sig när vi gick hem.


Serverat...

Hon är skön vår lillfröken,ibland får hon för sig lite lustiga saker. Varje kväll så plockar vi fram vilka kläder vi ska ha på oss,nu har hon lagt till den lilla detaljen att man ska lägga kläderna på en bricka... Som ska stå nere på soffan. Ja blir hon nöjd med det,ja då får vi väl göra så då. Haha


Gäsp

Jag kämpar på,trött som en get är jag. Så trött så jag börjat få synrubbningar. Och när jag kör mörkerkörning,dvs varje morgon och kväll... Skitläskigt! Ser så jäkla dåligt,för jag är så trött i ögonen. Igår höll det på att smälla mitt i rondellen här i hålan,kul? Nä,men nu är det snart helg och då ska jag SOVA!


Lucia

Då var det den där dagen på året,när man som förälder inte får gjort många timmar på jobbet. Luciafirandet... Började med firande för Johanna på skolan. Inomhus i gympahallen,därefter fika i klassrummet. När detta var klart så var det rast för barnen,och Johanna skulle åka skridskor. Så självklart väntade jag in henne. Hur mysigt som helst var det. Sen iväg och hämta ut paket på macken,hem och slå in dessa. Inte många kvar nu.
Sen var det dags för Julias firande.... Utomhus i -13,8. Ja det var kallt,och det var meningen att man skulle stanna kvar och fika utomhus. Alla åkte hem.
Men nu är det gjort! Och på vår skola var det inget prat om det skulle vara pepparkakor med i tåget eller ej. Har ju varit lite skriverier om detta i media senaste dagarna.


På vift

Varit iväg och handlat valfri leksak i leksaksaffären till skruttfia. Eftersom hon tog sin kåvepenin utan minsta krångel. Aldrig varit med om maken till unge! Sen gick vi ju en sväng i andra butiker såklart,och ja hon är inte den som är den utan gör sig hemmastadd! Haha


Paket

Då var det dags,lika bra att börja beta av högen med paket. Så man inte sitter där kvällen innan och hinner tröttna på att slå in paket. För jag älskar att slå in och ge bort fina paket!


Snurrigt

Mannen kom hem med årets julklapp från jobbet, påslakanset. Jättefina!
Nytvättade och så är man ju som man är och vill ha det mjukaste mjukaste lakanen. Så strykjärnet åkte fram,men med min skallebank och yrseln av ren trötthet. Ja då blev det lite snurrigt och randigt framför ögonen efter ett tag haha
Faktiskt lite läskigt,hade helt suddig syn ett tag.


Trötter

Nu är man inne i en så rolig karusell igen. Jobba helg,mannen åker bort jobba helg... Mannen åker bort.... Eftersom man har ett skolbarn,så är min fråga. När får jag sovmorgon nästa gång??? Fick sova ut en dag när svärföräldrarna var här som barnvakter. Det var en och en halv vecka sen. Snabb titt i kalendern och jag blev deprimerad. Jag gillar mitt jobb och trivs bra med dessa arbetstider,för man får så mycket ledigt. Som denna veckan ledig mån-fre... Men dagarna är långa och funkar inte med hämtning och lämning på dagis. Vilket då gör att jag fått styra om arbetspass så jag får ihop timmarna,och mannen kan åka på sina tjänsteresor med gott samvete. Så nu är det många helger.... Och ingen sovmorgon i sikte förs till Jul. Jag tror jag dör. Vet ni vad det gör med humöret när man inte får sova ut ordentligt på tre och en halv vecka?


Ivriga

Lite tidigt,men den lilla fröken tjatade om sin julgran från det att adventsgrejerna åkte fram. Så ja i helgen fixade vi i ordning Julgranen. Hann även med att göra en snöbollslykta!


Mys

Säger Go'natt med denna bild. Ser ut så utanför dörren,snön dalar sakta neråt nu. Och det ser så fint och stillsamt ut! Tillskillnad från resten av dagen,man kan säga att vintern gjort storstilad entré,me like!


Huvudfotingar

Nu har målarkonsten utvecklats en del,istället för att bara måla massa färg. Så kan vi nu måla huvudfotingar!!!


Sjukstuga

Då var det dags igen. Den här gången är det lillskruttan som är dålig. Fick feber innan helgen,igår kom det massa röda prickar. Idag var dom fler och tydligare. Var bara att ringa till 1177,fick en tid på Jour vårdcentralen i Motala. Skulle säga till i receptionen att vi trodde fröken har scharlakansfeber,då får man gå raka vägen in till ett undersökningsrum. För denna feber är ju makalöst smittsam! Och japp vi fick kliva in på eget rum direkt. Väl där så gick all snabbt,fick vänta två minuter innan läkaren kom. Hon kollade på prickarna,och dom var ju typiska,samt så skrapa hon i svalgen och tog prov. Och den visa ju på streptokocker i halsen. Så vi fick åka iväg med en 10 dagars kåvepenin kur. Hennes första,och hon är sjukt duktig på att ta den. Så nu får vi se om henne syrra blir sjuk med. Inkubationstiden är bara på 2-3 dagar. Tur detta kommer innan jul mm


RSS 2.0