Lite nytt till hemmet

Åkte iväg och leta efter tapet igår,måste fundera en stund till på det. Var för mycket folk på IKANO-huset så jag begav mig till plantagen och köpte vårlökar som ska ner i rabatten redan nu.

Hitta även en fin kruka och lite grönt att plantera ner och så här blev resultatet!

image72

Lååååångledig!

Yes,snart slutar man jobba...sen blir det att vara "ledig" i 6 hela dagar.Jösses vad skönt det ska bli!
Men jag kan ju inte bara shoppa så jag får nog ta och roa mig hemma oxå,tänker föröska hitta ny tapet till köket inkl nya gardiner.
Tänker måla den där lilla biten under trappan som varit omålad sen vi flytta in(jag vet jag skäms)  och så tänkte jag rensa upp i trädgården och så har jag läst att man kan slänga ner nya lökar redan nu så det blir fint till våren....vi får se måste läsa lite till *S* (är ju rookie på trädgårdsarbete).

Någon som vill följa med på shopping i helgen????Snälla vill inte gå själv

Skrattar så jag får ont i magen!

Jösses jag fick hem två nya böcker idag med posten, redan på första sidan utav en av böckerna skratta jag så jag nästan grät! Inte direkt några böcker som kommer vinna nobelpriset i litteratur,men jäklar va roliga dom är att läsa och man skrattar hela tiden!

Sambon sa något kul när jag visa ena boken och titeln "En shopaholic säger ja"...du lever visst ditt liv som dina böcker....jag undrar vad han menar....... ;)
                                                   

Planering planering!

Jösses nu är man inne i sån där period där alla dagar bara försvinner in i varann, inget tidsbegrepp alls.

Men men jag har lite roligt på G,både vad gäller jobb och privat så nu får det vara hur det vill för jag mår bra med det som komma skall. (trots den ständiga huvudvärken som jag visst dragit på mig igen)

Snart helg och vi vet ärligt talat inte vad vi ska hitta på, men vi kommer nog snart på något *S*

Men nu har jag inte tid att sitta här längre,måste facebooka lite med alla gamla klasskompisar!

Semester igen tack!

Satt och kolla på lite sköna bilder från Egypten....kolla in vattnet,fick en sån underbar känsla när jag såg bilderna.

                               

                                                

Det blev ju mycket till fest....

Jösses vart tog veckan vägen igen,jag vet...jobb jobb och lite mer jobb!
Igår skulle vi haft brännboll med jobbet,men det var så många som inte ville komma så då kom det ut att vi skulle bowla och äta mat kl 18. Ungefär 1 tim innan rings det och sägs att oj det gick inte att bowla då det var fullbokat,det blev kl 22 första lediga tiden. Då trodde dom att det är väl bara att gå dit *S* Jaja, så då gick jag och Daniela ner på stan och gick på restaurang och åt en stor buffe tills vi sprack,synd bara att en kunde dricka alkohol och en körde men men trevligt som f-n hade vi. Mer än man kan säga om resten av kvällen. Iden var god men man var inte upplagd för fest, kände jag redan igår morse då huvudvärken fortfarande inte släppt och när man pratar så börjar man låta som Bonnie Tyler...ja då är man inte riktigt kry!

Får hoppas på bättre uppslutning nästa gång!

Phu vilken shoppingdag det blev......

Jösses,vi skulle bara in och köpa en bil till dottern och lite nytt till sambon..typ sånt där trist,strumpor och kalsonger. Men det blev en uppsättning nya tröjor och leggins till dottern från H&M,två tunikor och ett par leggins till mig från Lindex plus ett nytt nagelack från Mavala. Lite sådär spontant, fick så ont i armarna av alla tunga kassar så jag köpte inte det jag skulle på Hemtex. Har hittat ett par snygga hissgardiner som kommer passa klockrent i vårat sovrum!

Snart middagsdags, blir varmrökt citronpepparlax med sallad *smaskens som dottern säger* och god sås.

Senare ikväll så är det ytterligare säsongspremiär, det är dags för Grey´s Anatomy!

               

Desperate Housewives ikväll!

Skönt att för en gångs skull sluta lite tidigare, 14 och sen vara ledig hela dagen imorgon. Är ju studiedag så då ska vi hitta på något skoj! Hon har iaf önskat sig att åka till leksaksaffären och köpa sig en till blixten mchine bil till sin recerbana,så det får det bli.
Mest vill jag ut och shoppa....behöver ju höstkläder! Rapport kommer efter morgon dagen om hur vi gör.
Det var kul att vara på jobbet idag, träffar ju dom jag jobba med så sällan så man har mycket att prata om när man väl ses.Och det gjorde vi =)

Idag är det säsongs start av Desperate Housewives  kl 21.00 på kanal 5.Gissa om jag är bänkad!
 
                      

Inte f-n blir det någon träning heller

...sur,hade ju velat börja träna krav maga men inte själv...sur

Risk för shopping är stor........

Ja sitter man på dessa pass då tiden måste fyllas ut med något mellan varven, så ja då är risken stor att man shoppar. Jag försöker nöja mig med att fönstershoppa än så länge...får se hur bra det går *S*

Just nu så vill jag ha denna koftan från Odd Molly,so nice!

                      image67

Hemma mys!

Det blev en heldag hemma, orka ge sig iväg idag när det regnar. Vi värmer lite bullar,kollar på film och leker lite. Samt så passar man på att glo på shopping sajter istället!!

Finns en del fint man skulle vilja shoppa nu, men prio 1 just nu är nya jeans. Vill ha två par minst, stuprör och baggy. Måste även hitta ett nytt regnställ el skaljacka så man kan ha när man ska ut utan att bli dygnsur.

Redan söndag

Vart tog helgen vägen?Den gick fort måste jag säga. Men vi har haft trevligt,var med "tant Daniela" i Mjölby igår och hade det mysigt. Gick i lite affärer(dom få som finns,men än dock) åt lunch. Efter en hel del tjat från den lille så åkte vi till Tornby och den stora leksaksaffären och byte den trasiga Blixten Machine (Mc Queen) sen var det frid och fröjd!

Fått frågan två ggr om man kan jobba i helgen,men det funkar ju inte eftersom sambon är iväg på flygutbildning. Doock så kom ju då frågan igår mitt på dan, varpå ute på Tornby så ser jag killen som ringt in och sjukanmält sig...tydligen hade den mesen låtit dösjuk i telefonen och skulle krypa ner under täcket,han hade 37,5 i feber......öhhh hallå vilken kvinna är hemma från jobbet med förhöjd kroppstemperatur? Jag säger då det och det har jag sagt innan,den personen behöver inte ringa mig när han behöver hjälp. Nog om den trista typen.

Facebook har väl alla vid det här laget hört talas om vid det här laget, jag gillar det stället skarpt! Man hittar gamla kompisar från skolan m.m El ja dom hittar mig,för dom har ju alla så "vanliga" namn så det är ju som att leta efter en nål i en höstack...men men dom hittar mig! *S*
Min gamla ungdomskärlek fann mig och han har ju alltid älskat musik och spela m.m trodde bara det var sånt där hobby intresse....men låter det här som hobbyintresse? Låter ju sjukt bra! Och när man frågar vad han gör...pysslar lite med musik *S*

Hmm...undrar om man skulle åka på IKEA idag el vänta till på onsdag då man är hemma hela dagen?

Långhelg!

Då har man haft hela dagen ledigt,super nice! Pappa och hans sambo var upp nu under dagen och hälsade på, åkte iväg till stora leksaksaffären så fick dottern välja sina presenter själv...gissa om hon va lycklig!

Blev lite shopping av skor oxå, dottern fick ett par nya höst skor. Själv köpte jag ett par nya högklackade och ett par tofflor att ha hemma...kallt att bo i hus ;). 

                                                     

Kalas dags!

Herregud, vad tidne går fort.. är det verkligen 4 år sen som man låg på BB och bara ville att hon skulle komma ut, då man kämpade och svor och nästan grät för att det gjorde så ont. Varpå det hela slutade med akut kejsarsnitt och jag bara fick se henne en snabbis under skynket och hon sen fick åak iväg med sin far som var alldeles tagen av stunden och inte visst vad han skulle göra *S*

Ja tänk den lille har blivit så stora tjejen, 4 år!

Så nu tjatats tills öronen blöder på mamma för hon undrar hela tiden ska vi baka tårta,när kommer "mina barn" som hon säger...barnen och dagmammorna ska komma efter lunch och äta tårta.

Nähä nu ska det fixas lite till


Gimmie More

Britneys nya, vem trodde alla skriverier om att en ny platta är på G?
Men den nya singeln är bra, något man kan tänka sig att shejka till!
Lyssna här

                                image1412

Veckans hang up!

Jaha då har man fått en sån där låt som man bara måste lyssna på innan dagen är slut, och just nu är det Timbalands "Way I Are" ...sjukt bra!

Det blev en sväng på IKEA med hela la familja, så det tog sin lilla tid. Har nu iaf kollat ut vad som ska införhandlas nästa gång, orkade inte nu då det var så himla mycket folk. Blev lite småplock, bl a nya STORA vinglas (SKIR heter dom) servetter,värmeljus m.m

Nähä nu ska man fortsätta pimpla lite vin,maten var ju så hot så man behöver dricka!! =)

Helg!

Då var det dags för helg, skönt! Då var det besök av svärpäronen hela helgen, dom ska ju fira dottern som fyller 4.
Veckan har gått bra på jobbet, ja förutom den lilla missen att jag istället för att vara på jobbet kl 06.00 så vakna jag 06.00......sådär kul va, lagom pinsamt det händer ju bara inte. Tack och lov så gick man ju på lära så man inte körde skarpt då hade det verkligen varit jobbigt.
Var och hälsade på min gode vän Daniela ute på hennes arbetsplats, skulle bara droppa av en film men klart man blev  kvar i drygt 1½ och snacka skit! Man behöver det ibalnd, och med det här jobbet så måste man passa på att ses dom tillfällena man hinner.

Ska föröska få med mig han som ville ha en stationär dator till IKEA och hjälpa mig leta efter ny hylla med förvaring så vi kan få det snyggt här inne....men han säger att han är allergisk mot IKEA....män,inte bra till mycket säg. ;)

Kan man bli galen för mindre?

Efter mycket om och men så blev det återigen en trist stationär dator istället för den smidiga snyggare laptopen....jag kom direkt ihåg varför jag hata den gamla stationära vi hade.
Inte nog med att det återigen står en dator på golvet, nu är det TVÅ stora fula gräsliga klumpar med tusen sladdar som drar till sig tusen dammråttor...*MEGASUCK*
Men alltid får man se något positivt i det hela, jag kommer ju att få åka och shoppa!!!Måste ju lyckas få undan gömt dessa trista fula saker. Ja inte nog med dom där två klumparna, vi köpte ju en alltiallo skrivare oxå som inte tar någon plats alls *ironisk*.
Så någon som har bra tips hojta gärna till då!

                                               

Actionfyllt

Sitter man på det actionfyllda jobbet, ibalnd kan man undra varför vi sitter här...men man ska ju vara glad över att det ges arbetstillfällen. Tur bara att jag slipper sitta här så ofta.

Sitter och funderar på vad man ska hitta på på torsdag med dottern, vi är ju hemma då. Busfabriken är ju en hit, el om man skulle ta och bege sig till badhuset. Man kanske ska låta henne välja...då gissar jag på busfabriken...någon vuxen som tycker om att bli barn på nytt?Snälla.....*S*


Saknad tror jag minsann

Då var det full fart på jobbet igen, och jag måste nog säga att jag var saknad av både kollgor och besökare *S*
Känns bra att börja jobba igen nu efter semestrar, nu är det nya friska tag. Innan min ledigheten så var humöret nere i botten och jag lovar det var inte långt ifrån att jag la mig ner på golvet på jobbet och stor tjöt...det var nattsvart.
På onsdag så ska jag äntligen gå lära på nästa ställe så nu utökas kompetens banken igen så man kan bli mer rörlig på jobbet. Skönt det, för att sitta och glo på ett ställe är inget kul...då tröttnar man fort.

Köpte mig ett par nya stövlar igår, men jag vette sjutton om jag inte ska byta till dom andra. Den vänstra bilden är dom jag köpte men funderar på dom på högra bilden...vad tycks?

                                                 

Traumatiska upplevelse

Allt var frid och fröjd i Egypten, men väl på flygplatsen när vi chekat in våra väskor...ja då gjorde jag den fasansfulla upptäckten....JAG HADE GLÖMT MIN FN-RING PÅ HOTELLET.............det var hemskt och ledsen blev jag, varpå sambon svara "vi kan ju köpa en ny" HALLÅ...det handlar inte om att köpa en ny, och det är fusk utan om allt som den där ringen står för och har funnits där på fingret i många många år nu. Jag är ju känslomässigt bunden till den. (och varför kan somliga karlar inte bara hålla om en och trösta en utan att säga såna där korkade saker?)
Men som tur var så hitta sambon numret till reseledarn och dom tog då kontakt med hotellet, efter en stund så kom ringen med taxi till flygplatsen! Allt frid och fröjd igen, och nu kanske somliga fattar varför man aldrig tar av sig den där ringen, den ska helt enkelt sitta där på fingret!

                                              

RSS 2.0