Kul

Köpte ett spel till Johanna på Gekås,spanat på det ett tag. Men kostar multum,mellan 300-400. Men där nere hade dom sänkt det från 200 någonting till 99kr. Inget att funderar över,bara slå till. Och va kul det är,och bra ordträning för fröken!!


Bilden då...


Smått och gott

Litet urval av vad det blev övrigt än barnkläder. Köpte ju vårjacka samt regnställ till Johanna att ha på skolan. Massa tröjor och något par leggings. Underkläder och badkläder. Skönt att ha det klart! Till Julia fanns varken jacka eller fleece som var fina,jo men den var vit jackan... Nja.
Köpte en del ramar att fylla på fotoväggen med,en ny sänglampa. Ny väska,ny scarf... Lite leksaker. Någon gardin,bordtabletter mm Lätt att plocka på sig mycket. Men den här gången var det mesta genomtänkt. Och la bara ifrån mig en sak vid kassan,och har inte ångrat ett enda köp!
Sparbössan är en kul sak,ser man ju när det blir mycket pengar i!


Helnöjda!

Blev en tur till Gekås igår,och det var rena julafton när vi kom hem för barnen. Johanna som är måttligt intresserad av kläder var ivrig när hon skulle plocka ihop sin outfit. Så här ser hon ut idag,och lillskruttan har sin nya fina tunika. Och en rosa slinga i håret,så nöjda så båda två.


Roadtrip

Åh som jag längtat,men förhoppningsvis får jag komma ner imorgon. Jag och svärmor ska ut på en liten roadtrip till Gekås! Det är ju lågsäsong på stället just nu,och vårkläderna har kommit in. Och jag får alltid panik att allt ska ta slut,så då är det lika bra och åka nu!


Feb. 25, 2013


Ledig helg!

Den korta jobbveckan blev en lång jobbvecka. Så imorse var det skönt att få sova! Imorgon är det slut på friden,då kommer huliganerna hem.
Mannen har flugit in sig på ett "nytt" flygplan,så idag fick jag följa med en sväng över Roxen. Underbart flygplan,grymt bra sikt! Flygplanstypen är ett gammalt militärt skolflygplan av sorten SK61 Bulldog


Vårnytt

Bonusen från H&M har äntligen kommit!
Så igår drog jag in en sväng efter jobbet,och vad skådade mitt öga? Om inte ett par rosa sneakers. Helt såld,så dom slog jag till på! Nu får våren hemskt gärna komma!


Tyst

Då är det snart V8 och det innebär sportlov. Mao är det tyst i huset,bara jag och mannen hemma. Har ju så snälla svärföräldrar som har barnen på deras lov. På så sätt slipper dom vara på fritids och dagis. Körde upp kidsen till fjollträsk igår,så idag har vi legat på soffan och glott på film. Märkligt att bara kunna ligga där utan tjat och gnat. Ska strax iväg och hyra mer film! Men resten av veckan får allt bli lite mer händelserik. Har ju satt upp att inte äta godsaker och annat onyttigt,men någon dag då och då typ en dag varannan vecka kör jag en riktigt onyttig dag. Och en sån hade vi igår,du farao va illa jag mådde när jag gick och la mig. Gott var det,men den där proppmättakänslan,den kan jag vara utan!


Vår

Ge mig vår! Jag längtar till våren,så jag kan använda min nyinköpta väst. Nu fattas bara väskan och skorna som matchar så snyggt till. Den där väskan är något jag verkligen suktar efter... Har ju en som matchar västen redan,men den är ju fejk och sliten i kanterna. Så går det ju inte att ha det ;)


Dagarna börjar bli lite tråkiga,idag har vi roat oss med att stryka lakan,däcka i soffan,och lägga pärlplattor. Och lite bus!


Långtråkigt

Nu börjar det bli segt att vara hemma,framförallt med någon som inte är sådär jättepigg. Och man själv är sådär i magen.
Roat mig med att läsa skvaller och lacka naglarna.


Sjuker

Måste hitta på något med fröken när hon är pigg några timmar om dagen. Fick bli baka sockerkaka! Men medan den stod ugnen så slockna hon på soffan. Men desto bättre att när man vakna få äta nygräddad sockerkaka!


Gluggen!

Som hon vickat på sin tand,och nu så lossnade den äntligen! Helnöjd mao!


Skor!

 
 
 
 
Som den kvinna man är så älskar jag ju självklart skor. Och nu såg jag att man kan vinna skor från Ellos till ett värde av 3000kr. Sjävlarna tävlar jag genom att ha designat en sko. Så in och rösta!


Klicka här för att se denna skon på Ellos.se - designa din egen sko och tävla om en årsförbrukning av skor


VAB

Japp,då är det dags för nästa. Nu är lillskruttan febrig,het som en kakelugn.
Får hoppas det inte blir långdraget.


Okej....

Fyllde in kläder i dotterns garderob,då såg jag det här i bokhyllan.... Ja som sagt hon pysslar och har fantasi. Men vart får hon allt ifrån? Undrar vem som ligger där?


Sjukstuga

Japp,så är det här. I söndagskväll fick Johanna feber,har varit hemma sen dess. Mannen har vabbat i två dagar, och nu är det min tur att vara hemma. Vi håller tummar och tår för att det inte går runt i familjen.... Förra veckan klagade ju samma barn på ont i magen. Så jag var kvick på att inhandla handsprit. Här spritas det för fullt. Läste på om förkylningar mm varför det sprids på vintern,och orsaken är ju att vi är mer inomhus än under sommarhalvåret. Och man blir inte förkyld pga kylan. Det är en gammal myt,därav heter det förkylning. Så där fick jag in lite onödigt vetande med. Så tvätta händerna länge och noggrant och fram med mer handsprit!


Göteborg

Alltid lika härligt att komma ner. Och alltid går det lika fort tills man måste åka hem. Träffade faster och faster,pappa och mamma och kusinerna och kusinbarnen och plastsystrarna. Varav den enas grabb hade 4-års kalas! Kusinen(en av trettio) hade skaffat sig en ny liten familjemedlem. En fransk bulldog. Så himla liten och söt. Julia vara lite rädd först,hade så vassa tassar. Men det gick över fort,sen var hon ute på promenad med hunden haha
Trots att man skulle hinna träffa många så hans det med liiite shopping haha Helt otroligt. Vi fyndade massor med nya billiga slit å släng smycken på Ur&Penn. Hittade ett par supersköna skinnpumps från Åhléns jag spanat på tidigare. Kostade nya 799:- nu fick jag dom för 199:-. Skapligt nöjd!
Blev lite stressigt påvägen hem,hade Bamsegymnastiken kl 17:00. Men det var en trafikolycka påvägen. Så vi kom dit precis på håret. Och det blev lite väl stressigt för lillfröken. Vägrade vara med,så då åkte vi hem...


RSS 2.0