Stund för mig själv

Johanna är på skolan,skrutt tittar på Bolibompa. Då kan man få sitta och njuta av sin frukost i lugn o ro.


Ledigt!

Äntligen är man ledig i ett par dagar igen,fem dagar rättare sagt! Behövs för veckan har varit tung. Mycket jobb,Julia sjuk och mannen på tjänsteresa. Kändes ju sådär kul att åka och jobba när hon var dålig,men svärfar var här och hon trivs så bra med honom. Och det gick hur bra som helst!
Hon är fortfarande dålig,hes och feber på kvällarna och nätterna. Kräks lite av slemmet som sitter. Så det passar ju bra att jag är ledig! Behöver man inte få ångest för all vab.


Kamera

Finns en liten fröken här som tycker om att leka med min telefon. Brukar kolla på olika klipp på youtube. Typ Emil,Madicken mm Nu har hon upptäckt att man kan ta kort....


En stund för mig själv!

Äntligen är monster veckan slut. På åtta dagar har jag jobbat sju.. Som fin avrundning så började jag något tidigare imorse. Blev avlöst tidigare så man kunde stressa hem och lösa av maken hemma. Kul å ses i dörren. Han drog iväg på tjänsteresa. Sen blir det fiske,så vi får roa oss på bästa sätt i helgen. Så trött så trött,städat en av toaletterna. Då menar jag städat,gjorde avloppsrens (uäk). Så jag tycker att jag är värd en liten stund i soffan med godsaker!


Professor kalkyl...

Var det första min make hade att säga om mina nya brillor. Bara inse att åldern tar ut sin rätt,har ju haft sån skallebank. Och en orsak kan vara min arbetsmiljö. Så jag fick dra mig till optikern och skaffa mig terminalglasögon,tjohoo! Så nu hoppas vi skallebanken håller sig borta,fick jäkligt jobbigt att vänja sig vid dessa nu... Och dom funkar även utanför datormiljön. Suck


Ja tack!

Den här får gärna flytta in i min garderob,dock så är den nog lite för lång för korta mig. Älskar känningar och sånt,men då ska det inte vara putinuttigt. Så den här med snyggt mönster och tryck på tilltalar mig. Finns hos Nelly.


Fint till paddan!

Åhh idag kom mitt fodral till min iPad,så fint så blev det!


Vill ha!!

Så söt och bekväm liten fåtölj, provat hemma hos bästa Angie. Finns på Åhlens!

Snö!

Varit iväg hos svärföräldrarna i helgen och hämtat hem Johanna. Där uppe hade dom lite snö på marken,såg på FB att det snöat här med. När vi passerade Linköping så var det knappt synbart,så gissa om man blev glad när man kom hem till hålan!!!!


Fiiina!

Lilla Madame vet vad hon vill ha,nya finskor skulle hon ha. Punkt slut!


Frisk luft

Idag har vi mått hyfsat bra,så det fick bli en promenad till lekparken. Behövde verkligen komma ut,suttit instängda i huset i flera dagar. Kommer ju dö på jobbet på onsdag när jag kommer vara ute hela dan.... Då är man inte stressad över att få komma ut ;)


Gott Nytt År!

Vi firade in nya året med att skruttfia var/är dålig i magen. Men pigg har hon varit,dock klagat på ont i magen vid varje toabesök. Stackars liten. Jag och maken har känt oss lite risiga med,men sluppit det värsta tack i lov. Så första arbetspasset på nya året börjades med VAB. Kan inte klaga,såg att senast vi vabbade för skruttfia var i februari... Mao hör det till årstiden.


RSS 2.0