Göteborg tur&retur

Då var man hemma igen,blev Göteborg en snabbis. Var ju så himla sugen på att gå på Baby&Barn mässan. Och det var värt att åka ner för det! Hade en trevlig dag med Idah och Vintra, kan ni läsa om på deras blogg...(har inte laddat ur kameran än.)

Tog kort på Julia hos en proffsfotograf, Ian Schemper. Så himla fin bild, ni får se om ca 2 veckor! Men smakar det så kostar det att ta kort där....nu var det ju dock "mässpris" ;)

Nu har lillskruttan blivit introducerad för tjocka släkten i GBG,och hon överlevde!

Nä nu är jag så trött så ögonlocken går igen snart...kram på er!

Med och tävlar igen...

Man kan ju hoppas lyckan finns där snart...supersöta byxor, man får välja färg och storlek själv!

Älskade hjärtegryn




Kunglig förlovning!

Åh äntligen så har Viktoria och Daniel förlovat sig och till försommaren så ståndar det bröllop!
Superhärligt!


 

Smart grej!

Letar ju som sagt efter en åkpåse. Men känns lite sent att köpa vinteråkpåse nu, vips säger det så är det vår och sommar. Så hitta jag den här smarta filten, 3 lager flecce med resår så den sitter kvar runt vagnen. Finns även matchande dyna!
Rosendesign




Se så stor jag är!

Nu börjar det gå bättre och bättre att sitta i matstolen. Men en kudde på IKEA måste vi nog åka och handla.


Kolla in min leksak! Va rolig den är, undrar vad man kan göra mer än att bita på den...



...kasta den i golvet såklart!



Åh..jag fick den igen!

Mer å mer prat



Ursäkta att den är på sne nästan hela filmen, men ja ni ser ju och hör hur hon pratar *S*

En snabbis

Alltså Melodifestivalen igår....vilket skit. Inget av bidragen var ju bra, och va förvånande att alla små tjejer röstade på sina idoler EMD...suck. Men det bästa var ju när Molly slog ut BWO till andra chansen....hahah fatta nu att det är dags att ge upp. Vi vill inte ha er att representera Sverige.

En b dag

Idag ville inte lillaskruttan riktigt sova länge...hon är nöjd med att sova till ca 08-08.30. Och ja det låter ju toppen att få sova tills dess. Men inte när man från 24 tiden ska ligga och snutta var och varannan timme...det känns.
Inte nog med det, idag känner jag mig deppig. Mycket funderingar igen. Inne i en period i livet igen där man måste rensa ur det negativa och ta fram det positiva.

Åh jag är iaf glad för Danielas lilla Isak, vill ju snusa nybakad bebis. Tycker det är dags att dom åker hem från BB snart  ;) Johanna och jag är lika ivriga på att få hälsa på." Åhh har Daniela fått sin bebis nu" " Kan vi åka dit och hälsa på nu? " *S* Som sagt ivrig

Men oj vad hjärtat smälter när man tittar på sin lilla solstråle, lilla solstrålen som sitter här och gäspar och snart kommer somna igen *S*

Nu ska jag sluta svammla och fixa frukost

Stort Grattis till Daniela!

Daniela och Daniel har blivit föräldrar till lilla Isak idag. Kl 08.08 kom han till världen och var 55cm lång och 4850g.
Jättegrattis,nu är väntan äntligen över och Julia har fått en polare i trakten!



ipoden dog...

Igår så hände det som inte får hända, min ipod dog. Stendöd. Finns inget liv i den alls....tokdöd. Så nu så ska det inhandlas en ny fortare än fortast. För när bokmalen inte får lyssna på böcker så kan den bli aggressiv..

Så frågan nu är ipod nano eller en ipod touch....vi har ju redan en av den sistnämnda i hushållet,och den är onekligen rolig. Dock lite dyrare. med betoning på liiite. Sugen på den lila nanon...

  

Hur dum får man vara?



Alltså...ska man skratta el gråta?

eviga velandet

Den där åkpåsen här under som jag blogga om, är ack snygg men den har inget antiglid på baksidan. =(
Men så funderar jag på en buggy mummy i färgen plum, som helt klart kommer matcha nästa vagn, Ja det blir vagnsbyte sen. Ev till en Urban Jungle singel. Älskar färgen!




Åkpåse..

Jaha då inser man att det snart behövs införhandlas en större åkpåse om man ska använda sittdelen snart. Den lilla vi har den räcker ju precis till när vi ligger i liggdelen.

Fatta tycke för den här från elodie details...finns matchande mössor. Alt den svarta med röda prickar på..men jag gillar den här röda ganska så mycket!
Finns bl a hos pippilotta

 

Present!

Min fina alla hjärtans dag present!



Älsklingen fick ett par nya smartwoll strumpor. Dom är helt klart dom bästa,skönaste och varmaste! Dock inte så billiga..

Vagnsbekymmer

Hmm...snart är det helt klart dags för byte av vagnsdelen, från liggdel till sittdel. Igår så testade vi här hemma, och se så glad jag är när jag får halvsitta upp och kolla in omgivningen! Är jag vaken och ligger i liggdelen så blir mamma inte så glad på mig...för jag låter ganska så illa tydligen. Det funkar till och från dagis så länge vagnen rullar och jag är trött (somnar då) Annars om vi är på stan el dylikt så funkar det inte, då ska jag bäras så jag får se saker och ting. Så det får nog bli sittdel när vi gör ärenden å dylikt och liggdelen när vi promenerar.



Gårdagens outfit sponsrad av pappas moster Ilse och kommer från POP

Är med och tävlar!



Jag tävlar om ett presentkort värde 1000:- barnshoppingbloggen, i samarbete med Kullerbyttan barnkläder! Tävla här du med :)

Bumbo!!!

Äntligen så har vi fått tag på en bumbo! Vann en auktion på Tradera och hon bodde i Linköping, så då slapp jag den dyra frakten! Så in igår em och hämta den,och när vi ändå var så nära Jennie så passade vi på att göra en visit där. Lilla Joppe blev så kär i Julia så han låg och grät vid dörren efter att vi åkt. Inte bara vi människor som tycker att små bebisar är så fascinerande Johanna älskade katten Findus, Joppe var väl inte så dum han heller ;)

Kolla in min snygga bumbo, nu kan jag sitta med familjen i soffan! (givetvis under uppsikt hela tiden)
Dagens outfit består utav vita strumpbyxor samt klänning från Phister&Philina






Melodifestivalen del 2

Japp då gick Melodifestivalen av stapeln igen i lördags, Självklart satt vi prinsessor bänkade i soffan och tittade!
Båda mina favoriter Måns och H.E.A.T gick vidare. Medans Johannas två favoriter Lili&Sussi (mammas gamla barndoms favoriter) samt Amy gick vidare till andra chansen.

I veckan så fick jag mail av Idah att våran gamla barndomskompis hittat henne på facebook. Och snabb som jag var så blev jag vän med henne! Dagen därpå så ringde hon och undrade om hon fick komma och hälsa på. Och självklart fick hon det. Herregud som vi undrat vart hon tagit vägen i alla dessa år. Så himla kul att få träffa henne igen, och inte bor hon så långt borta heller...Västervik! Mister man en så finner man en annan (ny gammal) Jennie fattar vad jag menar ;)

Idag är det tråkigheter på tapeten...bilservice, alltid lika tråkigt att pröjsa den notan. För vad egentligen? Oljebyte samt så bara checkar dom av allt. Plus nya torkarblad på det...nä babe den notan får du ;)


4 månader!

Idag precis idag och nästan på minuten så är Julia 4 månader!! Och hon har sin namnsdag idag dessutom!!

Grattis Julia!


Tjötmoster


Trevlig dag på stan

Idag har jag hunnit vara en sväng på stan när Johanna var på dagis. Var dags för en fika stund med Angela. Alltid lika trevligt, och tack för fikat tjejen! Blev lite shopping. Body och byxa till Lillskruttan. Ipod laddare till maken..och kanske något annat. Blev så glad när jag hitta Villervalla kläder på Hanplockat (hette den så butiken?) Iaf så ska jag dit i vår och handla,så fina och härliga kläder!
Kan iaf konstatera att det snart är dags för sittdelen i vagnen. Fröken hatar att ligga ner när hon är vaken, och är hon inte det minsta trött så hjälper det inte ens med att hålla vagnen i rörelse....vill ju se världen.

Va sa vi Angie, skulle vi åka på mässan? Så glad,vill ju så gärna åka på den!


 

Skitbutik

Har ju letat efter en bumbo stol till bra pris...kostar mellan 429-498:- nypris,och lekbord till kostar 129-149:- beroende på vart man tänkt handla. På tradera så går beg för 300:- plus massa frakt...helt absurt.
Så en dag för två veckor sen googla de jag på Bumbo. Fick en träff på en butik jag aldrig sett förut. Gick in där, och butiken ska upphöra så det är 60% rea på ALLT i hela butiken. Och där fanns en bumbo och lekbord!! Överlycklig så för ca 300:- inkl frakt så klicka jag hem dom. Fakturan kom bums. Men den där stolen kom ju aldrig...så tillslut ringde jag igår,och hon skulle återkomma under dagen....hon ringde aldrig,utan skickade sms att den hade visst kommit på villovägar så om jag skicka konto nr så skulle hon betala tillbaka....Kom ju på att hon skickar med bussgods 2ggr i veckan för det är sååååååååååå jobbigt att gå till lokala postkontoret för henne. Jaha kan jag få kollinr? Nä för jag skickade några med posten för det blev så mycket åkande till Bussgods. Och hon glömde givetvis ta kvittot så det går inte att spåra......
Vilket jäkla skitsnack, hur har hon drivit sin butik? Inte undra på att hon bommar igen.

Inte nog med det, jag la ju ut tipset till dom andra i föräldragruppen på nätet. Flera st som beställde samma kväll. En har fått sin, dock till buss godsterminalen som tar henne 1 timme tur och retur...för det var så bökigt att skicka med posten (som vi betalat dyr frakt för). En annan fick höra att hennes paket hade gått sönder och stolen var använd....så hon fick ingen hon heller, nästa hon fick inget mail alls efter att lagt in sin beställning. Och inga svar när hon försökte nå henne....

mimmis-ebutik suger


SK50 över Storsjön i Gästrikland

Maken ute och spakar


SK50 landning på F15 i Söderhamn

Ja somliga i hushållet har liiite dyrare nöjen än oss andra ;)



världens underbaraste bebis!

Att man kan känna så mycket kärlek för någon som är så liten är fascinerande Hjärtat smälter och väller över bara man tittar på dig. Och vi ska inte prata om hur det värmer i hjärtat när du ler ditt tandlösa leende. Just nu är mamma den bästa leksaken tycker du. Men inte fy skam att ligga på golvet och leka när du är på humör.





Nya skor

Igår var det så himla fint väder så hela familjen begav sig ut, vid påklädningen så upptäckte vi att stora tjejens skor fortfarande var blötta efter att vi var ute i lördags...dåligt. Men ut kom vi en stund, jag fick skotta men jag fick hjälp av en...den andra latmasken sov ;)

Efter middage så åkte jag iväg med Johanna för att kolla om dom hade några vettiga skor på Marie P i Mobilia. Och det hade dom, blev ett par Super Fit i stl 31(!!). Det var skon som visat sig vara Bäst i test när det testas barnskor. Den här ska vara helt vattentätt...vi får väl se. 650:- men så var det rea,betala halva priset!!




Grattis mamma!

Har ju helt glömt bort att skriva på bloggen att mamma fyllde år i fredags. Grattis säger vi igen! Va vad det du fyllde nu igen? 29? ;)


Melodifestivalen

Enda hyfsade bidraget var Alcazar,om man nu skulle välja. Dom andra sög ju getpung.
En av två kom ikväll, Daniela. Ingen bebis ännu, men förvärkar och slemproppen som gått...så snart är det dags. Jennie blev hemma,du får krya på sig.
Tack för ikväll Daniela!


tur till ikea snart igen

Den här matstolen till Julia föll oss i smaken, ursnygg!


Gosig flodhäst!

Julia och jag sitter och surfar runt lite, vi hittade en sån här urgullig flodhäst som man kan gosa med. Ha som kudde och filt! Lite dyr dock


http://www.mylittlestar.se/Shop/Index.php?sArtModelId=002

Baby&Barn mässan

Åhh vill ju så gärna åka ner till Göteborg och gå på Baby&Barn mässan som går av stapeln den 27/2-1/3.
Hur ska man få ihop det då? Det ska ju bära av till Ullared runt dom dagarna med...


Dagens outfit

Idag har vi vita strumpbyxor med en fin ekologisk klänning från Åhléns. Så söt så!
Idag har vi skottat snö (svettigt värre) och varit på city gross och storhandlat...(mega svettigt). Där träffa vi mammas chef, gör vi ganska ofta nu för tiden.


Melodifestivalen,äntligen!!

Äntligen säger jag som Gert Fylking, åter igen dags för Melodifestivalen!!!
På lördag så smäller det,då blir det tjejkväll med Jennie och Daniela. Ja om nu inte Daniela tänker födda innan dess och Jennie inte blir hemma igen pga sjukdom. Så Daniela, knip ihop och Jennie drick mycket te för halsen!


Sötaste bebisen!



Här går det undan, vi tjötar för fullt och snart så rullar vi runt på egen hand. Just nu får mamma ge mig en liten hjälpande hand. Börjar mer och mer greppa sina saker, och givetvis ska dom ut forskas närmare med munnen!

Fullt upp

Det har varit fullt upp sen Sanna kom. Och åkte hem...igår så var jag på IKANO med Jennie igen. Den här gången var det IKEA som gällde. Införskaffade en ny byrå till lillskruttan. En som matchar hennes rum och som det bara ska vara hennes kläder i. Den andra var på tok för stor och rymde massa skit. Fick sålt den andra på blocket, så det var likabra att åka medans man hade pengarna kvar ;)

Idag har vi varit på vårdcentralen med stora tjejen. Hon fick sig ett par smällar förra veckan på dagis, så ögat blev rött. Och det har det varit sen dess. Och dom sa att det var en liten infektion som blivit. Så vi fick recept på ögondroppar som ska tas i en vecka el ett par. Om det inte blivit bättre så får vi komma tillbaka.
Det var ju krångel fröken som var i farten hos farbror doktorn...gick jättebra ett tag, men när hon skulle flytta till en annan stol och han skulle lysa henne i ögat. Ja då tog det tvärstopp. "Blundar jag så slipper jag" var mottot....efter typ 5 min fick han ta en liten titt till fast utan lampa, sen gick han och hämta sin handledare. Och då gick det bra *S* fast då var hon inte beredd på det hela, och han hade ju faktiskt en lampa på sig i rocken...undrar om den här killen tog till sig det nu.

Som tröst sen gick vi och köpte oss semlor!! *Smaskens*


RSS 2.0