Äntligen Fredag!

Nu har man överlevt nattarbetet,fast än är det inte slut på det. Återstår 2 dagar till. Och jäklar i min låda va man rör på sig. Man håller tröttheten borta kan jag lova!

Känner mig lite seg,ska strax iväg och hämta dottern,blir lite mys hemma innan vi åker på simskolan.Man börjar bli blödig av sig,hjärtat snörpte ihop sig igår."Mamma du fick ingen puss och kram igår när jag gick och la mig, tyckte du skulle komma hem från jobbet"....ahh. Va svarar man på det?  Det här jobbet är inte lätt alla gånger.

Satu va säger du,ska vi ses imorgon?

Footloose!!

Åhh vill så gärna åka och kolla på musikalen Fooloose! Verkar ju bara så bra,dom var ju med i Let´s Dance och där rev dom av ett numer som hette duga!

Någon som vill åka upp till fjollträsk och kolla,ons-tors finns biljetter kvar tydligen...

image248

Besviken

Hur orkar somliga bete sig så barnsligt och sura i evigheter för små grejer? Va?Finns det inte bättre grejer att lägga kraft på? Tydligen inte,jaja up to them. Så jäkla trött på folk som bara ska umgås på "sina" villkor el som ska vara "vänner" då det passar dom. Men nu får det banne mig vara slut på sånt där tjafs,väljer numera att göra "rent hus" i min omgivning. Varför ska jag låta dessa påverka mig negativt? Nope,säger bye bye!Har mer betydelse fulla nära och kära,och stora händelser i mitt liv som jag väljer att lägga kraft och energi på!


Sjuk igen...

Blir så trött,varför ska jag drabbas av halsont hela tiden. Och varför nu i vuxen ålder få halsfluss stup i kvarten? Va redan haft det 2 ggr på ett år...och nu börjar jag allt känna igen tecknen i halsen...sur. *peppar peppar* får hoppas att det inte är så. Absolut inte tid att gå hemma nu,ska ju jobba natt nu i två dar och lära mig massa nytt! Kunskap är kul,man vill ju kunna sitt jobb utan och innan.

Klickade hem ett par nya jeans igår igen,dom där jag köpte för två veckor sen...ja ni dom och jag är inte kompisar...ska nog försöka tänja ut dom i midjan den hårda vägen,blöta och trä över en stol!

Blåser lite...

Har ni märkt att det blåser lite ute? ;) Ska ju bli kul att köra hem i det här vädret. Ska se om man ska köpa med sig färska räkor hem...*mums* Äntligen är semester önskemålen inlämnade,längtar redan till sommaren! Ge mig sol och värme nu,inte kyla och hårda vindar....sur..


Mycket funderingar

Mycket som rör sig i huvudet nu,mycket planering som måste tas tag i nu. Men nu har somliga pussel bitar fallit på plats. Helgen närmar sig med stormsteg och med det innebär det jobb. Alltid lika mycket ångest för det fast när man väl jobbar helg så är det lugnt och skönt!Nu ska jag glo på Brothers&Sisters som jag spela in häromkvällen

Go´kväll!

The result...

Ni får ju ursäkta att man ser dö ut på bilden,men jag är inte piggare än så...

image247

Ny frisserad

Ny frisserad och vet inte vad jag ska tycke om det...kort blev det,kort. Läste på mig lite om vad som gäller nu och det ska vara antingen kort alltså k o r t eller långt som gäller. Inget mittemellan,och jag hade mittemellan. Så nu sitter jag här med kort hår. Brukar ge den här frissan fria händer,vi brukar förstå varann. Jag vet inte om vi gjorde det idag dock...el jo det gjorde vi,men som hon sa. Man måste tillåta sig själv att vara chockad en dag el två. Vi snacka om att jag inte skulle ha det pojkkort,men jag tycker allt att det blev pojkkort. Framifrån så älskar jag det. Men så fort jag ser det från sidan så får jag en chock...bilder kommer. Tror att får det växa ut lite så blir det super!

Trött som en gnu är jag idag med,sovit som en kuff. Dottern har åkt på förkylning och ögininflammation =( men peppar peppar idag verkar ögonen klarat sig.
Så idag hyrde vi Micke&Molle och äter lite chips och glass,det får man när man är sjuk!

Go´morgon!

Jag lever,knappt. Alltså ibland så blir man bara sådär trött på jobbet. Märkligt. I helgen kommer jag vara som en zombie. Trist att veta det på förhand,men så är det. Fick lite glada nyheter på jobbet,istället för att behöva vara ensam hemma över påskhelgen och jobba,så kan jag förhoppningsvis följa med familjen bort! Vi får se hur det blir. Resultet kommer ju att bli att man får jobba som ett djur vid annat tillfälle istället...men det är ju inget nytt *S*

Är på jakt efter jacka och byxa till dottern från Nanook. Skalplagg som slår Polarn O Pyrets med hästlängder tydligen. Men givetvis nu när jag ska ha så finns inte byxorna i rätt storlek. Slutnoterade överallt. På Uteliv skulle dom inte få in dom förs i AUGUSTI.....hallå våren då? Va är det för en tillverkare som inte kan svara upp på efterfrågan? Jackor och fleece har dom i överflöd....man fattar väl att man köper både och om man ska ha funktions plagg. Jaja,sitter och väntar in dom från en butik på nätet nu iaf. Ni behöver ju inte fråga va grejerna kostar....

image246

Dagens fynd

Åkte iväg till Sharpman i Hogstad och kolla va dom hade. Jag hitta en fleece,ullsulor,strumpor från smartwool samt vantar till jobbet. Hittade även en snygg jacka från Didriksons! Men vantarna får vi se vad jag gör med....dom känns sådär. Skit svårt att hitta bra och VARMA vantar. Att det ska vara så svårt. Sen bar det av till Tornby. Där skulle jag shoppa en eltandborste till dottern,men jag beställer via nätet istället. Sjukt vilken skillnad dom har på nätet och butik. Så jag traska omkring och kolla på massa annat. Typ så hittade jag nya badkläder till simhallen på Lindex. Tyckte dom var så söta och våriga. Ser mycket finare ut live.
Var även och provade ringar igen....ja det är en djungel. Men någon gång ska man ju välja en.

Jeansen böjar ge med sig mer och mer,brjar bli så där sköna som man vill ha dom! Måste bara sy fast snodd ner till så man slipper hålla på med lösa gummisnoddar.

image245

Carola (och Andreas) till andra chansen

Det hade man ju inte räknat med. Fast kanske ändå. Jaja kvällen var ingen större hit. Trevligt var det att messa och prata med Jennie under tiden. Vid något tillfälle kom ett sms i stil med "om den går vidare så skjut mig"...så dåligt var det *S* Sanna Nielsens låt var ju en rip off av Anna Vissis bidrag för två år sen i Grekland. Detta var Jennie mycket uppmärksam på,själv så fatta jag långsamt ;) Och inte var det jag som druckit vin. Kanske borde göra det till nästa lördag...fast då är risken stor att jag däckar när första låten börjar...ja inte pga alkoholen enbart utan av tröttheten i kombination med det och gräsliga låtar!

Vilka röstade ni på ikväll?

Tänja nya jeans....

Ja ni brudar vet vad jag går igenom nu....jag känner att dom kommer ge med sig en del men det går ju så långsamt...kanske skulle göra som Linn,sätta mig i duschen med dom. Eller som hon rekommenderade i butiken blöta liningen. Det är ju där dom sitter så in i berget...ja det var bra länge sen jag gick i jeans känner jag. Det klämmer och det putar ut lite här och där...man känner sig inte som Heidi Klum i kroppen direkt ;) (fan kvinnan har klämt fram tre ungar,en annan en ...ynka en...och kroppen blir sig aldrig mer lik) Jaja men det var det värt!

Idag ska familjen bege sig ut på stan och införhandla förstärkningsplagg till moi,som man ska ha i jobbet....normalt va att behöva köpa sånt själv. Men våga vägra frysa. Vad säger man finns bara dåliga kläder och inget dåligt väder? Och en vis man sa till mig igår morse " slappna av och sänk axlarna".....denna karln skulle jag vilja ställa där ute,Jonte det var DIN släkting som sa så...inte första gången han säger så *S*

Nähä om man skulle ta och engagera hela familjen i frukosten nu.


Kallt idag säger dom på nyheterna

Nähä säger jag som fick stå ute innan dom flesta ens klivit upp ur sängen....Som jag fråga Satu om hon ens lagt sig när jag gick upp. 03.40 ringde klockan....det ni! Kallt kallt fan så jävla kallt det har varit ute idag. Kläderna på jobbet suger. Men jag tror inte ens ett termoställ skulle hålla en varm där ute. Skönare var det när solen tittade fram,men man klev inte in i skuggan då blev man som en ispinne.

Hann med att åka och hämta mina jeans jag lagt undan, och åka förbi Allfisk i tannerfors. Där inhandlades färska räkor,havskräftor,lax,smögenklägg och kräftstjärtar i vitlök!!Smaskens...men f-n va dyrt, Höll ju på smälla av när det skulle pröjsas. Gillar inte det butiken särskilt mycket,han har inte ens en tavla med priserna uppsatta. Men nu orkade jag inte åka någon annanstans så jag fick betala 200.- för 1 kg räkor...och ja dom var goda men det var nog sista gången det blev shopping där. Men jag njuter fortfarande,det var sååå gott så det var det värt! Fisk och skaldjur är alltid värt det,OM det är gott!

Känner mig som en istapp idag.

image244
Bild: google

Trevlig dag!

Har varit en mysig dag. Ledig och haft en trevlig tur på stan med Satu och min kära dotter. Lunch blev det och fönster shopping av ringar,finns mycket fina ringa...hur ska man kunna välja rätt? Lite jeans provning,ska nog slå till på ett par som jag gilla på Vila.
Tack för idag vännen det var lika trevligt som det brukar vara!
image243

Blev en sväng på IKEA

image240

Bloggsvacka...

Går sådär med bloggandet just nu. Lite seg...men men det går väl över. Idag har vi varit på stan en sväng,ätit lunch med den blivande mannen...*svårt att andas varje gång jag säger det där* . Gått i ljuvelbutiker och kollat lite. Var in på Naturkompaniet och leta efter sulor...500:- skulle ha han för ett par som var HÅRDA ..men dom ska tydligen hjälpa,tveksam men jag ska in och prova med kängorna jag har. Det lät bra det han sa.

Nu ska jag leta efter ullstrumpor på nätet,han hade slut på dom riktigt tjocka och kommer inte in fler.  Vintern är ju slut...tss då har dom inte provat på mitt jobb.

Ledighet

Äntligen hägrar det lite ledighet i två dagar! Ska bli skönt!! Nu ska jag fortsätta glo Nynne.

Ha de!

Middagen avklarad

image239

Man börjar ju bli vuxen på riktigt

När tankarna går in på att knyta banden och bli en "riktig" familj....ujuj *fick så där svårt att andas nu*
Älskling vad säger du,ska vi slå till?

image238

Ljuvliga trista söndag!

Söndag är alltid söndag oavsett vad man gör,så är det bara. En hel helg tillägnad absolut ingenting!
Snart bär det av till den underbara lilla affären city gross....varför finns det ingen lite mataffär här i hålan? Ja menar man måste väl kunna bara komplettera utan att behöva stå i dom där små köerna där borta. Säg som nu ska jag handla tre grejer...ja alla andra har vagnen full. Vilka I-landsproblem man har.

Jaja ikväll ska vi äta räk&chiligryta med raijta,super gott är det!

Amy och Christer

Herregud ja det är ju detta som är kul,men va f-n hände med Velvet??Hon åkte ut, och hon var ju den enda som var bra. Ja jösses,va ska man säga. 50+ och snorungarna har ju röstat. Hmm som min dotter säger.

Poodles

Poodles hade ju varit så himla mycket bättre utan E-type,dom där två rösterna gick inte riktigt ihop. En pipig röst och en mörk röst...ingen bra kombo när två karlar sjunger *S* Poodles var ju så bra sist dom var med.

Jaja nu börjar röstning omgång två.

Mina röster

Jaha nu så pågår Melodifestivalen för fulla muggar. Och den jag tror på mest är Velvet. Sen vette sjutton vilka som går vidare...E-type och gänget? Amy? Christer Sjögren kan ju få många röster från alla 50+:are...herregud Satu du bör ju va glad nu,nu låter det ju precis "som förr" med dansband *asg*

image237

Melodifestivalen

Äntligen smäller det ikväll! Första del tävlingen går av stappeln i Göteborg,åhh tänk att få vara på plats.
Vilka tror ni går vidare idag? Själv tippar jag på E-type med Poodles!

image235


Älskar verkligen skor *S*

Rosa är ju bara jag.punkt slut. Så dessa skor från Din Sko måste jag gå och glo på live,men dom ser ju lovande ut! Och nu har Din Sko äntligen fått en kundklubb, om man registrerar sig innan 9 mars så får man 20% rabatt på ett par skor innan den 20 mars! Sen kommer det ju att funka som en vanlig klubb, dvs man får olika erbjudanden m.m super tycker jag som samlar på bonus kort ...ja det finns ju en del,men men det kostar ju inget och kan man få rabatter bara genom att dra kortet så gör jag det!

image236
Bild Din Sko

Me like!

Nettan bloggade om den här jackan,och det var jag bara tvungen att göra likadant ;). Satt häromdagen och spanade på unik design och blev kär i den redan då. Den är på rea...men 804:- på rea är inte rea,el ja den har ju kostat betydligt mer än så innan. Perfekt att ha vid regniga dagar tillsammans med dessa varmfodrade gummistövlar från Viking!

image232

Mycket surt idag

Idag är nog en dag jag bara vill skrika av mig lite. Så ha överseende med det när ni läser. Men kollar ni på Let´s Dance? Jessica Almenäs hade så super snygg outfit igår, men denna kvinnan blir jag så trött på. Vart kom hon ifrån och varför är hon så snygga och poppis för? Kvinnan har ju INGEN HÅLLNING för fem öre. Står ju som en jävla hösäck, fick inte hon veta när hon växte upp att man ska sträcka på axlarna och ryggen? Och framförallt i TV??Är det bara jag som stör mig på detta?Själv går man ju som en hösäck ibland,men jag är inte känd och syns i TV *S* Åh Tina var ju såå bra igår!!Och vem visste att hon var så kvinnlig som hon blivit i detta programet *S*
image230
image231
Bilder från TV4.se

Shoes shoes love shoes

Det måste ju stå Jonna skrivet över dessa nya skor från Vagabond. Eller va säger ni?
Gillar den gula i mitten ochså,passar ju super fint till våren!

     
Bilder från Vagabond

Fredsstyrkan

Åh det var segt att kliva upp ur sängen i morse,en dag kvar jag lever på det nu *S* Åhh på lördag så smäller det, äntligen börjar Melodifestivalen!!!!! Kollade ni på Fredsstyrkan på TV 4 igår kl 20.00? Jösses vad det programet är bra och va jag bölade igår framför TV:n. Det var så sorligt.

Working 9-5 is killing me

Hur orkar ni gott folk med dessa arbetstider? Nä tacka vet jag jobba så som jag brukar,så jäkla najs! Lika najs som semlan var igår, dom var gjorda med kärlek...så mycket kärlek så jag vart illamående och kunde knappt äta upp det sista,kan ha något att göra med att jag smällde i mig pannkakor med sylt och grädde innan *S*.

Är hemma och vänder i dörren,det har varit full fart på jobbet idag så nu sitter jag som i koma. Men nya tag för nu ska det iväg och storhandlas....suck,hatar att storhandla mat. "Men du är ju en shopaholic" säger sambon, men kära du det är inte riktigt samma sak som att springa på stan och shoppa ;)

Nähä hoppas ni mår bra mina kära vänner!Och tack Satu och Jennie för igår!

Lever i synd

Jösses vilken dag. Fullt upp, och massor med onyttiga godsaker finns det i drivor här på jobbet. Så gissa vad man stoppar i mun istället för maten som man inte hinner äta? Ja just det dessa godsaker...jaja det är ju trots allt fettisdagen idag och det ska ju syndas ikväll i vilket fall som helst. Så ja jag passar på att trycka i mig så mycket jag kan *S* Jennie,att du inte rulla fram på det här stället är för mig en gåta ;) Fast jag har blivit duktig på att undvika dom där som finns jämnt,det är ju det där goda som kommer sällan som är smaskigt och frestande!

Ikväll blir det tjejfika på stan med Satu och Jennie,ska bli najs och få skvallra en stund! Hinner t om gå på stan en stund,men inget glitter och glamour som ska inhandlas..ska till Naturkompaniet och se om dom har strumpor att ha på jobbet. Måste ju ha varma och sköna så man inte fryser om tårna när man står ute så mycket.

Jaja nu ska jag väl ta nya tag,haft min andningspaus nu

Film betyg

Ja glömde ju, måste ju skriva om vilken film som gloddes på igår. ;)Filmen var Ond Aning med Sandra Bullock och handlar om att hennes man omkommer i en bilolycka. Men så vaknar hon och hennes man lever igen,efter en till natt så är han död. Till slut så kommer hon underfund med vad som hänt och varför. Sambon tyckte det var en skitfilm själv tyckte jag den var super.
Den får 4 av 5 av mig!

image225

Vill ha....

Åhh den här fina väskan vill jag ha,perfekt till jobbet!! Älskling *blink blink*
Storlek XS 25l ska det vara!
image224

Risbuske

Ja håret ser ut som en hel risbuske nu för tiden *suck* Jaja har bokat in en tid till frissan nästa vecka, ska jag behöva vänta tills nästa torsdag...katastrof. Fast jag vägrar gå till någon annan nu för jag blir sååå jäkla nöjd till den här jag bokat hos. Så jag får snällt vänta!

Jaha ska vi se hur trött jag kommer att vara efter den här veckan då, jobba en "normal" arbetsvecka. Vet att vid onsdag så brukar det bli tungt att kliva upp ur sängen ..man är ju inte van!

Nu ska jag börja kolla in dagar då jag kan tänkas försöka få semester,finns lite som ska tas ut annars kommer det i lönekuvertet. Och det är ju skam att slänga bort dagara, det är ju sååå skönt att få vara långledig mellan varven.

Jaja se ya!

Shopping fynd!

Åh vart tog helgen vägen? Snart slut *S* Jaja fort har det gått. Igår bar det av ner till Göteborg över dagen. Mamma fick transport ner och vi tog oss till favorit butiken Terräng för att kolla in och köpa kängor! Var ju även och hälsade på Idah och Mats med nytillskottet Vintra, så liten hon var. Nu blev man bebis sugen igen ;)
Siktet var helt inställt på att äta riktig kebab med mos (för det är endast i GBG man får det), men så blev det Bambo. Och jösses man är alltid lika proppfull när man åker därifrån, men gott va det!

Kolla in mina nya snygga workingboots!

image223

RSS 2.0