Man ska inte börja surfa runt

Nä det ska man inte,inte när man bestämt sig för att man ska ha en grej...ja då ska man inte börja kolla efter andra liknande saker.
Va ska jag nu göra surfade in på www.shoppinglust.se (ni hör ju bara på namnet *S*) och hittade den här fina väskan,vad gör jag nu? Ska denna inhandlas eller den längre ner på sidan?

image128

Nya klänningen,help!

Idag är en super seg dag,vaknade ca 1½ innan dottern..men inte orka jag upp ur sängen för det heller. Allt är segt idag,får hoppas man piggnar till senare,har ju lovar dottern att vi ska julpynta idag. (iaf lite)

Köpte en ny klänning igår på Lindex,passera den men vände om plocka på mig den gick in och prova...nå ska jag behålla den eller lämna tillbaka?

                                                  


Japp då var det fattigt igen

Hämtade ut bilen,det blev ännu ett stort hål i plånboken....men det var det värt när man svängde ut på motorvägen och kopplade in farthållaren!!Jag verkligen avskyr folk som ligger och pendlar i hastighet och vet att det lätt blir så om man har annat i tankarna...så därför föredrar jag att ha farthållare i bilen för den sakens skull och för bekvämlighetens skull!

Gjorde lite shoppingfynd...mer om det imorgon!

VAB igen

Jaha då var det till att vara hemma igen med dotter,sjuk igen med högfeber. Stackarn
Dåligt samvete får man för jobbet ochså fast man inte ska ha det,men men det är ju så på vår arbetsplats måste det alltid vara folk på plats...inte kontorsjobb direkt. .
Nog om det.

Ska iväg och hämta bilen snart...jösses vad det läggs pengar på den där bilen nu. Var inne på stora servicen med kamremsbyte m.m.....gissa va det gick på? En mysig liten summa på 10 papp,precis vad man skiter ut som ingenting. Och idag blir hålet ännu större i plånboken,bilen är inne för installation av farthållare och det är inte gratis kan jag nämna. 
Så nog tänker jag allt unna mig att svänga förbi H&M och köpa mig lite nya undies och kanske någon ny film till dottern när jag får avlösning i hemmet. Kan ju inte lägga alla pengarna på bilen heller.

Nu är det dags för lite annat.

Till resan!

Gu vilket gulligt litet kit! Precis sån man skulle ha i resväkan,har man det man behöver med sig....!!
Finns på www.asos.com

                         image126


Suprise

Det får bli en suprise vilken det blir,för jag kan inte bestäma mig så jag satte sambon på att köpa den åt mig! (dom är bra att ha ibland dom där karlarna ;)

Dottern sjuk igen så imorgon blir det att ligga hemma å löka med henne,stackarn det är så tungt att se på när dom små liven är så ynkliga...och det vet dom och utnyttjar till varje pris *S*  Krånglar med maten och det enda som går ner är glass!

Vilken färg?

Kan inte bestäma vilken jag vill ha...help väskorna är från www.nuknuk.se

                        

Hostiga harkliga tisdag

Ja det är inte honungslent i halsen idag inte,ont ont ont *blä* frå svänga förbi apoteket sen och köpa strepsils.

Igår kväll blev det filmys hemma,hyrde filmen "Home of the Brave" och den handlar om ett amerikans förband som ska få åka hem från Irak. Det sista dom ska göra är ett rutin uppdrag men det slutar illa, sen får man följa några och hur tillvaron blir när man kommer hem efter en sådan mission.
Man kan säga att det blir ju en tankeställare,suget finns ju alltid på att åka ut på mission igen.
Vi svenskar skickas ju aldrig till rena krigshärder. Men visst finns det risker även på våra.

Ikväll är det massor av program att glo på TV ju!!

Go´morgon!

Äntligen måndag och en ny arbetsvecka,måste säga att det känns som hemma att vara på jobbet. Fast nu tror jag att jag börjar bli sjuk,haft ont i halsen till och från i helgen och nu är det bara till hela tiden. Vi får hoppas det går över av sig självt snart. Varken tid el lust att vara sjuk nu.

Äntligen kom vi iväg igår och köpa nya skor till sambon, nu kan han se ut som folk igen om fötterna...och torr ;)

Inte klokt

Åkte iväg till EM för att "köpa" TV-Bänken som jag vill ha och bloggat om tidigare,hade mina aningar om att den inte fanns hemma. Men att den kan leverars först VECKA 12.......det är ju inte klokt?!?!?!?!?
Så jag åkte vidare,men det slutade med att jag åkte tillbaka och la in en beställning. Vill man ha något så vill man ha så är det bara och jag hitta ingen annan jag gilla. Den där var perfekt!

Hittade dessa mysiga ljuslyktor,älskar att få tända levande ljus under det mörka halvåret vi befinner oss i. Blir så mysigt med levande ljus i hemmet!

                    image123

Vaken?

Kanppt, men sovmorgon fick jag! Fick skäll av posttanten i morse när dom ringde på igen,dom tycker vi får väldigt mycket paket här hemma. Och det är ju sååå jobbigt att kliva ur bilen och hänga paketet på dörren,så då vill dom att vi ska skaffa oss en större låda som dom kan öppna och lägga paketen i....ja alla har vi våra problem på jobbet,hade lust att beklaga mig över mitt men jag orka inte ens börja jämföra *S*
Paket kom det från nellys,men det går tillbaka omgående men bara byte av storlek. Har beställt jeanes ni ser på bilden. Supersköna men dom var lite stora så vi får testa nästa storlek.
Mina nya supersköna skor,darling du kom billigt undan så jag måste nog få shoppa lite mer ;)

                                     

Jobbar

Det är det jag gör just nu därav ingen uppdatering på sidan och inte för att jag inte shoppat något nytt. För det har jag!!!Men jag har bara inte haft tid att uppdatera sidan. Jobbat och varit i Stockholm.

Lördagen var ju kul, fick åka tåg med dottern upp till Sthlm för att hämta bilen som stog parkerad uppe på Arlanda....sen blev det en sväng på lite shopping..och hör å häpna,jag köpte ingenting. På kvällen så var det middag med sambons del av familjen ute på Adelsö. Mysigt ställe men inte lika mysigt att köra bil där ute på kvällen då man har ganska bråttom mellan färja ett och två...och dimma var det till förbannelse och snor halt på backen,så det var spännande.
Shooping blev det med dottern på söndagen innan bion,hon fick ett par nya skidbyxor och badskum med Kitty (såklart) Själv slog jag till på ny halsduk,lack leggins och ett par nya varma och mysiga stövlar/boots!

Ohhh me like!

Den här vill jag ha eller ska ha!!Finns på www.asos.com för 575:- super nice!

                    image120

Inrednings behov igen

Har ju letat med ljus och lykta efter en ny TV-bänk och nu NU har jag hittat den på EM för det fashionabla priset av 1995:- Ord 2995:-!!Passar fint med den vita bordet och dom vita lamporna som  vi har,blir super nice. Nu måste jag bara blinka lite med ögonen så jag få åka och köpa det. Sambon kan ju inte komma och säga att den är dyr för han ska ju själv gå och köpa en ny bil idag. Så den här är ju som hitttat om man jämför!!! ;)

              image119

Åhh snart har vi en ny bil!

Va roligt det ska bli!!Blir en Peugeot 307 Diesel,sen behöver ni inte fråga mer. Jo svart är den! *S*
Bild får det bli när den är hemma.

Sitter och planerar för vad man ska göra i helgen, blir bl a att gå på bio med dottern och kolla på Råttatouille. Hämta nya bilen hoppas vi på ochså,köpa nya skor till somliga i familjen....används till dom går i trasiga skor,tur att alla inte är lika shoppinggalna men men akn ju inte gå i skor tills dom går sönder ;)
                                         

                                               image118 bild www.sf.se

Hur mycket snyggt som helst nu ju

Kolla in va sött den var från www.asos.com

                           ASOS LUXE Covered Beaded Silk Dress

Me Like!!

Blir ju lite surfande när man är hemma,hitta lite nytt och fint på H&M inför julen.
Klänning för 298:- och väska för 98:-,som hittat! Matcha det med snygga smycken,high heels och svarta strumbyxor så det blir det kanon!Eller med ett par bikerboots så blir det coolt!

                                         

VAB

Vård Av Barn...då var det dags för den tiden på året igen,fast peppar peppar ta i trä...hon är knappt aldrig sjuk,är det att vara hemma så är det för att det är feber. Den här gången är det halsen oxå på stackaren.
Så Satu du får hälsa på om du vill!

Bilköp kanske på G. Vi får se,vi har känt nu en tid att den lilla Clion vi har inte räcker till för hela familjens behov. Så då ska vi kolla på en något större extra bil och vi har hittat en fin bil. Får hoppas det går vägen!

Underbara helgen

Ja lite ironisk är jag allt nu,för jag menar det är ju en underbar helg och den får jag tillbringa på jobbet!
Men jag måste faktiskr erkänna att det är ganska mysigt här på helgerna,man blir liksom lite folkskygg efter en helg här *S*. Trevligt har vi det ochså,killarna är bra och det inte stressigt men man har ändå att göra och helg innebär att då äter man inte matlåda utan man köper någonting som är 100% garanterat onyttigt!

Filmen vi var och såg,ja den var ju sådär. Visst den var inte dålig men den var inte heller bra...jag säger som Satu hade jag hyrt den så hade jag nog somnat i soffan hemma. För lite naket med Persbrant,el ja inget alls ju. Och hur kan man ha hans namn som dragplåster? Han var ju knappt med,en biroll. Iza hon var ju med hela tiden och hon är ju så jäkla bra!
Längtar til nästa film vi ska se Elisabeth- The Golden Age, med Clive Owen...där snackar vi om en riktig man!!!!
Så tjejer ladda upp nu,vi ska snart på Bio igen!

                             image113

Bio kväll!

Ikväll blir det movie time med tjejerna!
Ska vi kolla in Micke Persbrant och Izabella Scorupco,men det är mer den förstnämnda som ska tittas på ;)

Tänkte försöka få mer gjort än bara glo på film,ska iväg och köpa mysiga fårskinnstofflor till dottern som hon ville ha. Sen blir det även en tripp till banken,som husägare så får man ju göra sånt lite då och då.

                                                  

Ruskigt väder

Jobbat lagom länge idag,skönt att ha "normala" dagar ibland! (vilket innebär att man INTE jobbar 12 tim)

Snö imorse och när jag hämta dottern så var det regn och rusk och det håller fortfarande på. Dottern var så skitig så det blev ingen kram...men hongav sig inte så sen var jag lika lortig med sand som hon *S*.
Sambon är på intåg och dottern leker på sitt rum,nu jäklar ska jag ockupera soffan pch glo på Brothers & Sisters som jag spela in igår. Ikväll blir det ju Grey´s Anatomy.

So Long!

Stilkänsla

Blir mer och mer imponerad av dottern och hennes sätt att matcha saker å ting,ni kan ju se själva!
Ögonskuggan "machar" tröjan!

  image112

Nya klädhörnan

Så här ser det ut nu med nya byrån och den fina spegeln jag har haft sen länge,äntligen kan man klä på sig och slippa springa till spegeln fram och tillbaka hundra gånger (ni tjejer vet ju hur det är) . Fast jag måste nog flytta på smyckesträdet för det är ju snedtak och den får precis plats längst ut på byrån...men men.
Gissa vilken bild som är tagen ur dotterns synvinkel...!
                      
                          

Ohhh jag glömde jhu

Fick paket med posten idag,mitt Merinoullset kom ju! Super skönt,tanken är att jag ska ha det på jobbet plus vintersockar...understället man får på jobbet är ju i 50% bomull och 50% polyester,helt värdelöst om man ska hålla sig varm.
Köpte på www.ullmax.se och man får välja en idrottsförening som man vill ska få en slant då dom bidrar föreningslivet!

Så nu vet ni vad jag har på mig ikväll,inte så super sexigt men super skönt *S*

På IKEA

Vilken pärs....Satu nästa gång syns vi utan den jättegulliga dottern jag har. Visst hon ÄR snäll och lätt att ha med sig,men när man är lite labil själv i sinnet och hon hela tiden pratar nonstop...jag skojar inte,H E L A tiden....nonstop,så blir man trött.
Och den som säger att hon är som sin mor får se upp nästa gång ;)

Blev lunch och lite shopping som vanligt, skulle ju in på IKEA och handla värmeljus då dom är slut och det går ju inte. Vad är mörka hemma kvällar utan levande ljus? Ingenting!Så det blev det,plus ett smyckesträd och en ny lampa till gästrummet. Bild kommer.

Nä nu är det food time! 

Måndag och hemma

Usch snart är det dags att börja jobba igen,vill inte. Mysigare att träffa alla undebara vänner och fika istället!

Har kommit underfund med en sak, och det är nog att "hemma" är nog inte Göteborg längre utan det är här där man har sin familj och sina vänner. Fast klart Göteborg kommer alltid att vara hem,för jag har ju både och på båda ställena....men jag saknar att gå i GBG det var så himla mysigt och man kan alla smågator och hittar utan problem....förutom när jag skulle köra ut ur stan...*S* Även om jag vet att man ska följa skyltarna mot Malmö så följde jag dom mot Stockholm för det var ju mer logiskt,så min ETA vart fördröjd med 15 min

Nu är det dags för frukost

Ps: Emma....inte svarta stövlar igen,alltid svart

Dags att hosta upp ett par skor

Fick ett sms från min kära sambo där han undra om jag visste vart vårt USB-minne finns. Eftersom jag är så duktig på att hitta saker å ting (han är värdelös,men det är väl den manliga genen som gör det).
Hmm sa jag,men om du hittar den så får du ett par skor...ahha..tog mig två sekunder att hitta den *S*

Så dom här vill jag ha storlek 36 från Vagabond! (dålig bild)El så skulle någon av stövlarna funka,fast jag gilla nog dom från Vagabond mest.
Men om man ska ha stövlarna vilken är snuggast?Bruna el svarta?

                                Bilder från have2have

Hemma igen

Känns som att man har varit borta i evigheter fast det vara är sen i torsdags.
Man blir helt tagen när såna här saker händer. Nu är det bara att hoppas på det bästa.

Har varit med familjen där nere i Göteborg...men tillslut så orka jag inte vara kvar utan var tvungen att åka hem. Varit barnvakt åt lille Kingston en underbar liten kille,Emma du vet inte hur det är att ha barn ;)

Träffa även polaren och det var trevligt som vanligt,alltid så lätt att vara med. Talar alltid sådär otäckt ärligt till en,men han är den ende som får göra det utan att riskera stryk *S* Lite blank på ögat blev man allt när vi sa hej då,han ska ju till Australien i ett år. Bara sådär så drar han iväg,så jäkla coolt!

Vi gick en sväng på stan men shopping suget satt inte där det skulle,men vi gick förbi Monki och den affären har jag ju velat in i evigheter...hitta en liten grej. Mille tyckte jag skulle växa upp och ge den till min dotter istället,killar fattar ingenting *S* 

                                                      


Stroke

Usch det är ganska så jobbigt just nu,fick ett telefonsamtal igår på jobbet om att min mormor har fått en stroke och ligger på sjukhuset. Hon har tappat talförmågan och är förlamad på hela höger sida
Det var bara att åka ner till Göteborg. 
Så nu är jag här,jag har länge gått och pratat om att alla tecken leder till Göteborg..ja nu förstår jag varför.

Familjen fick jag lämna hemma även om man känner att man skulle behövt dom i sin närhet. Men dottern är och hälsar på sin farmor och farfar istället. Jag har ju min lille goa Kingston här! Nu blev man så där bebis sugen igen!
 
                                                 

Go´morgon!

Åhh va underbart en hel arbetsdag till! ;) *lite ironisk*
Städerskan här på jobbet sa att hon undra om jag skulle vara här idag,hon tyckte jag såg så trött ut igår.
Känner mig inte bara trött jag är trött.

Jaha ja va tycker ni om gårdagens program av Grey´s Anatomy då? Själv somna jag 20.40...som sagt sover bort livet!Men skönt är det *S*


RSS 2.0