Stressad

Jag är ledig i flera dagar, men känner mig superstressad. Antagligen just därför, imorgon så åker vi iväg med tattartermosen till Ullared! Yesbox dags igen, vad vi ska shoppa? Ärligt talat vet ej, tänkte försöka börja med julklapparna till barnen. Leksakerna är ju något billigare där. Sen finns det lite smått och gott i inredningsväg jag ska kolla på. Fiskebutiken på utsidan lockar ju den med, likaså skobutiken. ja, vi får se. Efter vi varit där så ska vagnen ställas upp. I år ska vi vintercampa! Brr men kul ska det bli. Förhoppningen är att komma iväg minst en helg i månaden till vagnen. Den ska stå i Hökensås, vid Tidaholm

Hade en mysig after work med lilla gänget från jobbet igår. Som vanligt så bokar man för ett ex antal så dyker typ hälften upp. Nya tag och ny AW inbokad, denna gången för alla. Och förhoppningsvis blir vi fler, och denna gången ska det bli på en fredag!


Gissa vad vi gör....

img_0450 (MMS)

Gissa vad vi gör....


Idag så slog vi till med oxfilé,tomatsalla...

img_0431 (MMS)

Idag så slog vi till med oxfilé,tomatsallad och chilibeasås!! Smaskens!! Gjort mitt enda arbetspass för den här veckan, känns skönt!


Suktar

Sitter man här igen då, och glor på Odd Molly....






Finns hos Stayhard


En dagens! Nya tunikan från H&M,jeansleggi...

img_0413 (MMS)

En dagens! Nya tunikan från H&M,jeansleggings och mitt halsband som hängt med i ur och skur. Funderar då håret, haft kort länge. Men nu börjar tankarna om längre växa fram. Nackdelen är att jag har mycket och fint hår, vilket gör att någon volym i håret får jag inte.  Måste alltid tunnas ur i mängder. Får fundera lite till, men nu börjar det bli en sån längd som  inte går att göra någonting med.


Snygg sko

Var in och provade lite skor, vill ha ett par nya stövlar. Och dom ska vara i skinn, inget syntet skit.
Men då kostar det ju lite mer....
Dessa från Din Sko satt som en smäck, och var hur snygga som helst. Provade även dom som jag bloggade om för ett tag sen.

1099:- Kostade dom här svarta,någon som vill skänka dom till mig?? ;)


Tjejdag!

Idag har vi haft det hur mysigt som helst jag och brudarna! Först hade vi massor av morgonmys till Pippi i soffan. Sen blev det en sväng in till stan och Tornby.
Shoppade lite nytt på H&M. Julia har ju växt ur det mesta, så det är bara att fylla på garderoben. Hittade lite fint på Lindex igår, bra dagiskläder. Och idag som sagt lite på H&M. När vi hade handlat klart på barn avdelningen så fick jag ett presentkort på 50:-, vilken tur att vi skulle upp på dam med ;) Så det blev en liten tröja till mig med!


Min tröja, 199:- minus mina 50:- så 149:-! Helt ok,
tillskillnad från jackan jag hittade inne på MQ. 1699:-... inte köpt än. Kollar in utbudet än så länge.
Men fin var den....och så kul det är att prova kläder i två till tre storlekar mindre!!


Fin kofta till Julia

Supersöta tröjan till Johanna, fanns inte till Julia *surt*

Till Julia

Och ännu mer till Julia. H&M har också bra dagiskläder, kostar
inte skjortan!

Sen blev det lite vårlökar från Plantagen, likaså en utekruka och en
såndär växt som alla har ute nu...en rund med små blommor i...bollkryss heter det va?


Frukost i köket visserligen, men inte där ...

img_0398 (MMS)

Frukost i köket visserligen, men inte där man brukar sitta. Nä här spelas det på Nintendo DS och givetvis ska liten vara med!


Livet som småbarnsförälder, sitter i lekpa...

img_0363 (MMS)

Livet som småbarnsförälder, sitter i lekparken en lördag eftermiddag/kväll!!! Långt ifrån glitter och glamour, men vad gör det när man får vara med det finaste man har i livet? Sina barn!!!! Älskade ungar, vad skulle man göra utan er?


Helg!

Äntligen helg, dessutom långhelg. Och vet ni, jag jobbar en dag nästa vecka och sen är jag ledig i ytterligare en vecka!!!Fy fasiken va skönt det ska bli. Är så trött så trött.
Nu är det fredagsmys här hemma, Johanna kompis har åkt hem och nu är det vi brudar själva här. Dom två kollar på Winx Club och smaskar på ostbollar.


Zzzz

Hemma, lever men vaken? Nu ska pensionären stupa i säng, ska försöka börja lyssna på min nya ljudbok. Den döende detektiven av Leif GW Persson.


Off to work

Sitter här med kli i halsen och en molande huvudvärk. Glad jag fick sovmorgon, börjar kl 10 idag. Resten av veckan är det 06 som gäller. Byte pass med en kollega, samt så är jag så trött så igår var jag snurrig i bollen. Mannen tyckte jag svamla, Johanna ville ha en kompis med sig hem idag. Självklart sa vi och ringde kompisen och fixade. Så ligger jag på soffan och slänger ett getöga på kalendern...jo tjena som sagt börjar 10 idag och slutar kl 18. Så inget lek idag, fick ringa och fråga om det gick bra att leka på torsdag istället....*skäms* Men det gick bra så Johanna blev bara lite sur på mamma. Haha

I helgen så ska maken på flugfiskekurs och fiska, vi hade ju tänkt följa med. Men vi skiter i det, känner att en vanlig normal helg hemma är vad vi behöver. Just iom att halsen kliar, så är det skönt att bara få vara. För sen är det full fart igen.

Nu kamma håret och strax lämna skrutt på dagis, sen är det jobbet som gäller. Inte nog med det, anmälde mig till föräldrarmötet ikväll ochså...så mina barn ser jag imorgon eftermiddag. Ja i vaket tillstånd.


Fönstershopping

Sitter och glor på Ullareda, samtidigt surfar jag runt och letar efter ull underställ till tjejerna. Ska vara garanterat klifritt, hittat ett bra från Janus ull. Heter prinsessull....gissa vilken färg det är!
Har skor till Johanna kvar att handla, likaså ull underställ. Vantar och en mössa till Julia. Sen är vinterkläderna klara. Pust..

Man hinner ju kika runt på annat kul med, hittade dessa två fina plagg från Mini a Ture. Tänk om man hade råd med allt fint man hittade.




Äntligen hemma, färdig jobbat och veckohan...

img_0316 (MMS)

Äntligen hemma, färdig jobbat och veckohandligen avklarad! Nu väntar jag på min mat, sen är det kvällsmys med mina barn!


Valvaka och torka spyor

Varit fullt upp sen vi kom hem. Finns alltid massa måsten. Men helgen har varit lugn o skön, så rogivande att vara ute och fiska. Men all den lediga tiden man har när barnen inte är med? Sovmorgon blir man bara trött utav, kvällar utan massa som ska fixas? Man blir trött *S* Dock så blev jag pigg och mer vaken efter bastun, ahh jag vill ha min egna bastu!

Blev en skön promenad bort till vallokalen och gjorde vår medborgliga rättighet (plikt).
Sen hem och skura och tvätta lite (mycket). När jag äntligen tagit en lååångdusch och sjunkit ner i soffan, ja hur länge fick jag sitta där? Jo då sitter Johanna och säger att hon har ont i magen, känns som jag ska kräkas. Nämen oj vi går in på toa då, men oops det kom redan i hallen. Och sen kom det på toalocket..tillslut så kom det ner i toan.
Så det var bara börja skura lite till. Men nu ligger hon nerbäddad i sängen, med hink vatten och papper brevid sängen. Vi har varit med förr ;). Hoppas på att det är en liten bugg som bråkar med kroppen och det är över till imorgon.

Nu valvaka


Att vatten har sån rogivande effekt, likas...

img_0299 (MMS)

Att vatten har sån rogivande effekt, likaså naturen. Faschinerande!


Gone fishing!!

img_0289 (MMS)

Gone fishing!!


Påväg till jobbet.....

img_0270 (MMS)

Påväg till jobbet.....


Polarn o pyret

Var in på Polarn o Pyret och shoppade vinterkläderna till brudarna.
Blev overall till Julia, jacka och Byxa samt mössa till Johanna.
Älskar polarn o pyrets ytterkläder, så bra kvalitet och nuförtiden så slipper man vara krånglig förälder på dagis och säga att dom inte får hänga in plaggen i torkskåpet. För numera får man göra det.
Julias overall är i samma lila, så dom matchar varann!

  

Är ju inte miljonär så dessa fick hänga kvar till nästa gång. Dock så behöver framförallt Julia massa nya tröjor, växt ur det mesta. Nu börjar vi på stl 92.

  


Mera Odd Molly

Som sagt snöat in på Odd Molly, och nu hittade jag dessa som jag skulle vilja ha.






Ny bil

Vi är bra sugna på att byta ut Volvon mot något större bil, eller ja högre bil och ja lite större.
Kollat på Hyundai iX35, Kia Sorrento, Kia Sportage (kommer en ny nästa helg) Volvo XC60 och Mazda någonting vad den nu hette. Men ja Suv ska det vara. Sen vilken storlek är det vi inte riktigt är på det klara med.
Sorrenton har bättre dragvikt, iom vi har husvagn så kollar man ju på sånt med. Vi får se om vi byter eller kör Volvo ett tag till.


Kia Sorrento,sportage ser likadan ut men mindre.


iX35


Se så fina! Idag så är jag nöjd, nu har ja...

img_0255 (MMS)

Se så fina! Idag så är jag nöjd, nu har jag tappat 7kg!!!  Inte ens hälften kvar, tjihoo!!


Morgonmys med skrutten. Sitter vid datorn ...

img_0233 (MMS)

Morgonmys med skrutten. Sitter vid datorn och lyssnar på heja Bamse, här kommer Pippi Långstrump och min kära lilla ponny!


Huset fullt med andras ungar och ljusnivån...

img_0217 (MMS)

Huset fullt med andras ungar och ljusnivån gick upp 110% procent ungefär. Men kul har dom och snart disco dags!


Ja må hon leva!! Idag fyller hon stora tje...

img_0199 (MMS)

Ja må hon leva!! Idag fyller hon stora tjejen, hela 7 år!!!!


Liten en gillar att gå i mammas skor! Hon ...

img_0193 (MMS)

Liten en gillar att gå i mammas skor! Hon är toookig i skor


Usch fy, inget kul att kliva upp och åka t...

img_0176 (MMS)

Usch fy, inget kul att kliva upp och åka till jobbet när det ser ut såhär


Paketinslagning pågår!

img_0168 (MMS)

Paketinslagning pågår!


Helgen kom och helgen gick. Mamma var och ...

img_0103 (MMS)

Helgen kom och helgen gick. Mamma var och hälsade på, så vi var iväg till Borensberg och gick på marknaden där. Trevligt men trångt med barnvagn. Johannna är ett riktigt marknadsproffs, kom väl hem med ett ton godis ungefär. Julia köpte sig två leksaker i form av hundar. Tokig i hundar och katter!  Gårdagen så röjde vi i trädgården. Fick hjälp med att klippa ner buskar och träd, lite kvar men det mesta gjort. Tack för hjälpen mamma!  Imorgon blir det jobb och likaså på onsdag, sen har jag en hel ledigt en heeel dag!


Vikten

Äntligen kickat igång det här med viktnedgången igen. Kör GI för fulla muggar, och japp vågen visar på minus 5,2 just nu! Man märker det på kläderna, fick beställa nya på jobbet. Och här hemma kom jag i mina gamla jeans jag haft i skåpet i tio år.
Så nu är det 6,7 kvar tills jag är nöjd. Då övergår jag till träning, och GI fast på balans nivå.
Så i den här takten så går det fort!. Och som belöning till mig själv, så ska jag shoppa mig en Odd Molly tröja/tunika.
Finns ju så mycket fint. Just nu suktar jag efter den här.


Jobb jobb

Hela veckan består utav jobb, som det ska vara.
Japp vi är hemma från BÄSTkusten ;) Blev en snabb och intensiv helg, målet var Liseberg. Och där var vi ända till 21.15 på kvällen med tjejerna. Mycket åkande och en hel del spelande. Men inte mycket till vinster, så fiskdammen är alltid bra. Alltid garanterad vinst!

Julia var mycket fundersam över allt på Liseberg, hon funderade på varför Johanna och Felix fick åka massa men inte hon. Man såg hur det snurrade i hjärnkontoret. Somnade inte förs vid 17 tiden där inne....sov väl en timme drygt, sen vakna hon mitt i allt kaos. I sagoslottet så blev hon lite rädd, då ropa hon på pappa *S* Trots att mamma och storasyster satt på var sin sida.


Skrutt fick välja massa fina tjejgrejer, men hon valde en traktor
som hon säger...UNDRAR vem som lärt henne om traktor...
Varje dag vid datorn eller ipoden så ska vi glo på TRAKTOR...


Skrutt står och spelar på barnhjulet. Gick sådär.


Kålerado!


Gluggen åker slänggungan, helt tokig i slänggungan!


RSS 2.0