Svårt?

Ska det vara så jävla svårt att fatta???
Hur mycket mer skit ska jag behöva ta? Räcker det inte nu? Tar ju fan aldrig slut.

Jag hatar mitt liv just nu


Fy fan

Vad jag hatar mitt liv just nu, hade jag inte haft mina barn så vet jag ärligt talat inte vad jag hade gjort. Jag önskar inte min värsta fiende detta jag får stå ut med just nu. All denna skit, när ska det ta slut?
Jag O R K A R inte mer nu


paus

Kommer ta en bloggpaus, för just nu så hinns det inte med. Intresset finns inte just nu, nu är det annat som kräver uppmärsksamhet vare sig jag vill eller inte.


I år...

08a2de778d211ba40a4f54cc86d8e73a.png

I år testar vi skalkläder från KappAhl. Så fina tycker jag och vattenpelare på 5000. Så då ska dom funka fint. Tack kära farmor säger tjejerna!!


Nya sneakers,blev...

0-4f5bbc7cdc8d398d8e6d20a268d5b8ce.png

Nya sneakers,blev varken Nike eller Adidas. Hittade dessa Roxy på Intersport. Nedsatta var dom dessutom och enda paret kvar och som present från svärmor!! Satt som gjutna!


Påskledigt

Äntligen ledigt igen, det tar på krafterna att jobba i två dagar ;)
Men igår var det tungt, jag lovar. Hade ju after work i onsdgaskväll. Skitskoj hade vi, vi var ett gigantiskt gäng på 5 pers, inte dåligt utav 6 anmälda så blev det 5!
Maten var gudomlig, vi hade tagit ett paket med mat och bowling i ett. Jag som inte gillar beasås, vart helt såld på chilibeasåsen.
Vi delade in oss i två lag, jag och Hanna och vi var dom bättre...sen var dom andra tre i ett lag...dom var något sämre ;)
Jag kom två inte illa, men det där med bowling är fascinerande..när man siktar mot mitten ja då går den åt ena eller andra hållet...eller i rännan. När man har ett stort hål i mitten och siktar mot sidan...vart går klotet då? I mitten så klart *S* Många skratt blev det, och många tjut då det blev en och annan strike eller spärr!!Stackars Roger tyckte det var för livligt ;)

Nu ska vi börja packa väskor och fixa, det blir att åka ett ex antal mil norrut...och dom har kvar snö, äcklig hård snö mao kallare. Bylta på sig igen bara då..


RSS 2.0