Kreativ

Ja vad ska det bli av denna fröken,hon har byggt en rymdraket. Gillar alla detaljer på spakar mm


Tidiga mornar

Jag börjar ju jobba okristligt tidigt,och då är det mörkt. Kolsvart ute och det är svårt att se om det springer något över vägen. Så vi har installerat två nya Hella 3000 lampor på bilen,så nu jäklar ska man väl kunna hinna se om det springer eller står något på sidan av vägkanten!


Stress stress

Haft tusen saker på agendan idag,man klämmer ju in så mycket som möjligt när man är ledig. Men mitt i allt så blev det en sväng in på Ikano. Hittade en blus på H&M som jag bara blev så kär i. Bilden gör den inte rättvis,den är helt underbart stark i färgen!


Rosa bandet

Skulle ut till bilen häromkvällen och hämta något. Då satt den här på ratten.... Min make som varit i farten,han stod och fnissade som ett litet barn vid dörrn. Sa aldrig att jag kör omkring med den,men sen kom jag på. Gör jag det,då måste han när han ska låna bilen nästa vecka.... Haha då var det min tur att skratta! Gubben på bilverkstan höll verkligen minen,så jag var tvungen att fråga vad han tyckte om min rattmuff? Han tyckte det var en snygg touch,hade tom gått och tvättat sig om händerna innan han hoppade in,haha
Ja vad gör man inte för att supportera Rosa Bandet!


Lekdag!

En ledig dag som denna är vi inne i i Linköping och leker i Trädgårdsföreningen, med kompisen Alicia och hennes mamma. Tycker fröken ser nöjd ut,har inte tid att äta medhavd lunch heller. Full fart framåt. Tack o lov tittade solen fram,men ett underställ är ändå ett måste. Brr börjar bli kyligare ute.


Fyraåring!

Ja tiden går fort,och fröken fyllde hela fyra år i förra veckan. Jösses Amalia säger jag bara,vips säger det så sitter hon i skolbänken. Och den andre är snart tonåring... Hjälp!

Så här nöjd såg fröken ut för sin stora present, Familjen Sylvanians restaurang!


Dialekter

Har haft besök från Göteborg i helgen. Och varje gång man fått umgås med familj och vänner med rätt dialekt. (Den man är uppvuxen med) Så blir den här Östgötska så himla mycket mer påtaglig,man hör den så mycket tydligare. Och tyvärr så är den inte alltid så fin. Men det är den man hör dagligen och som man själv lagt på sig efter att levt här i tolv år,helt galet i tolv år!?!! Men just detta att man uppenbarligen har kvar sin dialekt,det gör mig glad! För tror mig tappa min Göteborgsdialekt det vill jag inte. Men det är lite ledsamt att man ska behöva umgås med andra med samma dialekt för att den ska komma tillbaka... Utom när jag är arg då kommer den tydligen per automatik! Konstigt haha


Kalas!

Igår var det dags,för frökens kalas! Och det var ju inget litet kalas. Hela dagisavdelningen var bjudna,plus några andra kompisar. Och eftersom dom bara är fyra år så kände jag att det vore bra om föräldrarna var med. Så jag skrev litet fint på inbjudan att kaffe fanns till mamma och pappa ;). Dom flesta fattade vinken,var väl tre barn som blev lämnade. Fick snällt skriva upp sina nr. Hur fick så många plats hos oss? Det fick vi inte,utan jag hyrde Kyrkans Hus på byn. Hur smidigt som helst,långbord för barnen. Lekrum full med leksaker och ett stort rum där vi drog på lite smurf hits och slängde ut ballonger! Julia var jättenöjd efteråt. Och hon fick ju massor med fina presenter.


Olika

Dom är så olika men ändå så lika ibland våra kära barn. Men när det kommer till det där med att köpa kläder... Då är dom helt olika. Julia äääälskar shoppa kläder. Precis som sin mamma,den andra... Det ska gå fort och helst vill hon slippa prova. Men när det var dags för vinterkläder så var hon så illa tvungen. Och försök fånga henne på bild är ännu värre.... Haha men nu är iaf mössa,byxor och jacka inköpt!


Tokig

Jag blir tokig snart på denna förkylning. Har varit hemma hela veckan imorgon,vet inte när jag senast var så dålig. Tar ju aldrig slut på snor,bara på näsdukar. Febern leker jojo i kroppen på mig. Idag var jag tvungen att slänga ut soffdynor,täcke och kuddar på vädring. Tycker den där äckliga sjuka unkna doften fastnat i näsan på mig... Eller ja det är väl så man doftar,för jag är ju inte frisk än. Nä ska nog ta den där influensasprutan i år. Orka med fler sådana här svängar. Väntar bara på att barnen blir sjuka.... *peppar peppar*


Nya pjux

Någon liten fröken fyller år snart,och det börjar trilla in paket. Idag kom det ett paket från mormor,ser hon missnöjd ut? Nya rosa skor!! Dom fick tom följa med hela vägen upp till sängen när hon la sig haha gullunge!


Sjukt värre

Trodde jag kunde bromsa förkylningen,men icke sa nicke! Här rinner näsan,halsen kliar och febern härjar vilt i min kropp.... Tur jag har min hög med filmer!


Fröken bus!

Ja hon är full av liv våra lilla skruttfia,här har hon precis härjat vilt med sin bästis!


Trötter

Trött och förkyld är man,fy kan man gott vara utan.
Igår var det tjejfest i Linkeboda,med ett glatt gäng som drog ut på stan och dansade och dansade tills man var helt slut!
Jag avstod från att dricka alkohol,den funkar inget bra tillsammans med min huvudvärk. Men jag tror faktiskt jag hade roligare än vad man brukar ha! Och va skönt det var att bara sätta sig i bilen och åka hem,utan dyr taxi alt ta pendeln hem! Enda kruxet var ju att när jag hoppade in i bilen så kom jag på att jag hade ju glömt ta med husnycklar... Som tur var så sover han inte så djupt gubben. Han hörde bilen,en diskret knackning på dörrn... Sen hör man någon muttra,va fan har du inga nycklar. Tur han vakna så lätt!

Började uppladdningen för kvällen med att baka kanelbullar med mina kids och Johannas kompis. Det gick bra,bara man har tålamod... Men attans va bullar det blev! Nu kan vi ha kalas nästa helg!!


RSS 2.0