Bästkusten!

Åhh älskade älskade Göteborg! Gissa vart vi är?!?!

Japp på bästkusten! Åkte ner i lördags,åker hem imorgon eller på onsdag. Vi får se. Maken är hemma han,fick åka hem i snövädret igår. Gick bra som tur var. Men så är vi ju såna som inte stressar på heller när det är dåligt väglag.

Igår drog vi på ullunderställen hela familjen,drog på tjejerna ordentliga ytterkläder. Sen drog vi på Liseberg, oj va trevligt vi hade det. Julia tog sig en lång napp så Johanna fick åka av sig ordentligt när vi kom in. Sen kunde vi strossa omkring och spela och köpa godsaker. Självklart köpte vi torkat renkött och jag slog till på renkorv som var gudomligt god! Gubben fick sig en tidig julklapp, en ny vintermössa med päls inför vinterfisket.
Dom hade riktiga fina skinnhandskar med ull i till barnen. Ingen utav dom ville ha...suck. Riktig finskkvalitét, dom vet hur man håller händerna varma. Och jag då som verkliugen ville ha...fanns det? Näää...inga fina iaf. Sen nnär jag hitta ett par, då var dom med polyseter i... nä vill ha the real thing.

Idag ska jag få barnvakt, av mamma som stackarn har lunginflammation. Känns ju sådär att dra iväg på stan. Men hon vill så gärna och dom ska vara här hos faster. Så dom är två som tar hand om barnen. Och Johanna blev så sur när jag sa att vi skulle på stan, och såå glad när jag sa att mormor ska passa dom istället!

Så stan here i come!!! Ska köpa julklappar och in på Zara och äntligen shoppa barnkläder där!! (om jag nu hittar något fint)


Älskar snön, bilden är inte rättvis men om...

img_0867 (MMS)

Älskar snön, bilden är inte rättvis men omgivningen är underbar att köra i!!!


Give me!!

Snacka om ha begär...
Engineer Prime Boots...kostar "en slant" finns på Nelly.com bla

                                                             Engineer High 43 Zip SEK 3499, Prime Boots - NELLY.COM

Musik

Sitter och lyssnar igenom mina nya skivor, den ena är Rasmus Seebach, dansken ni vet. Har gillat en av hans låtar som gått på radion. Tänkte se hur resten av skivan är, och wow! Ingen av singlarna är bra jämfört med resten av skivan!!

Och snart så ska jag lyssna igenom Rihannas nya Loud. Hoppas hoppas, älskar ju Only Girl.


Helgen som gick

*GÄSP*
Trött idag,konstant trött känns det som. Trött när man jobbar,trött när man är ledig. Var ledig hela förra veckan, lyx! Men skrutt har varit sjuk hela veckan, och idag så är det VAB som gäller. Men hon är på bättringsväg, tack o lov. Imorgon är det studiedag så på onsdag så är det förhoppningsvis dagis som gäller. Hon blev sur i veckan när vi körde syrran till skolan. Åka dagiiiss sa hon, busa med Theeeeooo *S* Nä vi ska hem och busa,du och jag...skitsur blev hon. Snacka om att vara trött på att leka med morsan.

I fredags hade vi en liten after work med jobbet,hur trvligt som helst. Ja  vi som dök upp då ja. Som vanligt var det ju fler som skrivit upp sig än som dök upp. Så är det alltid. Somliga hör av sig samma dag, somliga hörde inte alls av sig. Men vi som var där hade hur kul som helst!
 Först mat på Strandgatan 2, sen en match i bowling och avrundade med ett par varv i race room. Jag var grym på Formel 1 körning!! Men den där jäkla Jonnie boy körde om mig precis innan målgång, så jag vann faktiskt....det räknas ju vem som ligger 1 hela banan runt...eller hur ;)

Sen drog vi iväg till krogen, då var vi bara 4 tappra riddare kvar. Och oj vad skoj vi hade, avslappnat och roligt! Alla 4 har förhållanden så vi slapp det där som det innebär att ha singlar med, raggandet som är såå trist. folk som försvinner mm.
Det var schlagertema som vanligt på fredagskvällen,och Andre Esteche var DJ. Vi dansade och dansade och fånade oss. Och hade som sagt hur kul som helst, yngst var vi med. 40+ gängen var ute. Men när dom började spela Manboy, då lämna vi dansgolvet, stå och dansa till samma som ens 7-åriga dotter gör på sina discon..nja *S*
Lyckad kväll så tack för den! Hoppas det blir lika lyckat på julbordet!!





Självklart blev det massor av mys med brudarna innan jag for iväg,
dom blev lite mammiga..så det märks vem som sällan gör
något själv.


Någon har lagt beslag på syrrans iPod... H...

img_0759 (MMS)

Någon har lagt beslag på syrrans iPod... Haha hon vet precis hur man ska göra!


Kräk

Julia är sjuk,hostig som fan. Helt hes är hon stackaren. Kräks gör hon för hon hostar så mycket, så magsjuka är et inte tack o lov...fsst det är äckligt med kräks.


Fint

Slösurfar på webbsidorna. Just nu inne på asos och kollar kläder. Hittade denna underbara sak, perfekt till julborden etc som det blir en del i december. Letar efter något fint till tjejerna med.





En dagens,kofta uppsatt med en glittrig br...

img_0730 (MMS)

En dagens,kofta uppsatt med en glittrig brosch. Linne och jeansleggings.   Och ett par härliga påsar under ögonen efter förra veckans och senaste månadens jobb. Natt varvat med dag om vartannat, tjohoo... Ser snart ut som 40 istället för 30. Skrutt ja, hon har på sig samma som hon alltid vill ha när hon kommer hem. Solkyddsbadkläderna....knasunge!


Ääääntligen ledig! Och i en hel vecka dess...

img_0703 (MMS)

Ääääntligen ledig! Och i en hel vecka dessutom!!! Så nu är det soffan som gäller, Julia kollar på Pippi och jag köpte ny tidning och givetvis lussekatter!!!


Ny vinterjacka!

Trodde jag skulle få leta i evigheter som vanligt, var nästan säker på att jag skulle köpa Odd Mollys.
Men förra helgen på Ge-kås...(ja vi var där igen,hemskt var det med massor av köer. Dock så var det en tjejtripp med svärmor,svägerska och dennes kompis!)Jo iaf, hittade en jacka av Norska märket Marin Alpin. Kostade 1395:- där nere, dyrt tycktre jag...men ack så skön och snygg. Idag när jag skulle inviga den så kolla jag på prislappen, den i original alltså...i svenska kronor kostade den 2995:-...ett klipp?! Jaa
Älskar när dom får in partier av bra saker. Som en svindyr Iggle Piggle dock som dansar och sjunger och pratar, i leksaksaffären kostar den mellan 599-749:- beroende på vart du handlar. Där gav vi 70:-...


Såg att man kan ta bort lurvet, är inte så förtjust i lurv...


Trött någon??

I helgen var maken utflugen på kurs, vi tre andra blev ensamma hemma. I lördags passade jag på att rensa i alla garderober....fy fan va mycket jag slängde. Två svarta sopsäckar fulla åker till tippen. 3 fulla ge-kås kassar med vuxenkläder åkte till insamlingen. Nu har jag 4 pappkassar med barnkläder kvar. En av dom ska en på jobbet kolla på, resten åker till hjärta till hjärta. Eller till kvinnojouren. För när en kvinna måste fly med sina barn från våldsamma män, så hinner dom oftast inte få med sig så mycket. Så barnkläder m.m tar dom tacksamt emot.

Givetvis skulle brudarna få lördagsgotti,och det fick dom...efter ett tag ropar Johanna. "mamma Julia sover" Jaha tänkte jag, lägg en filt på henne i soffan då...men det gick inte då jag kom in och mötes av denna syn....


Rensa bland barnenskläder när dom är med? Inte så smart,
Julia skulle prompt ha sin lilla solskydds dräkt på sig.
Så det blev så...och syrans förstora Kittymochisar.


Lite bilder





Pippi hänger med heeela tiden!!

Skrutt fick nya böcker som skulle läsas,knappt så pippi släpptes.
Men tillslut så!


Hemmadag!

Ledig idag,superskönt!
Inte gjort så mycket, Johanna slutade skolan sent idag. Så jag passade på att ta en powernap med Julia...supernice och välbehövligt!!

Nu är det fullrulle här, Johanna har en kompis hemma. Tjejerna försöker spela Wii..men någon annan försöker få uppmärksamhet från syrrans kompis. När dom åt mellis så klättrade hon upp i knäet på kompisen och satt där och väntade,var sådär lätt för henne att äta sin mellis då. *Gobiten*

Idag har det blivit pulka åkning, lite skeptisk var hon först men sen tjöt hon av skratt!


Skeptisk eller vad?


In-ears(?)

Vad vill jag ha sagt? Vill ha nytt headset till min iPhööne. Dom man får med, ja finns bara ont att säga om dom. Får ont som fan i öronen. Har ett par in-ears att ha när jag lyssnar på musik eller ljudbok...men vill ha ett par att prata i med. Så, det min älskade make står på önskelistan.

dess:


Etymotic hörlurar,man kan t om formgjuta egna!!
Används tydligen av Formel 1-förare,musiker och NASA. SÅ då måste dom väl vara bra? ;)
Skämt o sido, dom ska tydligen anpassa sig efter örat på ett riktigt sätt (?).
Kostar? En slant, klicka på länken på egen risk...


Ahhh...

Blir galen på detta med bloggenb ibland, kul när inlägg bara försvinner...suck.
Kort då, ledig helg! Tjohoo...för nästa vecka är jag mer eller mindre på jobbet heeela tiden. För att sen få en vecka ledigt!!


Fredagsmyyyys!!!

img_0610 (MMS)

Fredagsmyyyys!!!


Fin ramsa...

Dottern gör mamma stolt, går här och har lärt sig säga:
Lära dig sitta, lär dig gå lär dig Hata AIK...hehe
Den går på om och om och om igen!


RSS 2.0