Helgen som gick

*GÄSP*
Trött idag,konstant trött känns det som. Trött när man jobbar,trött när man är ledig. Var ledig hela förra veckan, lyx! Men skrutt har varit sjuk hela veckan, och idag så är det VAB som gäller. Men hon är på bättringsväg, tack o lov. Imorgon är det studiedag så på onsdag så är det förhoppningsvis dagis som gäller. Hon blev sur i veckan när vi körde syrran till skolan. Åka dagiiiss sa hon, busa med Theeeeooo *S* Nä vi ska hem och busa,du och jag...skitsur blev hon. Snacka om att vara trött på att leka med morsan.

I fredags hade vi en liten after work med jobbet,hur trvligt som helst. Ja  vi som dök upp då ja. Som vanligt var det ju fler som skrivit upp sig än som dök upp. Så är det alltid. Somliga hör av sig samma dag, somliga hörde inte alls av sig. Men vi som var där hade hur kul som helst!
 Först mat på Strandgatan 2, sen en match i bowling och avrundade med ett par varv i race room. Jag var grym på Formel 1 körning!! Men den där jäkla Jonnie boy körde om mig precis innan målgång, så jag vann faktiskt....det räknas ju vem som ligger 1 hela banan runt...eller hur ;)

Sen drog vi iväg till krogen, då var vi bara 4 tappra riddare kvar. Och oj vad skoj vi hade, avslappnat och roligt! Alla 4 har förhållanden så vi slapp det där som det innebär att ha singlar med, raggandet som är såå trist. folk som försvinner mm.
Det var schlagertema som vanligt på fredagskvällen,och Andre Esteche var DJ. Vi dansade och dansade och fånade oss. Och hade som sagt hur kul som helst, yngst var vi med. 40+ gängen var ute. Men när dom började spela Manboy, då lämna vi dansgolvet, stå och dansa till samma som ens 7-åriga dotter gör på sina discon..nja *S*
Lyckad kväll så tack för den! Hoppas det blir lika lyckat på julbordet!!





Självklart blev det massor av mys med brudarna innan jag for iväg,
dom blev lite mammiga..så det märks vem som sällan gör
något själv.


Kommentarer
Postat av: farmor

Ja det var äntligen din tur att göra något. Gör det fler gånger, :)

2010-11-22 @ 15:10:15
Postat av: Anette

Så kul att ni hade det bra men tråkigt när folk som anmält sig inte dyker upp, dåligt!

Fina örhängen :)

2010-11-23 @ 23:23:00
URL: http://nettansliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0