Glögg

Härligt, idag blir det trevligt sällskap och massor av glögg och pepparkakor!Nice!!
Synd bara att somliga inte kan komma, var längesen vi sågs ordentligt nu...och familjen har ju fått tillskott som ni inte sett ännu =(

Sitter och lyssnar på Britney Spears nya album, inte så pjåkig faktiskt. Den går helt klart att lyssna på.
http://www.youtube.com/watch?v=GVVBqyuk1zs

Nähä nu ska jag surfa runt och se om man kan hitta fina babykläder till lillskruttan, hon växer ju som bara den. 56 bodysarna börjar bli tajta nu.



Sur

Vet ni hur svårt det är att hitta en snygg jacka som sitter bra? Se rju inte klokt ut när jackorna blir pössiga upp till och jättelånga i ärmarna..men sitter tajt kring magen. Jaja det är ju trots allt bara 6 veckor sen man fick barn...men ändå jag måste hålla mig varm i vinter. Kallt ute.

Nähä dags att bege sig ut igen, idag ska vi leta efter julpynt.

Jack jakt

Japp då ska man bege sig ut på jakt efter en jacka...så j--la tråkigt. Hatar att leta efter ny jacka. Men det är illatvunget för det är snorkallt ute. Några förslag på vart jag ska börja? Suck jag ser ju bara den där ljuvliga Odd Molly jackan framför mig ... men den finns bara på Tradera.

Lillskruttan hon bara växer och växer, 4500g och 54cm lång nu. Inatt sov hon från 23-08 utan att äta en enda gång...lyx (om mamma hade kunnat slappna och sovit hon med,lättare sagt än gjort så fort det låter lite från henne...ska du ha mat?Nä...zzzz)

Imorgon är det studiedag på förskolan så storasyster blire hemma. Så det blir tjejgänget som ska bege sig ut på äventyr. Måste till IKEA och köpa en matta till hallen...blir blött och grusigt efter vagnen.

Brrr kallt ute

Nu börjar kylan komma och inte har man någon vinterjacka som passar i storlek längre, inte den här vintern iaf. Har hittat en så superfin jacka från Odd Molly, just det Odd Molly=DYRT...men ack så fin. Honey *blink blink* Glamourmorsan behöver en ny jacka ;)


Besök

Igår fick vi besök av Jennie, alltid lika trevligt! Och man börjar ju få lappsjuka här hemma snart ;)
Julia fick en såååå söt nalle, en riktig princess nalle med rosa glittrig klänning! Glitter och glamour ska det vara från första början ;)
Johanna och mamma fick ochså presenter, uppskattas alltid!

Johanna skulle promt spela finns i sjön med Jennie, och va vi skratta. Kan ju säga att dottern inte viskar diskret när hon viskar *S*


Regn och rusk

Och snorigt värre, men bara snorigt. Helgen har vi varit febriga och eländiga. Har ni fattat att det är en månda kvar till jul...inte klokt vad tiden går fort. OCh snart är det 1:a advent och dags för glögg, fast jag har redan tjuvstartat!!Gott var det!!

Här växer vi så det knakar, 53,5 lång och väger 4180g. Börjar kunna ha 62 plaggen nu. Och dom minsta liberoblöjorna har gjort sitt. Nu får man köpa stora påsen.

Nähä nu knorras det


sjukt värre

Usch ja då mår hela familjen skit. Halsont,snoriga,febriga och allmänt hängiga. Och ja även Julia har blivit förkyld, snorig än så länge *peppar peppar* . Så ja..här käkas det halstabletter,panodil och sörplas på te.

Regn regn

Usch vilket väder det är ute idag. Inte var det kul att av alla dagar man är hemma behöva ge sig ut i det. Idag har vi varit på hörselkontroll med lillskruttan. Allt var ok!
Vi börjar känna oss krassliga både jag och Johanna här hemma,förkylning igen. Inget kul, får hoppas det inte bryter ut. Vill ju inte att Julia ska bli sjuk, för då bör det bli intressant här hemma.

Nästa vecka ska vi in till jobbet och hälsa på, så dags nu efter en månad. Kan inte bara sitta hemma. Fast jösses vad skönt det är att bara vara hemma och mysa med en bebis!!

Vad tror ni mina vänner om en glöggafton snart?

November

Attans vad tiden går fort när man har roligt, snart är det jul och sen nytt år 2009. Kommer ni ihåg när man var i tonåren, man bara ville bli äldre och ville att tiden skulle gå fortare. Men det gjorde den ju såklart inte, och nu ...nu bara försvinner tiden iväg och man blir äldre och äldre *S*

Vet ni hur underbart mysigt det är att gå hemma med en bebis,det är såååå mysigt! Idag ska vi till BVC igen och kolla vikten. Evigt rännande där blir det.

Nu lite frukost och bebismys,någon som ligger i vagnen och knorrar och är missnöjd.

RSS 2.0