Hemma i kylan igen

Brr...snacka om kallt väder, inte vad man har levt med den senaste veckan precis. Ca 32 på kvällen och 38 på dan, helt ok faktiskt! Dottern sa när vi träffa henne, va jag har längtat efter er och va bruna ni är! *S* Hon är go den lille, jätteglad blev hon över den hemska spelande Nemo vi köpte som spelar arabisk musik...hon säger att han sjumger "delfiner delfiner"..ungefär same same *S*.
Det har iaf varit underbart att komma bort en vecka och bara få njuta av solen och värmen med en god bok (blev två och en halv) Läste ut Lisa Marklunds nya bok Livstid, samt en bok av en ny författare Leslie Lokko(tror stavningen är rätt, orkar inte kolla). Inne på hennes andra nu.

Idag blev det en sväng till IKEA, vi har ju skaffat ny dator så då tänkte jag passa på att shoppa grejer så det kan bli snyggt....men klart det jag ville ha inte fanns hemma. Så det blev en ny matta och ett par nya öl glas! *S*

Imorgon blir det back to work!

Snart dags för kalas igen

Var ute i helgen på liten shoppingrunda, blev ett par solbrillor till mig själv och sen blev det presenter till dottern. Man måste ju vara ute i god tid, så man inte stressar som en dåre precis dagen innan hon fyller!Att slå in paketen i fina papper är halva nöjet!Gissa vem som slår in alla julklappar här hemma *S*

image58


Kors i taket!

Jonna har lyckats gå upp före hela familjen! (det händer bara inte) Stackars J brukar få vakna innan vi har tjafsat klart om vems tur det är att ha sovmorgon...*S* Ja är man trött av sig så är man. Men idag så ligger dom kvar båda två och sover gott. Blir väl så här efter semester tider, man blir utvilad.

Sitter och surfar runt lite och kollar höstmode, finns lite man skulle vilja shoppa. Men mest hittar jag som vanligt skor, ska ju vara blankt nu. Hittat ett par fina på vagabond som är perfekt till vardags:
                                             

Ääääääääääääntligen fredag!

Var hos frissan idag, blev kortare och mer uppklippt hår men längderna ville hon behålla på sidorna så det blev så! Bild får komma sen. Är så himla trött, jag försöker införa en sån där skräpmatsdag hemma på fredagarna...man vill bara komma hem till ett tyst hus och bara slippa laga mat och bara slappa resten av dan med familjen...fast dom får gärna vara tysta! ;) (gillar er iaf även om ni bråkar med mig ibland)

Nähä nu ska charmtrollet sova så nu är det dags att säga Go kväll!

4 pass kvar....

..då har man averkat ytterligare ett pass, så snart har man semester igen...har jag sagt att jag ska på semester? *S* 
Ännu gladare blev jag när jag får ändra om i mitt schema, jippie!! Ibland så förgyller dom på planeringen ens dag.... ;)

Nähä nu ska jag dra maraton med min SATC box!

So Loong! 

I Feel good!

Då har man varit på SPA och skämt bort sig själv en stund från topp till tå! Så len i hyn nu så man går och tar på sig själv hela tiden, ja inte bara jag även sambon uppskattar det! *S*
Laddar upp inför att jobba i tre dagar, har ynka 5 pass kvar sen är det ledigheten som hägrar igen!
På fredag så blir det en sväng till frissan igen. Får se vad det blir för frisyr den här gången...men kollegorna dom tyckte (killar) att jag skulle reklamera frisyren....dom undra på fullaste allvar om det verkligen ska hänga lite längre sådär på sidorna....*suck* *S* Måste hotta upp det på någt sätt, kortare kommer det ju garanterat bli, men längderna kanske får kappas en bit. Vi får se, man vet aldrig frissan brukar få fria händer!
                                                 

Idag ska det bara njutas!

Läser strax ut boken som jag läser, sen ska det påbörjas nya numret av ELLE!! Därefter så blir det att åka ner till stan och gå på SPA och blir bortskämd,ska bli så himla härligt!!!

    image55

Tänkte komma igång med träningen igen...

Det funkar inte så bra för mig det här med att träna på gym så då efterslyser jag andra lite mer roligare träningsfomer.....varpå man får förslag på www.kravmaga.se och varför inte! Skulle inte vara så fel, alltid jobbigt att komma igång bara men sen är det ju kul! Blev inbjuden att träna detta redan på den tiden då man levde i Göteborg. Fast det blev inget då, valde boxning men det kanske är dags nu?


Bor vi i Sverige?

Man kan ju börja undra med tanke på den här klibbiga luften, älskar värmen och skulle kunna ha såhär året om...men klibbet. Man kör långvecka på jobbet och lång helg, och med tanke på vädret så blir det inte mycket sömn. Vi har alltid fönstret öppet i sovrummet för att få friskluft och kyla el åtminstonde lite cirkulation. Men nu så vet jag inte vad man kan kalla det för. Jaja jag är iaf glad för att det inte är regn, för jag upptäckte häromdan på jobbet att våra kläder inte pallar så mycket vatten.
En arbetsdag kvar, sen är det två sköna dagar hemma och vädret ser lovande ut! Sen har man bara 5 arbtespass kvar innan det är utlandet som gäller!! Har jag sagt det, att jag ska åka till Egypten?! ;)

Äntligen tittar solen fram!

Det såg ju inte direkt lovande ut tidigare under dagen, fast nu är ju ändå försent att spendera hela dagen i trädgården. Eftersom det varken regan eller var sol, ja vilken hushålls uppgift passar det då bra att göra? Just det tvätta fönstrena...jaja rena är dom nu iaf! Roligare saker kan man ju göra när man är ledig en hel dag, fick ju sovmorgon...jag vakna innan dottern och det händer liksom bara inte så jag är nöjd!

Lagt ut lite barn kläder på auktion, alltid bra för handlar man på Polarn O Pyret så får man nästan tillbaka varenda krona på detta sätt. Och slänga grejerna göra man ju inte och inte sparar man dom i flera år så då Traderar jag istället!

Nähä nu ska vi strax rulla mot Linköping, ska fixa med kläderna på jobbet och så ska vi tydligen till flygklubben www.lfk.se . Måste även köpa nya sulor till mina kängor på jobbet, börjar känna att dom andra är helt slut nu.

So long!

Som sagt även dottern har shoppat!

Gissa vad det ska vara för motiv på kläderna nu då!?!?!! *S* Men hon shoppar inte för mycket, när jag fråga om hon inte skulle ha en Kitty tröja till sa hon "man får bara köpa en mamma"...jaja hon lär sig så småningom!

Och hon har nu hittat ett par skor som matchar mammas skor, nu går vi i våra gyllene skor!(dom främre är dotterns)

               

Lite shopping fynd

Ja vad trodde ni, klart man har shoppat under ledigheten...men inte alls mycket.Faktiskt väldigt besviken på mig själv måste jag säga, inte riktigt på "humör". Desst mer shoppade familjen.

Lite fynd har jag gjort, bla två små väskor. Har ju letat ett tag. Hittade en klockren nere i Tyskland, men "plånboken" var på annat håll och när vi väl mötes upp igen så var man så trött och orka inte gå tillbaka. Tänkte att den fanns på Mango i Göteborg...men ICKE sa nicke, där fanns den bara i dom två fula färgerna.
Men skam den som ger sig, jag hitta en grå med guldlänk i GBG och den var nersatt i pris tillråga på allt. Ett riktigt fynd alltså!! Och så hitta jag en liten söt svart på www.asos.com ! Så nu har jag två att variera mellan dom dagarna man inte vill ha mycket grejer med sig...måste bara försöka hitta mindre plånbok....
Hittade äve två t-shirt klänningar på Zara i Tyskland, tog en av varje färg för dom var så sköna att ha på sig!

                       

Full fart igen!

Jaha då var den där såkallade semstern man hade slut, jaja 10 arbetspass innan nästa semster börjar varav jag redan har averkat två!Två veckors semseter är inte mycket att hänga i granen, men men vad ska man göra. Sitter och klurar på olika datum att ta ut lite mer semester, men vet inte riktigt när bara. Kanske det får bli en resa i vinter igen, skulle ju inte vara fel.
Kusinen hörde av sig och undra om man skulle följa med på till Rom i Mars, självklart sa jag!! Gud vahärligt Rom och överhuvudtaget Italien är ju något vi alltid velat åka till. Detta var framförallt mer högaktuellt när man var fotbolls intressead, men nu är det ju mer shoppingen som lockar! *S* Om jag inte minns helt fel så är det väl Lazio och Roma som finns i denna stad (rätta mig om jag har fel).
Så ja vi ska boka resa till Rom!

Hur var mina två veckors semester? Tja, vi åkte ner en sväng till Lubeck i Tyskland via stora bron över till Danmark. Givetvis blev det att stanna till vid en av butikerna där man handlar sprit, men vi är låååångt ifrån den klass som alla andra var i...herregud hela bilarna fulla med Öl,vin och sprit. Vi funderade på att överhuvudtaget att inte handla någon Öl alls eftersom den har en förmåga att bli för gammal i våra skåp, men vi slog till på två flak för det var ju så billigt *S* Lite vin, men det roligaste att shoppa var alla färgglada flaskor med spännande innehåll och olika sorters likörer! Får väl ha någon fest hemma snart så skiten inte behöver slängas pga utgånget datum ;)
Vi hittade en nyöppnad liten Thairestaurang preics utanför hotellet, där blev dottern poppis direkt. Hon fick en servitris kompis igen! Fick ballonger klubbor och när hon fråga vad J tycker om så sa vi glass...vips så hämta hon plånboken och tog med sig J lite längre upp på gatan och handlade glass! *S* Hon kom tillbaka med två strutar, varav vi trodde servitrisen ochså skulle äta en...nää då berätta dottern att hon hade köpt "fel" glass först, gul glass....ja även om dom inte kunde prata med varann så fick hon fram att hon gilla chokladglass. Vi lämnade lite extra mycket dricks. Thailändare är verkligen barnkära människor.

Efter Tyskland blev det en sväng upp till Göteborg(!!!) Där var det full fart att umgås med släkten, blev som det brukar bli alla trängs in hemma hos någon. Denna gången blev det hemma hos kusinen, hon blev ju mamma i maj så det var till att vara med Kingston, måste säga att man blev ganska så sugen på det här med bebis igen...han var ju så snäll och skratta mest. Förstår inte alls vad Emma pratar om att han skriker och gnäller och inte vill sova ibland ;)

Barnvakt fick vi en kväll så man kunde ge sig ut på stan bara vi två. Var och åt gott på en thai restaurang. Där på restaurangen så träffa jag den andra tjejen som gick i min klass på gymnasiet, herregud va jag titta och viska med J om det var hon eller ej. Hon slängde en blick på mig och kände igen mig direkt *S* uppenbarligen har man väl inte förändrats så mycket...vet inte om det är bra el dåligt...men gu va skoj det var att prata med henne igen! Ja mena hallå vi var två tjejer i en klass med bara killar, kan ju gissa om man blev glad att se henne!Men efter alla dessa år så har man bara sprungit på två personer från klassen, hon och en av grabbarna och honom träffa jag i Thailand av alla ställen!Men det är ju klart jag bor ju inte kvar i stan längre så det kan ju bli lite svårt att träffa på folk.
Det är så skönt att bara få åka ner till Göteborg igen, att bara vara där och umgås. Tyvärr han man ju inte umgås så mycket med sin mor, träffa henne när hon hämta J..man fattar ju att man kommer i andra hand nu när barnbarnet finns *S* Jaja J hon hade kul med mormor och Peo, dom åkte till Borås Djurpark eller som J säger mormors djurpark. Blev inget Liseberg den här gången, vi var där förra gången. Det var sjukt mycket turister i stan så då ska man inte ens fundera på bege sig in där.
Sambon kan ju iaf inte klaga på att han inte fått åka spårvagn iaf. Det blev mer än nog den här gången. Han sa att nu behöver jag nog inte åka mer, vi kan ta en taxi hem sen *S* han har alltid klagat på att han inte fått åka spårvagn, jo han fick åka en gång...två hållplatser! Så nu fick han t aigen vad han missat.
Tyvärr så träffa vi inte kompisen, han hade kul på annat håll. Men han har lovat att komma upp och hjälpa oss dricka upp ölen snart!

Väl hemme igen så satte jag fart med att måla och tapetsera om i sovrummet, vilkte jag väntat på att få göra länge. Men jag kan säga att min rygg den var inte bra innan jag börja och den var inte bättre efter att fixat med det där i två dagar....fasterns säng är ingen höjdare att sova i, hela ryggen paja ju. När ryggvärken väl släppt så satt det kvar i axeln istället, och den har jag fortfarande ont i. Måste ring och boka tid för massage för det börjar krypa upp i nacken.
Nu när det ser snyggt ut på väggarna så vill jag ju givetvis köpa ny säng..men jag kan ju börja med gardiner, men det står helt still i huvet. Jg avet f-n inte vad jag ska ha. Lutar åt svarta hissgardiner.
Så här blev det iaf:
                                                         

Nähä om man kanske skulla dra iväg och börja fixa med alla ärenden som man har idag. Mne jobbet åker jag f-n inte till idag, måste byta ut byxorna...beställde en viss storlek i herr strl..kom i dam, gissa om det är lite skillnad mellan C48 (herr) och dam 48......ja jag drukna i dom kan man säga.

RSS 2.0