Julhelg!!

Då var äntligen julhelgen över! Som det ska stressas inför denna helg. Blev lugnt hemma igår när alla åkte hem,med åkte Johanna. Henne ser vi inte på två veckor.... Hon trivs med sin farmor och farfar! Skruttfia blev lite sur att hon inte fick följa med,och ledsen blev hon när storasyster åkte. Kommer bli lugna dagar hemma i veckan,jobbar bara två dagar! Suttit och spelar massa rally spel på xboxen,skitkul! Framförallt när man spöar mannen!!!


Sorg

Vad ska man säga, finner inga ord. Livet är bra orättvist många gånger. Och nu, varför ska man ta någon som har hela livet kvar att leva? Som lämnat kvar en familj som nu ska orka bita ihop och leva vidare.. För två veckor sedan fick vi tråkiga nyheter, min svägerska har gått bort. Inte många år äldre än mig, det är fan inte rättvist. Vad fanns det för mening med det? Efter sig har hon lämnat en son och sin sambo,min svåger. Det är ju det värsta tänkbara scenario man kan vara med om, och nu har det hänt inom familjen. Finner inte många ord att skriva ner, man är arg ledsen och ledsen för dom två som ska orka vidare nu. Ta vara på varje dag för man vet aldrig när det blir den sista. Det går så oerhört fort, för fort. Skjut inte upp saker på framtiden, så lätt hänt jag vet.

Jultok

Någon är helt tokig i allt kring julen,skulle prompt ha en tomteluva!


Snö snö äntligen snö!!!

Någon är skitblöjan över att det kommit snö inatt!!!


Julfest!

Ikväll nalkas det julbord med jobbet, och obligatorisk utgång! Och vilket gäng vi kommer bli. Flera avdelningar från hela stan som ska vara med så det blir rejält gäng. Vaknade som vanligt med skallebank....börjar bli riktigt trött på detta nu...men jag är hemma och ledig, inte fy skam det.

RSS 2.0