Jesse James

Blev en rulle i helgen...Jesse James, den var så bra så att efter 25 min slockna jag i soffan....så bra var den!

Handlat kläder har jag försökt mig på, går inget vidare. Varför ska det vara så förbannat svårt att hitta kläder till den växande magen? Allt som finns på den särskilda lilla avdelningen är ju i storlek gigantiskt...och vanliga byxor kan man ju inte ha. Efter mycket om så hittade jag iaf ett par svarta linnebyxor, en fin topp och köpte två vanliga linnen i en storlek större än vanligt. Sen tog det tvärstopp. Usch för att behöva ge sig ut igen... drar ut på det. Inget kul att shoppa nu för tiden, bara jobbigt ont som måste göras .... kan ni tänka er att den här shopaholicen säger så...undrra hur länge det håller i sig *S*

Fösökt börja rensa upp i rabatten...går ju sådär. Men det får ta tid, lite nya blommor har jag slängt i och ska köpa fler tänkte jag.

Mm..fin!

image256
Delia.com

Blev inte som tänkt

Var ju på stan igår. Hittade det vi skulle till dottern,nästan iaf. Lacksokrna fattas fortfarande. Vårjacka hittade vi, blev en ljusrosa *S* Dock hittade hon en softshelljacka på Stadium...men köper inte en jacka till ett barn för 599:- som ändå blir för varm i sommar...fast vi får kolla om den ska köpas sen iaf...

Ja någon klänning till mig själv har jag inte hittat ännu. Känner att paniken börjar krypa på...den stora dagen närmar sig med stormsteg.

Skulle inte tacka nej

image254
image255
Bilder: Odd Molly


En ledig dag

Och den ska vi spendera på stan såklart! Vart annars ?!?Skämt å sido, men stan ska det bli med min kära dotter och Satu. Ska bli mysigt, får se om man kommer hem med allt som jag tänkt mig.

Jag tror ärligt talat att jag börjar bli tant, jag vaknar sjukt tidigt numera...går inte att somna om. Det har hänt en handfull gånger att jag vaknat innan dottern, men icke sa nicke numera. Ligger vaken i sängen redan vid 06. Tantvarning *S*

Helgen snart slut

Den kom och den gick lika fort som vanligt, el är det jag som varit bortskämd med långhelger den senaste tiden kanske ;)
Igår bar det av för en dag med uppdrag "fixa" saker. Typ beställa än det ena och det andra, köpa kläder till dottern. Men någon jacka fick vi inte köpt, eftersom hon vill ha en mörkrosa jacka .punkt slut. Fanns en jättefin på H&M, men den fanns så klart bara kvar i två små storlekar.  En urtjusig klänning har hon köpt till festen i maj, nu ska det köpas ett par svarta lackskor med. Hon vet vad hon vill ha!

Blev en film ochså, Amerikan Gansgster med Denzel Washington och Russel Crowe. Kan rekommenderas, grymt bra!

Äntligen ny grill!!

Den hämtades hem igår, monterades och sen övningskördes...det tog tid,fick vänta länge på maten. Men nu jäklar så är Grillsäsongen i full gång!!!

Ps:Först på gatan är det som räknas( så Daniela och Satu var tyst med er)

En punkt avprickad

Nu tog jag mig i kragen och bokade klipptid innan det är dags att vara snygg den stora dagen. Tur var det för det var den enda tiden hon hade den dagen jag ville.....jaha,fotograf har jag ju ochså lyckats pricka av listan,samt mat...jaha bara resten kvar då.
Ska man låta sig bli sminkad el ej,el bara köpa nytt eget? Tål ju inte smink nu.... och klädsel,hmm inte klar där heller...jaha vart ska detta sluta? Jaja inte så nog, ring har jag ju iaf hitta men den kanske man ska gå och beställa med snart...
Någon som känner att dom vill  vara kordinator får ju gärna ta över ;)

Update: Bokat tid på FACE Stockholm nu....

Händer mycket

Det händer mycket i livet nu, och man vill glädjas och vara glad och planera för fullt. Men man är bara trött trött och lite mer trött..jaja det går väl över snart.


NKOTB

Kommer ni ihåg dessa underbara grabbarna? Det gör jag!! 15år har dom lyst med sin frånvaro, och nu ska dom göra comeback. Hoppas bara det blir bättre än när BSB gjorde comeback, mao det blev ingen hit.

Vem var din favorit i New Kids On The Block? Min var helt klart Joey McIntyre, sååå söt! *S*
Så därav var min favo låt Please Don´t go girl

Så här såg dom ut då
image252

Och idag
image253
Bilder från www.nkotb.com

Det blev en ny

Då slog vi till på en ny TV!!!Den nya lilla TV:n,inser att vi behöver en ny TV-bänk...för nu så ligger man och kollar upp på TV.n i soffan..inte så kul i längden. Så då ska man börja om från början med det eländet coh leta då,iigen. Hittade ju en på EM men det var ju sååå lång leverans tid så jag avboka den. Vad betalar man för på EM? Inte är det den snabba servicen iaf. Bara rena ockerpriser.

Sicken skräpfilm

Hyrde med oss Shoot´Em up igår,och herregud vilken jävla dålig rulle. Efter 30 min kolla man på klockan,efter 35 kolla man igen...efter 44 igen...vips hade det gått 66 min...är det inte slut på eländet snart...och tack gode gud den höll bara på i 74 min. Det var pang pang från första början, inget bra pang pang utan sååååå dåligt och overkligt och bara så himla B. Och detta äckliga porrandet som var ibalnd. Och vet ni vad det värsta med hela filmen var då....det var Clive Owen som hade huvudrollen...hur kunde jan ställa upp i sen sån dålig film? To m sambon sa det ju...då är det riktigt illa. Hade mina förhoppningar om att slockna ibland och sambon han tänkte resa sig upp många ggr och gå...men vi såg den klart.

REKOMMENDERAS EJ
image251

Lite lätt illamående

Då har vi varit på Stubbergården idag och frossat. Men dom flesta av oss var nog allt lite illamående efteråt *S*Mycket onyttigheter blev det,synd bara att det fanns så lite av kallskurna. Fast det tyckte inte dottern, hon åt väl en halv pannkaka sen var hon framme på nytt och skulle äta godsaker! 
Trevligt sällskap hade vi av Satu och Jonte!

Efteråt var vi och kollade på en ny tv..bra sugen man blev,får se om vi slår till då..honey ska tänka lite.
Och kollade även in en gasolgrill...vet inte riktigt om jag vill ha en gasolgrill,den goda smaken försvinner ju grärna då. Fast nu kolla vi på en med lavastenar och det ska tydligen ge bättre smak än en ren gasolgrill...i don´t know.

Vårröj

Äntligen börjar det se ut som ett hem man faktiskt vill komma hem till, ja jag har vårstädat. Allt sånt där tungt och tråkigt, badrum och kök. Noga skurat så det doftar gott nu! Och tvättmaskinen den går fortfarande på högvarv.

Imorgon ska vi förhoppningsvis hitta på något roligare att pyssla med, åka iväg till Stubbegården och smaska i oss godsaker..risk för att man mår bra illa efteråt *S*


Lovley väder

Underbart väder vi har dessa dagar,men det hinner man ju inte direkt njuta utav. Jobb jobb jobb,men man måste ju försörja sig med ;)
Har ni provsmakat på GB.s nya glassar. Min favorit är ju Annans Split,älskar denna glassen och så glad att den finns igen!! Åhh vad jag vill plocka fram utemöblerna nu,men jag väntar nog ett litet tag till. Det är ju dock ändå bara början på april...

Jaha vad ska ni hitta på idag då? Jobba?

Finaly

Kan man blogga igen,inte bra när dom ska göra om.

Hade skrivt ett inlägg här precis,klickade på publicera...då var man utloggad...och det som fanns kvar,ja det var första raden...*megascuk*

Iaf så ondgjorde jag mig över den ururlsa maten på Ghingis i söndags. Det var den sämtsa mongoliska buffén jag någonsin ätit. 1 av oss tre fick bra mat,vi andra fick sönderstekat nudlar trots att man hade haft på hur mycket steksåser som helst. Nä han tog ungerfär 5 tallrikar på en gång,lämnade några liggandes i ett hörn av stekbordet...ja då vet ju alla vad som händer med maten om den bara ligger där och steks...och detta ska man betala för? Och klagomålen tog dom inte så värst hårt på heller JÄVLA DÅLIGT GHINGIS. Sista gången jag gick dit iaf. Nä får hålla mig till den underbara restuarangen i Göteborg. Där tar kocken aldrig mer än 3 tallrikar och rör om i princip hela tiden.
Fick äta mig mätt på popcornen på bion istället. Filmen vi såg på var 27 Dresses, en gullig och rolig tjejfilm!

Tack för i söndags,det var super trevligt!

RSS 2.0