Skruttfia

Hon börjar bli stora tjejen,tänk va fort det går. Fyller fyra år i höst. Och va hon älskar sin storasyster,men som hon kan bråka med henne. Dom två är hopplösa att ha med sig i butikerna nuförtiden. Slåss och härjar med varann,och ont i öronen får man. Men samtidigt så kan dom vara så gulliga med varann så man smälter.


Havet

Glassbaren låg på strandpromenaden,så vi passade på att kolla på havet som var livligt. Tomt på badgäster,var vindsurfare ute istället.


Falkenberg!

Tattartermosen har förflyttat sig uppåt längs västkusten. Vädret är inte lika fint som i förra veckan. Men är man i Falkenberg så är man,och då måste man äta glass på peggans! Fanns inga platser inne så det blev utomhus,men dom hade ju dynor och filtar man kunde låna som tur var.


Campingen

Brudarna har gått och spanat på trampbilarna på campingen. Och ikväll slog vi till! Jäklar va jag fick trampa,låren mår bra ikväll ...


Torekov

Blev en liten tur till Torekov. Kidsen tog med sig krabbfiskespöt. Och redan när vi klev ur bilen var det dags,och fångst fick dom. Lyckades få upp en var! Men Julia höll sig långt ifrån sin krabba på bryggan,haha dom rör ju på sig ;) Handlade varmrökt lax,skagenröra,rökta musslor och färskt olivbröd. Såå jävla gott!


Hembygdsparken

Dom har en fin liten hembygdspark här i Ängelholm. Där har dom en stor lekplats och lite djur man kan titta på. Till Julias förtjusning fanns det hästar. En väldigt nyfiken och social häst. Tydligen kunde den bitas med,så vi nöjde oss med att titta på hästen.


Helsingör

Blev en liten tur över med båten från Helsingborg. Hittade den "lilla" ölen.... Lite lunch,lite glass och ja sen blev det inte så mycket mer. Strosade runt lite i närheten av terminalen,med tanke på dom små. Julia är jätteduktig och går långt och själv. Gnäller väl ibland över att hon inte oooorkar gå. Så när semestern är slut,då åker barnvagnen ut på blocket. För den är inte ens med nu!


Bad bad och mera bad


Underbart!

Semestern börjar på bästa sätt,strålande väder och bad i havet på Bästkusten!


Västkusten

Sådär ja då kan semestern börja,och väderprognosen ser mer än lovande ut!


Bakning

Ungarna fråga om vi inte kunde baka något. Vi drar ihop en kladdkaka tyckte jag. Hmmm den blev tyvärr inte så värst kladdig. Glömmer alltid alltid att vi har varmluftsugn. Jaja huvudsaken var ju att dom fick slicka skålen sen!


Spyor

Mmm så slutade min dag på jobbet idag,fick åka hem efter att jag tömt maginnehållet. Slocknade som en klubbad säl när jag kom hem. Och nu ligger jag på soffan med skallebank deluxe.


Äntligen hemma!!!

Äskande ungar,helt underbart att dom är dom ska vara. Dvs hemma!! Tänk att man kan sakna dom så,nä två veckor var lite väl länge måste jag säga. Nu är det mys som gäller hela kvällen. Sen är det tyvärr jobb som gäller i veckan för min del. Och ser ni på bilden,skorna blev godkända och åkte på direkt!


Duktig!

Julia har varit duktig när hon varit iväg med sin farmor och farfar. Hon har slutat med vällingen! Bara sådär,så självklart måste detta uppmärksammas. Och vad är inte bättre än att hon får nya skor och matchande väska? Ska nog slå till på klänningen som matchar med... Så söta skor så jag tror jag dör!!! Självklart så får storasyster en överraskning hon med,blir sex stycken Kitty böcker. Hon är ju en bokmal som sin mamma.


Nya tider

Vad händer med datorerna? Vi använder knappt våra laptops längre. Nu ser det mer ut såhär....


Mums

Kvällens middag,snabb och lättlagad... Och full av kolhydrater. Får springa som en idiot imorgon ;) Eller helt enkelt stå i halvvassen i år och hoppas på att kunna beach 2013 blir roligare! Pasta med sås gjord på grädde,stekt bacon,lök,champinjoner,ölkorv,vitlök och inlagd paprika. Hur gott som helst!


Längtar!

Snart kommer dom äntligen hem,våra älskade tjejer! Två veckor utan sina barn är långtid. En vecka har vi mellan varven,men två. Oj det känns kan jag säga. Men samtidigt så vet vi att dom har det bra och blir bortskämda, och dom slipper ju dagis och fritids på det här sättet. Så man kan koppla bort och ta tillvara på tiden med mannen. Ni vet sova länge eller när man vill,slappa och bara vara. Åka iväg spontant mm. Men nu har jag tröttnat på allt detta och på söndag så får man äntligen krama om och pussa på dom igen!!!!


Bosses

Kan varmt rekommendera blodapelsinsorbetn! Såå läskande god


Hoppas!

Har problem med att hitta remover för mascaran. Testat dyrt som billigt,testat samma märke som mascaran,sprang på den här på Åhléns. Var tvungen att köpa en vilket fall som helst. Hon i kassa. Rekommendera den varmt,ska testa den i kväll och se om den är bra.


När man tittar(eller jobbar ute) så blir man ju deprimerad,fast ändå glad. För det är tungt att ta sig till jobbet,men sju resor värre hade det varit om vädret var på topp. Kämpar på med jobb nästa vecka med,sen är jag ledig ända till 24 augusti. Såå jäkla skönt!


Lovley!

Dom här fina och sköna pumpen från DinSko ska få flytta in i min skohylla så fort jag får tag på ett par i storlek 36! Kostar bara 199:-,löjligt billigt!


Test


Äntligen

Funkar appen igen!


RSS 2.0