Go´morgon!

Usch sista lediga dagen på långledigheten. Jobbar i två hela dagar under helgen,och långa dagar. Men sen är jag ledig igen! Så jag ska inte klaga.

Börjat dagen med att ringa till vårdcentralen,dotterns ögonlock har svullnat upp. Misstänker det gamla sminket alt så kanske det är en vagel el liknande påväg upp. Mitt på ögonlocket,usch.

Ska roa mig med att betala räkningar,sen blir det en sväng på stan för att bränna bort lite till haha. Och i em blir det bio och kolla på Trassel! Ev lite träning efter det,tur att dottern har ett Nintendo DS man kan ta med som hon kan roa sig med!


Vad har man till?

Vad har man för skor till såna här byxor?


Dom här svarta var hur sköna som helst,och snygga som fan. Upptill vet jag vad man kan ha,men på fötterna?(när man inte vill ha klackar)
Finns på Vila.


Tyckte väl att det gick lite väl smidigt i...

img_0448 (MMS)

Tyckte väl att det gick lite väl smidigt igår kväll när Julia skulle lägga sig. Hon var inte så trött nämligen så det tassades omkring en hel del på övervåningen... Och så blev det tyst ganska fort efter tillsägelse. När jag skulle lägga mig så förstod vi varför.... Någon låg och sov gott i min säng. Skruttfia!!


Vårnytt

Testade jackan på Lindex idag,och den är mycket finare än på bild. Så söta detaljer mm. Sån ska jag slå till på!

Kollar lite på nelly,asos mm...

Saga Dress SEK 699, Svea - NELLY.COM
Söt svea klänning med fickor,
finns hos nelly.com


Ryggknäckaren

Då har man varit hos ryggknäckaren igen...pust han kan knäcka han.
Dock så vill inte ryggen riktigt knäcka till,idag lyckades han knäcka nacken..och han var överlycklig *S*
Går bättre och bättre för varjegång och det får man ju vara nöjd med. Om en vecka är det dags igen!


Kiropraktorn

Imorgon är det dags igen,att träffa kiropraktorn.
Han sa att iom jag gått så länge med rygg problem,så är mina muskler såå sega så dom motarbetar det han försöker göra. Så det blir till att gå et par ggr till och sen hoppas på det bästa.
Har ju även kommit igång med träningen så det ska nog bli bra! Hoppas jag...just nu känns det långt borta,å andra sidan känns smärtan annorlunda sen mitt första besök.


Segt

Nu är det sportlov och vi brudar är hemma hela veckan! Så himla najs. Och inte nog med det,vi får ju sovmorgon varenda morgon. Julia fick jag väcka vid 10.30....Själv vaknar jag först vid 08 och sen 09:20 längre än så kan jag inte sova. Dock så blev vi väckta av Johannas kompis som ringde och ringde....och ringde....Vart är föräldrarna i såna lägen?? Har dom ingen koll på vad ungen pysslar med? Iaf så fick dom gott vänta med att droppa av kompisen. För hon ska ju vara här i ett par timmar då föräldrarna växlar av varann med jobb.
Nu är hon är och friden är slut *S*
Det poppas och poppas i nya stereon...och mellan varven så ska man glo på Erik Saades nr som vi spelade på på boxen...
Och stackars Julia försöker hänga på så gott det går.




Erik Saade

Igår blev lyckan stor för dottern,vi gick på genrepet för Melodifestivalen. Och hon fick se Erik Saade sjunga inte bara en gång utan två!!! Och sen,så uppträdde han ju två gånger i TV med. Gissa om hon var nöjd!
Och inte nog med det,efter genrepet så drog vi till Net On Net och köpte en stereo till henne, en med CD spelare och ockstation för hennes iPod!
Det var enligt henne bästa dagen någonsin!


Vårjackor...

Då har jakten börjat,shoppa vårjackor till oss brudar. Gubben han har redan.

Lindex Shop Online - Jacka
Denna gillar(på bild iaf) jag,finns på Lindex. Ska prova iaf, hur som haver så vill jag ha en i den här modellen typ. Lite större med dragsko så man kan dra åt!

Lindex Shop Online - Jacka
Och denna till Johanna,den enda hon gett godkänt....Den är från Lindex den med. Kommer in nästa vecka i butik. Då norpar vi den direkt så är det klart.


Och denna till Julia,den ska jag shoppa idag när jag åker in till stan innan träningen.


Det knackade på dörren... !!! Tack älsklin...

img_0825 (MMS)

Det knackade på dörren... !!! Tack älskling!!! <3


Here we go again...

En hel ledig dag,och vad händer? Johanna kräks innan vi hinner åka till skolan...japp. Så mitt medarbetarsamtal samt besöket hos kiropraktorn var det bara att ställa in imorgon. Hoppas på att det går över fort,inte kräkts något mer och äter och dricker som hon ska. Så vi får hoppas jag kan jobba ons-tors. För sen är vi långlediga över sportlovet!!


Anticimex

Då har anticimex varit här,och det konstaterades att det är möss på vinden. Mysigt.
Satt in massa musgift,dom äter i sig det och förhoppningsvis drar dom iväg och dör på annan plats!
Har det inte blivit bättre om en vecka får vi irmga dom igen.


Bra början på året

Året har verkligen börjat bra för oss,stort hål i plånboken.

När vi kom hem efter julfirande så hade värmepumpen lagt av,felkod: kompressor...låter dyrt.
Men tack o lov så var det 5 års garanti på det, OM det var det som var fel. Det var det inte. SÅ det blev till att köpa en ny. Och visst försäkringen täckte 70% men hallå...ev värmepump är inte billig. Så nu sitter det en ny uppe,och som är fan så mycket bättre än den vi hade tidigare! Vi svettas ihjäl och den är inställd på 19 grader och i huset är det alltid över 23. Igår kväll efter solen varit framme hela dagen så hade vi 26....husägare är vana vid lite kyla ;)

Sen då? Vad gick sönder sen?
Jo tvättmaskinen, mitt i januari månad.....januari årets svartaste månad vad gäller ekonomi..haha
Men en tvättmaskin klarar man sig inte utan, så det var bara att åka till butken och kolla vilka dom hade hemma och ta en av dom.
Men jäklar vad nöjd jag är med den nya, vill tvätta hela tiden!! Så tyst och snabb!! (mot vad alla sagt)

Jaha och sen då? Jo nu sitter jag och väntar på att en gubbe från anticimex ska komma...vi vaknade inatt av att det var något som krafsade och höll låda precis ovanför vårt sovrum på vinden....mysigt? Nja...kan bara gissa på en slags ohyra...


Sanering och det ingår i försäkringen. Tack o lov, men skador som dessa gör täcker den inte. Och tjejen på kundtjänsten sa, ja vi har en tid på torsdag om en vecka....Öhhh sa jag...Öhh..." Ja vi kan ju be en av teknikerna ringa om tid" Ja tack. Och 10min senare ringde han, och sa jag kommer om en timme!!! Så nu väntar jag på honom....som är 30 minuter sen....

Så dom menar att man ska ha ohyran kvar men ändå få vänta så dom hinner göra mer skada och ev förstöra el-ledningar mm...skulle inte tro det va.


Inredning pågår...

Nu är det bestämt,lekrummet (som aldrig används) ska göras om till renodlat gästrum!
Och när jag väl fått in min dagbädd så har jag lovat att dom får sätta upp en tv på väggen och slänga in ett Ps3 där inne. Så har vi en lite spelhörna.....

Utdragbar så det blir en dubbelsäng!


Vill få plats med en liten sminkörna med, så fin!!

Synd att denna inte finns i vit...men den är vitlaserad. Snyggt? Bilden gör den inte rättvis,ser mer vit ut på IKEA live. Större låda,sväljer lite mer hårfönar mm..


Bästkusten

Ja just det,i helgen var vi ju på bästkusten ;)

Mamma fyllde år,skulle firas. Skulle träffa Lina som åker till Nya Zeeland i veckan. Pluggar där borta,inte hemma så ofta. Skulle bli sminkad av Maria som går Make up utbildning där nere. Vi skulle även hinna festa lite....
Vi åkte ner på lördag fm med hela familjen,maken ville gå på båtmässan...så jag fick till att träffa Maria,och middag på stan. Trevligt! Maria vill inte ha barn,och framförallt inte efter att hon träffat våra haha
Julia skulle prompt sitta i knäet på henne, ni vet ungefär som hundar som dras till dom som är hundrädda. SÅ drog sig Julia till Maria ;)
Maria;Barn är inte farliga! ;)

Mamma fick vi träffa på söndagen,för hon fick jobba på lördagskvällen. Men det gick lika bra det!


VAB...igen

Vad är detta? VAB igen...dagis är av ondo. Visste att vi skulle valt dagmamma...suck.

Är Julia som är sjuk igen, stackarn. Så idag delar vi på dag, känner mig inte poppis på jobbet när jag är tvungen att vabba. Har så dåligt med folk,och just på det jga ska jobba med nu så är vi lätträknade =(
Men jag får ihop 5 av 12 timmar idag iaf! Sen ledig i två dagar,så får vi se hur hon mår.

Hon kärks och kräks, varit väldigt mycket magsjuka på dagis denna vintern. Förra året tyckte jag inte det var så mycket.

Eftersom det kräks och kräks så får Johanna vara hemma från skolan hon med,kan inte ta oss till skolan helt enkelt. Och så är det ju inte så bra om hon smittar. Peppar peppar får se om hon klarar sig.


I helgen ska vi fira mamma på Bästkusten!!!

img_0051 (MMS)

I helgen ska vi fira mamma på Bästkusten!!!


Slut..... Ahhh

img_2206 (MMS)

Slut..... Ahhh


Vanlig dag hos oss...


Ja vad ska man säga? Man har fullt upp med sina barn. Dom har sin egen vilja...

Morgonstarten ; Få upp tröttot 1 och 2 ur sängen är lättare sagt än gjort. Den stora brukar vandra ner för trappan som en sengångare, den lille ja antingen är hon på världens bästa humör eller så är hon på ja ni vet det där andra humöret som gör att hon ligger på golvet skriker och sparkar hej vilt.
När man väl fått ner dom så är det namnam (välling) och frukost som gäller, framför TV:n...ja hur ska man annars hinna göra sig själv klar? När det väl är dags för tandborstning mm så ja då börjar nästa krångelmoment.
Johanna hon kan fastna framför spegeln inne på toa,stå där och pratar och vad hon nu sysslar med. Man frågar,har du borstat tänderna och borstat håret? Näää...suck räkna till tio och se till så hon gör detta.
Så ska man se till att barn nr 2 får på sig ytterkläderna. Nä "titta fääärigt på hany manny..." Så det där kan sluta hur som helst. Men tillslut får man hota med att helt enkelt nu går mamma och Johanna.
Att få den stora och ta på sig ytterkläderna...ja där är nästa stressmoment. På något sätt är det lättare med dom där små som måste få hjälp...fast Julia är väldigt mycket kan själv. Knäpper byxorna (försöker iaf) tar på sig strumporna som man sen får korrigera lite, mössan åker på på sniskan. Vantarna ja...hon kan själv och är duktig.
Och detta pratande, det är det som tar så tid för Johanna. Hon pratar HELA tiden, slutar aldrig. Johanna nu har vi bråttom, men ändå lyckas hon alltid stå där med jackan i handen och ska "bara" berätta något....ett under att jag inte redan är gråhårig. 

Hemma med skrutt själv medans Johanna är i skolan...."mamma kladdigt" Jaha? Och så går man och tvättar händerna, sen kollar man vad hon kladdat med...och man finner hela rummet som om en tornado gått fram. Och det kletiga är ett oljeljus som hon lekt med...suck,som stått i min fina ljuslykta. 

För en stund sen så hör man Johanna vråla, mamma kom och kolla vad hon gjort. Då har lilla madame flyttat på hela gästsängen så den står i höjd med fönstret, och där sitter hon och gnager på en garderobsblomma..... Alla våtservetter ligger på golvet och likaså alla cd-skivor från bokhyllan.
Suck, sätta sig framför burken och googla fram giftinformationscentralens hemsida. Följt anvisningarna för denna växt, och hoppas på det bästa.

En vanlig dag hos oss....


RSS 2.0