Pyssel

Min dotter pysseltjejen,ge henne en bit tejp och papper... Då har hon trollat fram vad som helst. Jag lovar. Här har hon ritat av ett kort på sig själv och en kompis... Skapligt duktigt!

Den tjejen skulle nog tro att hon dött och hamnat i himmelriket om hon fick shoppa loss på Panduro.

En dag när jag var iväg till city gross och kom hem,så hade hon gjort blommor åt mig av papper och piprensare.
Och för ett tag sen satt hon med en bit kartong och undrade vad hon skulle göra med den. Det blev en snurra. På den övre hade hon målat en tjejkropp fast med hål för huvudet. Så på den undre hade hon målat olika ansiktsuttryck... Så när man snurrade så kunde man välja vilket humör hon var på. Kom hon på bara sådär.


Vår!

Nu är det är vår,för nu har vi plockat ut husvagnen!
Medans vi fixade så hittade Johanna en schysst plats att sitta på...


Kalaspingla!

Idag var Julia bjuden på sitt första kalas hos en dagis-kompis. Smarta föräldrar som hade hyrt lokal på byn istället för att ha 12 3-åringar hemma.... Plus föräldrar... Pust

Fröken ville inte äta tårta,hon ville bara leka. Och när hon väl behövde vätske och kakpaus,då konstatera hon att det var hu ingen musik på kalaset. Så hon kom fram till att hon ska minsann ha disco-kalas!


Smaskens

Äntligen söndag och äntligen våffeldagen! Jag har minsann fått höra att förra året fick dom äta KÖTTBULLAR.... Ve å fasa vilken hemsk mor man är. Så i år så fick hon våfflor tills hon skrek gör inga fler! Ha blev en hel tallrik över dessutom,och skrutt hon gjorde bara iordning dom med sylt och grädde. Sen åt hon grillat med oss istället. Sötsaker är ingen större hit där ännu *peppar peppar*


Hat kärlek

Har länge gått och tittat på den där,när gubbarna slänger sig upp och bara drar upp benen rakt fram som ingenting. Nu har jag styrketränat i ett par veckor och vågade mig äntligen på den... Dock när jag var själv i lokalen haha
Och vet ni,det gick!!!! Med raka ben och allt,haha!


Nya skor!

Visst har dom köpt nya fina skor! Dom fick välja helt å hållet själva!


Blå himmel!

Helt underbart väder igen,väl tajmat när vi är hemma! Sitter på skolan och väntat på syrran. Sen är det shopping av nya vårdboende till brudarna,Julia har redan sett ut ett par Hello Kitty sneakers.....


Underbar dag!

Strålande sol,14 lite lätt blåst. Ja vi har varit ute hela dagen! Började med att köra Johanna till skolan. Sen drog jag och skruttfia till gymmet. Innan kl va 10 var vi hemma igen och redo för dagen. Vi slog upp ytterdörren och där ute var vi sen! Blev en rask promenad till macken där vi hyrde filmer till morgondagen,för pappan i hushållet tror att vabbandet kommer gå lättare då ;) . Japp hon är fortfarande dålig. Näsan rinner och febern kommer och går. Men hon orkar vara med hela tiden. Men är ju mer gnällig än vanligt.

Blev att klättra upp i äppelträdet och få fason på det. Skönt att ha det gjort!

Tänk att kaffet alltid smakar bättre utomhus


Stora tjejen

Slappar eftermiddag i regnet. Fick precis tvättat mina fönster innan regnet kom... Men dom måste iaf tvättad snart igen. Fuskade och tog inte mellan rutorna.
Så nu hänger vi i soffan,skutt och jag kollar i nya H&M katalogen och Johanna spelar Xbox.


Bling bling

Vad ska det bli av denna lilla fröken? Shopoholic? Galen i bling bling,och det kan tydligen inte bli för mycket ;)
Väskor,skor och smycken vill hon alltid handla när vi är iväg. Och lägg märke till dom rosa ögonblicken... Varit i syrrans sminkväska,och vet precis vart färgen ska sitta. Ja finns hopp om henne!


Mammas lilla kråka

Skruttfia kraxar värre än en kråka,världens brakförkylning. Feber på nätterna. Lagom tajmat till min ledighet. Slipper man vabba! Men det blir långa dagar hemma,fröken har kort stubin och är ju extra gnällig...men hon är lila go för det!


Spännande...

Men lite märkligt då jag faktiskt gått ut försvaret... Deras pappersexercis ligger åratal efter. Hmmm jag vill ju få dra på grönkläderna men har inte tid. Så varför fresta mig såhär?


WF

Älskar Wordfeud,men seriöst hur kul är det när motståndaren går ut så hårt?


Kö....

Hmm skulle in och kolla om dom skickat mitt paket från H&M... Men jag kom inte längre än såhär. Är det alltid så här vid designersamarbeten? Löjligt ju


Liten flygtur!

Vi hälsade på maken på flygklubben,och det blev lite flygning för Johanna. Hon var helnöjd! Själv fick jag stå i kylan och vänta och Julia hon sov så gott i vagnen.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/216043/images/2012/pic_192226130.jpg" class="image">


Hjälper till

Pappan i familjen ska ha jourtjänstgöring på flygklubben imorgon. Kul lördag.. Så då ska han ju självklart passa på att flyga lite själv. Och innan man ger sig upp så bör man ha ordning på sakerna i flightbagen. Och självklart ska en liten hjälpsam fröken hjälpa sin pappa. Hon är sååå hjälpsam,hoppas han inte behöver just "den" kartan,för den våldades ner i väskan. Man får ju inte skälla för mycket när dom väl hjälper till.
Hon vill hemskt gärna följa med och flyga,men vi känner lillskruttan och vet att hon inte törs. Men ett besök ska vi nog göra så hon får provsitta ett flygplan!


Ge mig!!!!

Åhh så fina,jag skulle bli sååå lycklig om jag fick gå omkring i så fina gummistövlar ;) Dock inte dom billigaste.... Men dom skulle matcha min nya vårjacka som jag suktar efter. Båda går i blått.


RSS 2.0