Regn

Det regnar ute, kunde man aldrig gissa va så här i början på semestern för dom flesta. Själv jobbar jag två dagar till sen är det semester. Fast nu njuter jag av långledigheten!
Hemma med en liten sjukling, hon har haft feber men nu verkar den börja ge med sig *peppar peppar*
Längtar efter mitt bokpaket från Adlibris...kompletterade beställningen igår,så det lär väl dröja ännu längre nu innan böckerna kommer. Köpte fyra pocket böcker härom veckan, läst tre och påbörjade den fjärde...men det g å r inte att komma in i boken,hur jag än försöker. Så då får man ge upp.

Imoron kommer min kära mor upp! Johanna är ivrig, man vet aldrig vad dom där två hittar på. Och om någon kan komma med förlsag på vad man kan hitta på alla tre så hojta till. Sparade correns sommarbilaga som kom med corren för ett tag sen. Mamma vill ju åka runt och kolla på gamla historiska hus m.m Löfstad Slott, (stavas det så) Bärka Säby och allt va dom heter som finns i krokarna.

Vi gjorde ett andra försök att komma iväg till Kolmården igår,men det gick ju inte det var andra gången Johanna fick feber när vi skulle iväg. Stackarn, hon längtar så efter att få åka dit. Hon ville ju pka iväg på solsemester först, men sen kom hon på att i sommar ville hon hellre på Kolmården,Liseberg och Legoland *S* Så då blir det så.

Nu ska jag sluta svammla och dricka lite mer kaffe!

Blöjhinken!

Japp var ju som sagt iväg förra helgen och shoppade en Korbell blöjhink. Fördelen med en sån här jämfört med en vanlig pedalhink är, att påsen är parfymerad och locket sluter tätt så ingen fin arom slinker ur.
Förra gången hade vi en hink där man plastade in varje blöja för sig. Men den här verkar smidigare och har samma funktion. Enda nackdelen med dessa är ju att man måste köpa refillpåsar, och som alla vet så fort man ska ha babygrejer så kostar det skjortan. Men det är värt varenda krona och slippa den där fina aromen som ligger i hela huset. *uäk*

Ska nog investera i en till, kommer att ha skötplats både uppe och nere i huset.

     

Mer babyprylar

Ja nu sitter jag och letar efter en snygg skötväska. Funderade på Teutonias egna, men jag vet inte finns nackdelar med den. Som att skötbädden är självaste locket till väskan och sitter fast med dragkedja...orka kämpa med den jämnt.
Nä så nu tittar jag SkipHops olika modeller. Tror att en Dash skulle vara bra för mina behov, måste kolla live vad skillnaden mellan en Dash och Dash Deluxe är.
Priser? Fråga inte...

Gillar den här färgen skarpt... förutsätter att det blir en tjej såklart.

Den här var snygg den med...undrar om det är grått runt det svarta,då matchar den ju min gråa vagn.
 

Beställa

Ska sätta mig ner och beställa en barnvagn från tyskland...men nu börjar ju det roliga/jobbiga....att välja färg.
http://www.teutonia.de/dessins/fashion-dessins.html
http://www.teutonia.de/produkte/zubehoer/tragetaschen/fashion-tragetasche/dessins-2008.html

Man kan kombinera liggdelen med två olika färger. Fanns inga fina klara färger jag gilla riktigt, utan då får man satsa på någon utav dessa färgerna som man kan kombinera med fina tillberhör. Typ rosa om det blir tjej.

Så snälla hjälp mig...

  
Grå                                          Svart                                 Brun

  
Svart                                          Brun                                  Grå

Å glömde, den här är grymt snygg live. Men passar bara tjej tycker jag iaf,va tycker ni?

Böcker


ZzzzzzZZZzz

Så trött så trött,snart är det semester!
Fick paket igår, mitt linne jag beställde för ett tag sen. Duktiga Avanna som designat det populära linnet. Hon skickar med jättesnygga kort i varje paket, det där lilla extra!
Nu behöver man inte förklara vad man har på sig,utan det står klart och tydligt ;)



Regn och halsont

Regnat och blåst har det gjort hela helgen. Och det har passat mig, för jag har haft ont i halsen hela helgen...säg inte att jag ska få halsfluss igen,då dör jag på allvar.
Läst ut 2 böcker på en vecka och påbörjat min tredje bok nu. Maisie Dobbs av Jacqueline Winspear. Verkar lovande. Handlar om en ung kvinna som startat sin egen privatdetektivbyrå i London år 1929.
Igår blev det en film, Arn-Tempelriddaren. Hade höga förväntningar på den efter att ha läst böckerna. Och ja,den gillade vi!

Idag så har familjn varit en sväng till Norrköping och kollat på barnvagnar och lite andra babyprylar. Köpte hem en blöjhink som ska förhindra bajsdoften från som mysiga blöjorna. Hade en förra gången och dom är ju klart oslagbara!
Hittade ett schysst skötbord från Brio, svart. Samt späjälsäng i grått. Jättesnygga var dom. Ja nu vet ni vart vi kommer slänga våra pengar på den närmsta tiden ;) Billigt är det inte.

VAB

Var man hemma med en lite fröken som inte har mått så bra i helgen. Ögonen rinner,slemmigt i halsen och feber. Stackarn. Men inte heller helt oväntat då hon skolats in på förskolan för ca 2 veckor sen. Mao kom som ett brev på posten.
Den här helegn har vi varit helt slöa allihop, bara lallat på hemma. Orkade aldrig åka in till stan. Åkte en snabb sväng till Tornby och införhandlade nya böcker. Jobbigt när böckerna tar slut och man är helt inne i läsandet. Fyndade lite på rean till dottern.Behöver alltid nya kläder,antingen växt ur dom el så ligger allt i tvätten jämnt. Orkar inte tvätta på vardagarna.

Var även in och klämmde och kände på barnvagnar. Men jag är så less på den butiken som finns här i Lkpg, servicen är urdålig och sortimentet är inte till fullo.

Men den här har jag fasnat för, just nu iaf. För några veckor sen var det en annan som tilltalade mig mer...så vi får se vad det blir i slutändan.Och jag kan ju säga, det är inte gratis att köpa barnvagn. Varken ny el beg. Men slår vi till på en Teutonia Fun (se bilden) så blir det via tyskland, där dom tillverkas.

 

Bloggtorka

Så var det äntligen helg, så efterlängatd *S* Dagen kommer bjuda på en tur till stan, ska in på Polarn O Pyret och köpa jacka till dottern. Byxor köpte vi häromdagen. Behöver ju ordentliga kläder på förskolan. Och dessa har alltid funkat fint!

Måste även shoppa nya böcker, sitter just nu och läser ut den sista. Tillsammans av Denise Rudberg. En underbar ungdomsbok,och ja man läser ut den på ett par timmar.

Nähä nu ska jag dra mig iväg!

Vill sååå gärna ha en Triwa klocka

Så det var ju helt super att jag hittade denna tvälingen hos Shopaholicamamman.
Suktar efter klockan som heter Silver Ray från www.triwa.se


Bild lånad från Shopaholicmamman


Underbara helg!

Det har varit helt ljuvligt att vara hemma. Har verkligen bara varit hemma och bara varit. Läst ut två böcker i solen. VI har fixat med poolen, legat och plaskat i den mellan varven. Grillat och haft det gott. Maken var ut på dyk med en polare som var på besök, nästan så det var för varmt för dom...ja alltså dyka i svea rike, ja då har man inte våtdräkt utan torrdräkt med tjockt underställ under....så tänk er hur varmt det var innan dom kom i plurret *S*

Shopping skulle jag ha behövt göra men hade ingen som helst lust att byta om från bikinin och dra iväg.
Men igår em så blåste det upp och blev lite svalare, då passade jag på.
Fann ett par vita linnebyxor och en topp, båda från Lindex MOM avdelning.
Behöver desperat nya kläder.


RSS 2.0