VAB

Var man hemma med en lite fröken som inte har mått så bra i helgen. Ögonen rinner,slemmigt i halsen och feber. Stackarn. Men inte heller helt oväntat då hon skolats in på förskolan för ca 2 veckor sen. Mao kom som ett brev på posten.
Den här helegn har vi varit helt slöa allihop, bara lallat på hemma. Orkade aldrig åka in till stan. Åkte en snabb sväng till Tornby och införhandlade nya böcker. Jobbigt när böckerna tar slut och man är helt inne i läsandet. Fyndade lite på rean till dottern.Behöver alltid nya kläder,antingen växt ur dom el så ligger allt i tvätten jämnt. Orkar inte tvätta på vardagarna.

Var även in och klämmde och kände på barnvagnar. Men jag är så less på den butiken som finns här i Lkpg, servicen är urdålig och sortimentet är inte till fullo.

Men den här har jag fasnat för, just nu iaf. För några veckor sen var det en annan som tilltalade mig mer...så vi får se vad det blir i slutändan.Och jag kan ju säga, det är inte gratis att köpa barnvagn. Varken ny el beg. Men slår vi till på en Teutonia Fun (se bilden) så blir det via tyskland, där dom tillverkas.

 

Kommentarer
Postat av: Anette

Nej det är verkligen inte billigt! Att importera låter smart, sen kan ni säkert sälja den till juste pris.



Vi har en vagn "innestående". Ms lillebror och tjej fick en av föräldrarna när de fick sitt första barn så föräldrarna har klargjort att det är dem som även ska betala för vår när det är dags nån gång. Allt ska verkligen vara 100% lika mellan M o hans bror, deras mamma är supernoga med det :)

2008-07-03 @ 21:47:18
URL: http://nettansliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0