Gulliga tummen

Så bedårande söt, syper soft terry (?) overall till bebisen att ha den första tiden! Finns även i brunt med rosa tumme på.


Drömmen om att kunna klä sig "normalt" igen...


Hemma och sjuk

Usch igår på jobbet så mådde jag skit, näsan rann,värk i hela kroppen och tung i huvet. Så idag är jag hemma och blir så imorgon med. Undrar om det är influensan man åkt på. Inget najs. Vi som ska åka till GBG och Onsala i helgen. Stor flygdag på Säve, och självklart så flyger ju maken ner med SK50:n. Övriga familjen får ta bilen ner.... sen på kvällen är det hamnfest med räkfrossa i Gottskär. Övernattning på segelbåt...jaja vad är väl en bal på slottet. Mår jag så här så blir det inget utav det =( . Helt orkeslös är man.


Nya byxor...hjälp

Behöver ett par nya byxor, för nu får jag bara ont i ryggen av alla trånga byxor. Mne ingen lust att pröjsa dyra pengar för byxor som man inte kan ha särskilt länge till.

Velar mellan dessa tre 259:- st, som hittat!

  
Bilder :4mom


Läkarbesök

Sista läkarbesöket inför förlossningen klart. Det blir planerat snitt i Norrköping. Nu väntar vi bara på ett datum ska dimpa ner i brevlådan. Känns så skönt att allt kring detta är klart nu. Nu kan man börja tänka på hemgång från jobbet och börja pussla ihop dom sista bitarna vad gäller bebisgrejer.

Var iväg en sväng med dottern till Ikano och IKEA. Kom hem med lite nytt, supries *S*
En trofast hylla med färgglada hyllor som ska underlätta städningen av leksaker. Nya krukor med fejkblommor, ska stå i sovrummet....där dör alla blommor,så fejk blir kanon. Och ikeas är super fina. Påslakanset i bomullssatin till dottern. täcke till bebisen, fast det åker tillbaka...passar inte påslakan man inte köpt på ikea. Säkert köpt något mer som jag inte kan komma på vad. Dock så kolla jag på skötbord...igen. Men jag hittar ju inget som jag gillar någonstans.

Dottern hittade mössa och vantar på KappAhl, snygga va!




Ny vecka nya tag

Då var det ny arbetsvecka, tur man är ledig imorgon. Måndagar är pest.
Dock så ska vi träffa läkaren imorgon angående kommande förlossning. Samt lite kontroll hos barnmorskan. Tänk nu är man gravid i v32...först gick det så långsamt. Nu bara rusar tiden iväg i rasande tempo.

Är så glad över vilka vänner man har. Idag hämtade Daniela dottern på förskolan och dom drog iväg till simhallen. Hon trivs så bra med Daniela och det känns tryggt!
Så tack för idag Daniela!Du vet vart du kan vända dig sen när du behöver barnvakt ;) 


Nya kameran!!

Åhh den kom i fredags, and I lööööve it!!! Mycket funktioner,men massor som man kan ställa in på automatik.
Hur tar man fina bilder på sin nya kamera?Med sin taskiga kamera el med sin mobil, fick bli mobilen. Så Satu,var inte så kritisk är du snäll ;) Ni ser ju iaf hur den ser ut!

Blev den här Sony DSC-H50
    
Bilder: Moi

Trötta fötter...

Jösses då var vi på Ullared igår jag och Daniela. Och ja jag var trött i fötterna efter dom timmarna där inne. Va mycket skit det finns där, samtidigt som det finns en hel del bra grejer. Blev två kassar med hem. Inte en enda pinal till mig själv, el jo om man räknar in ammningskuporna i det. Resten var babyprylar, inte så värst mycket. Kläder till Johanna. Och ett par skor till samma tjej.
Ångrar att jag inte köpte babysittern från Fischer Price och kaffekokaren jag hittade. Betydligt bättre priser än hemma.

Trevligt var det iaf, mycket tjejsnack blev det i bilen. Väl där nere så insåg vi att det var lättast att gå åt varsitt håll.


Optimisten tävlar

Jaha då ska man gå här och hoppas igen då att man ska vinna en tävling via en blogg. Inte gillat dessa skålar från marimekko innan, men den fanns ju i den ljuvliga färgen Hallon. Det står skrivet med stora bokstäver JONNA över den!

Här är tävlingen hos Tjohalia 


Tungt

Jösses att det ska vara så svårt att inse att man faktiskt är gravid i v31 och inte alls kan hålla samma tempo på jobbet som man gjort innan. Ja Jennie jag jobbar i dina gamla domäner idag...du vet hur det kan vara med det här flängadet fram och tillbaka. Men det går, men man blir svettig...och trött i kroppen. Och flåsar i telefonen som om man sprungit 400m i en OS-final *S*
Blir väl snart känd som den där flåsaren i receptionen!

Såg på en mysig film igår, Min Brors flickvän. Ja mysig var den, men mesta dels så tyckte jag så synd om honom. Alla tjata om att dags att börja dejta m.m och när han väl blir kär så är det i sin brors flickvän....stackarn.
Ikväll blir det inte movietime, det blir sängen tidigt. Ska orka upp ur sängen imorgon bitti. För imorgon bär det av till Ullared med Daniela...hjälp, mina stackars fötter.

Envisa barn

Ja vad säger man. När man äntligen köpt ett vinterkläder till dottern och hon laddat för att dom ska komma med posten. Så kommer dom med posten....och man får knappt på henne byxorna för hon gillar dom inte. Jaha äntligen på med byxorna.....snurra runt så vi ser hur dom sitter, då ställer hon sig med armarna i kors och hakan upp i vädret.....jaha,vad är det som är fel, dom är ju skitsnygga! Pekar hon bara på byxan.
Jag-"vad?"
 hon- färgen
Jag-Mega suck......

För i detta läget så inser man att det är kört,har hon bestämt sig för att det är fel färg så är det. Då går det inte att få på henne dom i fortsättningen....
I detta läget tycker man det är jobbigt när hon står på sig. Men när dagiskompisen biter henne i kinden och är allmänt dum, då är man stolt över att hon inte ger tillbaka med samma mynt utan helt enkelt inte umgås med det barnet mer,efter att talat om att det hon gjorde var fel.
Har hon bestämt sig för den lilla delfinen från Kolmården så har hon, oavsett hur mycket hennes mor står och försöker få henne att välja den större. Hon kanske tevkar en millisekund, men nä hon vill ha det hon bestämt sig för.

Och den som kommer och påstår att hon är lika envis som sin mor.....försök inte ens.
Nu beger vi oss på jakt efter nya plagg som passar damen....hon gilla ju dom där dyra,fortfarnde ingen som vill sponsra??!!*hoppfull* ;)

Stövel jakt

Åhh varför har mina fötter blivit så mycket större.... ME LOOOOVE dom här.


Kolmården

Jösses...då har vi knatat runt på Kolmården idag det tog sina 5 tim, därefter blev det en runda med bilen i Safariparken.
Mot slutet så vagga man omkring som en anka...den typiska gravid gången...och detta har folk sååå roligt åt. Trött man blir. Försök själv gå omkring i 5 timmar och bär runt på på en jättemage som inte alls väger någonting.






Jakten på vinterkläder fortsätter

Ja inte ens jag vill punga ut med dom priserna dom ska ha för bra funktionsplagg till dottern. Visst det är skitbra funktionsplagg och det används som det ska och det är ofta värt varenda krona. Men det är liiiite väl dyrt 2600:- till en 5-åring.
Funktionerna jag söker är,slitstarka,vattentåliga,kan torktumlas och hängas i torkskåp...det kan man med dom ovannämnda. Men skam den som ger sig, har hitta ett ställ från Helly Hansen...OCH i färgen rosa/lilla som uppfyller samma krav!! OCH inte nog med det...bra mycket billigare, byxorna hitta jag till nedsatt pris frå 499:- till 349:- och Jackan kostar 699:- Helt ok tycker jag! För skitplagg köper jag inte, såna somm går sönder efter en vildare tur i skogen el där hon ska behöva frysa för plaggen suger upp vatten.




Någon som känner sig

...manad att skänka detta vinterställ till dottern??? Please...

Ska nog satsa på ett Nanook ställ till dottern, men 1550:- för jackan och 995:- för byxan...suck. Kan ju iaf trösta mig med att frakten är ju gratis, alltid något *lite ironisk*

Men dom ska ju vara så jädrans bra och smidiga och tåliga och ja allt det där som en unge på dagis behöver.

 
Nanook


Pimp my barnvagn

Ja det börjar ju onekligen bli dags att få ihop allt vad det gäller bebisgrejer...åkpåse till barnvagnen behövs.
Hitta denna med matchande skötväska/shoppingbag....va det är ju kanon,man får plats med det man ska till bebisen...sen har dom tänkt till på oss som gärna drar ett varv el två i affärerna med. Två i ett!
Rockabilly Dot från Eloide. Söt liten princesskrona längst ner!


Summertime

Ahhh...äntligen kan man börja lyssna på låtarna och se dom...föredrar det förstnämnda dock,dom har åldrats något sen senast...fast det har väl en annan med ;)
Ja vi snackar givetvis om NKOTB!

http://www.youtube.com/watch?v=_TLv1tm9kws

Idag är jag trött, trött... spänningar i magen och ont i ryggen. Känns tungt.

NKOTB

Nu jäklar så händer det grejer på denna fronten. Inte bara snack att det är reunion på G, utan nu har första singeln släppts och heter Sumertime! Skivan släpps den 2 september, och nästa singel som heter "singel" är gjord i samarbete med r´n´b stjärnan Ne-Yo. Andra som dom samarbetar med är Pussycat Dolls och New Edition.Det här kan bli bra,riktigt bra. Men vilket som så kommer jag iaf att stötta dom!! Åhhh....blir man som barn på nytt *S*


Bio någon?

Någon som vill gå på bio imorgon? Filmen som gäller är:


Magen växer

Ja nu börjar det kännas att man är gravid...jag skojar inte. Man blir påmind många ggr om dan att man inte är lika smidig längre *S*
Fick hem lite nya kläder idag,spanat länge på den här tröjan. Klickade hem den häromdan,och den är superskön!
Angenämt problem var iaf att byxorna var lite väl stora,så dom får jag nog ta och byta ut mot mindre storlek. Super mjuka och sköna snygga svarta byxor. Men dock inga fickor....


V 29 och större ska den bli....


Gummistövlar till mor och dotter

Sitter och letar efter nya gummistövlar, både till mig och dottern. Självklart ska vi matcha varann.

Dessa gillar jag till moi

 
bilder från: have2have
Och dessa till dottra,finns ett par fina från din sko med...men det går inte att lägga in bilderna.


 
Vincentshoestore

Regnkläder

Åh hade jag inte redan köpt galonställ till dottern så hade jag gjort det bums. Så fina färger det var på dessa från Lindex.
Tjejiga men tuffa!



Lindex

Kamera jakten fortsätter...

Me like this Sony DSC-H50


   
Bilder från sony

Letar babykläder

Kolla in vilken gullig liten overall,den ska jag ha! Annars tycker jag det är trist att shoppa neutrala babyplagg innan man vet vad som ploppar ut... får köpa så man klarar sig första dagarna,sen är det järnet som gäller på shoppingfronten!!


Bild:H&M

Kamera jakt

Nu är det hög tid för ny digitalkamera. Det är illa när mobilen tar bättre bilder än vad kameran gör...då har den några år på nacken *S*
Var in i en butik i Mjölby och kollade idag,men utbudet var minst sagt magert. Men dom kan ta hem om jag hittar någon annan jag vill ha,me like bra service.Den enda som var bra var den här Sonyn i super nice färg. Bra bilder och en himla massa funktioner som man aldrig kommer lära sig. Men så liten och kompakt. Vill ha en mer "greppvänlig" kamera. Typ som dom andra på bilderna. Behöver inte vara en systemkamera,dom här kallas visst för hybrider....spejast värre. Någon som har några förslag så säg gärna till!


Sony DSC-W170

  
NIKON P80 COOLPIX, Sony DSC-H10 , Nikon Coolpix P5100

Baby shopping

Har familjen varit iväg en sväng till Norrköping och kollat i babybutikerna där. Linköping är ju som sagt värdelöst. En affär som är renodlad babyshopp...urusel service,långa väntetider,dåligt sortiment.

Babyland i Nkpg är jag super nöjd med, innan vi ens hunnit varvet runt i butiken så hade 3 olika expediter frågat om vi ville ha hjälp. WOW impad.

Blev en babyfilt med Mumin trollen,super härligt mjuk. Och en skötmadrass att ha på toaletten på bottenvåningen. Ser ni motivet? Barba såklart!

 

Smink

Äntligen börjar värmen ge med sig och man kan använda sminket som man köpt på semestern. Har ju åkt båt ett antal ggr!
Älskar dessa grejer så super bra! Och super bra priser på båten!
 

Stooort paket!

Då är semestern snart slut och hemkommen är man,med divers krämpor som man börjar få som gravid. Pajat ryggen när man sovit i husvagn,på tok för mjuk säng. Så nu går man som en oldie och suckar och stönar hela tiden. Tungt börjar det bli. Men vi har en stor aktivitet kvar, Kolmården....va vi har gått denna semestern.

Väl hemma så låg det en avi i lådan. DHL hade varit här och försökt leverera ett stort paket från Tyskland....vår nya barnvagn!!
PS:observera den snygga kabeldragningen som gubben från Euronics butiken lämna efter sig.....



  
Teutonia Fun


RSS 2.0