Älskade Bästkusten!

Man mår gott när man får hänga vid havet på västkusten,en stackars västkustböna måste ju få komma ner med jämna mellanrum och bara andas in havsdofterna!


Havet!

Två som inte ville komma upp ur vattnet,det var så kul att plaska omkring vid strandkanten. Och jag håller med,ljuvlig värme i vattnet. När man kom upp frös man haha

Nästa gång hoppas vi på badtemperatur!


Bästkusten

Johanna har studiedag idag,så vi drog iväg tidigt och landade på Liseberg! Vilken lycka,toppen väder lite folk och vara här. Dock så fick vårt sällskap förhinder,så Johanna får tyvärr åka alla attraktioner själv. Men hon är lila glad för det. Ser knappt röken av henne. Den lille hon vågade sig på ponnykarusellen... Köpte ett helt kuponghäfte,inte gått åt en enda då den är gratis haha
Och kolla hur skeptisk hon ser ut,vår lilla fegis. Hon har tur i spel istället! Och så får hon shoppa lite mer som kompensation,följer väl med en eller två kaniner hem plus annars skoj.


Blommar för fullt

Underbart med sol och värme,här är så grönt och fint. Och det blommar för fullt i trädgården!


Lite blandat

Åkte ju båt över till Åland som sagt,och jag måste säga att shoppingen ombord inte är som förr. En ynka liten halv litet rom fick jag med mig. Resten var godis och angry birds dricka till kidsen. Och jag slog till på ett armband och ett par örhängen från Snö of Sweden. Samt ett annat litet färgglatt armband! Men jag glömde fasiken köpa ny mascara... Suck. Tur att mannen flyget utomlands så ofta i jobbet. Några fördelar finns det med det ;)


Skärgårdsbord

Blev en tur över till Åland med Eckerö Linjen. Kusinerna ser nöjda ut!


Campinghelg

Ute på vift med svärföräldrarna i helgen. Den här gången blev det Grisslehamn. Fint men kallt *brrr*


Kul köp

Men tyvärr ett måste. Vår gräsklippare gick sönder i helgen... Så efter sökt runt på nätet så föll vi för en Stiga multiclip 50S. En med självgående drift på framhjulen. Kanske blir lite lättare på vår mossbaksida nu då... Eller som mannen sa,istället för att bråka om vem som ska klippa kanske vi slås om vem som ska klippa... Säkert haha
Kan säga att det var stora prisskillnad mellan butikerna. Plantagens normal pris ligger 3295:- men dom hade kampanj nu så 2995:- fick vi den för! Andra butiker ligger på mellan 3500-4000:- för samma klippare. Så det lönar sig att söka runt!


Stora bruden!

Min lilla stora tjej börjar onekligen bli stor på riktigt. Hon blev skitnöjd med nya tröjan hon fick igår. Snyggt!


Trötter

Hmmm... Såhär är det oftast nuförtiden när en annan kommer hem från jobbet. Skruttfia sover redan,hon däckar i soffan i princip så fort dom kommer hem från dagis. Jaja hon är ju så sällan där så dagarna blir långa och sover ju inte på dagen heller så.
Det blir desto lugnare om kvällarna. Man har mer tid för sin stora tjej! Och okej då mannen med ;)


Pust

Inget liv just nu,sova äta jobba och jobba ute i trädgården med allehanda vårfix. Det ska oljas och det ska tvättas och det ska rensas ogräs och det ska fixas.... Pust

Tur man har världens sötaste hjälpreda!


Äntligen

Äntligen har vi gått upp en storlek på cykel!


Kickboard

Morfar och Tuula har varit på besök,och självklart har barnbarnen skämts bort. Någon blev helnöjd över att hon fick en egen sparkcykel! En med tre hjul. Och som hon far fram!


RSS 2.0