Risbuske till hår

Behöver verkligen klippa håret,ser inte klok ut uppe på skallen...forfarande upprörd över att min frissa klippte håret kort på mig,väääldigt kort. Gillar att ha det kort i nacken men inte på sidorna...gillade min posh frisyr...ahh... fått en tid till imorgon nu iaf!

Baby shopping

Ja ni tror väl ändå inte jag haft semester utan minsta lilla shopping, nä tänkte väl det ;)

Men det var inte till mig själv, jo lite nytt till mig själv. Byxor och en kofta från Mama kollektionen.
Men till bebisen har vi köpt ett babyskydd till bilen. Bra mycket billigare och smidigare än dom andra modellerna vi kollat på. Det är en stol med bas. Dvs basen sitter i bilen konstant, sen klickar man bara i stolen och slipper böka med bilbälten m.m Super tycker vi, el jag iaf som kommer vara den som mest ska hiva i och ur den. Brio Primo heter den. svart blev det.


Bild från brio

Hemma igen

Jösses ni, en vecka går fort när man har kul. Har hunnit med Göteborg och Danmark på en vecka. Ja ni kan ju gissa va vi gjorde i Dk...Legoland såklart. Och jäklar ni va barnsligt skoj man hade. Dyrt som sattan att gå in men sen är ju alla åkatraktioner gratis med. Så borde det va på Liseberg med. När det börja närma sig 5 timmars strecket så börja det bli liiite tungt för den gravida,då börja man så smått vagga sig fram *S* Tur med vädret hade vi med, kom en skur på hela dan trots att dom lovar kraftigt regn hela dan!
På hotellet fick vi byta rum, icke rök rummet...ja det kan vi säga var ganska så inpyrt. Så vi den krångliga kunden (jag) fick godkänna nästa rum innan vi byte! Tror dom varit med förr *S*
Hann även med att besöka Rander regnskov, tre stora kupoler där varje kupol representera Sydafrika, Asien och Afrika samt så fanns det ett orm tempel...där gick inte jag in. H A T A R ormar. Äckliga djur, utanför fanns deras mat...döda råttor m.m....mysigt!

Väl hemma i GBG igen så blev det såklart Liseberg. Det tog sina timmar att knatta omkring där. Dottern hade laddat upp inför Flumride som hon fick åka i år...ojoj det var höjdpunkten. Så den tog vi direkt när vi kom in. En modig liten tjej vi har här hemma. Hon kan kaxa till om hon vill. Var några grabbar som försökte tränga sig före henne i kön till små grodorna...jäklar va dom fick sina fiskar varma! Mammas tjej det där!

lallar på

Åhh börjar nog äntligen hamna i semester mode... ni vet inte känna rastlöshet m.m Snart är familjen samlad igen,maken har ju varit iväg till Söderhamn där det varit en stor flygdag. Sååå intresserade av flygplan är inte jag och dottern så vi följde med... han jobbade ju dessutom med det hela så hur kul skulle vi haft det på en skala 1-10?

Bio har vi varit på, kollade på Horton. Vilken tråkig film. brukar gilla barnfilmerna, men inte den här den var i tråkigaste laget.
Så morsan om du vill kolla på den nya barnfilmen som kommer nästa vecka så får du hemskt gärna göra den med ditt barbarn. Kung Fu Panda är det. Fast det verkar ju mer lovande än den vi såg.

Idag säger vi jättegrattis till Satu som fyller år!!!
PS:jag låna din bild ;) 


Bild från http://knape.webblogg.se/index.html

Låååååååååååååååångtråkigt

Fy fan va trist det är idag. Och regnet det bara fortsätter. Försöker läsa en bok, men är så rastlös. Dottern glor på Alvin och Gänget för hunda femtioelfte gången, den börjar bli lite lätt tjatig den där filmen nu.
Sitter och funderar på om man ska åka till Gunnel´s väskor och köpa en resväskan till dottern. Dom hade fina med typ tiger,nasse el nalle phu. Och prinsessgänget. Men det får vänta tills vi passes där imorgon. Ska på barnmorske besök och luncha med Daniela.

ME WANT!!!!

Att sitta hemma när det regnar och ha långtråkigt kan bli en dyr historia..... jag hittar så fina saker jag vill ha, som den här ljuvliga väskan....ynk a1,088:- kostar den. Honey *blink blink* Finns på asos...på rean...





Bergs Slussar

och kanalkrogen med deras ljuvliga filéfrossa blev det igår. Jösses vad man var mätt efter det. Eller så är det bara jag som har svårt att få plats med maten eftersom det är något annat som trängs där nu ;)
Fint att sitta där och kolla på när folk slussar sina båtar. 1 av 10 ungefär hade flyttväst på sig vid slussningen. Och var det några som hade, ja då var det dom som stog på land som hade det, men inte dom i båten.....jag undrar hurt man tänker? Jag kan simma ju simma....ja visst men i det där vattnen så kan man ju försöka simma så gott det går,du hamnar under iaf.
Är man en tönt om man har väst på sig? Ja då är jag en stolt och säkerhetsmedveten tönt!

SATC!!!

Finaly är det dags för The Movie Sex And The City, ska strax ner på stan med tjejerna. Skvaller och årets film, kan det bli bättre?


Familjemys

Då är mamma uppe och hälsar på. En dag hann vi får ihop som vi kunde alla tre hitta på något. Mamma,dottern och moi!
Vi åkte till Vadstena och strosade runt en stund, åt lunch på klosterhotellet. Ångrar att jag inte slog till på dom rökta kräftorna...jaja nästa gång. Fast snart ska jag ju verkligen få äta riktiga skaldjur på Västkusten,dom kan det där där hemma!!
Sitter man på jobbet igen i två dagar,sen är det ledighet som hägrar!

Men vädret lovar dom ska hålla i sig, men uppenbarligen inte särkskilt länge...vad visar SMHI då tro? Regn regn och lite mer regn på söndag och måndag. Suck

RSS 2.0