Hemma igen

Jösses ni, en vecka går fort när man har kul. Har hunnit med Göteborg och Danmark på en vecka. Ja ni kan ju gissa va vi gjorde i Dk...Legoland såklart. Och jäklar ni va barnsligt skoj man hade. Dyrt som sattan att gå in men sen är ju alla åkatraktioner gratis med. Så borde det va på Liseberg med. När det börja närma sig 5 timmars strecket så börja det bli liiite tungt för den gravida,då börja man så smått vagga sig fram *S* Tur med vädret hade vi med, kom en skur på hela dan trots att dom lovar kraftigt regn hela dan!
På hotellet fick vi byta rum, icke rök rummet...ja det kan vi säga var ganska så inpyrt. Så vi den krångliga kunden (jag) fick godkänna nästa rum innan vi byte! Tror dom varit med förr *S*
Hann även med att besöka Rander regnskov, tre stora kupoler där varje kupol representera Sydafrika, Asien och Afrika samt så fanns det ett orm tempel...där gick inte jag in. H A T A R ormar. Äckliga djur, utanför fanns deras mat...döda råttor m.m....mysigt!

Väl hemma i GBG igen så blev det såklart Liseberg. Det tog sina timmar att knatta omkring där. Dottern hade laddat upp inför Flumride som hon fick åka i år...ojoj det var höjdpunkten. Så den tog vi direkt när vi kom in. En modig liten tjej vi har här hemma. Hon kan kaxa till om hon vill. Var några grabbar som försökte tränga sig före henne i kön till små grodorna...jäklar va dom fick sina fiskar varma! Mammas tjej det där!

Kommentarer
Postat av: Jennie

Kom hem idag efter tre dagar i GBG vi me...

Var på Liseberg i tisdags, åkte det mesta blir som ett barn när jag kommer in där... :)

HAr aldrig skrattat såå mkt åt Robert som när vi åkte Kanonen... han skrek från start till slut: DÖÖÖÖÖÖÖ,DÖÖÖÖÖÖÖÖÖ,DÖÖÖÖÖÖ.... hahahahaha

2008-07-24 @ 23:59:37
Postat av: Anette

Så kul att ni haft det så bra ;)

2008-07-27 @ 00:27:57
URL: http://nettansliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0