Sköna söndag!

Eller nått,skallebanken sitter fortfarande i. Jäkla skit säger jag bara. Vet inte riktigt vad man ska göra med eländet.

Just nu så sitter jag och skrutt och kollar på när storsyrran spelar handboll. Väntar på att mannen ska komma hem från sin fisketur,ja dåren har varit ute på havet (!) och försökt fiska. Gick väl sådär plus att han blev lite dålig,gungade lite mycket tydligen... No shit sherlock! ;)


Skallebank

Börjar bli riktigt less på detta nu, haft det till och från i ett par veckors tid. Inget kul alls. Slutat knappra på ipren,alvdon och allt vad dom heter. Funkar ju iaf inte. Ska testa och se om man bara ska ta´t lugnt i helgen. Eller jag imorgon för på söndag är det fullfart som vanligt med handboll och dans.

Tiden drar iväg

Jösses,var ett tag sen man bloggade. Haft fullt upp som vanligt,helgen som gick satt jag på jobbet. I förra veckan var jag uppe på kurs i Stockholm med jobbet. Var helt slut efter dom två dagarna. Mycket nytt som skulle läras in. Maken åkte på braktförkylning ich var hemma i förra veckan. Gissa vem som suttit med feber och öm hals på jobbet i helgen? Ledig idag och imorgon är jag knäpp nog att jag tagit ett extrapass.... Jaja det ska nog gå bra!
Får ju långhelg med brudarna!!

Så idag ska sötfisen och jag mysa hela dagen!!!


Familjehelg

Äntligen så umgås hela familjen en hel helg! Varit en tur till Flygvapenmuseet och kollat in utställningen om DC3:an och övriga utställningar. Men den var den som lockade mest! Dom små tyckte det var kul dom med,tills mot slutet när tålamodet började sina..


Ledighet!

Varför är man alltid så förbaskat trött första dagen efter jobb? Fast det är väl inte så konstigt,det normala arbetare gör på tre dagar gör jag på två. Men trots trötthet så har dagen varit effektiv. Uppe med tuppen, Johanna till skolan. Direkt därefter så drog jag och Julia ner till Mantorp Gym och kollade in det. Måste ju kolla in innan man köper kort. Det fick tummen upp av Julia för dom har lekrum Tanken är att jag tänkt passa på att träna på mina lediga dagar, så då funkar det om det finns lekrum till Julia! Och det finns det! Sen postade vi lite paket,hem och fixade lite innan vi åkte in till stan för lunch med maken. Hem och slänga in mina sulor i ugnen och ner med dom i nya kängorna. Dom fick jag gå runt med ett tag så dom formade sig. Medans jag klampade omkring med dom så drog jag ett varv med dammsugaren...körde en maskin disk och tvätt. Iväg och hämta Johanna och hennes kompis från skolan. Iväg till City Gross med tre ungar....storhandling stod på schemat. Påvägen hem svängde vi förbi biltvätten..åkte förbi återvinnings stationen med sånt som skulle ner där. Hem slänga i ungarna mat, rensat fläskfilén som jag ska bjuda mannen på. Skrivit nytt schema till dagis.... sen tänkte jag ge mig ut å springa! Man måste vara effektiv!

Underbara helg!!

Åhh vilken härlig helg jag haft. Kort och intensiv,slut på det roliga på tok för fort. Vi var ute och åt massor,gick en liten pub/barrunda första kvällen. Satt t om och det var hur skönt som helst! Lördagen tillbringades på stan.. Gick i flera timmar. Hann inte bara med shopping utan även lite turistande. Inte gjort det i Norge sen jag var barn. Så det är kul att se saker i vuxenålder med. Man ser dom ju från ett annat perspektiv nu. Nä jag längtar tills nästa gång!


Arlanda

Strax åker jag iväg,så roligt det ska bli!!! Inte träffat kusinen på lääänge. Jobbigt när alla bor så långt borta. Fick köpt ny mascara på Taxfree! Hade kunnat köpa med mig allt i butiken....


Circus

Då har man varit hem å vänt för jobb i 1 1/2 dag! Är uppe i Fjollträsk för vidare färd mot Oslo i eftermiddag. Ska hälsa på min kusin som det gått på tok för långtid sen sist. Igår kväll var jag på Circus med min godevän,där fick vi äntligen se Lena PH och hennes drömschow!!! Huuur bra som helst,vilken kvinna!!!!


RSS 2.0