Går bra nu!

Mitt träningskort jag hade inne i Linköping tog slut,och jag valde att inte förlänga det där. Utan slog till på ett nytt hemma i hålan istället. Och jäklar vad mycket mer tränat det blir av. Har som mål att komma iväg tre dagar i veckan. I absolut värsta fall två ggr. Det är minimum. Och första månaden har passerat det är bara att konstatera att jag uppfyller målen! Så smidigt med öppettiderna (nyckelgym) och deras lekrum. Julia älskar att gå och träna mitt på dagarna när syrran är i skolan!


Vet vad hon vill...

Jösses vad tiden springer iväg,hinner inte med full fart hela tiden. Under helgen så var min älskade kusin på besök. Ses tyvärr inte så ofta som man skulle vilja. Alltid lika tråkigt när besöket är över. Och nu ska hon dessutom flytta ännu längre bort i Norge. Gick på stan i lördags,fantastiskt fint väder men ack så kallt. Julia ville prompt följa med,så det fick hon. Hon älskar att gå och shoppa! När vi skulle in och äta shoppinglunch på Ming,då visa hon sina "bästa" sidor...
Vi blev tilldelade ett bord mitt i restaurangen,men det föll inte fröken i smaken. Hon ville sitta i ett soffbås... Ja förklara det för en 3-åring mitt i en fullsatt restaurang att det inte går. Ett vänligt par som satt vid ett bord med soffa på ena sidan erbjöd oss sina platser,men det dög inte. Utan ungen skrek hysteriskt,tills ett par som skulle få ett bås blev omdirigerade till det bordet vi blivit tilldelade...... Så jävla pinsamt det kan vara med barn ibland. Men hon fick ju som hon ville.... Bra?


Det knackade på dörren...

Och se vad som kom! Mannen är på tjänsteresa,men hade kommit ihåg att uppvakta sin fru!!


Hmmm

Vem kan det vara som tycker om att ta kort med min mobil?


Besatt

Någon är helt besatt av ipaden,ska titta på den heeela tiden. Nu har vi riktig myskväll i soffan,väntar på att Melodifestivalen ska börja!!!


RSS 2.0