Räkfrossa

Åhh det var så gott med räkfrossa igår på Goliath (stavas det så). Synd att dom ska behöva stänga,för den här stan (tänk att jag kallar det för stad) har inte mycket att bjuda på när det gäller havets godsaker.Så vi får passa på innan dom stänger igen. För det finns ju så mycket gott att välja på där....*dreglar* Sällskapet var trevligt som vanligt!
Sitter man här på jobbet....seg men det är ju helg efter idag så jag härdar ut!! 

Nu ska det kokas mer kaffe!

Kom ett paket med posten!

Åhh mitt paket från ASOS kom med posten idag. Nog för att jag var sjuk förra veckan och inte kunde shoppa i butikerna hindra mig inte från att shoppa online *S* Blev bara två små grejer. Så söt den lilla väskan och halsbandet gilla jag skarpt! Va tycker ni?

  

Full fart idag!

Ojoj började med en urskön sovmorgon,den var välbehövlig...hallå jobbat två dagara nu ju ;)(jösses nästa vecka kommer jag vara knäckt...jobba mån-fre). Idag ska en av bilarna in på service, dom ska kalibrerar bränslemätaren (var det så pinky?)  så det blir att sitta där och vänta på plats,roligare kan man ju ha det. Men det är inget en god bok och en lekhörna kan råda bot på. Därefter bär det av hemåt igen och packa ner maten från kyl& Frys och invänta dom nya skåpen!!!! Här gäller det att vara snabb när man väl bestämt vilka man skulle ha,kanon´att dom kunde komma så snabbt. Sen ska min mor plockas upp, och dumpas av hemma (lite dåligt samvete) för sen blir det räkfrossa!!

Såå skönt!

Idag har det varit en skän dag,gillar dom här dagarna när vi ska ut och leka lucky luke på jobbet! Så sköna tider. Och att få öva öva och öva ännu mer är ju så jäkla kul,hur trist det än låter *S*
Imorgon kommer min kära mor och hälsar på. Fast hon får vara med dottern i två dagar innan jag hinner umgås med henne,jaja så blir det ibland.

Sitter här och kollar på dom fina tulpanerna som jag köpte till sambon igår,han hade namnsdag!

image220

Nytt till köket

Då ska vi äntligen få tummen ur och köpa ny kyl och frys till köket. Så less på dom vi har hemma nu och dom är ju till åren. Begriper inte varför dom som bodde innan oss inte passade på att köpa nytt paket när dom ändå renoverade hela köket. Jag menar hur kul är det att slänga in 10 år gamla grejer när man har helt nytt i köket. Visst en kostnadsfråga men ändå. Och tack vare att dom inte gjorde det så sitter vi lite i skiten nu. För självklart så har dom byggt massa skåp m.m omkring och ovanför.....så gissa vad problemet är. Jo nu när vi letar nytt så kan vi bara inte ta det vi vill ha utan måste leta efter paket som är ett visst maxmått...och jag kan säga att det är inte det högsta måttet på marknaden. Suck. Jaja men nu tror vi att vi har hittat ett paket. Men det är i vit...men men man kan f-n uppenbarligen inte få allt här i livet.

Uuunderbara weekendväskan!!!

Åhh den perfekta weekendväskan hitta jag på Kellys blogg.Den har allt, storleken,glittret och den glamourösa stilen!! Och inte nog med det,hon har en tväling om den. Men med min tur den senaste tiden så är det ju inget att hoppas på att den blir min, men jag tävlar iaf och drömmer vidare om hur jag och denna underbara väskan vandrar hand i hand mot nya upptäcksfärder...*dreaming*

image218

image219
Bilder fån www.kellybellybutton.blogg.se

Håret....

Herregud är i desperat behov utav att gå till frissan, tack vare den fina halsflussen så fick jag ju avboka min tid förra veckan...men nu hur länge ska jag behöva vänta nu då? Jaja bara sätta sig och ringa idag då och hoppas att man kan få tid snart. Ser verkligen inte klok ut.

Nya tag

Ny arbetsvecka och nya tag. Förra veckan vart ju minst sagt inte som planerat. Åh igår bjöd dagen på lite vandrande i butiker,men inget kul mer än lite hårklämmor följde med hem. Sen bar det av till Cloetta Center och Disney On Ice...dottern var lyrisk,varje gång Musse och gänget kom ut så blev hon till sig! Allt där emellan var ju sådär,frågade hela tiden om musse och dom skulle komma igen. Men Nemo och Timon och Pumba var kul att se!!
Sen var det snark så fort hon satte sig i bilen,trött lille vännen. Själv hyrde jag film igen, Kärlek på menyn med Chatrine Zeta Jones. Filmen kompletterades med en så vacker sång från ovanvåningen i huset....dottern låg och tjött och böla och till slut vrålandes "Jag vill att någon ska mysa med mig".....hon var övertrött kan man säga.

Filmen då? Jag trodde det skulle vara en såndär love film ni vet lättsam m.m Men den överaska mig minst sagt. Handlar om Hon (Zeta Jones) som lever för matlagning och är en tyrann i köket. Men sen avlider hennes syster i en bilolycka och hon är den som får ta hand om henne dotter. Så det är mer derra filmen handlar om och man snyftar och snyftar ofta. Men självklart som i alla amerikanska filmer så blir det happy ending ;)

image217

Movie

Igår kväll blev det ....en film! *tadaaa* Men denna film den var grymt bra. Anthony Hopkins är alltid bra. Och Ryan Gosling var inte så dum han heller...se den!

image216

Underbara söndag!

Åh solen skiner och snön ligger fint här ute! Kan det bli bättre,ja nymalt färskt kaffe sippar man på ochså! Dagen bjuder på lite "måsten" i olika affärer och sen bär det av till Cloetta Center för att kolla på Disney On Ice! Det ni! *S*

Försöker ha familjeråd här hemma,men visst är det så att om man är tre och två röstar för så bör det ju bli så? Eller hur? Men nä den där sambon han är envis han.... jag har hittat min drömsoffa för den här familjen. Men han tänker absolut inte gå med på att köpa ny. *sur* Vadå det var ju så länge sen som i maj vi köpte ny.. Så va tror ni,kan man kränga soffor dyrt på Blocket? Vill verkligen ha den där soffan jag låg så skönt i igår i butiken....

Vilken väska är jag?

Haha satt och läste runt på olika bloggar och såg att Linn hade gjort ett väsktest,självklart var jag tvungen att göra ett jag med. Hallå ett väsktest,totalt nödvändigt att veta vilken man blir ;)
Jag blev en Bayswater!

DU ÄR EN SLITEN BAYSWATER I OAK FRÅN MULBERRY

Trygg och praktisk, grattis - du är en sliten Bayswater från Mulberry. Antagligen i färgen oak. Dig kan man lita på, du avslöjar aldrig en hemlighet och är den bästa vännen man kan ha eftersom du håller år ut och år in. Du matchar till allt och smälter in i vilka kretsar som helst. Positiv och glad, nära till skratt. Yta är inte så viktigt för dig, men kvalitet är något du värdesätter - och gärna lägger lite extra pengar på.


image215

Som folk igen...snart

Ja svullnaden börjar lägga sig i halsen,men det är ju ett under att man faktiskt lyckades få i sig dom "små" pillrena. läs: Gigantiska. Känslan av att dom satt kvar i halsen fanns ett bra tag efter man svalt ner en. Men men jag fick äntligen en hel natts sömn igen!! Nu kan man även börja få i sig mat och dryck på ett mer normalt sett,sen att det river och sliter lite fortfarande i halsen är ju ingenting jämfört med hur det varit inna. Så hmm...kanske den där chipspåsen kan åka ner idag som legat där och hånat mig i flera dagar! Måste ju bygga upp dom där kilona jag tappat, hela 4kg..så det finns plats för en hel del skräpmat. Eller hur var det nu,var det julkilona jag tappade nu,helt gratis? Ska vi sätta upp den här dieten på en tio i top lista så kan jag lova att den är effektiv men man orka inte i det långa loppet så den är ingen hit. ;)

Äntligen riktiga piller!

Ja då fick man äntligen en tid till dokton idag och piller som man ska bli bra i halsen utav! Skönt.
Börjar lessna på att gå omkring i detta koma stadiet som jag varit försatt i flera dagar nu.
Men maten den är lika jobbig att få i sig som innan... =(

Nähä jag lever men det är knappt

Fy fan för att vara sjuk

Dagen på jobbet började bra, fick lite andra uppgifter än tänkt. Men sen helt plötsligt kände jag hur jag fick rysningar,illamåendet kom och jag sa till kollegan "jag måste nog kräkas snart" och upp ur stolen ner i källaren och där stå och krampaktigt hålla i toastolen hulkandes. Nä fy det var bara att åka hem....med lite stopp på väl valda ställen och hulka lite till..men hem kom jag! Sen jag kom hem har jag legat däckad i sängen med feber och huvudvärk utan dess like och kämpa mot kräkattackerna som kommer....så kul har jag idag. Snacka om att den negativa veckan fortsätter in i nästa.

Date

Nu är det dags för en date med Mariane Keys,Magnum dark och kaffe!
Hoppas ni alla får en fortsatt trevlig helg.

So long!

Dotterns nya möbler

Och så här blev det med möblerna som vi målade åt dottern. Prinsesskronan fick jag lägga ner att måla. Blev bara fel fel och fel hela tiden och till slut tröttnar man på att "gör om göra rätt" hela tiden. Så det blev en enhetlig färg. Och i bakgrunden kan ni skåda mina nya lampor jag köpte på IKEA.

image214
Hmm...ser att jag behöver fixa till gardinerna lite *S*

Nu börjar jag bli nöjd med köket

Pust,det har varit ett velande fram å tillbaka om hur jag jag skulle ha det i köket med den nya fondväggen. Men det fick bli ett par enkla vita gardiner med ett knappt synbart mönster från IKEA. Och det blev "vanliga" gardiner. Jösses trodde jag aldrig. Funderade ett tag på hissgardiner,men nja...och panelgardiner har jag testat olika varianter med föll inte i smaken. Så det blev vanliga hanklängder!
Va tycker ni?Blev det bra?

   

Söndag

Ja inte händer det mycket idag. Skulle blivit en sväng till badhuset men det blev det icke. Lite snorigt och förkylt var det här. Två nätter i rad nu har vi fått stå och byta sänkläder för att dotten kräks...sådär kul va. Men man lider med henne.

Nu kom den trevliga sambon hem och börja tjata direkt,var ju så tyst och skönt när han inte var hemma ;)

Sur Jonna

Ja idag är det bara en förlängd dag på gårdagen, allt är bara piss verkligen. Hade ju ljusglimten med Satu att se framemot idag. Men så blev det inte pg a hårda vindar och något om att lämna katterna hemma.
What ever, fick ju åka iväg själv då. och så gjorde jag,men turen bar av till kära gamla Tornby där man kan butikerna utan och innan. Hitta absolut ingenting i klädväg,allt var skit. Dock så köpte jag nya sängkläder på Hemtex. Blev självklart i bomullssatin, för det går INTE att sova i annat. Och jag fortsätter tacka dom för att dom alltid kör på 50% i hela butiken.Har aldrig köpt till fullpris i den butiken tror jag. (någon annan som har?)

Sen bar det av till IKEA. Köpte nya lampor till vardagsrummet...måste ju slänga ut julstjänorna *S*
Hittade den super fina Mamut byrån i rosa/rött till dottern på fyndavdelningen. Hittade inget fel på den så då kontakta jag sambon för rådfrågning...ja där fick jag inte mycket till hjälp. Han muttra i vanlig ordning så det sluta med att jag inte köpte den,för det är inget kul att köpa saker i ren protest el liknande....*sur*
Efter denna "roliga" shoppingtur passa jag på att roa mig lite mer,jag åkte och tvättade bilen.

Jaja vad är väl en bal på slottet,nu ska vi roa oss med film (ovanligt) Blir "Flags of our Fathers"

Trevlig helg på er.

Dags att sova så den eländiga dagen tar slut snart

Ja inte har det varit någon toppen dag idag inte. Varit segt hela dan. Tänkte ju pigga upp mig genom att svänga ner en sväng på stan. Det hade jag lika bra kunnat skippa för där fanns absolut inte dom skorna som jag leta efter. *suck* När jag var inne i en av butikerna i Gränden så spela dom Chris Cornell och han är ju så grymt bra. Så då kom jag på att jag har ju min ipod i väskan,grävde fram den och på med TaKidA...då dog den. Så nä inte ens musik fick jag lyssna på....som sagt hade lika bra kunnat åkt hem och dragit täcket över mig och stannat där under.
Köpte en present till dottern: en ambulans helikopter i Lego! Min barndomsvän fick en bebis häromdagen, så jag spendera en del tid med att glo på bebiskläder....dom fick ju en flicka så jag är ju i sjunde himlen på bebisavdelningen.(inte lika kul att köpa killkläder)Men det hela sluta med att jag kunde inte bestäma mig för vad det fick bli *S*
Tänk och ha en sån liten igen...ahh dom doftar ju så ljuvligt!

Så go´natt!

Btw,Nä jag blev inte med skor...såklart så fanns dom inte.

Iväg och prova skor!

Nä nu har jag beslutat mig för att föröska pigga upp mig själv, så jag ska åka ner på stan på vägen hem och prova dom där fina vagabond stövlarna jag vill ha! Sååå deppig idag...sen hem och lägga sig i soffan med min nya bok.
Den är så rolig (har hunnit läsa 70 sidor). Men dom är ju alltid lika roliga Marian Keys böcker,fast dom blir bara roligare och roligare för varje bok!

image209

Ingen lust alls

Allt bara känns lika trist som det fina vädret vi har där ute *ironisk nu* . Usch och stackars dottern vakna med feber och kräktes imorse...går inget bra för henne att komma till simskolan på fredagar.  Stackarn.

Sitter här på jobbet och har tråkigt,bara trista uppgifter. Men tack gode gud att det är fredag idag. Äntligen helg. Ska bli sååå himla skönt att få gå på stan med Satu imorgon och ha det mysigt. Och jösses jag har ju inte ens varit ute i butiker på år och dar så det bli perfekt!

Nähä jobbelijobb då

Phu...trötter

Jösses vilken skallebank jag haft i flera dagar nu, undrar om det hänger ihop med jobbet på något sätt ;) Inte bara skallebank utan nu börjar det sätta sig i nacken ochså, och det är inget bra så det blir att ringa och boka tid hos en massör illa kvickt innan det blir värre.

Fick mitt paket från H&M, det mesta åker tillbaka =( sur. Satu jeansen,ja du dom var väääldigt stora ner till och såg inte kloka ut. Jackan ska jag funderar ett tag på...den ja gilla den,men det finns ett men ;)

Jaja, lyckats med lite passbyte på jobbet idag så det blir lite långhelger framöver...nice!

Nu ska jag glo på Stridspiloterna!

Dessa fina skor finns i mina tankar

Funderar på att sälja av mina andra nya Vagabond....dom blir bara liggandes i skåpet. Går man i kängor på jobbet så blir det ganska så tungt att slänga på sig stövlar med klack på 8cm (om inte högre) till vardags. Blir mest stövlar i denna model som nu suktas efter!

image208
Bild : www.vagabond.com

TV4 kl 20.00 ikväll

Då börjar garanterat suget efter en ny misson att komma tillbaka i hästlängder. Fan.
Varför nu,just nu när suget precis dämpat sig...jaja,en trevlig serie kommer det med största sannolikhet iaf att bli. Kommer att följa med stort intresse, och gud nåde den som stör mig dessa onsdagskvällar kl 20.00-21.00... ;)

Ja för den som inte begriper vad jag talar om så börjar det en serie som heter Fredsstyrkan och är inspelad i Afghanistan. Där dom följt med den Svenska fredsstyrkan som finns på plats.

Äntligen ny tapet på väggen!

Nu återstår då att börja hitta alt till gardiner. Understa bilden visar att jag inte rengjort tapeten än,lite ivrig att visa er *S* Love it! Nu ska man bara vänja sig vid att det är så mycket ljusare där inne i köket. Får en smärre chock varje gång jag går förbi el vänder mig om *S* Men man vänjer sig fort.
Va tycker ni? Snyggt?
image206

image207


Knappt vaken

Upp ur sängen ner i soffan och dör låg vi; en trött och en pigg och kollade på Hitta Nemo.
Nu pimplar jag kaffe för fulla muggar och orkar varken duscha och klä på mig. Åka hämta tapeten,posta paket, åka storhandla och sen tapetsera....det är kul men storhandla suger getpung som min sambo brukar säga. Framförallt när jag inte har någon färdig lista att gå efter. Jag hatar att skriva shoppinglistan.

Nähä nu ska jag väl ta mig i kragen....snart,jag lovar...........

Slut på helgen-Ångest

Usch har varit så skönt att vara ledig i fyra dagar, så nu känns det tungt med arbetsvecka igen...visserligen en dag och sen ledig en dag igen..men iaf. Måste nog ta ledigt snart tror jag.... måste resa bort känner jag,snart. Ska visserligen till GBG om två veckor men det känns sådär. Visst hem är alltid hem men sugen på typ Köpenhamn el London el framförallt New york. Fast sist nämnda blir till hösten tror jag. Får inte tid till det nu i vår med kusinens schema. Köpenhamn låter som en idé...? Satu....

Miljonär...eller en bra start iaf!

Japp skrapade fram hela 30:-!! Va tror ni ska jag ta dom och stoppa i sparbössan el ta ny lott och inte få någon vinst på den? Lite neg nu kanske ni tycker men det är ju så det funkar med dessa underbara lotter *S*


Väcker ha begär...

Denna underbara läckra väskan från Asos!! Är så himla nöjd med väskan från Nuk Nuk, men den här från asos är mer avlång och ligger nog bättre mot kroppen än vad väskan från Nuk Nuk gör...och färgen är ljuvlig! Priset är 649:-

image204
Bild från www.asos.com

Helvetes bordet....

Ja att ge sig på att måla dotterna möbler såg ut att bli en bra ide...so far so god,men att måla prinsesskrona är en annan femma. Det vill sig inte, blir galen snart.
Snart åker möblerna ut och jag köper nya helt enkelt...ska trillskas idag med sen får det vara nog.

Go´morgon!

Så underbart fint väder,solen är här och inte ett moln i sikte...nästan så man får ta sig en promenad i dag!

Det blev film igår kväll med Rob Lowe som sagt,orka inte leta så jag tog den jag fingrat på innan.
Kille får sparken men, men givetis lyckas han ju som författare. Men kändiskapet stiger honom åt huvudet och familjen blir lidande...dravel dravel och happy ending såklart. Men se den om inte annat för att Robe Lowe är med! 

image208
Bild från Videomix

Film?

Finns det några bra filmer i filmhyllan tro? Redan glott på dom flesta som finns och som inte är typ med Paris Hilton eller rena skräckisar,hatar skräckisar...dessa fina kusliga scener spelas gärna upp när man i jobbet går på skumma mörka ställen el allmänt kusliga lokaler *S* Så för att ha kvar det tuffa ryktet på jobbet så avstår jag nog!
Såg att det fanns någon rulle med Rob Lowe, typ Perfect Day el liknande. Vi får se vad det blir.

I min egen lilla bubbla

Japp helgen fortsätter i den riktning jag valt, fortfarande mysbrallor på! Ipoden laddad med ljudbok och lalla runt i sen egen lilla bubbla. Pysslar med lite av varje, målar på möblerna (går långsamt framåt) hjälper dottern med att lägga pärlplattor m.m

Nä tyvärr

Den ger sig inte skallebanken idag. Skickade iväg sambon att shoppa chips och dryck. Ska bänkas i soffan och glo på Let´s Dance som börjar idag.

Va ska ni andra hitta på för kul?

Dunder och brak

Ja så
känns det i huvet idag. Vaknade kl 10 (!) blev sen frukost och ännu senare lunch (läs för 30 min sen).
Så huvudet mår inte så bra idag. Har beslutat för att bara skrutta omkring i mysbrallor hela helgen. Våga vägra "klä upp sig" el att åka iväg och göra massa skit. Nä hemma helg och då passa på att rensa ut skit i hemmet!
Men mitt stackars lilla huvud mår inte bra än,trots mat och kaffe i mängder....=(

Äntligen helg

Japp då var det helg! Inget mer jobb förrs på måndag. Supe nice!
Skrev fel angående tapeten,vi har beställt nr 1. Stog länge i valet och kvalet mellan 1 och 4...men 1 blev det och jag tror det blir super snyggt!
Kanske man skulle ha den där andra i vardagsrummet..!

Nu ska jag pilla mig i naveln och lyssna på ljudbok,sen natti natti

Back to work

Japp då drar vi snart till jobb och dagmamma. Lite skönt att få gå upp "Normal" tid och hinna äta frukost m.m innan man åker till jobbet.

Nu har jag bestämt mig. Ska slänga in beställningen på tapet nr 6 idag. Så då kommer den på måndag,och tisdag är jag ledig så då åker den upp!!!*Längtar så*
Kan man äntligen börja leta efter gardiner m.m igen.

Välja tapet...igen

Det går inget bra för mig och välja tapet till köket. Men nu har jag hittat en kollektion som jag gillar skarpt!!Men problemet där är att det är ju så förbannat svårt att välja. I need help. Dottern ville ha den som var med rosa blommor,sambon han rynka mest på näsan åt alla...och okejade väl då när jag blängde på honom.
Kommer från Fiona Walldesign och heter Nordic Leaves och alla är i metallic så att dom ska skifta beroende på ljussättningen i rummet.

1. 2. 3. 
4. 5.
6.7. 
Bilderna har jag tagit själv ur boken jag fick låna med mig.
(Så Satu fattar du nu vad jag behöver hjälp med *S*)

Del två i makeovern

Det händer saker. Men så irriterande att nu får vi sitta och vänta ytterligare ett dygn innan nästa lager får målas...hinner inte imorgon så det får bli på fredag. Sen ska det torka i flera dagar innan man kan gå till nästa steg...måla prinesesskrona.

image200

Del ett i makeovern

image199

New york...here i come?!

Eller? Så himla sugen nu på att planera in en resa dit. Jag hoppas min kära kusin vill hänga på,för sambon vill inte alls åka dit. Annars, några andra som vill åka?!

Målning pågår....

Då har man satt fart med pyssel hemma. Dotterns möbler genomgår just nu en makeover,och givetvis så hjälper den lilla hjälpredan till! Först så grundmålar vi möblerna vita för att sen spraymålas med rosa blank färg. Och som toppen på detta ska det målas dit en prinsess krona i guld såklart! riktiga prinsessmöbler till en liten prinsessa!!
Men detta tar tid då bara grundfärgen har en tork tid på 10 tim. Och när vi väl målat klart steg ett igår så upptäckte vi att det var ganska så svårt att bli av med färgen på händer och armar. In i duschen och skrubbas så det flagna både färg och hud...ja jag har brännmärken på somliga ställen för att jag skrubbat så hårt. Men men det kostar att ligga på topp!
Nu ska jag gäst spela lite på jobbet i två dar innan det är njutning på högnivå!

Ps:Bloggen genomgår förändringar med för dom som inte noterat det ;) Ds

Nelly.se

Är ju bara en enda stor j''la skit butik. Har ju som sagt varit missnöjd vad det gäller allt vad dom tar sig för. Allt i från när man lägger in en beställning till hur dom hanterar klagomål. Vill ni vet ahur dom hanterar klagomål? DOM SPÄRRAR DIG SOM KUND! Ja fast bara från att kunna lägga beställningar m.m men att skicka fakturor till dig kan dom fortfarande! Det är dom riktiga hejare på. Så jävla arg så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Och allt detta fick jag sätta mig och ringa om igen för det damp ner en faktura i lådan nu på morgonen, allt innan jag ens fått kaffe i mig. Så dom stackars tjejerna som satt både på kreditor och nellys kundtjänst undra nog vad jag va för dåre *S*
Men va f-n jag har ju själv jobbat på kundtjänst så jag vet hur man ska bemöta kunderna och framförallt hur man ska göra det i skriftlig form.

Den där skon från Vagabond...

Nu såg jag att den fanns ju i grått ochså, shit ochså. Hjälp mig vilken ska jag välja?

 
Bilder från Vagabond

Dags för frissan igen

Jaha då är det snart dags igen, och jag vet verkligen inte om jag ska spara långt el ej...eller om jag ska klippa det kortare igen. Nu är det i ett mitt i mellan läge. Får väl ta och boka in en tid till hon som är bra och så får hon säga vad hon tycker. Men jag vet redan va hon tycker *S*

Lite shopping....

Från H&M som jag vill ha och hoppas passar....stort behov av nya jeans, bor verkligen i tunikor m.m just nu.Fast det gillar jag, ända sen tonåren så har man ju bara haft jeans på sig,gillar detta mer kvinnliga modet som är nu.
Dottern ska få en ny badräkt som hon tyckte var fin, går ju på simskola varje fredag och klor förstör ju i rasande takt så nytt behövs hela tiden. (mycket svårare att hitta till sig själv dock) Jackan jag bloggat om tidigare, står skrivet Jonna över den. Hade funderingar över att beställa vår jacka redan nu...men så insåg jag att varje gång jag åker till stan el dylikt så tar jag på mig min andra vår/höstjacka..!

       
alla vilder från www.hm.com


Äntligen helg

..
tänkte jag börja skriva men kom sen f-n på att det är ju måndag...surt. Men men jag klagar inte jobbar endast två dagara denna veckan,men seg efter helgen är man så det heter duga. Så idag blir det koma stadiet. Tänkte låta dottern plåga Satus kära små katter ett tag, "JAAAAAAAAA Nisse pisse fjant,nu kan han inte komma undan när Satu tagit bort julgranen"
Så Nisse & Co ett litet tips,S P R I N G!!!!

Mer önskegrejer

Nu sitter jag och dreglar över grejer att ha i jobbet. Ska man ha bra grjere så får man ju köpa dom själv. Iaf skor, handskar får vi inte ens av arbetsgivaren...vilket är ganska så märkligt då det är ett jobb med mycket yttretjänstgöring...men men jag är ju prylgalen så jag köper gärna själv!

Nu finns dessa i mina tankar,iaf tills jag provat dom.

image190
Bild från Terräng

Nya gloves!

Mina fina handskar jag köpte på Terräng i GBG gick ju som sagt sönder, så dom skickades tillbaka. Nu har jag pratat med dom och dom ska skicka ett par andra som inte fanns inne då jag var där senast.
Dessa blir det istället,väntar ivrigt som ett barn på julafton!!!

image189

Prinsenss stol

Åhh så fin den var,har letat efter ljus och lykta efter en sån här till dotterns rum. För visst ska hon ha en riktig Prinsess Stol! Hitta den på Stuffis.se för 499:- och butiken finns i Göteborg. Undra om man skulle ta och åka ner snart igen ;) 

image188

Vagabond

Surfade in där på deras hemsida....och vad hittade jag där? Jo det är ju givetvis rea i full fart OCH självklart finns dom där skorna jag suktat efter så länge men inte velat ge 1200:- för....och nu är dom till det fashionabla priset av 800 någonting.

image187

Låtsas shopping

Ja vad ska man roa sig med?

Fin liten kofta jag gärna skulle vilja ha i garderoben! Finns på La Redoute på rean

image186

Trötter

Nu när man varit långledig så är man ganska mossig när man fick kliva upp 05.40....och inte blir det mycket bättre av att bara komma till jobbet och sitta av tiden. Det är dött. Och nu läser man på fackets sida att dom sätter in blockad mot all övertid/mertid samt nyanställningar...hur ska det gå? Va jag ligger redan på övertid och det är 4 jan...*S* Jaja det blir nog bra, dom hinner nog börja förhandla snart igen!

Bee Movie

Dagen har bjudit på bio besök - Bee Movie! Den var riktigt bra to m dottern var som klistrad hela filmen igenom. Annars brukar hon tröttna när popcornen är slut. Hon klappade händerna när bina fixade alla blommorna igen!

Efter detta så gick vi en sväng på stan och leta skor till fröken. Hon testa två par och hon ville ha båda paren...blev surläppen när hon bara fick välja ett par. Tjej ända ut i fingerspetsarna!!

Nu är det läggdags för en av två i hushållet

image185

Ordningen återställd i hemmet!

Ja nu känns det som det ska. Sambon stannade hemma och jag och dottern åkte iväg på våra äventyr.
Dagens äventyr blev IKEA. Där köptes det en TV-bänk till dottern. Hon fick ju en TV och DVD i julklapp så nu ska ju det få plats i rummet. Och väl på IKEA så köptes dedt en hel del annat som små lådor där det ska få plats med alla små grejer som hör till legona m.m Lite shopping till mig själv blev det,en tunika med dolda fickor i sidorna från H&M för 249:-. Hittade även en väska som jag ville köpa,men jag stog emot begäret...men den finns i mina tankar hela tiden så vi får se hur det slutar *S* Dyr var den ju inte heller 149:-

 

Legobygge

Japp då var hon hemma.världens underbaraste dotter!!! Kvällen har bjudit på färska semlor som hon bakat med farmor, grädden och det sista fixade vi. Hur gott som helst med färska semlor!
Sen satte den lille arbetsledaren sin mor i arbete, det var dags att öppna en av julklapparna med lego. Jag lovar det var ingen liten lyftkran i lego hon fick....inte alls tusen bitar el så(ok lite överdriver jag väl).
Öppnades lite mer,fick eget smink från Satu...hon blev överlycklig "Åh mamma mitt egna smink,jag vill vara fin imorgon" men det dröjde inte till imorgon innan hon börja kleta. Är man tjej så är man!
Kvällen avslutades med lite bus och go´natt läsning.
Underbart att ha henne hemma igen!

Bra början på det nya året

Ja jag kan tänka mig bättre saker att göra än att kliva upp kl 04.40 på nyårsdagen. Japp ni gissa rätt jag jobbar! Men det är inte så tungt, har ju varit hemma och nästan börjat klättra på väggarna. Så jag erbjöd en kollega att jobba så denne kunde njuta av nyår som sig bör ;)
Själv så firade jag in det nya året tillsammans med min underbara sambo(fast igår var du allt lite bråkig ;) ).
Så nu är det Ä N T LI G E N dags för dottern att komma hem, tycker vi delade upp oss bra. Jag till jobbet och sambon fick åka till fjollträsk och hämta vår skatt. Så när jag kommer hem så är dom redan hemma!!! Har längtat ihjäl mig.

RSS 2.0