Lite shopping....

Från H&M som jag vill ha och hoppas passar....stort behov av nya jeans, bor verkligen i tunikor m.m just nu.Fast det gillar jag, ända sen tonåren så har man ju bara haft jeans på sig,gillar detta mer kvinnliga modet som är nu.
Dottern ska få en ny badräkt som hon tyckte var fin, går ju på simskola varje fredag och klor förstör ju i rasande takt så nytt behövs hela tiden. (mycket svårare att hitta till sig själv dock) Jackan jag bloggat om tidigare, står skrivet Jonna över den. Hade funderingar över att beställa vår jacka redan nu...men så insåg jag att varje gång jag åker till stan el dylikt så tar jag på mig min andra vår/höstjacka..!

       
alla vilder från www.hm.com


Kommentarer
Postat av: Satu

åhh dom jeansen har jag beställt häromdagen :) Ser lagom härliga ut :)
Hoppas hoppas..

koftan såg mysig ut :)

Ses sanrt kram

2008-01-07 @ 14:20:34
URL: http://knape.webblogg.se
Postat av: Sofia

Haha, ja..det är lätt att "plocka på sig" för mycket när man ska shoppa på internet..
Parkasen är riktigt snygg, jag har också spanat in den! Och du, jag måste tipsa om ett par skitsnygga jeans de hade fått in på Gina tricot. Hade jag haft lite pengar över hade jag slagit till direkt!

2008-01-07 @ 17:00:52
URL: http://tusse.tjejsajten.se
Postat av: Sofia

Jag tror att det var de här; http://www.ginatricot.com/se/#/product/2038 men jag är inte säker! De var i alla fall skitsnygga, enkla och stilrena i verkligheten!

2008-01-07 @ 19:59:05
URL: http://tusse.tjejsajten.se
Postat av: Sofia

Visst var de! Du måste spana in dem på riktigt, ännu snyggare då!

Vi får se vad de säger, men det är bara extra jobb typ då och då.. Och man skulle vara väldigt flexibel, så vi får se eftersom att jag ska plugga och det också..

2008-01-07 @ 20:16:10
URL: http://tusse.tjejsajten.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0