Då var det dags

Att önska oss själva och alla andra ett riktigt
GOTT NYTT ÅR!


image182

Gårdagens filmskörd

Gillade båda filmerna, den ena som utspelade sig i LA på 40-talet med snyggingen Josh Hartnett och Scarlett Johansson. Den var lite skum mellan varven och man hade svårt att se el förstå kopplingen. Men storyn och skådisarna var bra.
Den andra filmen handlar om Nelson Mandelas tid i fängelset och dennes relation till sin fångvaktare. En mycket sevärd film.

image180
image181
Bilder från videomix.se

Saknad

Jösses vad jobbigt det är att vara utan dottern. Man tror att man pallar med men det gör man inte. Hon har varit kvar hos farmor och farfar sen annandagen och ska inte komma hem först på lördag. Men nu så ringde hon och sa att hon vill inte alls åka båten med farmor och farfar på fredag utan hon tycker bara om att vara i Mantorp....man blir ju tårögd för mindre.

Movietime

Blir mycket filmer nu när man bara kan vara.
Gårdagen bjöd på dessa två, den första var så rolig och den andra var så underbar...åhh Mr Darcy! El som min kära sambo en riktig Jonna film = kostymfilm el tjejfilm.
Nu ska vi glo på mer filmer.

image179

Haha... underbara 80-talet!

Ja vad ska man säga, den här jackan är fulsnygg. Men jag gilla den fast kanske i den något mer diskreta färgen grå. Priset är absolut inget att bråka om, som hittat 249:- från ellos

image174

    
Bilder från ellos

Och lite annat smått och gott från ellos

Hitta denna fina skinnjackan som finns i olika färger...gilla den bruna,men sen såg jag att den fanns i ROSA...kan bli too much,vet inte men det är ju en fin rosa färg ;) Annars har jag hittat en grå skinnjacka från H&M för 998:- Dessa från ellos kostar 799:-. Men kvaliten kan ju variera som sagt. Hitta även en fin tunika samt en blus som även finns i svart.

     

alla bilder från www.ellos.se

Lite mer vårnytt från ellos

Kofta i fin modell för 399:-

image166

 

Mer vårmode

Denna gången sitter jag och glor i ellos katalogen som damp ner i brevlådan. Fanns en del fint,iaf på bild. Brukar ju vara en annan femma när man får hem grejerna. Men men dom har blivit bättre och bättre.
Denna kappan gillar jag, så fina detaljer.
image163

   
  Bilder : www.ellos.se

I lovet it!

Fick en så fin julklapp av Satu, en rosa skål från jellybean...Me love it a lot!


image162


Lite seg idag...

Man mår som man förtjänar. Var jätte trevligt med god mat och trevliga vänner igår kväll, Thank you guys!!
Har nog insett att det är dags för mig att hålla mig borta från alla dessa drinkar med sliskigt innehåll...mår inte så bra dagen efter. Får hålla mig till mina blåvita burkar. Så Satu snart blir det den där kryssningen!

Nu ska det syndas,står i valet och kvalet mellan att äta upp gårdagens el köpa pizza. För sen blir det chips och movietime!!!

Jösses vad stressad jag är idag...

Detta var sagt med en gnutta ironi. Slutar om 2 timmar,ska bli så skönt. Hem och handla mat för sen blir det middag hemma,god mat, vin och trevliga vänner! Blir Jonnas pasta idag, den ni! (Liten historia bakom om denna pasta rätten. När Jonna träffa Johan så skulle hon bjuda på middag. Då lagade Jonna denna rätten endast med "riktiga" dvs färska skalade räkor,inga burk räkor mao. Färsk lax m.m. Sen var han fast!Stackarn trodde verkligen jag kunde laga mat,snabbt blev han varse om att detta är den enda rätten jag gillar att laga till. Och än idag kan han ta upp detta ämne om hur lurad han blev när det är dags för matlagning hemma) Så idag mina kära vänner blir det mat från
V Ä S T K U S T E N

Vår modet

Ja då sitter man här på jobbet och räknar ner timmarna,för ja det är vad man gör.
Inte kan jag springa och mellandags fynda heller och på nätet finns inte mycket. Så ja jag har börjat kolla in vårmodet,och jag gillar det jag ser...men måste dom börja släppa grejerna redan nu? Är ju inte såå kul att shoppa något som ska hänga i garderoben ett tag. El har jag fel?

Me like this one från H&M

image159

Äntligen hemma

Då var man hemma igen,ska bli skönt att få sova i sin egna säng där man slipper wobbla hela natten för att sängen är för mjuk.

Tomten var snäll i år! Fick en ljuvlig vit påse från Jarl Sandin i Göteborg...det lovar gott när man får en sån påse!
I denna påse låg en liten ask och i asken fanns det en påse från Thomas Sabo...ett hänge i form av en handväska till mitt berlock armband!!!!
Lite mer guld och glitter kom tomten med. Fick det efterlängtade halsbandet i guld med mitt namn. Och inte nog med det, på den satt även en liten diamant. Denna hade sambon själv valt till och bakom den finns en fin story.
Sambon har alltid sagt att den dan du ser mig gråta så ska du få en diamant, och den dagen vi fick våran dotter så blev han ganska så tårögd. Och nu så kom den utlovade stenen!!Så fint så fint så jag blir sådär varm om hjärtat. 
*love you darling* 
Blev det smått och gott från svärpäronen.
Sambon fick sig ett underställ i merinoull samt en navigator till bilen,precis som han ville ha. (brukar klaga på att han aldrig kommer ihåg vad han fått i julklapp,men nu kan han inte klaga för nu fick han precis det han ville ha ;))

   

Snart dags för julbordet

Äntligen julafton sa dottern när hon vakna, och nu är alla paketen öppnade så det blir frid och fröjd kring matbordet.
Sitter här med kurrande mage och vill mest springa in i köket och norpa något gott,men ajabaja snart är maten klar så jag får ge mig till tåls.
Kan inget annat än säga att jag nöjd med vad jag fick från Tomten!!

GOD JUL
HYVÄÄ JOULUA

Bastubad och en vit jul!

Ja jösses det är ett mirakel, vi ska för en gångs skull få låna bastun här hos svärpäronen!! (och det är endast för dotterns skull,annars så är det off limits) Bastun här används till att förvara grejer i ...galna människor,bastu har man för att bada bastu i och ingenting annat.punkt slut. Är man finne så är man.
Och den vita julen består inte utav att avstå från alkohol utan av att det faktiskt är snö på marken här...och inte bara så där lite på gräset utan det ligger verkligen överallt!!!! *lycklig* Äntligen lite julkänsla!! Ni får bildbevis imorgon.

Nähä so loong!

Partysugen

Här ligger man i soffan med datorn i knät,en lördagkväll. Hmm jaja det är ju jobbet man har som gör att man inte lever samma liv som "normala svenssons".
Pratade med en kompis igår om att gå ut och festa, och man blir ju sugen. Julfesten förra veckan var trevlig, som ett enda stort mingel party där alla kände alla fast det var på krogen (fast så blir det i småstäder)
Men det jag vill ha sagt är att det är dags för en partykväll på stan snart brudar, Satu,Jennie Daniela och andra frivilliga...vi får synka våra liv så vi får ihop en helg i närtid!

Go´natt nu ska det packas och snart i säng!

Helg!

Äntligen var sista arbetspasset gjort!!!*tjohoooo*


En dag kvar

Sen hägrar ledigheten,ja inte fullt lika lång som för dom flesta andra. Jag hurrar för mina 4 dagars ledighet! Men det jag njuter mest utav är att man blir ledig efter den 28:e i hela 7 dagar!!!!Och inte nog med det,jag el ja vi ska vara barnlediga...fast sambon kommer ju tyvärr börja jobba igen den 2/1-2008 (testar på att skriva 2008) Men dessto mer tid får jag för mig själv...hjälp får ånngest äver all ledig tid,vad ska jag göra *S*
Kanske dags att sätta upp den där fondväggen jag velat så länge...kan ju inte skylla på tidsbrist ;)

Nähä nu ska jag släppa med sambon upp i sängen och umgås där en stund!

Vilken dag

Inte blev det bra någonstans alls idag,jag var trött dottern var trött en sån där dag man bara skulle ha varit hemma hela dagen och inte öppnat dörren alls. In till stan kom vi men det tog två sek på ordning&reda innan dottern tröttna och börja gnälla. Och lika gnällig var jag...så ni kan ju räkna ut hur trevliga vi var mot varann hon och jag.
Inte fanns det någon kalender som jag ville ha där heller...fick köpa en ful på nästa ställe. Ja så ful var den väl inte men det var ju inte den jag ville ha. Och jag var ju tvungen att ha en NU.
Dottern sura men vi köpte en mumin bok, så ikväll vet ni hur det pratas när vi läser go´natt sagan. Och ja det är bara mamma som kan låta som mumintrollen ;)

Nähä nu ska det fixas inför kvällen.

image154

Mina nya fina handskar.....

Ja dom där nya fina handskarna jag köpte på Terräng i GBG funka ju fin fint på banan igår...men det gick så vilt till så dom gick sönder,el ja sönder och sönder dom uppfyller ju sin funktion fortfarande. Men en av sömarna har släppt och det är ju inte kul när det är det första som sker (för dom var inte gratis som sagt).
Så det var bara att ringa tillbaka, men jösses vad trevliga dom är! Och den där underbara Göteborgs dialekten...man längtar hem när man hör den. Fast det mest tragiska är ju att man själv har tappat den och låter som en jävla östgöte..........*GRÅTER* Kille sa det i telefonen "du bor inte i GBG va..." Fatta att det hörs så tydligt.

Jag gör som jag brukar jag skyller helt och hållet på sambon,han som rövade bort mig till! *men jag älskar dig iaf*

Ingen ork

Sitter här och tanken är att jag ska dra iväg in till Linköping och fixa lite av det sista inför julen, dottern är på julbord och jag har verkligen lite tid för mig själv.
Men jag bara sitter här framför datorn och orkar inte göra något, inte ens frukost. Lite kaffe fick jag i mig.
Men men får ta tag i det här snart, hade ju varit så trevligt med en lunch på stan med någon kul kompis..men några såna finns inte tillgängliga just nu *typiskt*
Jaja får fortsätta tycka lite synd om mig själv och börja sätta fart snart har klockan gått och det är dags att hämta den lille.

Vad ska ni göra idag?

Phu vilken dag

Japp då var man hemma igen. Dagen börja segt med att jag snooza klockan i ca 45 min på morgonen så det blev minst sagt stressigt värre när man väl klivit upp ur sängen. Dottern var lika trött hon!
Men iväg kom vi men inte i tid, men men.(5min sena) Fick slänga i mig frukost på macken, för att komma till jobbet och ut på skjutbanan på tom mage är ingen hit.
Det var kallt och lite mer kallt idag. Men jag hade byltat på mig med kläder. Jag är mest imponerad av att jag fortfarande inte dragit på mig innerfodret i jackan(!)
Fick övat med dom nya handskarna, och säger då det att dom sitter som ett andra skin och jag är grymt nöjd med dom kronorna jag la på dom (inte billiga direkt).
Men hur gick det annars då? Nja sådär, mer sämre än bra. Kom ljusglimtar ibland men det var inte ofta, det var när det var fritt val det gick bra (Jonna har problem med att prestera då det ställs krav, el när hon får beröm).
Fick höra att det kommer att bli ännu mer avancerade övningar...hjälp! Men mysigt hade vi, själv hade jag bullar med mig och en av grabbarna hade glögg och pepparkakor med sig!

Svängde förbi på andra jobbet och snackade skit med en kollega där, man saknar dom när man inte träffar dom varje dag. Har ju inte jobbat tillsammans på ett tag.
Där fick jag även schemat i näven!! Inte en dag för tidigt, men jag vet inte om man tackade rätt person. Jo klart han skulle ha tack för leverans men ni fattar som begriper vad jag skriver om.

Måste iväg till Ordning&Reda och köpa en ny kalender imorgon, har ingen för nästa år...skandal! Och Daniela jag hoppas du har tid att ses imorgon, blir besviken annars ;) Skulle ju kunna ta en lunch inne i stan?!


Nu ska det ätas oxfilé med bulgur och smarrig sås!


Full fart på veckan

Går fort nu när man har roligt! Har den senaste veckan haft med mig en person på lära,och nu är hon färdig lärd. Alltid skönt när man är två på jobbet för där kan bli ganska så ensamt. Inte är det fel heller att få jobba med denna underbart gulliga kvinnan, hon är så snäll och rar så man kan inget annat än tycka om henne!
Nu får jag önska henne lycka till!!

Jaha har alla handlat klart sina julklappar? Jag är klar,ja nästan jag har en lite grej kvar men eftersom jag vet vad det ska vara så räknas det inte.
Nu börjar julkorten trilla in och det slog mig att vi har inte skickat några i år....skandal.
Får se om man slänger iväg ett par iaf,dom måste ju inte komma innan jul . Miljömedveten som jag har blivit (kör miljöbil m.m) så är jag inte så ledsen över att missat detta.
Måste ju finnas andra alt än att skövla träd för att skicka ut ett x antal ton julkort som folk sen ändå slänger (förhoppningsvis) i pappersinsamlingen. I värsta fall i vanliga papperskorgen som går som brännbart...ja märks det att jag tänker att sortera?!?

Nähä imorgon är det en sån där dag på jobbet som kan bli underbart kul,eller en sån där "pain in the ass" dag. Jag pratar givetvis om kvarttals Lucky luke dagen!

Lite dagsfynd

Det blev en sväng till Mio med dottern. Köpte som sagt en list som jag skulle komplettera den jag har med, så den passar soffan i längden.
Hittade även dom rosa ljuskopparna från samma ställe, 1:- st annars kostar dom 39:- st tror jag. (detta tala hon om för mig som jobba där, och heja så glatt och igenkännande...brukar man vara där för ofta tro!?!)
Fick även min efterlängtade kuvertväska som jag köpte via Tradera,super söt och lagom stor!

 

Mio

Nu ska det bli en sväng till Mio för att köpa en till tavellist,fast den ska användas till värmeljusen ovanför soffan!
Ska även glo på ny säng och se vad man kan hitta...har ju hittat några favoriter på nätet!

Nähä so long!

Go´morgon!

Lite segt idag,men så är det ju måndag oxå. Men en ledig måndag!!
Ganska så skön arbetsvecka,fått långhelg jobbar två dar ledig och sen två dar igen och sen långledig över jul!
Enda jag tycker blir en anningens jobbigt nästa vecka är att jag jobbar dom där två mellandagarna....hallå mellandagsrea har dom inte hört talas om det på jobbet?
El är det en sammansvärjning mellan min sambo och arbetsgivaren???
Visserligen hittar man bara skit men det är ju ändå mellandagsrea och man ska liksom vara där på stan! 

Laptop covers

Letar för fullt efter något snyggt motiv eller bara helt enkelt en enkel färg. Rosa som man är så var inte denna fel att få med sin initial

Laptop Skin Monogram

Laptop Skin Eva Pink


Älskar läsa böcker

Och eftersom man läser så mycket böcker så blir det mest pocket, så då vore en sån här kanon. Kollat många ggr på en men aldrig hittat en jag riktigt gillar,men denna från bluebox var snygg!  



Fondvägg till köket?

image151

Bild: mio

Julbord

Jösses nu är man PROPPMÄTT..men jösses vad god mat det var på detta underbara ställe! Och sällskapet var trevligt som vanligt.
Sitter man här och bara är, dottern fick en av sina julklappar som hon man roa sig med. Känner mig lika graciös som en flodhäst idag...magen är full och sen den där andra dagens träningsvärk efter bowlingen i fredags är skön...man känner att man lever!

Lite segt men härligt!

Sitter man här och väntar på att få komma iväg på nästa julbord. Ska iväg med ett par vänner och familjen och mysa i ett par timmar.
Alltid kul att umgås med vänner och familj. Precis som det var igår kväll, tack för igår Satu,Jonte och Jennie och självklart du med hanniB!!
Får vi snart göra om,börjar vattnas i munnen men tanke på pastan vi prata om igår! Mycket mat delikatesser från västkusten pratades det om igårkväll,man inser ibalnd att man bor allt på fel sida av landet *S*

Nu ska det fixas och donas en stund innan det är dags att åka,och ja just det...väcka sambon ochså tror jag allt är bra att göra. Eller vad säger ni?


Vad gör ni idag?Haft en trevlig helg?

Me like!

Hitta denna supersöta tunikan från Lindex, måste prova och se om den är lika fin live. Va tror ni? Någon som köpt den eller provat den?
Btw,kan någon lära mig hur man lägger till bilder utan att få med den fula vita bakgrunden?Satu??

image150

Nya coola hörlurar!

Hitta dessa i senaste hennes och föll för dom på en gång,och ja dom är rosa!

Bild frånimage149 www.pikmee.se

Just det nya bilen

För dom som inte sett den så här kommer en bild på den! Älskar den,min bil!

image148

Mattjakten fortsätter

Hur ska det gå? Kan denna passa in tro? Ni som vet hur det ser ut??

image147

Snyggt på väggen

Sitter här och surfar runt lite efter nya saker till hemmet. Alltid finns det något att ändra på!
Hitta dessa fina wallies på www.inreda.com

 

Julbord

Ja då var det dags för dessa igen. Har helt fröträngt att vi ska på julbord med jobbet imorgon kväll. Blir mat och bowling. Trött som man är så kommer jag nog att somna vid bordet. Känner mig inte alls upplagd för detta. Så det blir att gå dit en stund och vara social och se hur en del kollegor ser ut i "civila" kläder,ska bli spännande *S*.

Lördag så blir det en sväng till frissan för klipp och färg,ska prova en ny salong...kan gå hur som helst,men jag tror på att det blir bra! (måste jag jhu tro)

Köpa köpa!

Nu är man i farten igen och ska shoppa,jag vet men man är ju kvinna!

Nu när man har en laptop så vill jag ha en sån här från ikea för 149:-

image144

Fullt upp som vanligt

Jaha då var arbetsveckan i fullgång som ni kan märka,inte mycket nya inlägg.
Idag har vi varit på lucia firande och kollat när dom små liven lussade,ja man kan säga att 10 min var lagom längd på det hela...redan efter 2 min så börja dom skruva på sig och klia sig överallt *S* men fint var det och lyckat!

Efter detta så bar det av till affären för sambon skulle köpa en ny gps till bilen,men när vi kom till butiken så gick killen där och hämtade ett inslaget paket och gav det till mig och sambon sa God Jul!
Det var en laptop som jag tjatat om i hudra år (känns det som)!!!  Vilken man man har *love you darling*
Väska hade dom inte fixat en men det ska beställas en i rosa såklart,för såna färger har dom ju givetvis inte hemma men går att ordna *S*

Idag sitter jag bara och räknar ner arbetsdagarna till helgen, så mörkt och kallt ute så nu är man bara trött.
Nästan så man lägger sig samtidigt som dottern...men bara nästan.

Nähä nu tor jag allt att Heroes börjar vilken minut som helst.

Lite annat kul

Även hittat en plånbok,har haft alla kort och pengar i en pytteliten börs så nu är jag lättad då jag hitta en!

Resan hem är ju så tråkig att köra och radion tar bara emot alla trista P kanaler,samt så har jag glömt lägga in skivor i bilen.Så vi stannade till på statoil och köpte en ljudbok,så himla skönt att sitta och lyssna på! Jag lyssna på min och dottern hon lyssna på sina i baksätet.

 

Hemma igen

Då var man hemma igen efter en sväng till Göteborg, jösses lika trött som vanligt efter att ha varit nere.
Träffat familjen varit på Liseberg m.m blir långa dagar när man är där.
Åkte till Ullared i fredags, tänkte väl att där hittar man ingenting...och inte hitta jag så mycket till mig själv lite små ha bra grejer till hemmet...men vi kan säga som såhär julklapparna till dottern är fixade! Kolla in vagnen *S*

Däremot så ligger det en del butiker på utsidan som jag hitta lite i, bl a ett par nya stövlar från Vaganbond...och håll i er, outletpris låg på 799:- bara det är sjukt billigt för dessa men sen då...449.- köpte jag dom för,var liksom ingenting att stå och fundera över!!! Och inte nog med att dom är sjukt snygga, dom matcha min nya väska klockrent!!

Sen var det dags för en sväng till den underbara affären Terräng ,ja jag tycker den är underbar och man hittar så himla roliga grejer som man kan ha på jobbet m.m.
Jakten idag var på ett par vantar att ha på jobbet. Ska vara varma och det ska vara fingertoppskänsla i dom. Fanns inga i min storlek som skulle vara supervarma för tydligen så ska det in nytt lager med ny leverantör...typiskt, men sen börja jag glo på egen hand och hitta ett par skithäftiga och hade allt jag leta efter...inbilla jag mig iaf när jag inte kunde släppa dom *S*

   

Kurs i photoshop

Satu bara så du vet så ska du ha kurs med mig i photoshop! Och så skulle det sitta fint med lite sällskap i jakten på nya grejer till vardagsrummet, kommer ju behövas göras om när den ena soffan åker ut.
Vad sägs om söndag? Är du hemma? Vi åker till G Ö T E B O R G men tänkte komma hem på lördag.
Kram

Älskar nya väskan!!

Så himla snygg! Kan inte bli mer nöjd,super härligt mjuk och följsam! Love It!!!

image137

image138

Krig mot Posten

Nu ska Jonna starta krig mot posten.

Började med att det ringde på dörren en dag och det var posttanten (har jag redan skrivit om det här?) hon tyckte att vi får väldigt mycket paket. Och ville att jag skulle köpa en större brevlåda där dom kan få in dom mindre paketen. Vi börja disskutera det där fram och tillbaka och jag tala om att vi har inga problem med att hämta posten på utlämningsstället...."nä men det kostar oss pengar att lämna in dom där" Jaha och? Så här funkar det ju precis överallt varför ska det inte funka i Mantorp för? Och hur gör dom med dom som bor i lägenheter? Ställer dom paketen utanför dörren där med?
För våra paket står alltid så fint utanför dörren och signalerar att vi inte är hemma. Men droppen kom när dessa paket stog utanför dörren. Nu ska jag börja läsa mig in på vad dom får och inte får göra.


image136

Blir galen på Nelly.se

Finns det en sämre nätbutik att handla ifrån? Vet inte vart jag ska ta vägen va det gäller dom. Dåliga på att uppdatera "Mina sidor" dåliga på att svara på mail,dåliga ursäkter varje gång. Jag som jobbat i kundtjänst säger bara det,vilken trist kundtjänst att jobba på,alltid sura kunder och alltid behöva ge kompensation.Och varenda gång jag beställt så blir mina varor restnoterade....och i deras mail som kommer då efter ett tag så står det att dom typ garanterar att 80% av dom som beställer får sina grejer när dom beställer dom?Öhh ska man då inte föröska lösa problemet? Nä nu har dom börjat göra reklam på tv ochså för att locka ännu mer köpare. 
På så många ställen man läser om folk som är missnöjda med dom. 
Va ska man göra? Sluta beställa? Men dom har ju så snygga grejer ibalnd som man v e r k l i g e n vill ha.
Kommer mina byxor tillslut nu så får jag väl vara nöjd och bojkotta dom härdanefter,orka hålla på att krångla med dom.  

Slut gnällt för idag,var bara tvungen att skriva av mig ;)

Uppdatering:
Kom precis hem och har fått ett svar från nelly angående min reutur och övriga frågor....svaret löd : "

Din retur har kommit in till oss på ett par Johanna jeans



Jaha....fick verkligen svar på alla frågor jag hade. Har nu avbeställt jeansen som jag inväntar storlek på,bara löjligt att handla därifrån då dom är så oseriösa och nonchalanta. *ARG*


Jakten på matta kan börja

Hjälp,det brukar vara lika jobbigt varje gång...tur man inte handlar soffa så ofta.

Denna gilla jag,el ska man försöka satsa på en "normal" matta...en så gär fluffig matta kan nog lätt få ett rum att se stökigt ut,eller har jag fel?

image133
Bild : www.mio.se

Lite shopping fynd!

Var en sväng på MIO och hittade lite kul grejer. Letat efter kuddar med ljus å lykta men finner inga. Men idag fann jag 2 st. Och det var med favo färgen,kan man bli lyckligare!
Nu ska jag bara inhandla nya lyktor till vardagsrummet samt en ny matt. Funderar ev på att byta ut gardinerna mot några andra vita.

Vi har problem i köket att på våran bardisk så blir det papper å dylikt liggandes i stora högar,hittade en perfekt bricka att lägga grejer i,typ papper som ska iväg inom ett par dagar m.m så slipper man ha det drällandes över hela köket.

 image131

image132

En trevlig kväll med Satu!

Har ju varit hemma nu i ett par dagar med den lilla sjuklingen,så det var uppkskattat med vuxen sällskap.
Satu hade med sig en flaska vin och jag stog för maten taco sallad,perfekt kombo! Och en present... men men hämnde den är ljuv *moahhahaa* ;)

Syns ikväll vännen,hela familjen kommer!

RSS 2.0