Mio

Vi behöver verkligen mer sittplatser i vardagsrummet. Av någon konstig anledning så räcker inte en tresits och tvåsits soffa till för oss... Anledningen är att vi är en såndär familj som ligger ner. Så jag är på jakt efter en fåtölj,divan eller dylikt. Men allt är ju så förbaskat dyrt... Ska man ha en fåtölj med pall så kostar det mellan 6-8000kr. Men så gick jag in på Mio. Säljaren visade mig den här och några till,tyckte först nä. Men så slängde jag mig ner i den,och wow va skön. Priset är 2995kr,och då ingår pallen!!! Gissa vilken färg jag vill ha. Borde väl bli snyggt,alla detaljer i rummet är ju i rosa och soffan är mörkgrå. Tror det blir kanon!


Nya lurar!

Har en förmåga att slita ut mitt Handsfree lite för ofta. Men vadå det används ju dagligen och ofta somnar jag med en i örat. Kört med iphones egna,testat andra sorter. Nu gick jag upp en prisklass,får vi se om dessa håller måttet! Dessutom är dom ju trasselfria, det återstår att se dock... Thanx babe!!!


Tjejmys

Lördagen blev en riktigt tjejdag,kidsen och jag drog till Ikanohuset. Blev shopping av lite nya leksaker,då dom sålt av på Mantorp-loppisen! Sen blev det lite nya snygga tröjor och solglasögon. Och Johanna provade nya skor,ett par Converse. Dom ville hon ha! Och skruttfia, hon köpte nya sommarsandaler. Skönt att få köpt lite sådant redan nu,så man inte står där sedan och inte hittat storlekar eller exakt det dom vill ha. Blev både McDonalds och glassfika!


Surläppen

Ja vad ska man säga,sådan mor sådan dotter? Igår skulle vi åka,och fröken har upptäckt att snön är borta på gatorna. Så hon sa,ja äntligen kan jag ta på mig mina blommiga skor!! Visst sa jag,fröken plocka fram dom. Men då hittade fröken även sina glittriga skor. Och som varje kvinna vet,så är det inte lätt att välja vilka man ska ha. Så sa hon,då tar jag dom blommiga när vi åker in till Linköping. Så byter jag till dom glittriga när vi ska gå på City Gross... Bilden är tagen när fröken fick ett nej på detta arrangemang. Men mamma det är så svårt att välja... Ja lilla gumman det är svåra val här i livet ;)


Deppigt

Jävla sommartid,såhär ser det ut när jag åker till jobbet. Förra veckan så var det soluppgång. Nu becksvart mörker.


RSS 2.0