Dagens!

Jag tycker att hon har lyckats matcha outfiten väldigt bra! *kan ni gissa favofärgen ;) *                  

image100

Ännu en härlig morgon!

Alltså ärligt talat hur orkar ni jobba mån-fre ni "normala" människor? Seriöst alltså,jag vakna när klockan ringde 05.40....åhhh ännu en dag,sen insåg jag att det kommer bli ytterligare 2 såna här mornar till...HJÄLP!
Jaja jag får trösta mig med att jag är ju faktiskt ledig lör-tis jobbar en dag och ledig en igen! Jag kan leva med det! Men det är ju bara det att det känns ju som en evighet tills dess...jag vet jag är en otroligt trött person,sover bort säkert mer än halva livet.

Igår var det mysigt,var nere på stan och fika med Satu och Jennie på Santinis,ja Satu servicen är ju under all kritik på det där stället,iaf när man är hungrig ;) och när det är dags att betala.

Var faktiskt vaken och och kollade på Desperate Housewives när jag kom hem,haha!

Kom ett MMS

Från min mor,skaffat sig en ny "kompis" som min dotter väljer att kalla hundarna för !

Så himla söt,men ack han är ett litet monster har jag ju hört...fast klart han är ju valp.

                image97

Action movie!

Jag gillar detta med att jobba 07-16,man kan ha ett "Normalt liv"under dom veckorna! Ikväll ska det bli att träffa Jennie och Satu för en fika med lite nyttigt skvaller,behövs alltid!

Igår kväll så blev kvällen så intressant som att glo på film,hyrde Die Hard 4.0...en riktig action rulle...Jonna loves!
Ganska så barnsligt förstjust i action rullar,jag vet inte varför *S*
Men sambon han gick efter hlava filmen,och tur var det för han hade gått i taket över scenen i slutet där dom skicka in en F35:a att bekämpa "skurken" Hahaha låg flygning under motorvägen och Bruce Willis klättrandes på självaste flygplanet då det krascha...ja jag erkänner det börja spåra ur där ;) Men det var en härlig film!

         image95

Önskedröm just nu

Åhhh blev så kär i detta på IKEA igår,Satu varför tog du inget kort  ;)
Tänk detta fina sminkbord med den fina tillhörande spegeln ovanför och två stolar...en till mig och till dottern som älskar att pilla med mina smink grejer och smycken! *Ser det framför mig....drömmer mig bort ett tag nu......*

PS:Måste lära mig redigera bilder,orka lära sig det jajaja nu får det bli så här

                 

IFK Göteborg Svenska Mästare!!!

                image90

Hahah jag fick den byrån!

Men hade jag vetat hur mycket folk det skulle vara så hade jag nog inte åkt, och framförallt lurat med Satu *S* Men vi vässade armbågarna och fick tag i en byrå till slut! Skam den som ger sig!

Ställ om klockan!

Hade mina aningar om att klockan nog skulle ställas om idag, och visst så var det...så istället för att tro att man klev upp 07.54 så var det ju faktiskt 06.54...upp och kolla på Nickelodeon!

I helgen firar IKEA 30 el 25 års-firande här i Linköping och då har dom en hel del fina erbjudanden, bl a så kommer byrån MALM kosta 595:- istället för 1195:- . Vill verkligen ha,men orka åka in och köpa den...har ju varit påväg länge så idag borde man ju passa på när den är på halva priset,brukar ju hellre lägga pengar på andra grejer *S* 

                                 MALM Byrå med 6 lådor

Sömnrekord

Jösses amalia, har nog slagit personligt rekord i att sova...somna mitt i Idol igår (som vanligt) och vakna upp 10.50 idag. Har liiite ont i huvet tack vare det och hungrig som en jag vet inte vad.

Var så arg igår på sambons jobb,så mycket strul där med en del grejer så jag vet inte vart jag ska ta vägen...men man kan ju säga att helgen blev ju förstörd tack vare det.

Nu ska jag bara dra fart på musiken å må gott,medans sambon och dottern byter däck på bilen!!

Blev ju en del shopping i helgen


Har ju inte varit ledig förs nu och haft tid att sitta här, men jag kan säga att det var tur för ekonomin att kusinen inte hade tid att vara här längre *S* Blev bara två snabba turer ner i butikerna... men jag hann med lite iaf!

Två par nya rosa/cerisa bälten från H&M som var på rea plus lite mer rabatt,aldrig fel ett smalt och ett lite bredare.
Ny svart kjol ochså från H&M,fickor och bälte på det och den var klockren...eftersom man är så kort som man är så blir alla kjolar för långa men den här var perfekt...och priset på den var inget att gråta över 149:-!(dålig bild men men )
Blev även en ny jacka från H&M...så himla varm å go jacka, kommer nog att leva i den i vinter...har ju spanat in en kort dunjacka på Stadium...hmmm,darling *blink blink*
Och ett par boots blev det med! Sen var det slut på fynden för denna gången. Jo just det när jag lämna tillbaka den andra jackan så hitta jag en super nice t-shirt tunika på Vila,så ja blev inte bara H&M *S*

            


Flygning

Tycker ju inte att det är lika kul med flygning som resten av familjen,men den här kärran gilla jag verkligen att åka med i! Grymt fin maskin och ny(!) super bra sikt för mig som är så kort (säg inget) *S*                            image82

image83

Måndag hela veckan

Då var det måndag och helgen slut, den gick fort.
Kusinen var på besök och det var trevligt men lite väl kort och intesivt...hon var tvungen att jobba idag och då kunde jag ochså lika bar jobba,fast det blir hemgång vid 12.30! Sen bär det av till BVC med dottern på 4-års kontrollen,hon blev jätte upprörd när hon fick veta att hon skultte dit,men nu ska det bli roligt.

Det hände mycket i helgen,after work med jobbet och sen utgång och jag vet faktikst inte när det har varit så kul ute senast.! Lördagen bjöd på en seg morgon där huvet inte riktigt ville hänga med...blev shopping och en flygtur (stackars kussen hon är lite flygrädd,men det var bara att hoppa in å se glad ut...hon var rädd och 4-åringen brevid henne ville inte landa utan flyga mer *S*)
Blev middag med en film och frossa i onyttigheter i soffan...30 min i filmen ja då sov Jonna!
Söndagen bjöd på ännu mer shopping,måste lägga ut nya bilder från helgen.

Hittade en underbar jacka som jag SKA ha...skorna jag hitta får jag nog gå hem å blinka lite mer innan man kan köpa dom...Vagabond skor med rågummisula för 1200:-... tycker inte det är ok att köpa så dyra skor när man köper skor ofta,men dom här var sjukt snygga!
Jag köpte iaf en ny jacka, jag ock kragen på den andra jackan gick inte ihop så den fick lämnas tillbaka. Jaja trivs man inte riktigt så ja då ska man inte behålla.

Snart helg,snack om skönt!

Det här med att jobba mån-fre tar ju knäcken av en *S*  Ena stunden klagar man på att man jobbar många och långapass och nästa klagar man när man har en "normal" arbetsvecka....hmmm man kanske skulle vara lyxhustru så man bara behöver jobba för att få den sociala biten tillfredställd!

Ikväll blir det att glo på Grey´s Anatomy...somnade ju i soffan kl 20.40...man har ju blivit pensionär. Men helgen blir dessto mer action på,imorgon är det after work med jobbet och sen blir det fortsättning på kvällen med tjejerna!
Lördag blir shopping och flygning, så ja kära kusin du ska upp i luften igen! 

                               image79

Nya jackan!

Bild146.jpg 

Finns på Vila för 599:- och den går som smör eftersom Cosmopolitan har märkt ut den i butiken!

Vart tog helgen vägen?

Den bara försvann,så trött var jag *S* .
Igår blev det en sväng ut i butikerna att leta efter en baddräkt till dottern som ska börja simskolan på fredag...det var ju det lättaste,inte.
Helt urplockat på badgrejer,och på Intersport måste jag säga att jag blev besviken men jag hitta en iaf. Men personalen kan ju inte stolekarna på kläderna där inne,3personer var tvungan att kolla vad det var för storlek. Det blev en Speedo dräkt,så nu ska hon bli simproffs!El inte för en kollega säger att det inte ligger så mycket pengar i det...så det får bli Golf!

Ja eftersom jag "ändå" var och sprang bland alla butikerna så ja...jag hitta något till mig själv oxå såklart,en ny jacka...sååå snygg! Bild kommer. Blev lite värmeljus och servetter på IKEA och nya runda bordstabletter,gissa färgen ;)

Giftermål

Trodde ärligt talat att jag skulle gifta mig med min sambo någongång i framtiden...men jag har hittat någon annan,men jag säger inte att "den" är bättre för jag tycker att "den" sliter ut mig till förbanelse...ja jag pratar om jobbet så klart Jonna + Securitas = SANT! Efter att kört i ett par dagar och byte pass för att kurera sig, nä jag kunde ju inte säga nej till att jobba lite till och givetvis natt som man vanligtvis inte kör så ofta *S* Jaja jag tänker kolla om det finns sån där kurs el om man kan stå framför spegeln och öva sig på att säga NEJ! Va tror ni kommer det funka?

Att man alltid ska få så jäkla dåligt samvete när man säger nej till jobbet trots att jag inte ska ha det.....kan dom där jäkla behovarna göra det som ska så slipper ju vi som jobbar heltid altid ta massa extra pass? Såklart inte....fast klart jobba extra+pengar= SHOPPING! Så där av bl a därför det blir tungt att säga nej,Jonna räknar allt i "kläder" *S* Ja jag vet jag är shopaholic,men en stolt sådan!!!

Nähä eftersom jag jobbade igår så är det Desperate Houswives som gäller eftersom det finns inspelat,sen om jag orkar vara vaken så länge (tveksam) så är det Grey´s Anatomy!

Sjuk... =(

Ja fy nu är det den där årstiden när man är sjuk igen, alla på jobbet snörvlar och hostar och har halsont med feber till och från. Har jobbat monster vecka som jag tycker om att kalla det för,5 arbetspass rakt av...skulle varit 6 men en av kollegorna (han är en ängel) gick med på ett byte! Så nu är man ledig i två dagar med att försöka friskna till så det inte blir några sjukskrivningar.

Jaha vad händer i övriga livet då? Snart kommer min köra kusin ner och ska häls apå ska bli hur kul som helst, ja eftersom hon bor i Oslo så ses man ju inte så där överdrivet ofta....och med tanke på att hon varit och rest i 5 månader i världen så ja tiden den försvinner...men nu är det hög tid att ses!!

Jisse dille på krukor

Jaha idag är det som man klivit rätt in i en vägg av trötthet,fråga mig inte varför har ju varit hemma så många dagar och vilat upp mig. Höjdpunkten kom igår när man fick "bli barn på nytt" på busfabriken....efter 30 min så var man bara en trött gammal kärring igen *S* och jag var inte den enda där inne kan jag lova,kom på en annan mamma där inne på dom gigantiska studsmattorna (max ett BARN per studsmatta) Ja dom säger ju att man ska bli barn på nytt *S* Så studsa på våra mattor en stund innan det var dags för nya äventyr(barnen tröttnar fort på en grej där inne). Jag hade en fin bild i huvet av att viskulle sitta där och fika och ha det mysigt....hon hade inte ens tid att äta glass!?!?! Är det SÅ kul där inne...japp hon slängde i sig sin glass och dricka sen fck jag sitta där själv och dricka kaffe och äta frukost (ja så bråttom hade hon så att jag fick inte ens äta frukost hemma).
Huvudsaken är ju att hon hade kul och det hade hon!

Efter det så blev det till att åka ner på stan och träffa klasskompisen från GBG son flyttat upp (facebook är bra till mycket) Blev en sen lunch och en shoppingrunda på stan,fast nästa gång så får det bli utan en trött 4-åring i hasorn och en trött Jonna. Mne trevligt hade vi och så himla kul att hon ochså bor här nu!
Hittade en kruka på Village som jag genast köpte en blomma till och lite sten.
Ikväll bär det va till jobbet igen,och jag har nog aldrig varit så glad över att få komma till jobbet och vila upp mig!!
Hårt liv att vara småbarnsmor som ska hålla reda på hemmet ochså och orka med shopping ;)

                                                        

Trädgård.....

Den som inbillar sig att om man köper hus med liten trädgård på ca 650kvm är lite att göra...jo tjena!
Jobbat i två dar nu med att rensa ogräs,klippa ner buskar och plantera vårlökarna...och det finns mer att göra.

Varit hemma nu i 4 dagar ska var hemma två till....både jag och dottern tappar humöret stup i kvarten,jag tom fråga om det fanns jobb och det fanns det,men på onsdag och det gick ju inte. Så det blir bara extra passet på torsdag kväll. Imorgon ska vi bli barn på nytt (ja en av oss iaf) och leka på busfabriken.
Ska även fika med en old friend from GBG,ska bli så kul!!

Vilka örhängen!!

Jonna vill ha!Som hittat på http://www.asos.com/ för 1046.28!!

                     Mikey Ornate Drop Earring

Just det tapeten jag hitta...

Ja det ska ju tapetseras om i köket,och kaklet är grått så då vill jag ha fondväggen i samma, när vi flytta in så tyckte jag det skulle sitta fint med en brun vägg och det blev det för det matcha matgruppen med dom bruna stolarna...vet inte va jag tänkte på.
Så nu är jag på jakt efter en ny tapet,behöver ju bara två rullar då det får kosta. Men sabmon tror att det kommer bli för mörkt (men han är ju man och har inget öga för sånt ;) )

Hittade en med ett coolt mönster, återigen en mobilbild men men. På långt håll ser det mindre ut och nära ja då ser det mer mönstrat ut

image76

Nya frissan och mössa?

Ska man el ska man inte,ganska tacksam frissa nu som man nog kan ha typ baskermössa till...el?
Känns så girlie girlie...fast klart jag matchar ju dottern,hon har en brun med rosa prickar på!
                                                  

Då har man varit hos Frissan.....................

Och jag kan ju börja med att säga att dom kan ju faktiskt rinag och erbjuda en annan tid när den man har bokat in sig hos är sjuk...dåligt!
Sitter man och åker 3 mil enkel resa och väntat länge på att få komma till just henne, ja då uppskattar man det där smatalet innan...nu var jag ju i behov av att gå...tyckte jag innan iaf,nu kanske jag känner att jag kunde ha väntat.
Nöjd med färgen är jag dock,men nu ser jag att tidigare så hade jag sne lugg och den skulle klippas rakt av nu....den är fortfarande sne men på helt fel sätt,alltså det ser ut som man gått igång med saxen själv och det tänker jag göra nu...för jag åker inte dom där milen igen för att trimma luggen utan det ska dom på kompensera nästa gång (jag har bildbevis och ska ringa)(men jag tänker inte visa rakt framifrån för jag får inte till det med kameran)
Men annars,ser någon skillnad på frisyr och frisyr? (mobilbilder,sorry)
Så här går det när hon som vet hur jag ska ha det är sjuk....ja ja det växer ju fort och har man kort hår så går man ju ofta.

                   Before  After

RSS 2.0