Verkligen tur med vädret

Måste säga att vädrets makter verkligen tycker om mig, ännu en gång så öser regnet ner när jag jobbar och måste vara utomhus. Jaja så går det när man tar extra pass och tänkte att man kunde få en krona eller två att shoppa för under semestern *S*

So loong!

Blev inget Göteborg

Nähä blev inget av olika anledningar, jobb blir det ochså imorgon 12 timmar! Jippie..........................

Älskade Underbara Göteborg!

Äntligen ska vi träffas igen!!!Imorgon direkt efter jobbet så bär det av ner till Göteborg, blir en dos kusinträff. Jösses vad jag längtar och verkligen behöver få åka ner och bara vara med dom och snacka massa skit!!!!
Lovley!!!


Puss Puss

Snygga sandaler!

Provade dessa ursnygga och sköna sandaler på Scorett igår. Synd bara att dom inte fanns i en storlek mindre, provade 37 men det var ju för stort såklart.Men 499:- lite saftigt. Hitta även dom i silver för 299:-, men jag prova aldrig dottern var inte på humör för att gå i affärer. Och tid fanns inte.
Får kolla på stan någon dag, fast man jobbar ju jämnt så man hinner ju inte komma in innan dom stänger.     

          
Bilder från www.scorett.se

Baddräkten

Tror att denna kan bli perfekt att ha när man springer runt hemma på semstern tillsammans med ett par snyga shorts. Blir även perfekt i Egypten när man ska ut och åka båt m.m Va tänk att baddräkten gjort come back!
Efter att försökt betsälla den i ungefär hundra år, och letat som en galning i butik efter rätt storlek...så äntligen fanns den och är på väg hem från H&M för 198:- men som vanligt så hittar jag alla möjliga rabttkoder så det blev 149:- för den! Nu fattas bara en ny bikini, för det gååår ju vekligen inte att ha samma som man hade i Thailand ;)

                                               Bild från www.hm.com

Jättekul

Ja jätte kul att sitta på jobbet idag igen, inget om att man är schemalagd och ska jobba....men när man för ANDRA gången kommer till jobbet och det redan sitter någon där är inte så j'''a kul. Och sen får man höra att den där som lägger schemat har "glömt" att tala om att man är "ledig" idag...fast det i mitt schema står att jag ska jobba, en ändring gjordes och därför sitter jag där jag sitter idag.Men det är inte jag som sitter och gör scheman och "glömmer" att skriva upp det där det ska stå så att det blir rätt. Av alla j'''a dagar då jag verkligen hade behövt vara ledig, kunde SCHEMAPLANERINGEN TALAT OM FÖR MIG att jag var ledig idag???????*arg och sur*.
Det är ju inte bara mitt jobb som blir lidande, utan det drabbar ju oftast tyvärr sambons arbete ochså. Då hade det ju inte behövt bli så pyssligt sen i em. *aaaaaaaaaaaa*

Jaha nä men annars är det kanon!

Böckerna är slut

Hjälp vad ska jag köpa för böcker nu? Måste köpa böcker, fick en med tidningen Hennes...men den var så tunn så den räknas inte!

sandaler

Svårt för att välja färg, helst vill jag hitta ett par i stan så man kan shoppa direkt. Hittade ett par silverfärgade jesussandaler...älskar skor ju *S* Dessa finns på www.laredoute.se för 379:-
                                 Zooma

Sörjer min rosa fina mobil.....

den är helt död, jag hör hur sms kommer och alla vet vi hur mycket sms jag skickar om dan, men ingen bild på vare sig lilla skärmen eller stora
*buhääääääääääää*

Får hoppas att detta går att fixa, vet ärligt talat inte hur jag ska klara mig utan min rosa mobil

                                  7390 Puderrosa


Härliga trötta måndag!

Jaha då gick helgen snabbt förbi i vanlig ordning. Igår så fick vi besök av sambons gamla jobbarkompisar från Sydafrika som han hade haft att göra med en hel del.
Dom har varit här på utbildning och ska snart hem igen, så då ville dom passa på att träffa hela familjen.
Dottern tyckte det var jättekul, hon förstod inte ett ord men hon snacka på hela tiden och skulle leka med pojken.
Så här kul hade dom i gungan:
Trodde nog att det skulle bli en kort stund men dom blev kvar länge då vi hade det trevlig och mycket att prata om!
Dom hade inte fattat vad fika betyder, så dom var tvungna att ringa och fråga innan dom kom. Och som man är van vid att servera dom kaffe och mängder med te på jobbet, så blev jag förvånad över att dom ville prova att fika på "vårt" sätt. Men det for i minst 4 socker bitar i varje kaffekopp *S*. Och svensk färsk jordgubbstårta fick dom smaka på. Mycket prat om fisk blev det , så då fick dom även smaka på sill...haha ja men den gick ner.

Fullrulle på jobbet, nya schemat kom idag så nu måste jag åka iväg och köpa en ny väggkalender för hela familjen eftersom den vi har slutar 30/6....

J''''''la mobiltelefon, tror ni inte den har lagt av?Först blev bakrundsbilden helt vit, sen så blev den svart och hela telefonen slockna. Nu får jag inte igång den, så det blir att åka in med den till service stället i Linköping. (SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SUUUUUUUR)

Trevliga midsommar!

Haha...ja vad ovanligt att vädret var som det var i år igen vid midsommar!*S* Å inte var det något bättre på andra sidan vid hemtrakterna, jaja som det ska vara!
Små grodorna fick man ju dansat redan i onsdags så det slapp man planera in igår....dottern var väl sådär nöjd med det beslutet, men eftersom vädret var som det var så acceptera hon det. Var skönt att ha en hel dag tillsammans med familjen laga mat ihop å baka jorgubbstårta. Men man saknar att ha släkten på nära håll vid dessa tillfällen, jag vet inte vad det är med mig men jag börjar nog bli lite sentimental *S* Sitter iaf och väntar på att schemat ska komma för nästa kvartal, så man kan planera in en resa till Oslo å hälsa på sin "syster".Kusin är hon men mer varit som lillasyster hela livet, hon och hennes storasyster samt min tredje kusin. Nu är vi splittrade åt alla håll å kanter, en som bor kvar i GBG....lyllos henne ;)
En vecka av semstern tänkte vi spendera där nere på Västkusten, får verkligen hoppas på fint väder för jag och dottern har defenetivt tänkt bada många ggr i havet, sambon han är inte lika förtjust i att bada om han inte har torrdräkt å flaskor på ryggen...jäkla dåre!

                                                    

Måste säga att nog har börjar läga till en vana som inte är så jobbig längre, å det är att ta sig ut med löparskorna på. Varannan dag är jag i spåret. Hinner ju aldrig med att åka in till Linköping å gå på nautilus, tur att det kortet snart är slut för fortsätta med det hade jag inte tänkt mig.

Nähä snart så kommer min avlösning, japp sitter å jobbar natten. Är förvåndad över hur bra det har gått, är ju vaken och inte har ögonen klippt igen en enda gång!

Nähä nu ska jag avrunda, men vi hörs!

Då var veckan igång!

Redan tisdag kväll, vart tog måndagen vägen? Den bara försvann, ja klart var ju på jobbet hela dan och sen fortsatte det på jobbet med möte. Lite segt den här veckan, men jag tror det mest sitter i huvet eftersom jag vet att varje dag så börjar jag jobba 06 el 07....Jonna är en morgon trött sak ;)

Idag så slutade jag iaf kl 14. Hann åka till Mjölby GK och köpa en present, åka och handla fika som vi ska ha med oss imorgon. Hunnit vara ute i spåret i en halvtimme...å nu tänkte jag glo på tv!
Imorgon så är alla barnens föräldrar medbjuda att fira midsommar, så därav ska man ha egen fika med sig. Dotteen tycker det ska bli så himla roligt *S* Bara man slipper hoppa runt å sjunga den där klassiska sången "små gro....."

Fick en shysst bild på MMS av polaren i GBG, ja efter att sett den bilden på ett av GBG:s landmärken....så nä jag kan inte påstå att hemlängtan blev mindre. Iaf inte nu när det är sommar, man märker att havet lockar.

Musik

Nu har jag äntligen inföskaffat mig Ozzy Osbournes nya skiva Black Rain. Låter lovande, härligt sound.
Ska lyssna ordentligt på den nu när jag ger mig ut i spåret, får se om det blir att gå eller förösöka springa. Lite tung i magen efter middagen, blev grillat med färskpotatis och massor av härlig sallad!


                                              

Veckans Bok

Vet inte vad jag ska säga om boken, inte hunnit läsa så långt än. Verkar vara lovande....lättläst är vad den är iaf.


                                            

Söndag

Jaha då var det söndag, vad har man gjort? Ja i stort sett ingenting, verkligen slösat bort hela dagen på bara vara.Skulle ju åkt iväg ner till Skåne idag, men eftersom hästen inte verka riktigt redo så blev det ingen biltur.
Dagen har gått till att få dottern att förstå att om man orkar riva fram precis varennda leksak, så ska man även orka städa upp själv....vad tror ni blev det så enkelt? Precis, det var inte så enkelt *S* Till slut gick det.

Annars så har vi målat naglarna i denna underbara sommarfärg!

                                             

Lördag härliga lördag!

Idag fick man sova ut länge, var riktigt seg knappt så jag komm upp i skaplig tid. Så kan det vara ibland. Inget planerat för dagen utan vi tog den som den kom, blev en tur till Tornby å leta efter sommar sandaler...hitta ett par, men den lille blev så trött så det var bara att åka hem. Får handla nästa gång. Köpte iaf en klänning/tunika på H&M som man kan skrutta runt i i sommar, så härligt å smidigt med alla dessa tunikor å klänningar med fickor på!

Nu ska jag sticka iväg en snabbis till affären å handla sånt som tagit slut , funderar på om man ska ha något onyttigt till filmen ikväll...ja Honey det blir att kolla på film sen ;)

 
                         image29

Slö dag

Ja idag går man inte på högvarv direkt, ibland har man slöa dagar oavsett om man jobbar eller ej.

Sitter å funderar på vad man ska göra i helgen, det beror helt på vädret. Det finns någn som tycker jag ska sätta mig i en bil åka ner 45 mil i landet titta på när den personen provrider en häst...ja å sen åka hem 45 mil igen! Låter det kul? *S* Ja vi får se.
Annars sitter jag och surfar runt på lite shoppingsajter...inget ovanligt direkt, men det börjar faktiskt bli dags att fylla upp sommar garderoben. Inte för att jag ska ha särskilt myket semster i sommar, blir två veckor och sen ytterligare en vecka i slutet på augusti då det bär av till Egypten! Jonna vill ha:
                                                 
                              Twist Front Flat Peep Toe PumpSmocked Cheesecloth Dress in the style of Paris HiltonNicole Jersey Playsuit in the style of Nicole Richie 

Älskade värmen!

Hur skönt som helst ute! Har jag sagt hur skänt det är att bo i hus, bara öppna dörren å kliva ut i trädgården å bara vara!?! Funderar seriöst på att investera i en något större pool än den vi har nu....för när man legat en längre stund i värmen så vill man ju kunna svalka av sig precis som dottern gör. Men den där lilla krokodilpoolen är nog i minsta laget *S* Fast vi får plats både dottern å jag!
Böcker går det åt nu i rasande takt, den senaste jag läst i veckan är:

                                       

Helgen blev precis som planerat!

Eller inte. Lördagen skulle börja med ett härligt 12-timmars pass på jobbet efterföljt av en kväll med bowling och utgång med jobbet. Den här gången var det ju verkligen mycket folk som skulle med, som upplagt för skandaler och annat kul!
Men...då kom det där men....ja vad hände istället? När Jonna klätt på sig på morgonen och skulle springa ner för trappan hemma så missa hon sista steget och därav så gick det hela sen i väldig slow motion....det slutade med att jag tog emott hela fallet med vänstra delen av kroppen, mestadels övrearmen. Aj aj det gjorde ont, men va f-n inte tid att tänka på det bara att ta sina grejer och dra till jobbet. Det blev lite krångligt redan där, fick bära alla grejer i en arm, köra bil med en arm...klä på mig med en arm på jobbet. Ja mena ja hade ju inte slagit i huvet eller något så man ville ju gärna inte ringa till jobbet å säga "hej tyvärr jag kommer inte jag trilla i trappan" till den som precis jobbat natten. Fast efter att löst av den på natten och man gjort det man ska och slår sig ner å det blir lugnt....AJJJJJJJJJJJJJ då kommer smärtan som man så har undvikit att tänka på, börjar känna på armen och försöka räta ut den, men det går inte. Leta efter panodil i skåpet på jobbet...slut såklart och jag som alltid har i handväskan, nope den ligger hemma såklart!
Jaha....där sitter man okristligt tidigt på morgonen och vet inte om man ska skratta eller gråta. Känna efter och se om det släpper efter ett tag, men det blir bara värre och värre så man fick vänta lite till klockan slog en kristligare tid innan man fick börja ringa efter avlösning. Fanns ju bara en sak å göra att åka till akuten och kolla om något var brutet. Så då fick man ju ringa det där roliga samtalen "hej jag har trillat och slagit mig i trappan" iaf.
Väl på akuten blev det den vanliga snitt tiden på ca 3 tim om det inte kommit in en trafick olycka el dylikt (hörs det att man varit där förr) så tack o lov så fick man vet att man inte hade en fraktur. Men att jag skulle hålla armen i vila, så jag fick en super sexig mitela (eller stavas det mittela) ja iaf en sån där som man hänger upp armen i.

Så nä det blev ingen bowling för mig igår.

Inte nog med att det blev så här, min familj är ju borta ochså...tänka att man kan sakna dom så ;)
Kommer ihåg första gången min dotter skulle åka bort med farmor å farfar en hel vecka själv, jag tom fick sjukskriva mig en dag från jobbet för att jag grina så mycket. Jag vet jag kan vara oerhört blödig, men det ska man vara när det gäller ens barn. Så efter en tung vecka som var jobbig nog så skulle dom givetvis vara borta när man som allra mest behöver ha sin familj omkring sig. Ja J jag sakna dig, fast det visste du ju redan om ;) Fast jag sakna nog den där lille som tjattrar från morgon till kväll mest!!Men imorgon så kommer dm hem igen, ordningen blir återställd!

Ursäkta språket

Men fy fan vilken vecka. Det har varit fullt upp med utbildning på jobbet. En tung utbildning både fysiskt och mentalt. Efter dag tre så var vi så knäckta så vi visste inte vart vi skulle ta vägen, men det var helt normalt och alltid lika jobbigt när man hamnar där. Men nya tag och sen gick det lekande lätt igen, tills pressen kom...den där pressen som Jonna älskar och är kompis med. Ren och skär pysk terror var vad det var. Sånt här brukar vara kul, men nu var det inte kul längre. Det var som att gå tillbaka till dag ett. Men man måste ta tag i det och komma över hindret, men hindrena blir högre och högre för varje gång. Till slut så gick det! Men man får inte glömma bort alla höjdpunkter, alla fina minnesbilder som man bärt med sig hem varje dag. Vilket minne tror ni man bär med sig mest? Den negativa så klart, men den där guldträffen glömmer jag aldrig...den var klockren allting gick precis som det skulle!!!

Nu ska detta bli ett fritidsintresse, intresset har funnits sen många år tillbaka men nu är det hög tid att engagera sig.

RSS 2.0