Härliga trötta måndag!

Jaha då gick helgen snabbt förbi i vanlig ordning. Igår så fick vi besök av sambons gamla jobbarkompisar från Sydafrika som han hade haft att göra med en hel del.
Dom har varit här på utbildning och ska snart hem igen, så då ville dom passa på att träffa hela familjen.
Dottern tyckte det var jättekul, hon förstod inte ett ord men hon snacka på hela tiden och skulle leka med pojken.
Så här kul hade dom i gungan:
Trodde nog att det skulle bli en kort stund men dom blev kvar länge då vi hade det trevlig och mycket att prata om!
Dom hade inte fattat vad fika betyder, så dom var tvungna att ringa och fråga innan dom kom. Och som man är van vid att servera dom kaffe och mängder med te på jobbet, så blev jag förvånad över att dom ville prova att fika på "vårt" sätt. Men det for i minst 4 socker bitar i varje kaffekopp *S*. Och svensk färsk jordgubbstårta fick dom smaka på. Mycket prat om fisk blev det , så då fick dom även smaka på sill...haha ja men den gick ner.

Fullrulle på jobbet, nya schemat kom idag så nu måste jag åka iväg och köpa en ny väggkalender för hela familjen eftersom den vi har slutar 30/6....

J''''''la mobiltelefon, tror ni inte den har lagt av?Först blev bakrundsbilden helt vit, sen så blev den svart och hela telefonen slockna. Nu får jag inte igång den, så det blir att åka in med den till service stället i Linköping. (SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SUUUUUUUR)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0