Hittar ju massor av kul nu ju....

...va lägligt att man fyller år snart ;)

Den kan vara snygg finns på www.asos.com Kate All In One Jumpsuit
Måste nog ägna en del av långledigheten åt att shoppa lite...! Samt shoppa bebisklädewr för hoppningsvis om kusinens bebis behagar att komma ut snart...E det är jobbigt,men snart måste den ju komma ut!

Är dom för rosa?

                                              Patent Trim Open Waisted Shoe
Glömde jhu, dom finns på www.ASOS.com!! ;) *blink blink darling*

Inte så stark idag

Nä det är man inte, blev ju tjejkväll med utgång igår, Det var trevligt, dock så dålig uppslutning bara. Utav 17 som var bjudna så kom fem så vi var sex personer...utav dessa så var vi två som gick ut. Födeslebarnet själv och jag.
Men trevligt hade vi,det var ju inte världens drag dirket på stan. Det är väl nästa helg det kommer vara trångt på ställena.

Ska se om man orkar sig ut och ta ett varv i löparspåret sen. Måste ju bränna av choklad tårtan som snart är klar att ätas ;) Dottern ville baka så då baka vi!
Hon fick även en studsmatta idag av grannen....hjälp redan under premiär hoppen så ramla hon av och slog huvet i rutschkanan....*S* Jaja det är väl så det ska vara barn slår sig hela tiden.

Har även hunnit med att fräscha till dom gröna växterna som börjat sloka här i fönstrena, men måste ändå ta mig en sväng till plantagen  å köpa lite nytt tror jag. Men inte idag!

Vilket väder vi har

Ena dagen är det medelhavsvärme och i nästa är det isande kallt pga blåsten. Jaja vad hade man väntat sig, man bor ju i Sverige *S*

Arbetsveckan har varit kort, bra det det ska den vara ibland. Imorgon är det tjejfest på gång med utgång på stan,ska bli riktig skoj. Alla ha gemensamt att dom känner hon som bjudit in alla, sen är det ingen som känner någon annan!


Ny inköpt i veckan i inrednings syfte är en helfigurs spegel i Ek. Nästa steg är att ordna klädförvaring och en sittplats samt belysning till gäst/dresssingroomet.

Trevlig helg på er!

Ny inköpt!

Var ju en sväng på stan med D och dottern, givetvis blev det shopping!

2 par nya leggings i super skönt material, vanlig vit basic topp med långärm. Och en ljusblå tunt stickad klänning!
Kolla bilden super snygg tyckte jag. Fanns även i ljusare färg...men det blev den här:
                                                                                    

Så tjusigt det blev i badrummet!

image20

Underbara helgen!

Vilket underbart väder det har varit i helgen. Fast har man varit ute så mycket? Lördagen försvann till att fixa en hel del olika bestyr. Slutade iaf med att jag köpte en ny skjorta/blus se bilden underbar!Massor av små hjärtan i grått, fanns även i vit med svarta hjärtan på...men den här kändes bäst och färg gladast!

 

Vad har vi gjort mer? Hela söndagen gick åt till att måla om listerna i sorummet, dom var ju trist träfärgade innan.Nu är dom vita och fina. Blev en sväng på IKEA ochså och köpa nytt parasoll till altanen. Somliga i familjen tycker inte om att sitta i direkt solljus och äta. Blev även en grön växt med kruka som står i badrummet, det var faktiskt J som ville ha den! Men lite sol hann man njuta av samtidigt som man jobbade. J fick roa sig med att olja in altanen (sånt trist ska männen göra ;) )

Nähä nu ska jag fixa iordning mig och dottern,för snart kommer D och hämtar oss och vi ska ner på stan!

Hmmmm....äntligen fredag

Ja man påbörjade dagen med att sitta och jobba 07-16.30 ....sen ringde telefonen, Du snälla kan du jobba 18-00? Suck...okej då, så nu sitter man här.

Men jag han med och shoppa en väska på vägen till nästa jobb!Bild kommer strax.

Fredag!

Tjohoo!Lön och fredag med en hel ledig helg...det kan bli farligt *S*
Vad ska man hitta på tro?Lite sugen på att gå ut på lördag kväll....fast det är så himla mycket att göra hemma så det känns inte som att man hinner med utgång och allt som det innebär...halva helgen försvinner ju på bara det.
Undra om man skulle åka till Norrköping och gå på Lagerhaus. Dom har en jättehäftig väggkrok som man kan hänga smycken på...samt så behöver jag inhandla en stor spegel. Hmmm...undra hur den ska se ut då.

Just nu så sitter man här på jobbet och surfar lite.... www.mil.se hägrar just nu,suget efter att söka utlandsmission finns alltid där. Har man en gång varit iväg så vill man åka igen.....funkar bara inte just nu med familjelivet.

Bild på kroken jag funderar på finns på http://www.inreda.com/index.asp?kat=5&artg=&ANCHOR=6782 alt den med blad på som finns i grön,silver eller vit.

Dagens

Dagens musik: Idag vill jag bara höra lugn och soft musik
Dagens dusch: Som vanligt stressig
Dagens smink: Foundation,mascara,rouge...måste ju se ut som man lever då man sitter i reception
Dagens klädsel: Jobb kläder...bestående av receptionist utstyrsel gråa långbyxor,vit skjorta scarf samt grå väst.Skorna är givetvis högklackade
Dagens händelse: Ja här händer inte mycket....
Dagens planer: Fixa trista ärenden på stan igen....och storhandla då somliga inte kan få tummen ur.
Dagens vill ha: Väskan som jag bloggat om!
Dagens saknad: Socialt umgänge...lite ensamt här på jobbet.
Dagens drog: Kanske en glass från Bosse´s när man går förbi sen
Dagens tråkigaste: Samma som dagens planer
Dagens finaste: Väskan som jag bloggat om och allt annat fint jag hittat på nätet
Dagens humör: Går lite upp och ner men mest upp!

Letar efter en ny väska....



Något i den här stilen vill jag ha....den finns även i rött eller grått men svart känns nästan som bästa alternativet....hmm svårt. www.accessora.se för fabulösa priset 349.-!

Lite smått och gott!

Hitta en fin tunika på La Redoute som skulle vara fin nu till våren priset är ju som hitta det oxå..189:-!!


Nu börjar man vakna till liv igen.....!

Givetvis pratar vi om att humöret börjar vända och att shoppingsuget börjar komma tillbaka! (legat nere ett tag nu)

Helgen var underbart lugn och skön, vi hittade inte på något speciellt. Vi tog dagarna som dom kom helt enkelt, det var slappa till 110%! Vi var och hälsade på dottern som var i Falun med farmor och farfar där gick vi i stan en sväng men håll i er...det blev ingen shopping för min del...jag vet men det är helt sant.
Helgen bjöd även på ett tur i lilla pärlan som ni kan se på bilden nedanför. Man ska aldrig flyga med folk man känner, för det är då dom bara helt plötsligt får för sig att man ska ta över styrningen och sköta det ett tag tills man skriker högt....samt så kan man få åka lite berg och dalbana så man känner på dom negativa krafterna.Precis som det ska vara när man flyger. Har ju aldrig åkt med i en Safir tidigare så det var en upplevelse, vilken sikt!!
Sitter man och flyger i en PA-28 så ser man ju inte ens ut genom sidorutorna utom när man svänger...hur kul är det på en skala 1-10? Minus 10 säger jag, så tummen upp för Safiren!!

Snart är det helg tjohoo! Vädret ska ju bli om man får tro tidningarna "medelhavsvärme" så det blir till att vara ute hela helgen,bl a ska vi roa oss med att tvätta och olja in altanen samt balkongen. Kanske åka en sväng på stan ochså...måste bara jobba klart dom här tre dagarna först.... ;)

Glad Påsk!

Bild036.jpg
Glad Påsk!

Skräck upplevelse....

Morgonen började med en trög start ur sängen, klockan ringde och ringde...men upp gick jag inte förs i sista stund. Blir så när man sover dåligt, ingen ro i kroppen.
Så iväg till jobbet, väl framme och ska precis till och börja parkera....vad händer då? Jo ratten går inte att styra alls...den har låst sig så bilen fortsätter bara raktfram...tur man reagerar snabbt och får stopp på bilen. Hur jag än försökte så gick den inte ur lås, fick stänga av och starta om bilen då först släppte det och det gick och styra som vanligt.
In och ringa till Saab assistans, slutade med att bärgarn kom och hämtade bilen...vad gjorde bärgarn då? Jo körde in bilen rätt in i väggen............*SUCK*.

Efter jobbet var det bara att åka till BIVA och lyssna på vad dom sa, och hämta hyrbilen som vi måste ha när vi ska åka iväg imorgon. Det lätt mycket illa....tydligen så har bilen tappat kontakt på något sätt vilket gjort att detta inträffat. Dom var alldeles förbrylade och var tvungna att ringa till experterna i Trollhättan....det kunde ha gått riktigt illa med andra ord, tänk och ligga på en 110 väg och inte kan svänga...vad gör man? Vill inte ens tänka om, utan tackar bara min skyddsängel och är glad att det hände när det hände.

På jobbet så tycker dom att man får ju skylla sig själv när man kör saab........*megasuck*
Jag har börjat att undra om jag gör någonting rätt nu för tiden alls för det enda man får höra är bara bla bla bla....framförallt från somliga kollegor.

Nähä en arbetsdag kvar sen ska jag släppa allt ta nya tag och bara njuta av tiden ensam med sambon!

Snart Påsk!

Och långledigheten hägrar! två arbetsdagar kvar, tjohhooooo!!

Fortfarande så går humöret upp och ner, mest är jag arg och besviken på somliga som jag trodde bättre om ...men ibaland har man tydligen dålig person känndeom... men men inget mer om det nu, nu är det nya tag och gå vidare från dom och det som bara tar negativ energi från mig och min familj.

Imorgon ska det bytas däck på bilen, sen ska det packas för på torsdag så åker vi uppåt i landet till Sandviken.
Ska bli så himla skönt, dottern ska till Falun så jag och Den Bäste får välbehövlig tid för oss själva.

Nu är det tjejkväll på TV.....Girlmore Girls och Desperate Housewives!

Underbara Söndag

Då var det söndag igen, vad gör man idag tro? Gissa tre gånger...jobbar 12 timmars såklart!
Har haft en dag "ledigt" så nu kör jag på i rasande fart igen fram tills på torsdag, sen åker vi uppåt landet över påsk.

Fy f-n va jag längtar hem till Göteborg och alla gamla riktiga kompisar....man kan ju uppenbarligen inte lita på någon. Jag tänker inte gå in på detaljer men jag kan säga att jag är grymt besviken på folk i min omgivning eller ja jag kanske ska säga folk som jag egentligen inte känner men som uppenbarligen känner mig och tycker att dom kan gå omkring å säga både det ena och det andra.

Jag vill bara hem till mina gamla rötter igen........saknar er grymt mycket där nere!

                                             

RSS 2.0