Nu börjar man vakna till liv igen.....!

Givetvis pratar vi om att humöret börjar vända och att shoppingsuget börjar komma tillbaka! (legat nere ett tag nu)

Helgen var underbart lugn och skön, vi hittade inte på något speciellt. Vi tog dagarna som dom kom helt enkelt, det var slappa till 110%! Vi var och hälsade på dottern som var i Falun med farmor och farfar där gick vi i stan en sväng men håll i er...det blev ingen shopping för min del...jag vet men det är helt sant.
Helgen bjöd även på ett tur i lilla pärlan som ni kan se på bilden nedanför. Man ska aldrig flyga med folk man känner, för det är då dom bara helt plötsligt får för sig att man ska ta över styrningen och sköta det ett tag tills man skriker högt....samt så kan man få åka lite berg och dalbana så man känner på dom negativa krafterna.Precis som det ska vara när man flyger. Har ju aldrig åkt med i en Safir tidigare så det var en upplevelse, vilken sikt!!
Sitter man och flyger i en PA-28 så ser man ju inte ens ut genom sidorutorna utom när man svänger...hur kul är det på en skala 1-10? Minus 10 säger jag, så tummen upp för Safiren!!

Snart är det helg tjohoo! Vädret ska ju bli om man får tro tidningarna "medelhavsvärme" så det blir till att vara ute hela helgen,bl a ska vi roa oss med att tvätta och olja in altanen samt balkongen. Kanske åka en sväng på stan ochså...måste bara jobba klart dom här tre dagarna först.... ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0