Nya skor!!

Åhh idag fick jag med mig la familja till butikerna,skulle ha nya byxor och nya skor. Kom hem med skor,dom ljuvliga Niken...hittade ett par snygga diesel med,men dom andra var tusen gånger skönare! Sen tröttna familjen på att gå i butiker,så jag får fortsätta shoppingen en annan dag. (dock lagt beställning på nätet =) Men jisses vad folk det var på Tornby igen,att man alltid ska lyckas med tajmingen löningshelg *S*
Har även hunnit med att gå på loppis,den enda som hitta något var dottern. Mest junk fanns det.

Va tror ni är det ok att gå och lägga sig om någon timme?Såååå trött...I don´t know why

Shoppingsugen

Åhh det var ju evigheter sen jag var på shopping. Var ju upp till fjollträsk för två helger sen. Blev inte mycket att gå på stan men en liten stund. Och sällskapet uppskattar inte gå i butiker ;) Men jag hittade ett par super sköna skor jag bara ska ha.

image250
Bild från Stadium

Vilken vecka

Jaha då var det full fart med jobbet igen efter ledigheten. Den försvann fort som vanligt. Och inte blev det så många dagar borta heller,familjen låg ju hemma och kräktes. Så i lördags kom vi iväg uppåt landet. Och jag skoar inte,den där pizzan var gudomligt god. Mätt redan på kanterna,så den räckte länge!!
Nu har man fått klart med semestern i sommar ochså,fyra veckor i ett kör...vet inte när jag hade det senast...lyx!!

Filmer i mängder blev det under helgen med,hör till med pizzan.
Michael Clayton med George Clooney Sevärd!
Elizabeth- The Golden Age med Cate Blanchett och Clive Owen....my god se den,om inte så för Clive Owens skull ;)
En ung Jane Austen-kostymfilm = Me like!

Påsk!

Påsken börjar fint,vi skulle åkt upp till Falun idag. Men icke sa nicke då man har en stor och liten hemma som kräks och mår allmänt illa. Själv så har jag *peppar peppar* klarat mig från detta,men dock dragit på mig annat skit,ni vet halsont huvudvärk m.m...sånt som inte riktigt vill komma och gå fort med kanon smäll.
Jaja vad är väl en bal på slottet....är väl trevligare att hela familjen mår pyton. Åhh hoppas vi kommer iväg snart,vill så himla gärna ha den där underbart goda pizzan.
Jösses idag sp slockna jag när jag kom hem från jobbet,vet inte när jag sov middag senast. Det saknar jag med småbarnsåren,när dottern tog en tupplur mitt på blanka dan...då passade man på själv!

Åhh fick min vinst från nettan idag med posten,super fint halsband och nagelack. Dottern tog det på sig direkt,fast det hängde nere vid knävecken på henne *S*

Men va f-n Glad Påsk på er alla glada!

Jag vann!!

Haha här sitter man hemma med en sjuk dotter och själv så har man en bankande huvudvärk. Men så såg jag att jag vunnit en tävling som Nettan hade,vinsten blev ett halsband och nagelack. Behövs alltid!

Snart är det långledighet som hägrar igen,påsken...najs!

Och Satu,vi får se och kan väl höras på andra sätt va ;)

Vad händer?

Så trött så trött,nyss hemkommen från simskolan. Att man kan bli så trött av det,jag menar glada och skrikande barn som är som vildingar i vattnet ;)

Imorgon bär det av till fjollträsk,där ska det gås på mässa Vildmarksmässan....hörde ni,moi ska på vildmarksmässa...fast man hittar ju alltid något man vill ha på såna ställen med. Som småbarnsförälder så behöver man ju faktiskt praktiska och funktionsdugliga kläder med! Fast det är ju den där sambon som snart fyller år som jag har sagt att han kan få välja present....hmm. Jaja vi får se vad vi kommer hem med imorgon.

Just nu så befinner jag mig inne i ljudbokens fantastiska värld,så perfekt. Man kan pyssla med annat och trista sysslor blir trevligare att utföra medans man lyssnar på en bok. Just nu så lyssnar jag på Vägen till Jerusalem av Jan Guillou.

Att köpa och sälja på Tradera...ja ni jag har varit förskonad från trista människor där,men nu. Nu har jag haft en krånglig en som la bud på min väska från Nuk Nuk. *Suck*säger jag bara.

Om man skulle slänga sig i soffan och koppla på ipoden....!


Helgen kom och helgen försvann

Men men inget gör väl det för jag är ju hemma hela veckan iaf!Så skönt så.Nu sitter vi här och leker med barbie dockor,tänk trodde aldrig den dagen skulle komma när vi leker med barbie dockor i detta hushåll. Men men det gör vi nu iaf.

Snart är det påsk,tänker ni påskpynta hemma?Vet inte om vi ska eller ej,vi åker ju bort hela påskhelgen. Så det känns ju som att påsken är över när vi väl kommer hem. Fast lite ris och så kan ju vara kul för dottern,och kanske måla lite påskägg.. Äsch klart vi ska pynta för påsk!

*Gäsp*

Här var det segt värre. Att jobba natt...vem kom på detta ur korkade förslag? Gick av igår morse,och jag går fortfarande omkring i koma. Men bra gick det på jobbet iaf.
Solen gasar på,men ute är det kallt fast inte lika kallt som det har varit va? Var bara ute och hämtade posten en sväng.
Sååååååååååå seg,sa jag det?
Åh inte har jag något kul att berätta heller,jo två par nya byxor har inhandlats!Tur man har internet shoppingen att tillgå iaf när man inte hinner ta sig till butikerna ;)

Härliga måndag!

Sååå ljuvligt väder det är ute idag,supe najs!Tänk om det kunde vara så här varje dag.
Idag har jag bokat sommarens ulandssemester,det blir en vecka på menorca av alla ställen. Verkar super mysigt och familjevänligt.
Gårdagen bjöd på en tripp till Kolmården för att gå på Tropicariet. Dottern gilla inte alls att gå bland dom små aporna,en av dom hoppa upp på sambons rygg och verkade trivas bra där i hans luva på jackan *S*
Blev en film,Bluffen med Richard Gere. Ja va ska man säga,bra och man blir faschinerad i dessa männsikor som aldrig kan sluta ljuga utan bara trasslar in sig i mer lögner.

Ikväll blir det till att överge(ja så känns det för dottern gillar inte alls att jag ska jobba natt) familjen och dra till jobbet,natt....jippie


Fint från Asos

Dessa fina plagg skulle man inte säga nej till,finns massor med fint inne nu. Varför fanns det inget sånt här fint i butikerna? Hmmm...

image249

Bilder från asos

Melodifestivalen

Ja va ska man säga om dagens startfält? Dottern börja dansa till Linda Bengtzing av alla.....hjälp,något måste göras.
Sibel var bra,Charoltte Perelli var väl som vanligt. Vilka tror ni går vidare nu?


Update:
Linda Bengtzing samt Perelli gick vidare till finalen i Globen,är det någon som är förvånad?Första gången dom två man räknta med gick vidare direkt utan andra chansen.

Säljes!

Äntligen helg!Skönt med ledighet i ett par dagar. Har nu lagt ut lite auktioner på Tradera,insett att det är grejer som bara ligger där och skräpar,och det är ju fina saker så då får vi hoppas någon annan får användning för dom istället! Kom ju på har ju en kuvertväska ochså som man kanske skulle slänga ut....helt ny.

Väskan från Nuk Nuk
Samt mina stövlar från Vagabond...sörjer men dom används ju inte.

Vad ska ni hitta på idag då? Själv väntar jag på att Satu ska vakna och se om vi ska ner på stan eller ej.Annars blir det familje dag hemma!

RSS 2.0